- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bičiz samo kukate, ja sam Pr0 4 life i ja ne ubijam tuljane, ja ubijam druge pro madafakere
Bičiz samo kukate, ja sam Pr0 4 life i ja ne ubijam tuljane, ja ubijam druge pro madafakere
ti jedino kaj možeš ubit je karijes
ti jedino kaj možeš ubit je karijes
Ispravit cu sam sebe - busim vas ko karijes
Sori al kaj vi za ozb igrate BF zadnjih par tjedana?
Pa svi odjednom su < lvl 30 jer je igra na akciji, a nas se skupi 7-8 i sam se za*ebavamo na polu praznim serverima tipa ukrademo sve helice i jetove i onda cekamo da se napuni pa rageaju i tak
Ceka se BF4, a dotad je prezabavno ovako igrat BF3
Skinuo sam Battlefield 3 i kada me pitalo da li zelim skinuti DLC, prekinuo sam. Kako ga sada mogu skinuti? Ne mogu nigdje naci da pokrenem preuzimanje.
Skinuo sam Battlefield 3 i kada me pitalo da li zelim skinuti DLC, prekinuo sam. Kako ga sada mogu skinuti? Ne mogu nigdje naci da pokrenem preuzimanje.
Desni klik na igru - Show game Details - skrollaj dolje i označi DLC koji imaš te ga preuzmi.
Odi unutar Origina na sličicu BF3, desni klik i Repair Install (možda i psoebno po svakom DLC-u, ali ako imaš Premium, odi na Premium sličicu).
I - Gazi gazi Medica!
Kako se lagano smirio smijeh, pretvorio u onako kiseli, kad su ga disejblali
Burazi Čarape su zakon :) , nisam se dugo tako nasmijao kao sinoć ;) ,btw odlične partije .... A ti ivanec pucaš sa javelinom po golorukom narodu u jeehad jeepu ..srami se ;)
Burazi Čarape su zakon :) , nisam se dugo tako nasmijao kao sinoć ;) ,btw odlične partije .... A ti ivanec pucaš sa javelinom po golorukom narodu u jeehad jeepu ..srami se ;)
Bio si s njima na chatu??
Jelda da su zakon!!!
Danas mi zubić vila kaže da imam zube kao talijan i da mi neće ništa naplatit.
I'm so Pr0.
A meni ovo dođe na server...
http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=LORD-DEIMOS-LKC-
BTW, ovo mu je ban, igrao sam na PB serveru, WTF...
Tomo ti si ljepilo za njih .
Bio si s njima na chatu??
Jelda da su zakon!!!
Nije bio s nama na ts-u (možda je i bolje ) ali je bio u ulozi glavnog bombaša na nama jadnim burazerima :D
Od sada ja uvodim sam sebi sudsku zabranu prilaska nexusu na bliže od 30m jer ovo šta on radi sa c4 nije humano........ ali barem je dobio rpg u vugle kada mi je nestalo metaka
I nadam se da ti se nije previše štucalo sinoć jer si bio jako paprena tema na ts-u :P
Sretan rođendan pirat
Sretan rođendan pirat
Ako nije trolanje:
Sretan rođendan pirat!
Ako je trolanje:
Nek ti kuki popljuga
Sretan roćkas definicijo "pro"elitizma :)
Sretan rođendan, piratčino!
Piratu je svaki dan rođendan :)
Sretan ti rođendan :P
Kuky trola 100% pošto je tema zamrla.
jok.. ova tema je nepresušno korito informacija. Link
hepi brzdaj pirat
Stara piratčugo sretan ti rođendan...kita ti otpala :)
Tomo ti si ljepilo za njih .
Ako je ovo istina, lik ima i GGC-ban, a igra normalno na PB enabled serverima, mislim da će nam se hrpa cheatera vratiti sa starim accountima...
http://www.ggc-stream.net/search/server/guid/gid/19e5bf457cff9ec379e5e210563a9824
Otvorio sam temu s tim pitanjem na Battlelogu, ali EA_Dick (eh Rick) ju je zatvorio zbog name and shame (obrisao i prvi post u kojem nije nitko izričito spomenut)
Desilo mi se jednom da je lik igrao na serveru a taj dan je dobio ban, ajde OK, to može biti da informacija o banu još nije bila otstreamana na sve servere.
I ne nisam ljepilo za njih, nego ih izgleda sa iskustvom od preko 2222h public igranja puno lakše prepoznam, a hvala Bogu ima metoda da ih se provjeri...
Ma igra lagano ide k vragu.
Baš se primjeti kako ih je sve više. Problem je da je igra jeftina pa nije problem ako popuhaš ban.
Evo pala mi ideja. Kupiti 10 ključeva i napraviti nove profile za svakog...i onda si ih dodati sve za frendove na glavni.
Jel to bolesno?
oho! pa pirat sve najbolje ti zelim :D
Ako niste znali, danas oko 4, gta 5 gameplay
Stara piratčugo sretan ti rođendan...kita ti otpala :)
Ako ga to veseli, i ja se prikljucujem zeljama
Sretan rodjendan Pirat!