Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

stvarno da,meni je glava ko točkica a tebi ko krumpir...a gle krumpir je lakše vidit i pogodit

i na nativnoj rezi siguuno imaš sa svojim kompom preko 60fps na low,samo više

Već se je to nekolicini nevjernih objašnjavalo. Ako promijeniš rezoluciju na bilo koju (u kojoj je omjer isti) veličine objekata na ekranu se uopće ne mijenjaju, mijenja se samo "oštrina" slike. Ako ne vjeruješ isprobaj (ni ja nisam bila sigurna dok se nisam sama išla uvjerit, jer subjektivno sam na početku mislila da je veće (valjda zato jer su svi spominjali te krumpire).

digitall1982 kaže...

s tim pc-om da ne mozes imati stabilnih 60fps na fullhd sa low postavkama? mislim da je moj mrvicu jaci ali ne pada ispod 60 na low i fullhd

Ne igram sve na low. Jednostavno mi više paše zadržat medium-high postavke koje imam i smanjti rezoluciju i imam lock na 80.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 13:54 (LudaVjestica).
13 godina
neaktivan
M4X kaže...
LudaVjestica kaže...
M4X kaže...

na čemu si ti? imaš 24" monitor i ne igraš na full hd nego na koliko?

nije ni čudo onda da na infantry nemogu nikom ništa kad svi imaju 100 tvikeva,to više nije igra kako ju je zamislio proizvođač

Da, upravo je promjena rezolucije razlog zbog kojeg smo bolji od tebe {#}.

Ja trenutno igram na 1366x768. Neko vrijeme sam igrala na 1280x720, pa sam isla na 1600x900 i sad ovo. Prvih pola godine sam igrala na full hd, ali ne planiram se vratit na tu rezoluciju s ovim kompom. Našla sam si postavke koje mi pašu i rađe ću smanjit rezoluciju nego imat nestabilan broj fps-a. Meni je smijejšno da netko kuka kako ima frame dropove na 20, a neće spustit detalje ili rezoluciju.

stvarno da,meni je glava ko točkica a tebi ko krumpir...a gle krumpir je lakše vidit i pogodit

i na nativnoj rezi siguuno imaš sa svojim kompom preko 60fps na low,samo više

Kakve veze rezolucija ima sa glavama i krumpirima, molim te prosvijetli nas. Pričaš takve gluposti ko da si jučer upalio computer. Smanjenjem rezolucije se ne povečavaju glave protivnika,

mislio sam da su to svi već dosad shvatili.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Dakle: ako se promjeni rezolucija - smanji - a igra se u FULL SCREEN MODU likovi na mapi se ne povecavaju i broj frameova se gotovo uopce nepovecava - ako zelite povecati likove na mapi potrebno je rezoluciju podici iznad nativne i igru stavit u windowed mode - likovi ce se povecati i sve ostalo ali ce falit dio slike - sto se tice broja fps - opcenito glefajuci najveci broj fps-a se dobiva na nativnoj rezi sa najnizim mogucim postavom - testirao na hd 4850 6770 5870 7850 1gb i sada hd 7850 2gb na phenomu 840 i intelu i5 3450 na monitorima od 17 i 22 incha i rezultati su uvijek bili isti.

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kak uopće provjeriti koja mi je nativna rezolucija ekrana??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kak uopće provjeriti koja mi je nativna rezolucija ekrana??

desktop,desni klik screen resolution....,advanced settings itd.

mislim da rezoluciju više nemožeš povećat iznad nativne u igrama,ide uvijek do najveće koju ti monitor daje...neznam kako je kad imaš tri monitora,vjerovatno onda isto igra prepozna sama

vjerojatno postoje i tvikovi za to da povećaš rezoluciju iznad nativne

13 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

Dakle: ako se promjeni rezolucija - smanji - a igra se u FULL SCREEN MODU likovi na mapi se ne povecavaju i broj frameova se gotovo uopce nepovecava - ako zelite povecati likove na mapi potrebno je rezoluciju podici iznad nativne i igru stavit u windowed mode - likovi ce se povecati i sve ostalo ali ce falit dio slike - sto se tice broja fps - opcenito glefajuci najveci broj fps-a se dobiva na nativnoj rezi sa najnizim mogucim postavom - testirao na hd 4850 6770 5870 7850 1gb i sada hd 7850 2gb na phenomu 840 i intelu i5 3450 na monitorima od 17 i 22 incha i rezultati su uvijek bili isti.

S ovim boladnim se uopće ne bih složila. Evo sad sam isprobala na bazaru na praznom serveru. S ovom rezolucijom 1366x768 imam stabilnih 80. Tu i tamo pada do 75. Kad stavim na full hd pada i ispod 60.

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

S ovim boladnim se uopće ne bih složila. Evo sad sam isprobala na bazaru na praznom serveru. S ovom rezolucijom 1366x768 imam stabilnih 80. Tu i tamo pada do 75. Kad stavim na full hd pada i ispod 60.

Na medium, ili?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:26 (Friday).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Na medium, ili?

Medium-high. Otprilike one postavke koje je još davno netko (čini mi se 191x7?) preporučio.

17 godina
Battlefield 3

Ja sam svoj penis smanjio sa high na medium i sve su žene odma postale sretnije {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo još jedno noobovsko pitanje

nije kako skurit grafičku {#}

pored monitora mi je na zidu tv.

komp mi je spojen sa dvi kabelom.

ako potegnem hdmi iz kompa do tv-a hoće li oboje radit ili trebam još nešto rihtat i spajat?

ovako mi izgleda grafička i izlazi iz nje

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@vjestica na kjoj god rezi da igram tu su framedropovi,jedan dan sam bezveze stavio na 640x480,igrao sam s technicianom,on ne vozio tenk a ja sam bio gunner,server 32 igraca.Svaki put kad bi se desila neka veca eksplozija poceo bi lag.Imam svarsen primjer:isli smo i naletjeli na tenk,on ga je disejblao,a meni je poceo lag,znaci smanjivanje rezolucije ne pomaze,kupit cu intel i to je to

na mobu sam pa je ovako napisano :D

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:33 (kurt).

1 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

@kurt

Kupi PII X6 i imas zagarantirano odlican gameplay bez laga sa bilo kojom karticu u BF3.

Testirano i provjereno davno na svim rezolucijama, 1100T BE @ 3.6GHZ.

iclock2much

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo još jedno noobovsko pitanje

nije kako skurit grafičku {#}

pored monitora mi je na zidu tv.

komp mi je spojen sa dvi kabelom.

ako potegnem hdmi iz kompa do tv-a hoće li oboje radit ili trebam još nešto rihtat i spajat?

ovako mi izgleda grafička i izlazi iz nje

oboje ce ti radit normalno. u najgorem slucaju ces kliknut screen resolution pa detect

15 godina
neaktivan
Friday kaže...
M4X kaže...

čekaj jel itko od vas igra na nativnoj rezoluciji monitora ili?

Mistik igra. Mislim da je on jedini od svih koji su bili na lanu.

nije jedini  {#}  doduse nije nativni refresh rate{#}{#}

Battlelog: xXxtream_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:42 (berto).
13 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Da, upravo je promjena rezolucije razlog zbog kojeg smo bolji od tebe {#}.

Ja trenutno igram na 1366x768. Neko vrijeme sam igrala na 1280x720, pa sam isla na 1600x900 i sad ovo. Prvih pola godine sam igrala na full hd, ali ne planiram se vratit na tu rezoluciju s ovim kompom. Našla sam si postavke koje mi pašu i rađe ću smanjit rezoluciju nego imat nestabilan broj fps-a. Meni je smijejšno da netko kuka kako ima frame dropove na 20, a neće spustit detalje ili rezoluciju.

sa msi 560 tf3, na 1920x1080 (sve low, lock na 59 fps, i underclock grafičke) zauzeće gpu je 65% zato nemoj prodavati maglu i govoriti da nije dovoljno jak.

13 godina
protjeran
berto kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...

nije jedini {#}  doduse nije nativni refresh rate{#}

75 hz ti bokca.. to neki crt? {#}

15 godina
Battlefield 3

Dajte ljudi počeli ste sa konstruktivnim postovima i raspravom, uozbiljite se malo. 

:(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

@kurt

Kupi PII X6 i imas zagarantirano odlican gameplay bez laga sa bilo kojom karticu u BF3.

hmmm...neznam..jedan iz naseg klana ima framedropove i na tome,a novi proc mi mora gurati i bf4.Mislio sam i5 p3350 i neku jeftinu maticnu za ~400kn

battlelog:KICKASS_HR
13 godina
neaktivan
kurt kaže...

@vjestica na kjoj god rezi da igram tu su framedropovi,jedan dan sam bezveze stavio na 640x480,igrao sam s technicianom,on ne vozio tenk a ja sam bio gunner,server 32 igraca.Svaki put kad bi se desila neka veca eksplozija poceo bi lag.Imam svarsen primjer:isli smo i naletjeli na tenk,on ga je disejblao,a meni je poceo lag,znaci smanjivanje rezolucije ne pomaze,kupit cu intel i to je to

na mobu sam pa je ovako napisano :D

A da to je onda užas, ali mislila sam ako možeš smanjenjem rezolucije dobit bar 5-10fpsa da to treba iskoristit. Ne znam, kod mene je baš očita razlika kad smanjim rezoluciju, ali očito nije kod svih tako.

MaxonUniversal kaže...

sa msi 560 tf3, na 1920x1080 (sve low, lock na 59 fps, i underclock grafičke) zauzeće gpu je 65% zato nemoj prodavati maglu i govoriti da nije dovoljno jak.

Ja sam već napisala da ne igram na low. Ali smiješno je da pokušavate smanjenje rezolucije prikazat kao nešto što mijenja prikaz slike i olakšava igru na neki način. Ja imam smanjenu rezoluciju isključivo zato jer mi igra bolje radi tako (ili barem imam osjećaj da bolje radi).

14 godina
kurt kaže...

hmmm...neznam..jedan iz naseg klana ima framedropove i na tome,a novi proc mi mora gurati i bf4.Mislio sam i5 p3350 i neku jeftinu maticnu za ~400kn

U kombinaciji sa 5850 1000/1200 sto je perfomans HD 6950 OC u BFU jer je shaderski ovisan nisam imao nikakvog laga na Caspu i velikim mapama sa 64 igraca, ama bas nikakvoga, usage lijepo rasporeden po jezgrama, CPU na 50%.

Tako da ti taj frend mulja ocito nesto.

Kupi si onda FX 8320.

iclock2much
13 godina
neaktivan

Išla na citiranje umjesto na uredi... htjela sam samo dodat:

i ja igram na 75Hz, zato sam i trenutno na ovoj rezi jer mi ona automatski ide na 75Hza bez da sam morala išta čačkat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:45 (LudaVjestica).
15 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
berto kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...

nije jedini  {#}  doduse nije nativni refresh rate{#}

75 hz ti bokca.. to neki crt?  {#}

noup, 24" led lcd, i to neki srot ViewSonic  {#}

13 godina
PR0MATRAC kaže...

ako zelite povecati likove na mapi potrebno je rezoluciju podici iznad nativne i igru stavit u windowed mode - likovi ce se povecati i sve ostalo ali ce falit dio slike 

Za to služi FOV opcija.

BF3: _P3rky_xXx
13 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...
PR0MATRAC kaže...

Kod mene nije bilo za drugo nemogu tvrdit

kurt kaže...
zoharbizo kaže...

@kurt

Uzmi intel svakako

13 godina
protjeran
berto kaže...
digitall1982 kaže...
berto kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...

nije jedini {#}  doduse nije nativni refresh rate{#}

75 hz ti bokca.. to neki crt? {#}

noup, 24" led lcd, i to neki srot ViewSonic {#}

cek samo malo, monitor ti moze prikazati max 60, a stavljas na 75.. ne kontam.. samo graficku vise patis ili sta?

15 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
LudaVjestica kaže...
PR0MATRAC kaže...

pa ja imam 560ti i i5 750@4.0, i neko vrijeme sam igrao na 720p pa se vratio na 1080p i osim ljepse slike bas i ne primijetim neku razliku, uglavnom imam lock na 85, i tu i tamo padne na 70-ak fps-a, po meni najveca prednost manje rezolucije je veca minimapa, jer genijalci nisu napravili da hud skalira sa rezolucijom....

15 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
berto kaže...
digitall1982 kaže...

cek samo malo, monitor ti moze prikazati max 60, a stavljas na 75.. ne kontam.. samo graficku vise patis ili sta?

moze prikazat vise od 60 samo treba malo procackat{#}, pa i procesor mi je original na 2.66 pa svejedno radi na 4.0GHz  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:55 (berto).
15 godina
neaktivan
...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:55 (berto).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima netko možda još koji code za Back to Karkand exp što su se dijelili prije neke 2 godine lol...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Jel ima netko možda još koji code za Back to Karkand exp što su se dijelili prije neke 2 godine lol...

da ,dijelili su se za 150 kn {#}

a i prije 2 godine nije igra niti izašla {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice