Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.189.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ARazer kaže...

Igram s m16 pišu noob, uzmem as val, pišu noob, šta god da uzmeš si noob ako nekog ubiješ..pogledam report a ono svi koji su pisali noob igraju sa m416

Noob si ako igraš lošije od njih, noob si ako igraš bolje od njih. Tako je to. {#}

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
Schima kaže...
ARazer kaže...

Igram s m16 pišu noob, uzmem as val, pišu noob, šta god da uzmeš si noob ako nekog ubiješ..pogledam report a ono svi koji su pisali noob igraju sa m416

Noob si ako igraš lošije od njih, noob si ako igraš bolje od njih. Tako je to. {#}

tako da si noob svakak {#}

uvjek ce bit netko tko ce cendrat zbog nekih gluposti sta mu ne pašu

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Radi li vama orign?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ae_hr kaže...

Radi li vama orign?

Da, zašto?

Sniping is my job.
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Npr. kao MARKO, ipak je decko iz profesionalnog klana i ide po raznim turnirima, i ako on uzme m16 svi bi pobjegli sa servera jer mu nema tko parirati. zato je i dosadan ko proljev, barem meni koji sam par dana u temi a kamoli vama ako je takva placipica od pocetka teme. lik je boze sacuvaj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 17:45 (BFBeast).

14 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Schima kaže...
Ae_hr kaže...

Radi li vama orign?

Da, zašto?

Meni  neće da se spoji {#}.

14 godina
protjeran
BFBeast kaže...

Npr. kao MARKO, ipak je decko iz profesionalnog klana i ide po raznim turnirima, i ako on uzme m16 svi bi pobjegli sa servera jer mu nema tko parirati. zato je i dosadan ko proljev, barem meni koji sam par dana u temi a kamoli vama ako je takva placipica od pocetka teme. lik je boze sacuvaj.

Kad volim trolati {#}

Mud1n6!!!

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo je idiotizam a ne trolanje

Moj PC  
14 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Klasika.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
19 1 hvala 1
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Klasika.

Isuse boze koja drasticna razlika. pa ovaj finalni proizvod je genocid na nase oci.

15 godina
BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

Klasika.

Isuse boze koja drasticna razlika. pa ovaj finalni proizvod je genocid na nase oci.

A nadajmo se da bf4 alfa neće izgledat bolje od finalke...pošto je sva bijela lol.

Mislim, nadam se da im neće past na pamet trpat neke šugave svemirske filtere.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Pijem pivu sa Špelcom, samo da velim… ;!
17 godina
Battlefield 3

Jučer prolazim kroz Lovran...šibam prema Moščeničkoj Dragi i osjetim miris kamperskog njuba.

I sjetim se da tamo živi hell :)

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
10 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jučer ja da ću malo dizat živce i trolat na AnR kad ono AnR prazan, očito i probobm16nom320nobipod fegoti imaju slobodne dane.{#}

Zatim vidim judu i tranšu cybera pa se joinam njima da malo kempam kad ono slučajno počeo ja šibat ovog prljavu nimfu i skoro dobio nemesis ribon na njemu da nije bila gotova partija. Bar sam mu uspio u kućici na E zastavi stavit jaja dok mi svirala ova pjesma:

{#}

A drugu partiju sam se osjećao kao gospodin bio stalno u tenku i fuk čak mi cyber dovodio ganc nove tenkove da vozim. Thx transice {#}

EDIT: Deda pa kvragu ča nisi rekal da buš ovuda pasal, ča ti teško malo stat ili se bojiš da bi te za guz ćapal.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 22:40 (RedRocco).

6 7 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

U Bf4 alphi je pak bio neki žuckasti filter.

Jako ubija za oci,pogotovo kad si u heliju bio.Ali opet,to je bila alpha.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Klasika.

nemam riječi, jednostavno predobro... mislim ovo u alphi :O

btw ima li kakvih naznaka kad se miče NDA i kad će se moći stavljati videi iz bf4 alphe?

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Battlefield 3

^^

Kako sam samo spusio 2500+ pregleda u jednom danu na onom Viper filmicu {#}{#}

Moj PC  
4 3 hvala 1
16 godina
drahic kaže...

U Bf4 alphi je pak bio neki žuckasti filter.

Jako ubija za oci,pogotovo kad si u heliju bio.Ali opet,to je bila alpha.

mislim da nije filter takav bio nego utjecaj modela zgrada i vozila pošto nisu imali teksture

malo offtopičarimo dok su moderatori na godišnjem {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
RedRocco kaže...

A drugu partiju sam se osjećao kao gospodin bio stalno u tenku i fuk čak mi cyber dovodio ganc nove tenkove da vozim. Thx transice {#}

Malo postovanja, Pica za tebe. Kakav transic. A tebi je mama zensko.

Je, vidio sam da te novi tenk malo zbunio. Upadnes unutra i jos neko vrijeme gledas okolo :D

Nego, danas nisam igrao BF, kriza, ne mogu zaspat... tipkam po mobu.

Dajte napisite sto se dogadja u igri da lakse zaspim.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 3

Najjači mi je cod troll koji je zalijepio svima po jedan thumb down.

Moj PC  
7 3 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nego, danas nisam igrao BF, kriza, ne mogu zaspat... tipkam po mobu.

Dajte napisite sto se dogadja u igri da lakse zaspim.

Ništa novog. Vozim se sam u tenku i zauzimam zastave dok moji uništavaju vozila u bazi i njih desetorica čekaju heli {#}.

K4lim3ro
13 godina
BF3 je otišao kvragu :-(
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Battlefield 3

{#}

.

Moj PC  
9 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Mislio sam da se to nece desit nikada ali nazalost doslo je i to vrijeme da tu moram stavit TU . Dama i ti znas razveseliti covjeka ujutro {#}.

14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Igrači su ti koji su otišli kvragu

16 godina
moderator
zdenko1991 kaže...

ovako. frend mi ide u austriju za mjesec dana, i uzo bi komp ako je tamk jeftinije. sta mislite je li jeftinije, i znate li neki jeftini ducan di bi mogao pogledat kao recimo protis u hrv. thx

http://www.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-ict-biznisu/trgovine-austriji/108575.aspx

..ili kao što kolega @Paradox1 kaže:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/opcenito-o-kupnji-eu/189582.aspx

Pogledaj ovdje,možeš čak i pitati u toj temi,a imaš još puno tema o kupovini u inozemstvu itd...

U ovoj temi smo zadnje vrijeme dopustili mao slobodniju raspravu pošto smo si sve već rekli o BF3,al ne treba pretjerivati.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 12:15 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Ljeto je,a i sve je bliže izlazak BFa4.

سمندری ڈاکو
13 godina
Alien 22 kaže...
Soldier977 kaže...

Mislio sam da se to nece desit nikada ali nazalost doslo je i to vrijeme da tu moram stavit TU . Dama i ti znas razveseliti covjeka ujutro {#}.

ARazer kaže...
Soldier977 kaže...

Igrači su ti koji su otišli kvragu

pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Ljeto je,a i sve je bliže izlazak BFa4.

Ma da i vrijeme je bilo. Dosta je ljudi kupilo BF sada kada su bili veliki popusti, i to se jednostavno osjeti. Nismo ni mi naučeni počeli igrat, ali u godinu i pol aktivnog igranja, nešto se i nauči, ali kada smo mi počinjali, svi su. Sada kada vidim ovo što je kolega Kendo napisao, ne mogu se nego jedino složiti. Dođem ovako povremeno pun entuzijazma odigrati neki CQ ili Rush, ali jednostavno se čovjek može samo naživcirati. Jedino što sada ima smisla, kada nema ekipe na BFu, je TDM jednu dvije partije i onda ići na neki singleplayer što sam propustio igrajući BF.

Ali OK, brzo će 4ka i onda ponovo rokaj.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 3

Ja u zadnja tri tjedna naletio na najviše 5-6 Colonela 100, prije ih je bilo puno više, sad samo neki low-leveli

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Radi li vama battlelog, jer meni se neče ni ulogirat a i  Battlelog forum se ponaša čudno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice