Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Gore lijevo je vec baza. 

Poanta je,da ako te napada heli,i lockaju sa ove zastave tu na slici ili jos gore lijevo sa kamenja,da ces se tesko izvuc. 

Pa IZA-da,ali je vec crno tamo. A desno tamo kad pogledas,dostupan si iglama koje te svakim cudom mogu lockat makar ja elisama kosio travu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 11:07 (drahic).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Desno sam mislio, sorry. Desno se spustiš iza tog brda u šumu i nemre te lockat nitko jer ne može doći do tebe. Od tamo redovito rejpam.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

U šta se ova tema pretvorila... ljudi govore sorry, hvala, svaka čast... {#}

Jedva čekam da padne neki čiter iz CHC-a pa da se bacimo na niske strasti jer ovo je postalo neizdrživo!

Freak Show Inc.

8 1 hvala 2
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Puši ku.rac Petko!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 1
14 godina
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Puši ku.rac Petko!

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Puši ku.rac Petko!

Ne seri, ti isto jedva čekaš samo da možeš mahati kartonima kad se povampirimo! Eno zenge čim se pojave informacije o nekom čiteru odmah provjerava koji su mu login podaci za drugi account jer zna da će mu trebati {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

p*ši k*r*c danny to je moja šuma tamo su mi drva za janjce nađi si svoju šumu

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Pokušaš započet konstruktivnu i normalnu raspravu, ali ne, mora Petko zasrat :P

@Astra

Ja sam napisao proljetna mapa s prugom, a to čak i Maggot zna koja je to mapa :P

Ti si stavio ime Operation Rivernešto što je jesenska mapa, a na toj mapi ima šuma na brdu u koju se lako sakriti od igličara i ostale gamadi.

Na toj mapi ispod te šume na kraju ceste ima ona svemirska letjelica pa tko ju nije vidio neka se prošeće i baci pogled ;)

BTW

Za one koji još ne znaju - mape iz zadnjeg DLC-a su podijeljene prema godišnjim dobima - prepoznat ćete ih po boji lišća, odnosno snijegu ili pijesku ;)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
berto kaže...
Pa ja ne kuzim sta vama na kompu iskoristi toliko rama, sta imate 7356 tabova otvorenih u browseru?!? Meni sa 4gb uz otvoren ie(4 taba, battlelog, face, bug, youtube), ts, snimanje s mirillisom, esl wire ... igra sasvim normalno radi bez ikakvih dropova i mogu instantno alt-tab iz igre koliko god puta hocu bez problema...

Evo ti fotka kak kod mene izgleda kad je samo chrome upaljen, 6 tabova...

Meni osobno sve štima, alt-tabat mogu kako hoću bez greške dok je na rezoluciji monitora igra, kad spustim, onda treba 2-3 sek duže dok se prebaci nazad. Al to je isto normalno...

Samo želim reć da su 4 gige knap...uz sve ostale komponente.

Chrome i nije najbolja stvar za koristiti ako komp nema dovoljno rama jer on ga ždere..a dost ljudi ima i probleme sa Firefoxom u zadnje vrijeme.

Al opet njih bi koristio prije IE-a bilo koji dan :D

http://img402.imageshack.us/img402/2028/kom245.jpg

BF3 nick: mrxa [CROG]
17 godina
HAM7A2 kaže...

@ basta u pravu si sto se tice " pjesadije ", ali znas i sam ako imas carstvo na nebu ( jace jetpilote i helitim) da ti je 95 % pobjeda osigurana

Ma znam, ali ja samo kenjam jerbo ne znam vozit zrakomlate i ostalu letecu gamad {#}

14 godina
Skilledžija kaže...

Pokušaš započet konstruktivnu i normalnu raspravu, ali ne, mora Petko zasrat :P

@Astra

Ja sam napisao proljetna mapa s prugom, a to čak i Maggot zna koja je to mapa :P

Ti si stavio ime Operation Rivernešto što je jesenska mapa, a na toj mapi ima šuma na brdu u koju se lako sakriti od igličara i ostale gamadi.

