Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

pa daj ja još ne vjerujem da se monitor može overclockirat, i moj proradio na 1920x1080 @ 75hz {#}

možda ce nekom pomoc moje postavke pa prilažem sliku br2

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 23:50 (bik).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Ej jel koristio tko onaj graf u igri da vidi koliko mu što radi?

npr.gledam preko toga i nije mi jasno. Piše da je proc na 33% samo što je nemoguće, da je na 33% dok igram pa letila bi igra nemoguće.

Grafa piše od 10-30%. Koje su to mjere, postotak ne može biti nema smisla?

Ima koji overlay da može konkretno lijepo pirkazat cpu, rame i grafu koliko ždere igra?

hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

npr.gledam preko toga i nije mi jasno. Piše da je proc na 33% samo što je nemoguće, da je na 33% dok igram pa letila bi igra nemoguće.

Ima koji overlay da može konkretno lijepo pirkazat cpu, rame i grafu koliko ždere igra?

hvala

lol, to ti je vrijeme potrebno da se renda frame u ms, znaci sta nizi graf to bolje... ona linija koja je na grafu vislja je bottleneck...

Battlelog: xXxtream_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 0:00 (berto).
16 godina

da taj graf i meni prikazuje zauzece 12 % nešto stalno..

Playclaw ima to što tražiš.

15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...

hvala

lol, to ti je vrijeme potrebno da se renda frame u ms, znaci sta nizi graf to bolje... ona linija koja je na grafu vislja je bottleneck...

Lol pa znam da je nemgouće da je to zauzeće neko, bezveze.

Aha koja je više postavljena, meni je žuta, proc...ali gledao sam, sve radi ok, kad proc skoči na 100 onda imam dropove užasne.

Dakle moram sve sa lapa sredit da manje troši proc da dam sve samo bf.

Ima li program kojim bi napredno to sredio, dao sve bf3.

već mi je na high priority, i sejvan mi je priority.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Basta kaže...

neznam zasto meni nece otvoriti slike, ali ako ima jos takvih da im nece slike prikazat onda evo: http://imgur.com/a/eajF3

ugl... camo za oruzja su opet ocajna, sto je bilo i za ocekivat, ali zato lov na dog tagove nove i asajmente

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto i ja kreno tvikat monitor.. i mogu reci da je malo bolje na 85herca, ali mi komp izbaci da mi je overdrive na 85 i da vratim na 59 :(

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Evo i ja "clockao" monitor. Nije mi jasno zašto su ga limitirali na 60 Hz @ 1680x1050 kada tvornički podržava vertikalni refresh 75 Hz i Horizontalni 81 kHz. Radi zasad dobro na 1680x1050 @ 75 Hz. Budem probao s BF3 kad mi primarno računalo opet postane dostupno (za koji dan ili tjedan) jer mi ovo sekundarno (a i laptop) nemaju ni blizu snage za BF3.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni nece na 75hz ni na jednoj vecojrzezi,samo od 1280 sa 768,tu hoce ali to je normalno da hoce bez ikakvih tweakova,sta krivo radim kad svi uspjevaju

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 2:17 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lateralus kaže...
kurt kaže...

kad dobijes 100 medalja prestanes ih dobivati kad skupis dosta ribbona?!?!

da, neke prestanes dobivati nakon samo 1000 ribbona (MCOM attacker)

Da, tako je. Da se dobivaju i dalje, Combat Efficiency bih trebao imati 151.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 8:30 (TomoR).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

A?

{#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

indeed

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Zero.Dark.Thirty.2012.720p.BluRay.x264-Felony

E pa da vidimo kako M416 skida Osamu...

Teski on-topic, jeli, ipak je vezano uz BF3 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Baka našao pjesmu za M16

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 3

Još jedan esl meč..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 3 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 3

I dva videa s onog bug turnira...

HR.Squad Vs Veri_Speshl_Bojs - Teheran

HR.Squad Vs HCF pajseri

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 3

Moze pomoc, nakon vise mjeseci neigranja sam se vratio na BF3, uzeo premium i skinuo sve patcheve i to sta je trebalo, sad odem u battlelogu i u server browser, pokusam play na neki random server i izbaci mi da neam onaj extension za google chrome, kad kliknem na download me prespoji na http://battlelog-cdn.battlefield.com/gate/?returnUrl=|_.htm

tamo mi kaze da moram imat najmanje vistu da pokrenem igru (imam sedmicu) ugl. nmg skinut taj app za browser nikako

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@ pirat

ovaj 3  video mi je nekako najdrazi od svih tvojih

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 12:59 (lollik91).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

fila to si mi ti obrisao post zbog offtopica?

battlelog:KICKASS_HR

2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
pirat kaže...

Još jedan esl meč..

Dobra fora , samo neznam na kraju koji ti je bio omjer ( suicide vs dado ) . Jel to onaj Dado - Bok ja sam Dado nick mi je ........ ?

16 godina
moderator
Alien 22 kaže...

Dobra fora , samo neznam na kraju koji ti je bio omjer ( suicide vs dado ) . Jel to onaj Dado - Bok ja sam Dado nick mi je ........ ?

Da to je taj dado. :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/dado1410/

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
Battlefield 3

evo ako nakon ovoga itko kupi bf4 onda mu svaka cast. dobro je zdenko govorio nemojte pucati bezveze jer ce vam naplacivati municiju.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
kurt kaže...

fila to si mi ti obrisao post zbog offtopica?

DA, moraš konkretnije pričat o temi, o igri...hvala :)

bmwhartge kaže...

evo ako nakon ovoga itko kupi bf4 onda mu svaka cast. dobro je zdenko govorio nemojte pucati bezveze jer ce vam naplacivati municiju.

Ne brini ljudina, kupit ćeš ga i ti i ja i svi drugi.
Opet će ga svi kuptii i igrati, bez obzira...:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 13:28 (fila2208).
17 godina
Naravno da cemo svi kupit i BF4 i premium.
Naravno da nitko od nas nece dati ni kunu za moguce mikrotransakcije, i mikro i makro si mogu nabit u dupe.

Davat pare za virtualne metke? Pa cak ni retardirani ameri ne bi to lako progutali...
15 godina
Basta kaže...
Naravno da nitko od nas nece dati ni kunu za moguce mikrotransakcije, i mikro i makro si mogu nabit u dupe.

Davat pare za virtualne metke? Pa cak ni retardirani ameri ne bi to lako progutali...

Mikro u igri koju si već platio nema smisla, to bi bilo dno. Druga stvar je free to play pa da onda bude pay to win shema.

Ne vejrujem, iako su govna ali virtaualne metke neće naplaćivati, to bi bilo zbilja skandalozno...mislim da bi to osudio cijeli yebeni svijet a ne samo gamerska populacija.

Zamisli stari moj da naplaćuju, svi imau accuracy ko žika, svi pucaju metak po metak, svi igraju samo nož...ludnica

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 13:48 (fila2208).
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...{#}
Basta kaže...

Mikro u igri koju si već platio nema smisla, to bi bilo dno. Druga stvar je free to play pa da onda bude pay to win shema.

Ne vejrujem, iako su govna ali virtaualne metke neće naplaćivati, to bi bilo zbilja skandalozno...mislim da bi to osudio cijeli yebeni svijet a ne samo gamerska populacija.

Zamisli stari moj da naplaćuju, svi imau accuracy ko žika, svi pucaju metak po metak, svi igraju samo nož...ludnica

Kad nekog krknes prvo mu uzmes pucaljku {#}.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

biti ce neka fora ja vam kazem, onaj tko bude platio biti ce bolji. npr. 100posto cete morati platiti ako hocete slug metke na sacmi pazite sta vam ja kazem.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 13:52 (bmwhartge).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

biti ce neka fora ja vam kazem, onaj tko bude platio biti ce bolji. npr. 100posto cete morati platiti ako hocete slug metke na sacmi pazite sta vam ja kazem.

pa zar nije već tako!? dobro jedno je neno sam radio cheat, dok su svi ostali pošteno ga kupili na x22 i bili bolji ;) a i ložite se na video koji vjerovatno nije ni vjerodostojan!

15 godina
bmwhartge kaže...

Pa to već postoji u hrpi drugih igara koje su free to play ali pay to win, tako da...ništa novo.

16 godina
Battlefield 3

Taj video je tako stara stvar da ne kužim što se palite na budalaštine.

Btw, dotični video datira još od prije izlaska bf3....

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice