novi hard, još rama, novi windowsi, isto sra*?!"# od igre
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
novi hard, još rama, novi windowsi, isto sra*?!"# od igre
Nije valjda da i dalje padas iza coska .
Bez zamjere al nemaš ti pojima koliko se ljudi žali na te tvoje "uvažene" članove koji su smiješni sami sebi.
Kad ti u temi ostanu samo ljudine a prepiska se svede na 4 posta dnevno bit će plakanja za "uvaženim" članovima. Pitaj te "silne" ljude kako onda objašnjavaju mojih cca 9k TU u godinu i 3 mjeseca staža ovdje... A ako te zanima koliko je BUG zaradio na otvaranju ove teme po par tisuća puta dnevno zahvaljujući "spamu" tih istih članova pitaj Miru.
Cheers
Cheers
Cheers i tebi.
Špelac daj mu crveni
Špelac daj mu crveni
Neće, al mu može dat koji rhinovirus. XD
Zar je moguće da Battlefield 3 više nije aktualan?
Ja ga jako slabo igram zadnje vrijeme,a koliko vidim i ovi moji slabo igraju.
Ja ga jako slabo igram zadnje vrijeme,a koliko vidim i ovi moji slabo igraju.
To je samo kriza sedmog mjeseca u godini, rješenje je more na 7 dana. :D
Carapa Junior je zakon
Trebas imat volje vozit se u tenku na trecem mjestu nekoliko rundi za redom
A sto se tice helija, rastura! A tek kad navrsi 15.. eeee :)
EDIT: No Monk, i ti si super, kaj sad...
Carapa Junior je zakon
Trebas imat volje vozit se u tenku na trecem mjestu nekoliko rundi za redom
A sto se tice helija, rastura! A tek kad navrsi 15.. eeee :)
weeeeee..pshhhhhh nesmiju ljudi znat da imam 14 hahaha
Zar se nismo dogovorili kada smo te primili u klan da govoriš kako imaš 18 godina???
Hmmmm.... koliko puta mjesris konop?
Mjeriš? Probaš sa kakvim trupcem ili vrećom i onda jump!!
Bolje onda da se ja drzim prohladne birtije i ladnog gemista!
Whre is fu**kin Scout Heli Vote poll. That is the best Vehicle in BF 3
Evo zbog cega sam popusio ban, znaci oni malo lakse vade crvendace nego tu na bug-u :)
Evo zbog cega sam popusio ban
I koliko ti traje ban, i na sto je sve? Neda mi se traziti post :)
Ako se ne varam do 30.7. je banan s Battleloga (pretpostavljam samo s foruma, a da može igrat)
Zar se nismo dogovorili kada smo te primili u klan da govoriš kako imaš 18 godina???
hah ja bi stvarno tako govorio al eto cajber je odao mojuu tajnicu :DD
Vec te Ceco otkrio kad je djelio pive
Tapija je na forumu bez L(j)udine
Zna netko kakav ogroman (strani?) klan da se nadjemo na kakvom 64 slotnom serveru?
Oni na jednoj, a cheat.... igraci s BUGa na drugoj.
Poslije takvih druzenja je jos tjednima zivo na forumu.
Npr xXx vs forum. Francuska vs forum. Cak i ono fotkanje na 64 serveru.
Zna netko kakav ogroman (strani?) klan da se nadjemo na kakvom 64 slotnom serveru?
Ja ću dogovoriti war samo ako se L(j)udina vrati na forum.
Ja ću dogovoriti war samo ako se L(j)udina vrati na forum.
Hehe, evo ti onda jedan TU za to (na proslu poruku) :)
LoL, pa ja svima stalno govorim da imaš 14/15 godina
Ali i dalje si čiter
ovim putem tražim ispriku vodstva PIS klana što ne provjeravaju svoje članove. Account volegradele koji je baniran na pbbansu pripada jednom njihovom članu kojeg je hrca svim silama branio kad sam ga ja optuživao za hack. Ovo ovdje je link na pbbans ban:
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-e0840113-vb297426.html
a na ovom sajtu se može vidjeti pod kojim je sve drugim nickovima dotični !diot igrao:
http://history.anticheatinc.com/bf3/index.php?searchtype=2&searchlimit=1&searchvalue=d16f4897eb565d2ff812a4d463d291b6
Dakle i ovaj put bio sam u pravu. To nije sve, taj isti Don_Zubo je nastavio sa cheatanjem i korištenjem hackova koristeći novi ključ i account:
http://history.anticheatinc.com/bf3/index.php?searchtype=1&searchlimit=1&searchvalue=kondja123
kliknite na link od guida i dobit ćete informaciju da je isti igrač koristio dva ključa.
Hrca ovo vrijedi za tebe: previše se kurčiš sa nekim skilom u bf3 a nisi ni svjestan da ti dobar rezultat zapravo omogućuje užasna veza na internetu i da tvoji paketi kasne protivnicima(točnije rečeno zbog loše veze i gubitka dobrog dijela paketa server loše interpretira tvoju poziciju protivnicima) a to ti daje ogromnu prednost o odnosu na protivnike sa solidnim netom. Ovo mi je i potvrdio jedan član tvog klana koji je inače odličan igrač a kune se da mu treba 20 hit indikatora kad gađa tebe da bi ti pao. Onaj tvoj bf2 account govori puno više o tvom tobožnjem skilu a o tvom skilu da prepoznaš cheatera neću ni govorit. Ti si prvi koji bi se ovdje trebao ispričat pa onda ostali koji vode tvoj klan.
Hrca ovo vrijedi za tebe: previše se kurčiš sa nekim skilom u bf3 a nisi ni svjestan da ti dobar rezultat zapravo omogućuje užasna veza na internetu i da tvoji paketi kasne protivnicima a to ti daje ogromnu prednost o odnosu na protivnike sa solidnim netom.
Odigraj koji Gun Master protiv likova s pingom cca. 10, pa onda piši gluposti
Ako se ne varam do 30.7. je banan s Battleloga (pretpostavljam samo s foruma, a da može igrat)
to mi pise kad se ulogiram na battlelog, tako sto se tice bf 3 prekrizen je.
Hrca ovo vrijedi za tebe: previše se kurčiš sa nekim skilom u bf3 a nisi ni svjestan da ti dobar rezultat zapravo omogućuje užasna veza na internetu i da tvoji paketi kasne protivnicima a to ti daje ogromnu prednost o odnosu na protivnike sa solidnim netom.
Odigraj koji Gun Master protiv likova s pingom cca. 10, pa onda piši gluposti
ne brkaj stvari, nije samo ping upitan. Latencija može bit dobra ali ako je veza loša(puna šuma i gubitaka paketa) bez obzira na ping koji dotični igrač ima ubit ga možeš jedino ako potrošiš tri puta više metaka nego što je to normalno potrebno.
Scorpion kolko sam ja vidio,na koji god se ti server spjiš spamaš chat da su svi čiteri koji te ubiju par puta.I samo plačeš pola runde u chatu umjesto da igraš,i blamiraš se na battlerportovima.
Hrca ovo vrijedi za tebe: previše se kurčiš sa nekim skilom u bf3 a nisi ni svjestan da ti dobar rezultat zapravo omogućuje užasna veza na internetu i da tvoji paketi kasne protivnicima(točnije rečeno zbog loše veze i gubitka dobrog dijela paketa server loše interpretira tvoju poziciju protivnicima) a to ti daje ogromnu prednost o odnosu na protivnike sa solidnim netom. Ovo mi je i potvrdio jedan član tvog klana koji je inače odličan igrač a kune se da mu treba 20 hit indikatora kad gađa tebe da bi ti pao. Onaj tvoj bf2 account govori puno više o tvom tobožnjem skilu a o tvom skilu da prepoznaš cheatera neću ni govorit. Ti si prvi koji bi se ovdje trebao ispričat pa onda ostali koji vode tvoj klan.
Awww,kako swatkoo!!
ko je ovaj u PM
http://history.anticheatinc.com/bf3/index.php?searchtype=2&searchlimit=1&searchvalue=a28f56804e4bbca68668b29364c4366a
sad će mi Friday haknuti mail i postat će ovdje moj history,a u pm...
ne mogu postati moj stari account info,zanimljiva stranica.trebalo bi pronjuškati te silne GUIDove