Na toj mapi ispod te šume na kraju ceste ima ona svemirska letjelica pa tko ju nije vidio neka se prošeće i baci pogled ;)

BTW

Za one koji još ne znaju - mape iz zadnjeg DLC-a su podijeljene prema godišnjim dobima - prepoznat ćete ih po boji lišća, odnosno snijegu ili pijesku ;)

Znas kako ja raspoznajem mape?

Ma znas ona,ima skakaone,sva je zuta.. 

Ona zelena,sa sumama i prugom..

Ona u pustinji..

Ona sa snjegom...

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

p*ši k*r*c danny to je moja šuma tamo su mi drva za janjce nađi si svoju šumu

Psovanje i vulgarizmi nisu dozvoljeni.Čujemo se Zenge za 7 dana.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 3

End Game mape...

• Kiasar Railroad - pruga u sredini, proljetna - premalo mjesta lijevo-desno za heli, tj. prebrzo zabranjena zona
  • Operation Riverside - ona sa skakaonicama, jesenska - kao i obično ameri imaju debelu prednost, ekipa s TV-om se zagliča u teksturu šume, jadnog HAVOC-a naprcaju dok mu se rotor pokrene
  • Sabalan Pipeline - zimska, ona sa rafinerijom u sredini (dobro iskorišteni dijelovi Operation Firestorm, C zastava), ima jetove pa je helić osuđen da jako pazi
  • Nebandan Flats - ljetna, prije bi rekao pustinjska - sve ravno, ako imaš zračnu nadmoć, dobiješ ban zbog rape-anja baze, bilo koja strana - podjednaki teamovi, chopperi se međusobno gađaju TV-om od baze do baze.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 12:06 (TomoR).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
berto kaže...
Pa ja ne kuzim sta vama na kompu iskoristi toliko rama, sta imate 7356 tabova otvorenih u browseru?!? Meni sa 4gb uz otvoren ie(4 taba, battlelog, face, bug, youtube), ts, snimanje s mirillisom, esl wire ... igra sasvim normalno radi bez ikakvih dropova i mogu instantno alt-tab iz igre koliko god puta hocu bez problema...

Evo ti fotka kak kod mene izgleda kad je samo chrome upaljen, 6 tabova...

Meni osobno sve štima, alt-tabat mogu kako hoću bez greške dok je na rezoluciji monitora igra, kad spustim, onda treba 2-3 sek duže dok se prebaci nazad. Al to je isto normalno...

Samo želim reć da su 4 gige knap...uz sve ostale komponente.

Chrome i nije najbolja stvar za koristiti ako komp nema dovoljno rama jer on ga ždere..a dost ljudi ima i probleme sa Firefoxom u zadnje vrijeme.

Al opet njih bi koristio prije IE-a bilo koji dan :D

http://img402.imageshack.us/img402/2028/kom245.jpg

mah crome je smece, sa 2 otvorena taba znao mi je zauzimat 700mb, a neke pute bi i procesor zablokirao na 25% i nebi se spustio u idle dok crome ne zatvorim...

IE10 majka, 6 tabova 250mb {#}

uglavnom evo sa 6 tabova otvorenih i igrom upaljenom 3,2gb, a i to bi moglo manje jer bas sad gledam sugavi pokki mi krade 600mb {#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 12:28 (berto).
13 godina
Skilledžija kaže...

Ne zujite okolo bezveze - pratite rad pilota.

Ako je on krenuo na tenk onda i vi rokajte po istom tom tenku - nemojte pucat sa strane po ljudima ili koječemu.

Ako pilot nije primjetio potencijalno opasnu stvar onda mu je spotajte i počnite pucat po njoj.

Nikad ne iskačite iz helića nakon što ste disejblani ili pogođeni.

Vješt pilot će se sa par % energije spustiti negdje gdje ćete se popraviti i nastaviti dalje.

Iskačući van ćete vjerojatno biti ubijeni, a pilotu je pomoć kod repaira itekako potrebna.

Eto, to je ukratko to.

Ako sam nešto zaboravio, slobodno me nadopunite.

Slažem se sa svime što si rekao ali samo ovo boldirano i ne mora uvijek biti tako. Bar ja tako radim jer kad nema jetova i helija koji prijete i uletiš među grupu prašinara i jednim i dva vozila onda gunner može skidati i pješadiju koja loka sa iglama, stingerima a pilot može u dva preleta po vozlu ih uništiti. I sam volim polu agresivni pristup (sa naglaskom na gresivni što mi se nekad razbije o glavu) jer ne volim biti samo taxi vozač gunneru. Nekoliko puta sa Ham7om sam vozio "pod ručnom" " i stalno ponavlja gdje  češ vrati se.... {#} Čovjeku paše takav stil igre i to je to. Inače Ham7a je extra  gunner, skoro ko ja {#}

13 godina
MRSKI kaže...

Slažem se sa svime što si rekao ali samo ovo boldirano i ne mora uvijek biti tako. Bar ja tako radim jer kad nema jetova i helija koji prijete i uletiš među grupu prašinara i jednim i dva vozila onda gunner može skidati i pješadiju koja loka sa iglama, stingerima a pilot može u dva preleta po vozlu ih uništiti.

Naravno da će gunner skidati "Igličare" prije tenka, ako ih primjeti.

To sam i naveo na početku posta... koje mete su prioritetne.

Ovo s tenkom je slučaj za sebe, kad je sve čisto i pilot kreće na tenk.

Onda ga zajedno u jednom preletu roknete, a u povratku poberete pješadiju i ostale manje bitne mete.

To sam napomenuo jer ima likova koji pucaju u nebitne stvari... pod svaku cijenu traže kill, a na kraju im se to obije o glavu.

Recimo, ti si pilot i ideš na tenk, a gunner zvjernja okolo i puca po nekom snajperu na vrh brda koji ne ugrožava praktički nikoga i nebitan je.

Što se ti više baviš tenkom, tim je veća šansa da će te netko iglom skinut ili da će ti heli doći s leđa i sl.

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

opet ista prica sa logovanjem !

nemogu uci na battlelog, kaze da mi je pogresna lozinka ili pw ... probam da promjenim, pishe tehnicka greska !?

kod origina sam samo u offline modus !?

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MRSKI kaže...

Slažem se sa svime što si rekao ali samo ovo boldirano i ne mora uvijek biti tako. Bar ja tako radim jer kad nema jetova i helija koji prijete i uletiš među grupu prašinara i jednim i dva vozila onda gunner može skidati i pješadiju koja loka sa iglama, stingerima a pilot može u dva preleta po vozlu ih uništiti. 

Pffff, lazi, lazi!

Osjetio sam ja kako ti ne pucas po tenku kad su gunner.. :P

Valjda se tenk raspao od siline preleta iznad mene :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
HAM7A2 kaže...

nemogu uci na battlelog, kaze da mi je pogresna lozinka ili pw ... probam da promjenim, pishe tehnicka greska !?

Ista stvar kod mene.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
12 godina
neaktivan
Puls3 kaže...
HAM7A2 kaže...

Ista stvar kod mene.

sad mi je mnogo lakshe,nisam sam !!!

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 12:46 (Trnjan).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
Danny_HR kaže...

Ima ogromna šuma na samom rubu mape. Desno gore iz perspektive ove slike.

I kak molim te ne vidiš šumu? Pa na SS-u koji si dao je isključivo šuma okolo.

Da bar ima đungla kao na seine crossingu tamo se super može sakrit heli.{#}

Pvt_Baka
12 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
Skilledžija kaže...

Ne zujite okolo bezveze - pratite rad pilota.

Ako je on krenuo na tenk onda i vi rokajte po istom tom tenku - nemojte pucat sa strane po ljudima ili koječemu.

Ako pilot nije primjetio potencijalno opasnu stvar onda mu je spotajte i počnite pucat po njoj.

Nikad ne iskačite iz helića nakon što ste disejblani ili pogođeni.

Vješt pilot će se sa par % energije spustiti negdje gdje ćete se popraviti i nastaviti dalje.

Iskačući van ćete vjerojatno biti ubijeni, a pilotu je pomoć kod repaira itekako potrebna.

Eto, to je ukratko to.

Ako sam nešto zaboravio, slobodno me nadopunite.

Slažem se sa svime što si rekao ali samo ovo boldirano i ne mora uvijek biti tako. Bar ja tako radim jer kad nema jetova i helija koji prijete i uletiš među grupu prašinara i jednim i dva vozila onda gunner može skidati i pješadiju koja loka sa iglama, stingerima a pilot može u dva preleta po vozlu ih uništiti. I sam volim polu agresivni pristup (sa naglaskom na gresivni što mi se nekad razbije o glavu) jer ne volim biti samo taxi vozač gunneru. Nekoliko puta sa Ham7om sam vozio "pod ručnom" " i stalno ponavlja gdje  češ vrati se.... {#} Čovjeku paše takav stil igre i to je to. Inače Ham7a je extra  gunner, skoro ko ja {#}

gledaj, nisam ni ja taj tip da voli samo da pilot "stoji" u zraku i da ja kao gunner dole rokam a on da se ubije od dosade, nego

- mnogi piloti ne koristeci desni klik na mishu i samim tim ne koriste view ( gdje je jet proletio ili dal se dize protivnicki heli) prave greshke sto ne slusaju gunner-a, koji pak neke igle ili AA ili nesto drugo ne pogode (da desi se) !!!

- iako mi Q tasta od spotanja "gori", cesto puta mi se desi da nista ne spottam !

- kao gunner, kad vidim da imamo samo jednu ili dvije zastave, ne trebas letiti prema njihovoj base, dole kod svake zastave najmanje jedan zelembac ima iglu a gore ti se spawna ili heli ponovo ili AA

- kad vidim dva ili tri tenka i oko njih sve crvene glavice "spotane", pa ziv mi bio kud letit a njih kad mozes polako da pocistis odozgo lagano, jer ako krenes prema njima dole, moraju te lokati poslije stisnutog ECM-a a ti moras letiti ispod radara pri zemlji gdje si laka meta svakom tenku ili cak RPG pa da zavrsim u sledecom video kao zrtva ;)

- najbolji su mi oni piloti koji intenzivno idu prema protivnickim helijom koji ga ceka ispod radara kao vuk ovcu, sto puta kazem ne idi prema njemu vrati se, dzaba !!!

inace sam kratko letio sa mrskim, mogu reci isto da je jedan od boljih pilota i gunnera, gdje mogu samo naucit stogod !!!

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta je sa bfom, meni ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zdenko1991 kaže...

http://www.ea.com/servers/battlefield3

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan

Kod mene isto Battlelog wrong pass ili mail, a Origin offline mode, strasno...

Battlelog, Xbox Live: limboLIVE98
13 godina
Battlefield 3

Nimalo ne zavidim ljudima u helićima na end game mapama - koliko sam ja igrao sa stingerom ili iglom, tamo se iz gotovo svake pozicije na mapi može lockat heli.

edit: nešto je s*ebano, ni meni ne radi login

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 13:20 (ElektričnaOvca).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ElektričnaOvca kaže...

Nimalo ne zavidim ljudima u helićima na end game mapama - koliko sam ja igrao sa stingerom ili iglom, tamo se iz gotovo svake pozicije na mapi može lockat heli.

Ma end game nije ništa gori od ostalih, najgora mora za heliće su avioni and those efin jet fags!

Dobar gunner počisti sve ako radi bar pola onoga kaj je napiso antraks.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

http://www.ea.com/servers/battlefield3

Svaka cast, thx, al jel se zna kad ce biti up?

13 godina
Battlefield 3

Moožda ovo ima veze s današnjim predstavljanjem xboxa i mogućim novim materijalom iz BF4, a možda su u šumi.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice