Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.210.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Friday kaže...
fila2208 kaže...

wait for it...stiže ti sad 45 pm-ova, e friday e caru e kralju e frende e kume kako se radi ono da dobjem novu grafičku?

Ma ne bih ni ja to znao nego sam prije cca 5 godina spalio jednu tako slučajno (bila je stara 3 dana, poludio sam). U ve-milu mi dali drugu i mir...

eto sad zengi spali jednu da dobije novu i mirna bosna.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

P.s.-Meni nije jasno kako oni to mjenjaju? Evo recimo ja ima 6950 Sapphirku sa 2 venta. Placena 1900kn u linksu,i sad meni rikne,dodem njima i oni kazu da nemaju vise ovakvu ko moju.

Kaj onda? Jel ja moram nadoplacivat za drugu ili ? Sta ako nemam novaca za nadoplatit?

Oni se jamstvom obvezuju da ćeš dobiti hardver istih ili boljih performansi.

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Koja je onda po redu poslije ove moje ? Master je nesto pricao o 7xxx.. al nemogu se sjetit.. Kakve su njihove cijene.. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Hebo vas {#}

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Astra za tu vrijednoat bi ti ponudili 7870!

Gle ja vas ne kuzim i kaj ak sam pito javno?

Lol ko da me zaboli za graficku ako treba ja je sam slomim čekićem i stavim na jubitubi.kaj vas ljudi hebe?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Lol ko da me zaboli za graficku ako treba ja je sam slomim čekićem i stavim na jubitubi.kaj vas ljudi hebe?

Stavi link obavezno na forum!

Nepošteno je i lopovski - o tome se radi. Ja sam syebao svoju koja je koštala nova 300 kn - nenamjerno. Čak nisam ni znao da je u tome problem nego sam naknadno otkrio o čemu se radi (baš bih se za 300 kn išao brukati). To ti je isto kao da si ukrao - posve isto.

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nepošteno je i lopovski - o tome se radi. Ja sam syebao svoju koja je koštala nova 300 kn - nenamjerno. Čak nisam ni znao da je u tome problem nego sam naknadno otkrio o čemu se radi (baš bih se za 300 kn išao brukati). To ti je isto kao da si ukrao - posve isto.

Tko o čemu, netko tko namjerno kuri grafičke kartice, o poštenju :)

eto sad nemoš reć da sam ti obratio.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 12:05 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Tko o čemu, zenga o poštenju :)

Zna da će završiti na pb listi pa priprema komp za bf4 {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Upravo sam svim dućanima poslao link do teme, pa nek se nađe.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

15 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

??? aha a tebi danny izbijam novce iz džepa ??

tak me zaboli danny kaj si kome ti poslao.

nekužim kak se fila uvijek kao advokat nađe u svemu ,u svakom postu,to je nevjerovatno.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

??? aha a tebi danny izbijam novce iz džepa ??

tak me zaboli danny kaj si kome ti poslao.

nekužim kak se fila uvijek kao advokat nađe u svemu ,u svakom postu,to je nevjerovatno.

Lol nisam ti ništa rekao, niti ti se obratio. Ne razumijem što sam ja sad kriv?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zengić, kaj si nervozan?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

9 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Zengić, kaj si nervozan?

Baš se i ja čudim, a vani lijep sunčan dan.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

"tko o čemu zenge o poštenju"

ovo sam ja napisao? kaj zaboravljaš kaj si napravio prije 5 minuta ili ??

sad me se prikazuje kao lopova,prevaranta i kradljivca ma mislim stvarno ste presmiješni.

umjesto da se veselite kaj ću vas ownat na novoj grafičkoj vi ga serete serete ,a za šta?

da zenge slučajno nebi imao novu grafičku ma lol

a spike o poštenju i moralnosti....s time me poštedite.

odi onda na markov trg i tamo vičite i sraćkajte ,a ne meni koji sam dao svoje novce za novu grafičku i ja odlučujem šta ću s njom,pa makar je polio ispred hg spota sa benzinom ili flešnuo drugi bios i skurio je sasvim svejedno za vas {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 8 hvala 1
17 godina
neaktivan

15 godina

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 12:01 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako se dobro sjećam danny ti imaš 7850 jel tako? koju? xfx? 1gb ili 2gb?

kako ti radi u bf3?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX 7950, 3GB.
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

tko ima ima...a mi ostali možemo samo slinit.

eh da imam to.. opet bi igrao bf3 na low :P {#}

btw. jesam li ja lud ili mi se stvarno poveca input lag kad ukljucim vsync? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 12:41 (digitall1982).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
XFX 7950, 3GB.

uuu ova je ubica XD

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...
XFX 7950, 3GB.

uuu ova je ubica XD

Pa spali mu ju!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

čekaj jel itko od vas igra na nativnoj rezoluciji monitora ili?

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
M4X kaže...

čekaj jel itko od vas igra na nativnoj rezoluciji monitora ili?

Si ti normalan, pa to je zabranjeno!!

16 godina
Battlefield 3

flešanjem krivog biosa se gubi garancija samo da znate i uobičajna je praksa provjera vga biosa u servisu pri utvrđivanju kvara, eto samo da znate ali možda nekom prođe ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bik kaže...

flešanjem krivog biosa se gubi garancija samo da znate i uobičajna je praksa provjera vga biosa u servisu pri utvrđivanju kvara, eto samo da znate ali možda nekom prođe ;)

a kaj preporučuješ?

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

P.s.-Meni nije jasno kako oni to mjenjaju? Evo recimo ja ima 6950 Sapphirku sa 2 venta. Placena 1900kn u linksu,i sad meni rikne,dodem njima i oni kazu da nemaju vise ovakvu ko moju.

Kaj onda? Jel ja moram nadoplacivat za drugu ili ? Sta ako nemam novaca za nadoplatit?

sve ovisi,možda je uspiju i popravit,ako nemaju na lageru ponude ti neku drugu sličnih performansi...dakle mogu ti dat i neku iz serije 7,cijenu bi isto trebali uzet u obzir...kod nekih se možeš možda i dogovorit za nadoplatu

nisam inače reklamirao grafičke jer mi nije ni jedna otišla pod garancijom,odnosno nije ni ostala kod mene cijelo vrijeme garancije

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a kaj preporučuješ?

Upali komp i polij grafičku s 2dl vode,zamijene ti grafičku a ti si kupiš novu matičnu i ako još nešto krepa.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

Ček ti cijelo vrijeme igraš na full hd? Pa tko je tu lud? Zašto ne smanjiš rezoluciju? Ako ti je ružno, potrpi pol sata, sat... nakon toga ćeš zaboravit. Iako ti može bit samo ljepše jer ćeš dobit na fluidnosti. Ne znam koliko si na tsu uhvatio priča o našim postavkama, ali ima nas dosta koji imamo dosta jači pc od tebe, ali ne iigramo na full hd.

na čemu si ti? imaš 24" monitor i ne igraš na full hd nego na koliko?

nije ni čudo onda da na infantry nemogu nikom ništa kad svi imaju 100 tvikeva,to više nije igra kako ju je zamislio proizvođač

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bik kaže...

a kaj preporučuješ?

Poštenje jer se isto duplo vrača, provjereno! Šta je tvoj problem uopće?

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bik kaže...

a kaj preporučuješ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice