Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

fulo sam. Moja greska!

Gaming 4ever.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 14:05 (99Mile99).
14 godina
Battlefield 3

^^ 

Hahahahahaha  {#}

Kakav car ! {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

PC servers Down, Battllelog up.

A twitter je prepun: "Da, znamo, radimo na tome."

https://twitter.com/Battlefield/with_replies

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
99Mile99 kaže...

moze pomoc preso sam mozda 5 misija i doso sam do djela kada treba ubiti onog rusa (valjda) i nakon toga mi predstavi creditse i igrica je zavrsena a uopce nisam imo one misije s parizom itd.

EDIT: kod frenda sam igro ono s tornjem i parizu a kod mene nema wtf?

EDIT2: jao oprostite ono je mw3 :D

Imaš sreće što semper nije online - bilo bi žuči do koljena!

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3
GTFO COD NJUB !!!
Šalim se,nego ako je netko gledao Predators može vidjeti onog rusa koji se pojavljuje u SP BF3 kao Dima.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Shinox nije igrao,ima vec vise od mjesec dana. Minimalno. {#}

Lol na kubik.

Osim što je bio 6-7x u zadnjih dva tjedna na cro53 cq serveru{#}, plus igranje na ostalim serverima....

16 godina
Skilledžija kaže...

Ja bi se još malo zadržao kod helića jer ovi čiteri više nisu zanimljivi :)

bok

večinu toga bi i ja potpisao, ali i nadodao, te ispravio par stvarčica

kada drugi heli gađate sa tv, ni pod razno ne gađajte u rep, elisu, jer u takvim situacijama ćete uvijek dobiti ''puff'' ili će tv jednostavno zazujati kroz heli..

drugo,konstantna komunikacija izmedu gunnera i pilota je MUST HAVE, nema veze bilo to teamspeak ili ingame chat... odete vas 2 skupa solo u squad i preko squad chata komunicirate (morate biti brzi na tipkanju), jer znalo se meni puno puta desit igram sa kolegom Overlordom na serveru i naravno ja sam zujim na teamspeaku, a on leti i nije na ts-u, več na mobitelu čavrlja sa curom {#} i onda ja izgubim živce jer i kad mu napišem da ide tv na nas on ne stigne reagirati i izmaknut se, i tu onda pop.izdim i Alt+F4

treće, kada ste kao pilot, iz vlastitog iskustva govorim, heat seekeri, air radar/stealth i FLARES.... heat seekere nemoram same po sebi posebno objasnjavat, air radar sam prije koristio ali sam se prebacio na stealth radi 1vs1 heli/jet isto tako i flarese... uz dobro gunnera uvijek cete dobiti drugi heli na blizinu 1vs1, jer caka je u tome da kada se ja i lord nademo 1vs1 sa drugim helijem i tu sad počne lockanje, ja uvijek bacam na njega 1 heat seeker ako ne izbaci ecm te u vecini slucajeva od te 1 rakete se tuđi heli obrani, a u međuvremenu on u panici pošto sam ja prije njega lockao i ispalio rakete (njemu je trebalo duze jer ja imam stealth) i on puca na mene obje rakete u 99% slučajeva, a ja tek kada su blizu mene rakete bacim flares, nakon toga ja taman dobim na vremenu da izbacim svoju drugu raketu (ponekad se i prva uspije reloadat ovisno o tome dali je tuđi heli bacio flares ili ecm), i tako zahvaljujući svom dobro gunneru za kojeg pretpostavljam da je u ovom periodu uspio napraviti 20-30% štete na tuđem heliju (tu dobro dođe zoom optics, ali treba puno vježbat), ja bacam svoja 2 heat seekera na njega i on je u večini slučajeva gotov, tu i tamo bude disejblan te se gunner i pilot useru i naravno iskoče... čast izuzecima koji ostaju do kraja i uspiju nam uzvratit 1 ili ponekad obje heat seeker rakete...

i još nešto... kada ganjate drugog helija ili ga iznenađujete s leđa ili se lovite ili nekaj deseto, ako ste na manjoj udaljini, uvijek, ali uvijek prebacite na rocket podove, u početku će biti biti teže jer se treba dobit osjećaj o daljini gdje se treba gađati (isto kao i kod gunnera sa zoom opticom), jer rocket podovi, ono što jako mali broj ljudi zna, da daju veliku tzv. direktnu štetu, i vi kroz poštenih 8-10 rocket pod raketa uspijevate disjeblat tuđeg helija...

ja se ne smatram nekim pro 1337 german haxor, heli pilotem ili gunnerom, ali ja sa svojih 2800 killova u helijima, bez pol frke skidam druge helije koji imaju čak i preko 15k killova u heliju, pogotovo ako imam dobrog gunnera poput Overlorda, Astre, Unlimiteda i Darka...

eto to je isto ukratko od mene, ak se još nečeg sjetim bum nadopisao :)

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Sta je sa bfom, meni ne radi.

http://www.ea.com/servers/battlefield3

Svaka cast, thx, al jel se zna kad ce biti up?

Sto je Zdenek nije valjda da te kriza puca?

Zamisli kako je meni, danas zadnji dan da mogu igrati i onda prisilna pauza od 3 mjeseca na brodu. Ti ces bar sutra moci igrati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 14:35 (desh).
17 godina
odjavljen
desh kaže...

Zamisli kako je meni, danas zadnji dan da mogu igrati i onda prisilna pauza od 3 mjeseca na brodu. Ti ces bar sutra moci igrati.

Imam osjećaj da je "prisilna pauza" više nego dobro plaćena... Tako da nije baš da te žalim {#}

Freak Show Inc.
14 godina
jopis kaže...
drahic kaže...

Lol na kubik.

Osim što je bio 6-7x u zadnjih dva tjedna na cro53 cq serveru{#}, plus igranje na ostalim serverima....

Da,ali nije sa nama igrao i da je bio na tsu i da sam mu mogao reci-E shinox daj yebi ove tamo i tamo.

13 godina
Scrappy kaže...

bok

večinu toga bi i ja potpisao, ali i nadodao, te ispravio par stvarčica

kada drugi heli gađate sa tv, ni pod razno ne gađajte u rep, elisu, jer u takvim situacijama ćete uvijek dobiti ''puff'' ili će tv jednostavno zazujati kroz heli..

drugo,konstantna komunikacija izmedu gunnera i pilota je MUST HAVE, nema veze bilo to teamspeak ili ingame chat... odete vas 2 skupa solo u squad i preko squad chata komunicirate (morate biti brzi na tipkanju), jer znalo se meni puno puta

Ja sam prvenstveno pisao onima koji nemaju komunikaciju s pilotom, odnosno nemaju previše iskustva u heliću.

Neke odrednice koje mogu pomoći da bez puno priče ostanete čim duže u zraku i da budete korisni ekipi.

Ako ste obojica na TS-u onda je sve to puno lakše i neke stvari dogovarate u hodu.

Ako ste sa nekim random pilotom, onda se držite prioritetnih meta i surađujte s pilotom koliko god možete.

Nemojte biti samo putnik u tom heliću ;)

Gađanje TV-om je ponekad samo po sebi lutrija jer ako pilot radi eskivažu onda ja na sreću pokušavam pogoditi stranu na koju će ići.

U takvim situacijama ne mogu još tražiti pogodak u nos, odnosno kokpit :)

Mada, ponekad i takvi hitovi (u kokpit) završe gore spomenutim "puff" - vidi se eksplozija i oko njega se dimi, a njemu ništa - zna biti frustrirajuće, pogotovo ako se ponovi nekoliko puta u jednoj rundi.

Evo i tip za pilote - iz perspektive gunnera: teže je pogoditi heli u nos tako da nastojte nos imati okrenut prema suparničkom heliju.

Čim ste mu se okrenuli ne jednu od strana odmah se povećava površina koju TV može pogoditi, tj. lakše će vas skinuti.

[19xx] 4ntraks
16 godina
drahic kaže...
jopis kaže...
drahic kaže...

Lol na kubik.

Da,ali nije sa nama igrao i da je bio na tsu i da sam mu mogao reci-E shinox daj yebi ove tamo i tamo.

To nije razlog da kažeš da nije igrao, znači igra čovjek normalno, samo vas manje voli, pa se ne druži s vama{#}

14 godina
jopis kaže...
drahic kaže...
jopis kaže...
drahic kaže...

Lol na kubik.

To nije razlog da kažeš da nije igrao, znači igra čovjek normalno, samo vas manje voli, pa se ne druži s vama{#}

Ok,if you say so... {#}

15 godina
Battlefield 3

Servers are up and running.

http://www.ea.com/servers/battlefield3

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

evo rade serveri normalno, koliko normalno to moze biti{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

spremni za boj ako su serveri ON !!!

moje misljenje ipak da je ECM efikasniji neg flares zato sto malo kad dodje 1 vs 1 sa drugim helijem jer je on daaaaavno vec down madafaka ! u boooj jurissssh

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
99Mile99 kaže...

moze pomoc preso sam mozda 5 misija i doso sam do djela kada treba ubiti onog rusa (valjda) i nakon toga mi predstavi creditse i igrica je zavrsena a uopce nisam imo one misije s parizom itd.

EDIT: kod frenda sam igro ono s tornjem i parizu a kod mene nema wtf?

EDIT2: jao oprostite ono je mw3 :D

Imaš sreće što semper nije online - bilo bi žuči do koljena!

[M|C] 7emper_fi
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahaha CEEEEEPAJ exaile

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
8 0 hvala 5
12 godina
protjeran
HAM7A2 kaže...

hahaha CEEEEEPAJ exaile

stvarno je hebeni skiller. svaka mu cast-

17 godina
neaktivan
Friday kaže...
desh kaže...

Imam osjećaj da je "prisilna pauza" više nego dobro plaćena... Tako da nije baš da te žalim {#}

U pravu si Spelac, lova je jedino na sto ne nemogu pozalit u mom poslu. Ali doma kad se ujutro dignem napravim kavu uzmem telefon i na skoljci citam {#} sto ste tu napisali je neprocjenivo. {#}

12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja bi se još malo zadržao kod helića jer ovi čiteri više nisu zanimljivi :)

Malo bi o "poslu" gunnera pa ovi koji su tek krenuli u te vode da nauče neke stvari, odnosno da ne živciraju pilota ;)

Pogotovo ako nisu na TS-u... neka pokažu pilotu da se makar trude ako ništa ;)

Dakle, prvo se traže i rješavaju najopasnije mete poput protivničkog helića, AA, Vodnika, pješadija s Iglama/Stingerima, Soflam.

Uzmimo na primjer mapu iz End Gamea, proljetnu, s prugom u sredini.

Ja na toj mapi čim polijećemo rokam TV na heli u njihovoj bazi.

Recimo da smo ga riješili... dalje se traži Vodnik jer je to malo govno jako opasno i zna biti dozlaboga dosadno ponekad.

Kad smo se riješili tih napasti onda si možete dati oduška i pokupit par besplatnih fragova, ali još bolje bi bilo kad bi pilot krenuo na tenk odnosno LAV.

U principu, heli se ne bi trebao zamarati s pješadijom već s vozilima.

Tek kad su vozila očišćena onda se pokupi pješadija na kraju.

Setup gunnera nikako ne bi trebao sadržavati navodeće rakete jer je to uzaludno trošenje vremena, odnosno odmaganje pilotu.

Ionako većina igra sa smokeom, a i ako se pogodi tenk ili nešto drugo, opet ga morate dovršiti gunom.

Dakle, navodeće rakete - zdravooo.

Autoloader + Zoom + TV - to je moj setup za gunnera. Ovisno o mapi možete koristiti i termal, ali meni to nikako ne odgovora pa ne koristim uopće.

E da, spotanje - stalno spotajte jer na taj način pomažete ekipi, a pogotovo pilotu koji možda nije primjetio neku opasnu metu.

Protivnički heli npr. ako je pilotu sa strane ili iza leđa - spotajte obavezno.

Pilot se za razliku od gunnera ne može previše okretati pa mu je svaka pomoć dobrodošla.

Nadalje, ako ste u daljini primjetili, spotali protivnički heli i vaš pilot se digao i krenuo na njega - nikako, ponavljam, nikako ne pucajte na njega i ne privlačite pažnju.

Pustite pilota da odradi posao i tek kad on krene prvi u napad onda vi nastupate.

Da se razumijemo, ovdje pod pucanje mislim na gun, a ne na TV.

Sa gunom mu na daleko ne možete ništa, samo ga uzbunite i skrenete pažnju na sebe što ponekad može biti kobno.

TV, naravno, koristite bez ikakvih restrikcija - samo rokaj brate ;)

Ne zujite okolo bezveze - pratite rad pilota.

Ako je on krenuo na tenk onda i vi rokajte po istom tom tenku - nemojte pucat sa strane po ljudima ili koječemu.

Ako pilot nije primjetio potencijalno opasnu stvar onda mu je spotajte i počnite pucat po njoj.

Nikad ne iskačite iz helića nakon što ste disejblani ili pogođeni.

Vješt pilot će se sa par % energije spustiti negdje gdje ćete se popraviti i nastaviti dalje.

Iskačući van ćete vjerojatno biti ubijeni, a pilotu je pomoć kod repaira itekako potrebna.

Eto, to je ukratko to.

Ako sam nešto zaboravio, slobodno me nadopunite.

sto se tice toga pilot guner mislim da samo ja i overlord obavili jako dobar posao ovdje : http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62239460/851232361/

on kao guner ja kao pilot :)

[xDx] carapa_junior
17 godina
odjavljen
carapa_junior kaže...

sto se tice toga pilot guner mislim da samo ja i overlord obavili jako dobar posao ovdje : http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62239460/851232361/

Upravo ste se plasirali na MadTom-ovu listu... Predviđam PB ban u slijedeća 2 mjeseca!

Freak Show Inc.
14 godina
HAM7A2 kaže...

hahaha CEEEEEPAJ exaile

Djizus, kaj radi..... OMG...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Friday kaže...
carapa_junior kaže...

Upravo ste se plasirali na MadTom-ovu listu... Predviđam PB ban u slijedeća 2 mjeseca!

Ovaj Špetko (Špelac+Petko) je malo zavidan.

Vidi ovo, prosječan gunner, odličan pilot i jedan jet što nam čuva leđa:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/48490026/

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Friday kaže...
carapa_junior kaže...

sreća preko puta vam bio orao do orla!

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Daj ne seri!!! {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

ovaj report se ne broji, nisi igrao protiv HR ekipe

ali drago mi je da si radio na KD-u {#}

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 21:25 (Lateralus).
16 godina
MaxonUniversal kaže...

evo jedna dobra stvar za tebe

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
MaxonUniversal kaže...

neznam koja je svrha ovoga, osim šta možda želiš reći da ti i tvoj miško slušate/gledate zajedno đustina? 

17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
MaxonUniversal kaže...

Bolje ova: {#}

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice