ako je samo premium onda 150, ako je bf3 premium edition onda bi bilo 200 (od oka).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Necu ti rusiti cijenu, al ovo su cijene s Kupi Mi Key stranice s Facebooka:
"Kupi Mi Key
Battlefield 3 sale za pocetak rada!!
Battlefield 3 - 85kn
BF3 premium - 120kn
BF3 premium edition - 170kn"
I ovisi dal imas samo kljuc ili je vec vezan uz Origin.
Samo da javim, Scorpionu je izgleda krepala matična.
Samo da javim, Scorpionu je izgleda krepala matična.
Valjda je desinhronizacija prevršila svaku mjeru i spalila mbo :(
Jedno pitanjce za dobre pilote iz ove teme.
jeli smiju glasati i loši piloti?
Jedno pitanjce za dobre pilote iz ove teme.
Šta koristite pri letenju?
I obavezno si za jet pitch up stavi na space, tako ces se brzo okretat bez pravljenja kilometara po podlozi ;)
Pozdrav!
Dal se moze igrat bf3 multy glatko znaci bez trzaja na 4gb rama (cuo sam da puno trosi), sa dobrim procom i grafom??
Pozdrav!
Dal se moze igrat bf3 multy glatko znaci bez trzaja na 4gb rama (cuo sam da puno trosi), sa dobrim procom i grafom??
Može, ali je preporučeno imati barem 4GB čisto za igru pošto ona sama može toliko iskoristiti.
Dakle valjalo bi imati 5GB ili više, kako bi za igru bilo 4GB a ostatak memorije za Windowse i ostale pozadinske programe.
Ako sustav ima više od 4GB ram (dakle 4GB samo za igru), igra se osjetno brže učitava.
Ali tokom same igre, skoro je isto imao 4 ili 8GB.
Pozdrav!
Može, ali je preporučeno imati barem 4GB čisto za igru pošto ona sama može toliko iskoristiti.
Dakle valjalo bi imati 5GB ili više, kako bi za igru bilo 4GB a ostatak memorije za Windowse i ostale pozadinske programe.
Ako sustav ima više od 4GB ram (dakle 4GB samo za igru), igra se osjetno brže učitava.
Ali tokom same igre, skoro je isto imao 4 ili 8GB.
Puno hvala ,,mene je zanima dal se osjea kakav framedrop il slicno!
Puno hvala ,,mene je zanima dal se osjea kakav framedrop il slicno!
Ne baš. Eventualno možda ako koristiš jako visoke detalje pa je memorija ustvari i sva popunjena, tada možda nekakav microstuttering pri naglom okretanju...
Ljudi, ak netko dolazi u VZ na Spancirfest javite se da se nadjemo! 23.08. - 01.09.
Ima dosta koncerata, pa ako je netko zainteresiran a nije mu daleko nek doleti :)
Ljudi, ak netko dolazi u VZ na Spancirfest javite se da se nadjemo! 23.08. - 01.09.
Ima dosta koncerata, pa ako je netko zainteresiran a nije mu daleko nek doleti :)
Jedino što od toga valja je opća, zabranjeno pušenje i majke.
je, ja sam več 2 godine tu skoro pa me nezelis upoznat, a dobar sam dečkić
Svatko ima svoje mišljenje, ja mrzim pop, turbofolk, sve vrste techno glazbe i ostale gluposti. A obožavam od jazza-bluesa-psyhodelic rocka... do Thrash metala.
Budjav lebaccc... :)
Budjav lebaccc... :)
Haha, tocno to
Wiz, dodji nam u VZ
Wiz, dodji nam u VZ
Sajber...znaš da bi se zaletio...al žena i deca na moru...pa moram k njima
Ne, imam druge planove...korzo...mek donalds...ownanje na anr-u...
Pozdrav!
Ja sam imao trzanja pri okretanju na 48/64 serverima s 4gb rama, ali kad sam otiso na 8, prestalo je.
Ali nije kod svakoga isto, probaj, mozda kod tebe bude ok ;)
We're happy to inform that the recent issue with logging in to Battlelog has been resolved.
Petak ?
Petak ?
Četvrtak.
Ćao njubeki i skilleri, evo nova montaža je gotova
Thumbs up za zadnjih 30tak sec videa ;).
Petak ?
Četvrtak.
Friday ?
Nema ga već stranicama ...

Petak ?
Četvrtak.
Friday ?
Nema ga već stranicama ...
Pa da, nema ga. Baš me zanima što je s Spelcom, kao da je u zemlju propao.
Ili je to zatišje pred oluju...