- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas mali nenametljivi fps counter i jos ti poboljsa igru za par fps, meni dize od 5 do 15 ovisno o mapi i broju igraca.
Jedino za razliku od MSI nemoze snimati igru, al imat ces fps na ekranu.
Neda mi se sad probavat, pa ako mi moš reći, dal gamebooster može pokazat i iskoristivost grafičke i cpu i te neke informacije?
Mislim da je za to najbolji PlayClaw 3, ima FPS CPU GPU Info (% iskorištenosti i tmp)
Također ima snimanje videa itd. Samo što ćeš ga morati ''kupit'' na TPB.
asfasfasf
Corona nije sigurno,ima stari acc sa starim imenom i ne igra ništa
Dobro su nas silovali na cecinom serveru večeras, pol ekipe nam je dezertiralo, mućka đubrad - gg ljudi
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/SnakePlisskenn/
rvat neki
drugi mu acc
ima 2 h na ovome a igra esl ko zmaj
nakon sto smo ga ja i puhii dodali i malo upilali doznali smo da se "umirovio i kao neigra vise bf3 jer ga znaju domaci i strani igraci "
i da je bio u PiS-u
corona mejbi?
dajte svoje teorije
ubrzo nas je izbrisao
99% da nije on nego neki drugi cheater koji malo provocira jer očito želi da mislite da je corona....
Corona nije sigurno,ima stari acc sa starim imenom i ne igra ništa
Ne možeš tvrdit to sa sigurnošću, osim ako ne provodiš s njim dane (i noći :P).
reko je da nije corona nego neki drugi
Prvo pitaš dal bi mogao bit corona a sad je rekao da nije on nego netko drugi. Loool
Nema tokom igre, daje samo fps ako ukljucis, dok na launcheru daje temperaturu za cpu i graficku. Nista posebno jedino gasi procese nepotrebne tokom igre i malo poboljsava performanse racunala u igri. Jos uvijek je u beti, mozda dodaju jos toga kasnije.
ma od toga se ne profitira osim ako imas manjka rama, onda ces nece bit dropova i slicno, ja kad sma imo 4gb, fino mi je pomogo, ali sad s 8gb nema nikakve razlike
Pa takav se program ni ne stavlja na računala koja gone igru bez problema, već na ona koja štucaju dok vrte igru.
Ma mene muči proc, zanima me kad je na 100% jer osjetim onda dropove nekakve. A nema nijedan program ovako free koji to pokazuje.
Razer hvala na ponudi playclawa, ali sačuvaj si ipak :)
Mislim da je za to najbolji PlayClaw 3, ima FPS CPU GPU Info (% iskorištenosti i tmp)
Također ima snimanje videa itd. Samo što ćeš ga morati ''kupit'' na TPB.
Dobro su nas silovali na cecinom serveru večeras, pol ekipe nam je dezertiralo, mućka đubrad - gg ljudi
Meni je fascinantno bilo kad smo igrali mali CQ na kanalima. 5v5 a akcije ko u priči čovječe. Možda pretjerujem, ali pravite buku ko da vas je barem 3x više. :-)
Meni je fascinantno bilo kad smo igrali mali CQ na kanalima. 5v5 a akcije ko u priči čovječe. Možda pretjerujem, ali pravite buku ko da vas je barem 3x više. :-)
je, kanali su bili napeti skroz, bilo je bučno i na ts-u haha - al super zabavno, i ja sam mislio da će možda biti bezveze s tako malo igrača. Ko zna kako bi završilo da je cyber došao ranije i silovao nas s tenkićem :D
je, kanali su bili napeti skroz, bilo je bučno i na ts-u haha - al super zabavno, i ja sam mislio da će možda biti bezveze s tako malo igrača. Ko zna kako bi završilo da je cyber došao ranije i silovao nas s tenkićem :D
Iznenadjujuce zabavno!
Cudno mi je kako sam se spojio u tim koji je dobijao. Imam osjecaj da me inace uvijek spaja u tim koji gubi.
Pa sam se tek poslije smrti prebacio u drugi tim. Malo prekasno. :)
Nego, jako cudan balans na toj mapi. Dva tenka protiv transportnih helica i mozda jednog LAV-a ako uzmu zastavu.

@Fila
Isprobao sam vec sve moguce kombinacije i jedino mi max low postav (dx11off) daje Lock na 100 bez ijednog dropa, a to mi je najbinije, tnx ipak
Edit: Imas pravo vezano za ovo nestajanje zidova u daljini ali igraci iza njih neNestaju, to sam na Metrou iskoristio nekoliko puta.
@LudaVjestica
Prvo napises da 99% nije Corona a onda Razeru napises da nemoze sa sigurnoscu tvrdit da nije Corona
Sorry na off topic.Neka mi se na PM javi netko iz MC ko igra ladder,Sempera nema od prekjuce a s njim sam se dogovarao.Hvala
Nema ti većinom nikog iz klana.Dečki su 3 dana na okupljanju klana u Staroj marči, Airsoft, nogomet, šatori priroda i alkohol.Bio jučer i ja s njima, prezakon. Valjda kad se vrate dogovorite nekaj..
Iznenadjujuce zabavno!
Cudno mi je kako sam se spojio u tim koji je dobijao. Imam osjecaj da me inace uvijek spaja u tim koji gubi.
Nego, jako cudan balans na toj mapi. Dva tenka protiv transportnih helica i mozda jednog LAV-a ako uzmu zastavu.
Sinoć sam prvi put igrao mali CQ na Kanalima. Mislio sam da je općenito na malom CQ sve isto, osim što ima manje zastava, ali vidi vraga, vozila su drukčija. BTW, super je report te partije. Jedva da netko ima pozitivan KDR. lol
@Fila
Isprobao sam vec sve moguce kombinacije i jedino mi max low postav (dx11off) daje Lock na 100 bez ijednog dropa, a to mi je najbinije, tnx ipak
@LudaVjestica
Prvo napises da 99% nije Corona a onda Razeru napises da nemoze sa sigurnoscu tvrdit da nije Corona
Pa 99% znači da je to vrlo vjerojatno, a ne sasvim sigurno. A ako ćemo preciznije, mojih 99% i njegovo sigurno se ne odnose na skroz istu tvrdnju. Ja mislim da ovaj lik nije corona, a on je tvrdio da corona uopće ne igra (a ne samo da ovo nije njegov account).
Kad smo kod 99%

legalni aimbot.....
A je.biga nisam ja baš nešto upućena u te stvari s brojevima pa mi treba malo pojasnit... I jel corona hrče? :P
Ma siguran sam da je T., aka LudaVjestica, htjela reci, "uz razinu pouzdanosti od 95% (ili 99%), odnosno uz razinu signifikantnosti od 5% (ili 1%) mogu ustvrditi da osoba A nije CoronaAce." sad svi kuzite?
za sve ostale tu je jedna dobra stvar
Iznenadjujuce zabavno!
Mali conquest na kanalima je pušiona što se tiče balansa vozila. Bilo je napeto 5 na 5, iz nekog čudnog razloga, haha! Damavand je bio u banani poslije, igralo je nas 4 protiv njih 10 .... dobro smo se i držali...a KD neću ni spominjat, ja ionako ko muha bez glave trčim uvijek, dobro je da sam u plusu uopće. Pitajte geja Baklavu i Antraksa, oni znaju da se ja mimoilazim s neprijateljem stalno... to je moja black cocks taktika.
Ja sam na početku partije zamalo izašao sa servera zbog toga.
Naime uopće nismo skužili, dok se Dado nije spustio u potpalublje broda, da imamo LAV.
Dva helića protiv dva tenka nije nimalo ugodno igranje jer su me skidali s navodećim raketama kako su htjeli ;)
Kad smo počeli s LAVom igrati onda smo se konsolidirali malo.
Treba mi neka dobra muzika na mini sniper montage! hvala.
@Fila
Edit: Imas pravo vezano za ovo nestajanje zidova u daljini ali igraci iza njih neNestaju, to sam na Metrou iskoristio nekoliko puta.
@LudaVjestica
Ne znam burke, ali ja sam imao situacije di gledam kroz scope, pucam po liku, stanem, počnem reload, i lik u daljini nestane, vratim scope i opet se stvori.
Reko wtf?
također kad sam u heliju, vozi kolega i viče pa ubij ih gle i dolje, spotani su ti, ja ne vidim nikog,t ek kad mi spusti nos jako nisko onda vidim :(
nezz stari, naravno da je lock od 100 bitan, ali kakav onda monitor imaš? Crt?
Ontopic:
U BF3, sve ostalo može na Low, ali Mesh mora biti bar na high.
Pogotovo ako si u heliću/avionu.
Iznenadjujuce zabavno!
Sinoć sam prvi put igrao mali CQ na Kanalima. Mislio sam da je općenito na malom CQ sve isto, osim što ima manje zastava, ali vidi vraga, vozila su drukčija. BTW, super je report te partije. Jedva da netko ima pozitivan KDR. lol
yup, evo malo ''pravih'' scoreova, da ne gledamo stalno ove sa 100:20 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62115025/187243727/
@Fila
Ne znam burke, ali ja sam imao situacije di gledam kroz scope, pucam po liku, stanem, počnem reload, i lik u daljini nestane, vratim scope i opet se stvori.
Reko wtf?
također kad sam u heliju, vozi kolega i viče pa ubij ih gle i dolje, spotani su ti, ja ne vidim nikog,t ek kad mi spusti nos jako nisko onda vidim :(
nezz stari, naravno da je lock od 100 bitan, ali kakav onda monitor imaš? Crt?
Ontopic:
Haha , inace ja sam isprobavao gotovo sve kombinacije i dogadjaju mi se dropovi na 85 90 95 itd a to je dosta neugodno iako to i nisu neki dropovi- inace igram na monitoru od 22'' pod moj PC na 60hz nativna reza 1680 1050 - nemam teringa i slicno, Najbitnija je fluidnost i agilnost - presuper osjecaj u odnosu na 50 -60 pa i 70 - 80 frameova, osjeti se razlika iako je netko ovdje nedavno pisao da iznad 60 fps nema razlike sa cime se nikako neslazem, a sto se tice zidova ponekad u daljini nestane zid a iza njega lezi sniper - govorim za metro - vec nekoliko puta sam to iskoristio - no budem isprobao i taj postav za Mesh na ultra.

ovako konfa mi je: proc- dual core 3.4 ghz
ram- 4 gb
grafa- asus 6670 1 gb ddr5
i steka mi na low... pa sta nebi trebala glatko ici?
ram- 4 gb
Ne, dual proc ti je glavni problem kod tebe.
ram- 4 gb
Trebalo bi ići glatko, al ovisi o rezi.
Ja igram na 1280x1024 sve high-med. 30-45 FPS-a. Glatko bez imalo trzanja bez obzira na veličinu mape i količini akcije.
A komp je isto dualac, a grafa 9800gt 512MB DDR3