- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna neko rjesenje ovog problema?
Evo meni se ovo počelo isto jučer događat dok sam clock-ao grafu, pa sam je sad vratio na staro i dobro je.
šta sad ovo predstavlja?
I meni se to jučer dogodilo. Imaš nešto OCano? Jer sam ja taman OCao grafičku kad se to pojavilo, pa sam to povezao s time jer mi se više nije događalo kad sam vratio na takt koji znam da je stabilan
šta sad ovo predstavlja?
I meni se to jučer dogodilo. Imaš nešto OCano? Jer sam ja taman OCao grafičku kad se to pojavilo, pa sam to povezao s time jer mi se više nije događalo kad sam vratio na takt koji znam da je stabilan
bila je oc i sad sam još ocao i igram sve na ultra sa maksimalnim filtrima...valjda nije stabilna
Nemogu se uopce spojiti na origin vec 2 dana kaj je sad? dali ima netko kakvu informaciju????tx LP
A, crap! Garancija?
Je bilo kakvog cudnog izgleda grafike prije, ili bilo sto sto bi nagovjestilo da nesto ne stima?
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/pc-bootloopapomoc/192775.aspx
Danas odjednom
Jednog j*be grafa
drugog memorija
treceg oc
da vas mozda ne trazi PB ?
Nego grafa je uzet u adm 13.10.2011. Nisu mi poslali garancijske papire za cijelu konfiguraciju jwr su rekli da im se javim ako nešto vrisne.safirke imaju 2g gare ili?
Kako upaliti integriranu graficku?
Sry za offtopic,možete gore u linkanoj temi.hvala.
grafička te zeza,jel oc?
ne
nije jer sam reinstaliral win jucer. i skul cistiu kopiju bf3-a s origina. i taj dx setup pokrenem i up to date je.
evo kaj mi se sad pocelo događati
Tuzne vijesti.
Crkla kartica. Ili neki dijelovi. Vracaj na reklamaciju.
Uz ove slike.
to mi samo na bf3 radi. cim se igra zloada i kad me prebaci s battleloga na igru to mi se dogodi. grafa je 100% ispravna jer druge igre rade perfektno. nije oc-ana jer sam tek i windowse instaliral samo imam drivere i par programa.
Danas odjednom
Jednog j*be grafa
drugog memorija
treceg oc
hak je najmanji problem
j*be me oc,lag itd. ko da je dice opet prtljao po igri...ma neću više ni igrat glupu igru...uletim na firestorm i moj tim drži sve zastave,za 2minute sve zastave izgubimo wtf...dođeš u bazu i svi d***** i rade gluposti,tako na većini CQ mapa
jel valjaju ovi novi 13.8beta driveri?
Danas odjednom
Jednog j*be grafa
drugog memorija
treceg oc
hak je najmanji problem
j*be me oc,lag itd. ko da je dice opet prtljao po igri...ma neću više ni igrat glupu igru...uletim na firestorm i moj tim drži sve zastave,za 2minute sve zastave izgubimo wtf...dođeš u bazu i svi d***** i rade gluposti,tako na većini CQ mapa
jel valjaju ovi novi 13.8beta driveri?
da mogu pokrenuti igru bi ti rekao
da mogu pokrenuti igru bi ti rekao
neznam šta bi ti napisao,prema onom zelenom ekranu rekao bih da mora bit do neispravnosti grafičke...bf3 je jako osjetljiv i na oc procesora i grafičke čak i kada nije oc...probaj sa driverima,neki update,jesi stavio nvidia physx drivere,net framework...nešto ti fali možda
proc je dignut na 3.6ghz i stabilan je jer je testiran skoro 48h primeom. grafa je na stocku, sve je ispravno. druge igre rade kak spada. neznam zakaj bf se*e. ima i physix i dx i sp1 je gore i neznam kaj vec ne. taman kad bi mogo posteno igrat bf3 onda sracka nesto igra.
proc je dignut na 3.6ghz i stabilan je jer je testiran skoro 48h primeom. grafa je na stocku, sve je ispravno. druge igre rade kak spada. neznam zakaj bf se*e. ima i physix i dx i sp1 je gore i neznam kaj vec ne. taman kad bi mogo posteno igrat bf3 onda sracka nesto igra.
repair igre,jesi to
valjda 5 puta
ak koristis xfire ugasi u njemu opciju pod bf3 "in game", ja sam imao tih problema sve od revizije drivera 13.4 pa do 13.8...jedna od mogucnosti ako ti se pojavljuje ovaj dx error!LP ili jos jednostavnije vratis se na starije drivere!
wtf! nemrem se logirati 2 dana na origin evo sad nemrem niti stranicu od origina otvoriti! LOOL koji K
!!

ak koristis xfire ugasi u njemu opciju pod bf3 "in game", ja sam imao tih problema sve od revizije drivera 13.4 pa do 13.8...jedna od mogucnost!LP
OMFG!!! radi. fala banani. imas pivu ak se kad susretnemo.
Ponedjeljak....
Nego, to se meni cini ili Battlelog i Origin nemaju (potpuno) sinkronizirane friend liste?
da tu i tamo se dogodi to ovih dana, nešto valjda drmaju sa originom jer meni se tamo javio taj problem.
a uuuu gotovo
Nepratim vise temu, samo sam dosao reci da ste m16 njubovi
evo opet problemi. znaci kad igram imam uzasan fps bilo na low, med, high ultra. imam oko 20fps-a. neznam koji vrag. instaliral sam msi afterburner i on mi pokazuje da gpu activiti svega oko 20-30% kako kad. mislim wtf? pa kaj mi je komp preslab odjedanput? sa starom 5770 sam se komotno igrao na med settings sa oko 35-40 fps zavisno i mapi. reza je 1920x1080
Vjerovatno bottleneck, ali baš tako jak nemoguće.
Probaj izbrisati sadašnje drajvere, staviti nove i malo overclockati procesor.
Možda grafička ne sjedi dobro ili nije sjeo power konektor. Možda su driver prastari. A možda je ovdje biciklom.
evo nasao sam razlog. uopce mi se procesr nije prebacil iz power saving moda u high performance nek je ostal raditi na 800mhz. ploca je totalno zbugana. sad sam izgasil tu stednju energije i sad radi nonstop na 3.8ghz. igra sad radi ko podmazana