Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mrski frende tebe hebe godina proizvodnje {#} Daj mani se te kancelarije {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield 3
MRSKI kaže...

.Tih pet tv -ejki za jedan heli i jeste i nije puno, sve zavisi tko vam je potrefio sa druge strane jer uz dobrog pilota koji zna dobro izbjegavati fakat je teško potrefiti ma koliko dobar bio.

Htio sam prije nešto na tu temu napisati, ali sam na kraju odustao i obrisao, ali sada se moram javiti da ovo potvrdim.

Ja nisam previše bio gunner, ali iz ovo malo iskustva mogu potvrditi da je uigran heli tim jako teško pogoditi TV raketom.

Ponekad dueli u zraku znaju trajati jako dugo dok nekom ne popuste žvici ili ih avion/igla ne sj.ebu.

Što se TV-a tiče... ja ponekad sjednem u heli, opalim TV i iz prve skinem heli.

Neki put, nema šanse.

Ponekad to ovisi o protivničkom pilotu, a ponekad i o "mom danu".

Sjećam se jedne runde s Dadom_HR kao pilotom... što god sam opalio sam skinuo... umirali smo od smijeha.

Al tad su mi se zvijezde poklopile - dobar dan + loš/prosječan protivnički pilot.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

4ntraks svaka čast na postu {#} Mrski i ja smo stvarno puno letili zajedno dok nije prešao neki prag u godinama i jbg, refleksi ga popustili. Ali mogu reči da s njim u heliu igraš opušteno skroz, bez neke nervoze i ičeg. kad mene nije išao tv sjeo sam vozit a on bio gunner i pogodio skoro svaku, kad nije njega išlo mene je.. ali komunikacija i "kuženje" je ključ svega. On vidi koji puta šta ja ne vidim i obrnuto i onda se može jako puno napravit. Iskreno mogu reči da se s niti jednim pilotom il gunnerom nisam nauživao u igri kao sa njim.

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Prokleti metro/hipsteri/gay letaci; opet su se razgoropadili trtljanjem o letenju i avanturama sa TV sapunicama i zaprasivanju komaraca...

Gdje vojnicka cizma nije prosla, tu nema pobjede!

Ljudina, jaaaaaavi se!!!
15 godina
Battlefield 3

Svašta u ovoj igri ne kužim, ali ajde prihvaćam, no sad mi se desilo nešto što ne kužim.

Ja i lik smo razmak metra, dođem mu sa leđa, naciljam i pogodim ga u leđa, ispod vrata, dobijem hit, lik se okrene, spraši mi head. Imao je 9% hp.

Po kojoj računici je moguće da slug tako blzu nije ubio već mu oduzeo 91=?

Ajde vi slug majstori. Hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Registriralo je da si pogodio ruke(ramena) sta se racuna x0.9
Battlelog: just_mau5
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Svašta u ovoj igri ne kužim, ali ajde prihvaćam, no sad mi se desilo nešto što ne kužim.

Ja i lik smo razmak metra, dođem mu sa leđa, naciljam i pogodim ga u leđa, ispod vrata, dobijem hit, lik se okrene, spraši mi head. Imao je 9% hp.

Po kojoj računici je moguće da slug tako blzu nije ubio već mu oduzeo 91=?

Ajde vi slug majstori. Hvala.

Meni se to stalno događa - moja je teorija da igra ''zna'' da sam njub pa mi oduzima hit pojene.

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
berto kaže...
Registriralo je da si pogodio ruke(ramena) sta se racuna x0.9

Zaboravio sam ruke, da, i noge je o.9. Ne kužim kako je uspjelo u ruke odletit ali dobro, thy na odg.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

@ tomor ne radi se dal sam skinuo ex i dadu sa tv-om, nego first blood isjecak koji pashe uz rijeci uvoda filma ;)

@ basta u pravu si sto se tice " pjesadije ", ali znas i sam ako imas carstvo na nebu ( jace jetpilote i helitim) da ti je 95 % pobjeda osigurana

@ joka i ostali na temu exaile ... u pravu je mrski, ponekad je mnogo teshko ako u protivnickom timu leti dobar pilot u heliju.

joka znas i sam koliko smo puta letjeli zajedno, ali nekad trebas vise tv missiles da skontas na koju stranu izbjegava protivnicki helipilot i da ga uspijes skinut !

sto se tice exaile i njegove tenkmontaze, licno mi se svidjaju fragovi, muzika kao uvijek je stvar ukusa !

nedavno sam poceo igrati sa njim, ne letimo zajedno ( gunner on gunner ja ;) ), druzimo se na ts, momak je smiren i shvata zezu ! igra vrlo objektivno sto mi se vrlo jako dopada !

i da rekao je da kad poraste da zeli biti kao HAM7A !!!

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 8:35 (TomoR).
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Brate mili stvarno si ko rotvajler za čitere...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Ili njegov drugi acc jer sam vidio da ga je imao,ali mjenja imena stalno,ili netko od negovih tamo.

Medutim daj mi objasni. Na cheatometru 98%,a statsi za tukija? 

Ne kuzim? Tek ga je kupio ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 8:41 (drahic).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
drahic kaže...

Ili njegov drugi acc jer sam vidio da ga je imao,ali mjenja imena stalno,ili netko od negovih tamo.

Ovo su imena korištena na accountu:

• Kazahani
  • Emo_Zagreb_WTF
  • DarkAngelCRO1701
  • Chabos_Babo_ist

Pretpostavljam da mu je to već 3-4 account.

Ima killstreak 87 (Nemesis Streak 144 - može biti boost, ili selektivno paljenje cheata), ali zadnje runde su mu blagi očaj...

bf3stats ne radi trenutno da mu pogledamo krivulju.

14 godina
Battlefield 3

Svaka cast {#}

Busted by Tomo. {#}

Tebi je homepage PBBans. {#}

Bas sam pogledao par zadnih rundi,zato mi i nije jasno di je imao tako brutalan score da je 98%. 

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Svaka cast {#}

Busted by Tomo. {#}

Bas sam pogledao par zadnih rundi,zato mi i nije jasno di je imao tako brutalan score da je 98%. 

Imao je na par pušaka nemoguć postotak headshotsa, te mu je zato tako velika vjerojatnost da je čiter....

KH2002 93%

F2000 80%

MP7 83%

Bravo Tomo, GJ  {#}

Samo neka čiteri padaju

My BF3 Battlelog: Xtream_MasterCh, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Obrnuto - PB ekipi je tomina stranica homepage!

Freak Show Inc.
17 godina
drahic kaže...

Po grafu Headshot aimbot je prije koristio ko lud, kasnije ga je ili ugasio, ili samo smanjio hitrate.

http://bf3stats.com/stats_pc/Kazahani/history#accuracy,hkperc

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 9:22 (TomoR).
14 godina
Battlefield 3

EMO....hmmm...nije to onaj Domi lik?

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ja bi se još malo zadržao kod helića jer ovi čiteri više nisu zanimljivi :)

Malo bi o "poslu" gunnera pa ovi koji su tek krenuli u te vode da nauče neke stvari, odnosno da ne živciraju pilota ;)

Pogotovo ako nisu na TS-u... neka pokažu pilotu da se makar trude ako ništa ;)

Dakle, prvo se traže i rješavaju najopasnije mete poput protivničkog helića, AA, Vodnika, pješadija s Iglama/Stingerima, Soflam.

Uzmimo na primjer mapu iz End Gamea, proljetnu, s prugom u sredini.

Ja na toj mapi čim polijećemo rokam TV na heli u njihovoj bazi.

Recimo da smo ga riješili... dalje se traži Vodnik jer je to malo govno jako opasno i zna biti dozlaboga dosadno ponekad.

Kad smo se riješili tih napasti onda si možete dati oduška i pokupit par besplatnih fragova, ali još bolje bi bilo kad bi pilot krenuo na tenk odnosno LAV.

U principu, heli se ne bi trebao zamarati s pješadijom već s vozilima.

Tek kad su vozila očišćena onda se pokupi pješadija na kraju.

Setup gunnera nikako ne bi trebao sadržavati navodeće rakete jer je to uzaludno trošenje vremena, odnosno odmaganje pilotu.

Ionako većina igra sa smokeom, a i ako se pogodi tenk ili nešto drugo, opet ga morate dovršiti gunom.

Dakle, navodeće rakete - zdravooo.

Autoloader + Zoom + TV - to je moj setup za gunnera. Ovisno o mapi možete koristiti i termal, ali meni to nikako ne odgovora pa ne koristim uopće.

E da, spotanje - stalno spotajte jer na taj način pomažete ekipi, a pogotovo pilotu koji možda nije primjetio neku opasnu metu.

Protivnički heli npr. ako je pilotu sa strane ili iza leđa - spotajte obavezno.

Pilot se za razliku od gunnera ne može previše okretati pa mu je svaka pomoć dobrodošla.

Nadalje, ako ste u daljini primjetili, spotali protivnički heli i vaš pilot se digao i krenuo na njega - nikako, ponavljam, nikako ne pucajte na njega i ne privlačite pažnju.

Pustite pilota da odradi posao i tek kad on krene prvi u napad onda vi nastupate.

Da se razumijemo, ovdje pod pucanje mislim na gun, a ne na TV.

Sa gunom mu na daleko ne možete ništa, samo ga uzbunite i skrenete pažnju na sebe što ponekad može biti kobno.

TV, naravno, koristite bez ikakvih restrikcija - samo rokaj brate ;)

Ne zujite okolo bezveze - pratite rad pilota.

Ako je on krenuo na tenk onda i vi rokajte po istom tom tenku - nemojte pucat sa strane po ljudima ili koječemu.

Ako pilot nije primjetio potencijalno opasnu stvar onda mu je spotajte i počnite pucat po njoj.

Nikad ne iskačite iz helića nakon što ste disejblani ili pogođeni.

Vješt pilot će se sa par % energije spustiti negdje gdje ćete se popraviti i nastaviti dalje.

Iskačući van ćete vjerojatno biti ubijeni, a pilotu je pomoć kod repaira itekako potrebna.

Eto, to je ukratko to.

Ako sam nešto zaboravio, slobodno me nadopunite.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
24 0 hvala 12
14 godina
Battlefield 3

GO UP !!!

To je ono sta ja debilima pisem stalno jer se voze toliko nisko da skidaju sa rpg-em i tenkovima. 

Ja najvise volim bit kao pilot u stallu na odredenoj visini i pratit samo heli dok gunner rijesava sve ostalo. 

Death from above. {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma nije problem gunnera, sve je do pilota !

pilot treba da spota i da pazi na zrak, tj da pazi na tv missile od protivnika i na jetove, rest treba da radi gunner sa redoslijedom : prvo anti air ili enemys heli, pa onda sve ostalo i da cisti blize zastave da tim moze ih uzeti !

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
drahic kaže...

Ja najvise volim bit kao pilot u stallu na odredenoj visini i pratit samo heli dok gunner rijesava sve ostalo. 

Ja to ne volim, a imam sreću da ni moji piloti ne preferiraju takav stil igre ;)

Ja sam više za poluagresivan pristup, tj. kad se riješimo napasti (heli + AA) onda jedan prelet i porokat sve što se miče dok se ovi ne respawnaju ;)

BTW

Boli tebe kita - tebi Šinox štiti leđa od aviona pa se možeš opustiti do mile volje.

Kad bi mi imali Šinoxa, gdje bi nam bio kraj ;)

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni nema ništa zabavnije nego kad na publicu u heli uleti dobar gunner, koji kuži kako stvari rade pa sve "klikne" pa bez ikakve komunikacije rasturamo protivničku ekipu  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...
drahic kaže...

Ja to ne volim, a imam sreću da ni moji piloti ne preferiraju takav stil igre ;)

Ja sam više za poluagresivan pristup, tj. kad se riješimo napasti (heli + AA) onda jedan prelet i porokat sve što se miče dok se ovi ne respawnaju ;)

BTW

Boli tebe kita - tebi Šinox štiti leđa od aviona pa se možeš opustiti do mile volje.

Kad bi mi imali Šinoxa, gdje bi nam bio kraj ;)

Shinox nije igrao,ima vec vise od mjesec dana. Minimalno. {#}

Pa recimo da igras Operation Riverside,s obzirom da je mapa dosta zbijena,nemozes bas pristupit i igrat agresivno/poluagresivno jer ce te lockat njih 10 sa iglama non stop. Znaci,mozes ic na njih,ali riskiras i u 80%slucajeva se neces izvuc jer ih je previse. 

Konkretno ta mapa je za rijesit heli,onaj kombi(aa),i onda koliko tolko na LAVove,tenkove koji su na zastavama. 

A za druge mape je malo drugacija situacija. Ne razlikuje se puno,ali su jetovi tamo pa se malo promijeni taktika. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 10:20 (drahic).
15 godina
Skilledžija kaže...

Ja bi se još malo zadržao kod helića jer ovi čiteri više nisu zanimljivi :)

Malo bi o "poslu" gunnera pa ovi koji su tek krenuli u te vode da nauče neke stvari, odnosno da ne živciraju pilota ;)

Pogotovo ako nisu na TS-u... neka pokažu pilotu da se makar trude ako ništa ;)

Dobar tutorijal za gunnera, ali sve je to badava bez dobrog pilota. Nemam neko veliko iskustvo sa letenjem, ali par natuknica za pilota. Uvijek vodite računa da nos helija nije previše nagnut prema dolje jer vaš gunner onda gleda u pod ispod helija i ništa od tv-a pa čak niti topa. Nemojte se nikad zaljetati helijem na zauzimanje zastava jer ste onda laka meta za protivničke tenkove, igle, AA i sl. Letjeti najdalje dok vas ne počnu lokati i to je neka granica do kuda se zaletavati naprijed. Bolje biti visoko nego prenisko jer i kad vas pogodi raketa stignete kontrolirati heli i po potrebi se spustiti na popravak. Ako ste u niskom letu i pogodi vas raketa na trenutak heli se zanese i večinom to završi kobno. Ako gunner ima tv rakete ravnajte se prema njemu. Kad on pogodi  AA ili tenk dovršite ga raketama. Uvijek pazite na avione i držite se na granici dosega protivničkog helija. Ako ste ikada igrali protiv Ex-a i Candyman-srb vidjeli ste da upravo tako oni igraju. Čiste tenkove i helije da pješadija lako zauzme zastave. Ima toga još ali neka iskusniji napišu koju. 

K4lim3ro
13 godina
drahic kaže...

Pa recimo da igras Operation Riverside,s obzirom da je mapa dosta zbijena,nemozes bas pristupit i igrat agresivno/poluagresivno jer ce te lockat njih 10 sa iglama non stop. Znaci,mozes ic na njih,ali riskiras i u 80%slucajeva se neces izvuc jer ih je previse. 

Konkretno ta mapa je za rijesit heli,onaj kombi(aa),i onda koliko tolko na LAVove,tenkove koji su na zastavama. 

A za druge mape je malo drugacija situacija. Ne razlikuje se puno,ali su jetovi tamo pa se malo promijeni taktika. 

Uvijek imaš šumu da se sakriješ ;)

Da, ta mapa je malo zbijena, kao i sve iz zadnjeg DLC-a u biti, ali ta je najgora po tom pitanju.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 3

A jbte..

My bad,ja sam mislio cijelo vrijeme na drugu mapu. Na onu sa skakaonicama. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

A jbte..

Pa na toj su skakaonice?!

Dal se ti drogiraš il se još nisi probudio :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
drahic kaže...

A jbte..

Pa na toj su skakaonice?!

Dal se ti drogiraš il se još nisi probudio :P

Ok,ja mislim na ovu.

http://blogscdn.battlefield.com/wp-content/uploads/2013/02/End_Game_Operation_Riverside_Water2.jpg

Kako si rekao da imas sumu da se sakrijes,ja se nemogu sjetit neke vece sume na toj mapi,a i kako si rekao da ima tracnice po sredini mapa,to je onda ova.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRFe-KvntXKb_CPgfxltqAinWg3F6rO5MVNSJD48Q3ic7pOeLkk

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima ogromna šuma na samom rubu mape. Desno gore iz perspektive ove slike.

I kak molim te ne vidiš šumu? Pa na SS-u koji si dao je isključivo šuma okolo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 11:08 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice