koji proc bi trebalo uzet za meddium koja brzina i to
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako konfa mi je: proc- dual core 3.4 ghz
ram- 4 gb
grafa- asus 6670 1 gb ddr5
i steka mi na low... pa sta nebi trebala glatko ici?
Ne.Imao sam dual core,kupio fx 8150 i sad imam framedropove.Trebaju ti i nova graficka i novi procesor.Probaj prvo sa procesorom...dual core i 6670 ti multiplayer sigurno nece vrtit kako treba.dajsovi minimum system requirmentsi=bull5hit.Koliko je ljudi vjerovalo tome pa kupilo igru...
ram- 4 gb
Trebalo bi ići glatko, al ovisi o rezi.
Ja igram na 1280x1024 sve high-med. 30-45 FPS-a. Glatko bez imalo trzanja bez obzira na veličinu mape i količini akcije.
A komp je isto dualac, a grafa 9800gt 512MB DDR3
Ajde ti to snimi da mi vidimo...
a nista vidit cu taj procesor jaci uzet kada skupim malo para a grafa mi je nova 6670 1 gb ddr5
a nista vidit cu taj procesor jaci uzet kada skupim malo para a grafa mi je nova 6670 1 gb ddr5
ej,pa ti imas athlon,probaj ovo:http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/unlock-athlon-ii-x3-phenom-ii-x2-x3-procesora/99959.aspx ja sam dobio fini boost otkljucavanjem svog starog proca
brzo sam citao pa sam mislio da imas dual core intelov :D
ej,pa ti imas athlon,probaj ovo:http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/unlock-athlon-ii-x3-phenom-ii-x2-x3-procesora/99959.aspx ja sam dobio fini boost otkljucavanjem svog starog proca
brzo sam citao pa sam mislio da imas dual core intelov :D
procitat cu pa cu vidit i hvala ti na sevmu
@ Fila (da sad necitiram 5 postova)
Bili smo tu raspravljali prije mozda 2 mjeseca, ima komanda koja se upise u konzolu pa onda imas graf za cpu i gpu. Ne sjecam se vise sto treba upisat sorry.
Uglavnom ja sam to pogledao i igrao se sa postavkama, ali mi je cpu i7 2670QM bio usko grlo. Game buster mi je to malo popravio i nije nikad meni bilo problema zbog rama kojeg ima 16 GB. Na kraju krajeva i sami windowsi u onom experince indexu ili kako se vec zove, kazu da je cpu najslabija karika 7,3.
Moze li mi neko reci kako da stvim sve jezgre da su aktivne, sad su 4 parkirane. Prije sam to bio napravio po uputama ovdje napisanim, ali ugradio sam veci ssd pa sad moram ponovo jezgre odparkirat.
Uzmi phemon 955 za 500kn i hd 5850 za 700kn i mozes igrati cak i na high sa time - na low ce ti letit, mislim da je to najjeftinija a zadovoljavajuce jaka kombinacija, sve ispod toga cijenovno nije mnogo jeftinije ali je po performansama zamjetno slabije

Uzmi phemon 955 za 500kn i hd 5850 za 700kn i mozes igrati cak i na high sa time - na low ce ti letit, mislim da je to najjeftinija a dovoljno jaka kombinacija
To ja imam:) sve na low, rezolucija 1680x1050 80-100 fps-a. Na high oko 50 fps-a:)
Uzmi phemon 955 za 500kn i hd 5850 za 700kn i mozes igrati cak i na high sa time - na low ce ti letit, mislim da je to najjeftinija a dovoljno jaka kombinacija
To ja imam:) sve na low, rezolucija 1680x1050 80-100 fps-a. Na high oko 50 fps-a:)
Haha - dakle moje teorisko misljenje o kombinaciji kompenenata i njihovim performansama je tocno - tnx, poanta je u cifri da za 1200kn mozes vozit battlefield 3 bez pol muke

ram- 4 gb
Trebalo bi ići glatko, al ovisi o rezi.
Ja igram na 1280x1024 sve high-med. 30-45 FPS-a. Glatko bez imalo trzanja bez obzira na veličinu mape i količini akcije.
A komp je isto dualac, a grafa 9800gt 512MB DDR3
po kojojo logici onda meni s mojom konfom na istoj rezi na med high postavkama vrti na 80-90fpsa
po kojojo logici onda meni s mojom konfom na istoj rezi na med high postavkama vrti na 80-90fpsa
Gjurki je HDZ-ovac...
Gjurki je HDZ-ovac...
Hahahahha, daj se pobrini da navečer igraš ;)
Ljudi sad igram metro i bacim bombu,ubio sam s njom nekog i izbaci me jer sam koristio M67 ejjj pa ja neznam ni sta je to i kakve veze bomba ima s tim.Evo slika je dolje ako se vidi uopce,svasta
pa M67 ti je rucna bomba ;)
Ljudi sad igram metro i bacim bombu,ubio sam s njom nekog i izbaci me jer sam koristio M67 ejjj pa ja neznam ni sta je to i kakve veze bomba ima s tim.Evo slika je dolje ako se vidi uopce,svasta
Pa LOL zar bombu nesmijem bacit??Bas LOL i gotovo
pa imas servere di su zabranjeni svi eksplozivi. Ja sam cak jednom na rush serveru na 64 igraca imao limit na nade kills , i igra bude puno bolja bez toga spama.
Pa LOL zar bombu nesmijem bacit??Bas LOL i gotovo
Izbjegavaj servere s pravilima, unistavaju igru kako je zamisljena.
ram- 4 gb
Ne, dual proc ti je glavni problem kod tebe.
Ram memorija također...4gb treba sustav sam za sebe, još neki programčići, browser, antivirus, ako snimaš partije, ts...sve to srče...a da ne kažem igra :)
Da decki ali igrao sam jedno pol sata,bombe lete kao i uvijek i pred kraj runde izbaci,stvarno nisam ni pomislio da se bomba nesmije bacat.Svakakve zabrane sam vidio ali bombu?'Aj da je onaj vrag sto je daleko izbaci ali rucnu,ahhh
Ceco-ok spam s bombama i na 64 igraca ali ovo je obican metro 32 igraca i mislim da mi je to bio prvi kill s njom premda nemogu bit siguran
Da, ja imao 4 gb prije i nisam mogao alt-tabat, ako sam rage quitao usred partije cijeli komp mi je znao zastekat i takve gluposti, malo je frustrirajuce igrat sa 4gb rama.
Da decki ali igrao sam jedno pol sata,bombe lete kao i uvijek i pred kraj runde izbaci,stvarno nisam ni pomislio da se bomba nesmije bacat.Svakakve zabrane sam vidio ali bombu?'Aj da je onaj vrag sto je daleko izbaci ali rucnu,ahhh
Ceco-ok spam s bombama i na 64 igraca ali ovo je obican metro 32 igraca i mislim da mi je to bio prvi kill s njom premda nemogu bit siguran
Nećeš vjerovat al ja sam na jednom Squad DM-u vidio kako čovjek biva ubijen zbog M16 killa...pa ti reci :D
Nažalost, nemrem se sjeti naziva servera pa da ga stavim u favorite hehe
Nećeš vjerovat al ja sam na jednom Squad DM-u vidio kako čovjek biva ubijen zbog M16 killa...pa ti reci :D
To se smije, zabranit pojedino oruzje, ali za zabranu npr. snipera na cijelom serveru, neko te smije prijavit ea i onda taj klan dobije opomenu od server hostera...
To se smije, zabranit pojedino oruzje, ali za zabranu npr. snipera na cijelom serveru, neko te smije prijavit ea i onda taj klan dobije opomenu od server hostera...
Opomena ne ide od server hostera ;)
ram- 4 gb
Ne, dual proc ti je glavni problem kod tebe.
Ram memorija također...4gb treba sustav sam za sebe, još neki programčići, browser, antivirus, ako snimaš partije, ts...sve to srče...a da ne kažem igra :)
Pa ja ne kuzim sta vama na kompu iskoristi toliko rama, sta imate 7356 tabova otvorenih u browseru?!? Meni sa 4gb uz otvoren ie(4 taba, battlelog, face, bug, youtube), ts, snimanje s mirillisom, esl wire ... igra sasvim normalno radi bez ikakvih dropova i mogu instantno alt-tab iz igre koliko god puta hocu bez problema...

Jok, na ranked serverima se ne smije zabraniti niti jedino oružje, vozilo ili oprema. Ono što se može, je da se djelomično ograniči upotreba pojednog oružja, npr. c4 na mcom ili zastavu, džihad džipovi, i sl. I smije se zabranit baserape.