Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Battlefield 3

ova igra je preteska svi me ubijaju a ja nemogu nikoga. jel mi molze netko reci kako da prepoznam noob servere.

1 9 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
Doca15 kaže...

Ili pa neki retardi uđu u chopper ili jet sa c4 pa se zaletavaju ili neznaju sta rade pa se samo dignu u zrak i tako stoje dok ih netko ne ubije.Sve ih je više takvih.

buljo koji ti je nick u igri?

RedDeadLB :)

Ma ima retarda posvuda, a najviše me naživciraju kad sam iza zida na samom ćošku, izvirim da pucam malo i hoću se vratit, ali NOOOOOOOOO, ne mogu, blokira me neki kreten iz mog squada - end ajm ded. Ne sjećam se kad sam vidio prazan AA tenk, kao ni da netko bude koristan u njemu.

Blago budalama.
14 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

ova igra je preteska svi me ubijaju a ja nemogu nikoga. jel mi molze netko reci kako da prepoznam noob servere.

A imas servere na kojima je dozvoljeno do npr 60lv i tako,ovisi koliko admin stavi ali tamo isto zna bit smradova kojima je drugi ili treci acc pa kolje i tamo ali mozes probat pa vidjet mozda bude sve ok i nemora znacit da ce ih bit.Kako nac te servere neznam nego znam da ih ima jer mi tu i tamo izbaci kad trazim server za igru.Kazes teska igra hm... e i meni je tako isto bila kad sam poceo,nisam ozivit znao a kamoli pucat kako treba i nakon igranja i prakse sad mi ide malo bolje,pozz

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 3

Šta koristite u tenku od upgradea?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 1 hvala 0
14 godina

Iz vlastitog iskustva ti mogu reć da ti treba oko 100 sati online da bi pohvatao sve konce. A onda se opredijeliš za ono što ti se sviđa i što misliš da ti ide i vježbaš jedno po jedno dok ne izvježbaš sve.

Blago budalama.
13 godina
Battlefield 3

buljo evo ti moj battlelog jer te nemogu nac pod tim imenom,pa me mozes dodat.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/LtMoNk/stats/369270339/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
buljo781 kaže...
MARKOcVp kaže...

Tako je to kad se igra samo infantry, pa mozes samo gledat kako te lagano ****

Ma kakav samo infantry, u čem god da sam, džip, tenk, avion, helikopter.. Nemoš ih uhvatit da se na glavu postaviš, samo se izvrte i sj*** te kako god da se okreneš. Apsolutno mi nije gušt tako igrat.

Moze ga se ubiti na 100 nacina, prvi je da udes u jet i ubijes ga. Ako nisi dobar dog fighter, prvo letis below radar i gledas na mapu di je, kad ga lociras onda cekas da krene u jendom smjeru i onda se smao krikljucis od dolje i rjesis ga, ako znas gadat s gunom ( uz to koristis i ecm jammer). Ako nemozes s jetom onda uzmes AA i rjesis ga, ako ide pod 90 na tebe kad si u tenku ili aa, izades van i pucas rpg na njega dok ide direktno na tebe. Mozes s jetom ici direktno u visinu i cekati da on krene za tobom pa iskocit i rpg na njega........ Mozes ga tenkom skinit kada puca po nekome na zemlji i ide ravno, samo opucas negdje po procjeni na trag pucanja.... Isto tako ga mozes is s tv-om rjesiti kada ide u jednom smjeru.... Ma mozes kako hoces.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 18:04 (MARKOcVp).
17 godina
MARKOcVp kaže...
buljo781 kaže...
MARKOcVp kaže...

Tako je to kad se igra samo infantry, pa mozes samo gledat kako te lagano ****

Ma kakav samo infantry, u čem god da sam, džip, tenk, avion, helikopter.. Nemoš ih uhvatit da se na glavu postaviš, samo se izvrte i sj*** te kako god da se okreneš. Apsolutno mi nije gušt tako igrat.

Moze ga se ubiti na 100 nacina, prvi je da udes u jet i ubijes ga. Ako nisi dobar dog fighter, prvo letis below radar i gledas na mapu di je, kad ga lociras onda cekas da krene u jendom smjeru i onda se smao krikljucis od dolje i rjesis ga, ako znas gadat s gunom ( uz to koristis i ecm jammer). Ako nemozes s jetom onda uzmes AA i rjesis ga, ako ide pod 90 na tebe kad si u tenku ili aa, izades van i pucas rpg na njega dok ide direktno na tebe. Mozes s jetom ici direktno u visinu i cekati da on krene za tobom pa iskocit i rpg na njega........ Mozes ga tenkom skinit kada puca po nekome na zemlji i ide ravno, samo opucas negdje po procjeni na trag pucanja.... Isto tako ga mozes is s tv-om rjesiti kada ide u jednom smjeru.... Ma mozes kako hoces.

I onda je Fast Spawn server, pa je za 10 sekundi isto stanje stvari...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

Imas pod trazilicom u battlelogu samo upisi noob ili noobs ali tamo ima dosta ekipe koja je dosta dobra i dolazi se iživljavati na noobovima, ova igra ima najveci potencijal za ucenje, razlika izmedju pocetnika i nekog sa 500 sati igre je astronomska, pogotovo jer ima igraca (poput mene) koji su rekao bih specijalizirani za nesto, ja osobno obozavam metro 64 igraca no explosives - i samo puske pa da se vidi tko kako puca, tu ostvarujem dobre rezultate - dok sam sucker na mapama sa recimo 16 ili 24 igraca ili esl gdje se mnogo trci i puca, a vozila neznam gotovo niti jedno vozit jer me to nezanima, takodjer likovi poput lateralusa su kraljevi vozila i njima se tamo nemoze prismrdit, neki su za esl a neki za tenkove - ugl ima dosta specijalozirane ekipe i tocno vidim kad netko dodje a nezna pravila, tako da je tebi tesko igrati, preporuka je za svakog novaka da prosvrlja po svim modovima i odabere sto mu se najvise svidja i to igra jer su ostali prejaki da bi se nosio sa njima a da igras sve modove, tako si samo vreca za napucavanje.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
15 godina
Battlefield 3

Prilično je teško uletit u igru koja je vani već 2 god i onda napredovati. Ima već hrpa ekipe koja igra strašno i tu je odmah velika krivulja učenja radi njih.

Ne vrijedi odustajat već naučit osnovne karakteristike igre i mehnike kako bi u bf4 imao već head start i startao odmah kao i svi :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

havala svima. probaticu zamjenitiigru za cod čuko edition ako netko bude htio neka se javi na pm.

0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

onda moraš u skladu s tim promjenit nick u CodBeast

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
BFBeast kaže...

havala svima. probaticu zamjenitiigru za cod čuko edition ako netko bude htio neka se javi na pm.

Ej, nemoj se predati!

I meni je ovo prva on-line igra. Pohvatao sam kako se kretati, ugledati protivnika, koristiti mapu, vozila, oruzje....  Nakon dvije godine igranja {#}

Al mi jos uvijek nejdu avioni i helici! {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako če ti ić kad ne dižeš dupe iz tenka? {#}

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kad bi napravili tenk s krilima za Sajbera {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
ARazer kaže...

kako če ti ić kad ne dižeš dupe iz tenka? {#}

Pffff {#}

Samo jucer:

Anti air: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/66237477/349418125/

LMG: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/66235146/349418125/

FAMAS (AnR): http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/66234237/349418125/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/66233460/349418125/

A helic i avion necu uciti da nebudem previse Pro. {#}

{#}

EDIT:

Ima ko kakav video na Youtube gdje se objasnjuju osnove osnova?

Odabir klasa i oruzja, kako pucati (aim, recoil, burst...), kako ugledati i spotati neprijatelja, osnove vozila....

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 20:42 (CyberDemonVZ).
13 godina
Battlefield 3

cyber,samo se ti drzi tenka,bit ces predobar ak mi jos i helic i jet uzmes...{#}

Moj PC  
2 2 hvala 1
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Odabir klasa i oruzja, kako pucati (aim, recoil, burst...), kako ugledati i spotati neprijatelja, osnove vozila....

Ili LevelCap odnosno LCap ili LC...

Twitter: @191x7
13 godina
191x7 kaže...

Gledao sam njegove.. al to je vise kako poceti dobro igrati kad vec znas osnove.

Osim ako sam preskocio kakav video? {#}

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Gledao sam njegove.. al to je vise kako poceti dobro igrati kad vec znas osnove.

Osim ako sam preskocio kakav video? {#}

Prekopaj prve filmiće što je napravio...ima o dobrih tutoriala, on i jack frags, matimio..

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Mitch kaže...

Šta koristite u tenku od upgradea?

Najbolje je kad imas nekog frenda ili kad se najdes na serveru s nekim tko zna sto radi. Onda je ovo najbolji setup:

Vozac: Reactive armor

Smoke

LMG (ja koristim Guides shell, ali to ti je dobro na mapama kad tvoji snajperisti postave Soflam, pa ti laserski navode mete. Onda je moguce gadjati i helikoptere i avione)

Gunner: Proximity

Ostalo nevazno, postaje aktivno samo kad je vozac.

Trece mejsto vjerojatno jos nemas otkljucano, al da imas suvozaca na njemu, vjerojatno bi bilo dobro imati Thermal camo - brzo nestanes neprijatelju s mape i teze te lockaju neprijateljski laser designatori.

Btw, trece mjesto, ili tzv. CITV, se koristi na isti nacin kao Soflam - navodis Guided shell.

A ako nemas sposobnog gunnera, ili ga uopce nema, onda odlucis da li ti vise treba Armor (treba vise pogodaka da te ubiju) ili se vec jako dobro koristis minimapom dolje lijevo, pa ces radije uzeti Proximity scan, da vidis gdje se neprijatelji skrivaju, il dal ti dolazi kamikaza s C4.

14 godina
neaktivan

EDIT:

ima {#}

battlelog:KICKASS_HR
13 godina
kurt kaže...

EDIT:

ima {#}

Da ne gledam video, nego samo slusam, ovo bi cak izgledalo full profesionalno {#}

12 godina
protjeran
Battlefield 3

to skuzio  sam  mehaniku  pucanja.  sada  ubijam  covjeka  sa 20  etak  metaka  dok  mi  je  prije  trebalo 2  sanzera  scoro.  jel to  dobro  ako  ubijam  sa  toliko  metaka.

1 0 hvala 0
17 godina
Ne. Ja ubijam s jednim.
17 godina
Basta kaže...
Ne. Ja ubijam s jednim.

Lako tako, Spelac ubija s nijednim.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

to skuzio  sam  mehaniku  pucanja.  sada  ubijam  covjeka  sa 20  etak  metaka  dok  mi  je  prije  trebalo 2  sanzera  scoro.  jel to  dobro  ako  ubijam  sa  toliko  metaka.

Ne, maksimalno sa 7-8 metaka bi trebao ubit protivnika (naravno ako nekoristis slug ili sacme, snipere, i sl) ako koristis m16 i slicno moras koristit 'burst fire' upisi to na you tube i pogledaj kako se radi, moras kontrirat recoil povlacenjem misa.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

offtopic

Čekam sinoć pred Arenom početak koncerta Maidena, kad u moru ljudi prođe lik u BATTLEFIELD3 majici. To upućuje samo na jedno, bio je to neko od vas no liferskih haxzora. Identificiraj se!

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 9:12 (animosity_frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

offtopic

... prođe lik u BATTLEFIELD3 majici. ... Identificiraj se!

trebao si povikati za njim: "Hej nooob .. Daj mi ammo!"

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
Battlefield 3
Maideni su gej i op bend
Moj PC  
5 2 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice