Thx za pomoć oko sluški, definitivno je onda izbor između njih, 380 i 780, samo još treba odlučit dal bi 7.1 ili običan stereo..
Slusalice potpuno iste, a ove druge su virtualni 7.1?
Onda njih, ljepsi je dozivljaj u igrama.
Thx za pomoć oko sluški, definitivno je onda izbor između njih, 380 i 780, samo još treba odlučit dal bi 7.1 ili običan stereo..
Slusalice potpuno iste, a ove druge su virtualni 7.1?
Onda njih, ljepsi je dozivljaj u igrama.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/56355889/1/349418125/
Kad dva nalete jedan na drugoga
NA metrou: stinger, mine.....
EDIT: Tripple post??
Sorry!!!! Ako moze moderator spojit
Please reportajte likove.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/I-Low-Low-Low-I/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Spooges_On_Leg/
To je ovaj battlereport što je Cyber napisao u postu iznad.
Provjereno: igra radi glađe ako se koristi diskretna zvučna, isprobano na nekoliko sustava s nekoliko integriranih i diskretnih zvučnih kartica.
Provjereno: igra radi glađe ako se koristi diskretna zvučna, isprobano na nekoliko sustava s nekoliko integriranih i diskretnih zvučnih kartica.
To mi je padalo na pamet. Kada mi god zaštekće bf, cuje mi se paralelno i "pucketanje"zvuka. Pribat cu disableirat realtek kada stignem. Hvala na info.
Disejblao Realtekovu zvučnu i nakon satak igranja, nisam primijetio niti jedan trzaj u fluidnosti igre.
Malo mi je glupo sada enable/disable zvučne kada god hoću slušat muziku/igrat igru...
Ja nisam baš primjetio nekakav napredak sa x-fi u odnosu na realtekovu integrirku. Ne kužim čemu disejblanje integrirke? Meni je moja i dalje u pogonu zbog mikrofona (ne želi raditi na x-fi iz nekog čudnog razloga).
Znate šta me zanima; kako bi se ova igretina ponašala na računalu tipa ovog:
> Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz clockan na 2+ GHz.
> 2.5 GB DDR2 533 MHz
> AMD Radeon HD 3850 256MB
> 17" 1024x768 75Hz monitor
> Win7 x86 SP1
Ima li netko ovdje da igra BF3 MP na računalu u rangu toga ili slabijem?
Imao sam tu grafu sa 512 rama. masno clockanu i uparenu sa i7 procesorom i 12 giga memorije. Koma! Jednostavno joj fali memorije jer igra radi "normalno" 3-4 sekunde a onda trza 2-3 sekunde i tako skroz.
Sad sam zamislio da ti to izgovaraš...
Ni Morgan Freeman to ne bi bolje napravio!
Please reportajte likove.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/I-Low-Low-Low-I/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Spooges_On_Leg/
To je ovaj battlereport što je Cyber napisao u postu iznad.
Pederi usrani!
Mada mislim da se borimo sa vjetrenjacama,pogotovo odkad je igra prakticki ko kila krumpira medimurskog.
Kakav freeze?
Isprobavao sam svašta. Eksplicitno mu kažem u postavkama da se koristi kao mikrofon - i svejdno ništa. Baš ću probati danas opet (možda ju na kraju bacim u dunav).
Kakav freeze?
Onaj freeze o kojem sam pisao prije par stranica.
Kad pokrecem Origin komp mi se smrzne na 12 sekundi.
Ili ako se ne ulogiram sam u Origin,kad kliknem na join server preko BLoga,onda se ide automatski ulogirat,i tada isto se smrzne cijeli yebeni komp...
Kakav freeze?
Onaj freeze o kojem sam pisao prije par stranica.
Kad pokrecem Origin komp mi se smrzne na 12 sekundi.
Ili ako se ne ulogiram sam u Origin,kad kliknem na join server preko BLoga,onda se ide automatski ulogirat,i tada isto se smrzne cijeli yebeni komp...
Svemir ti poručuje da se okaneš igara!
Yebeni reinstal winsa...ko klinac sam ih radio po dva put dnevno, ono e gle dosadno mi je, idem rušit winse.
SAd se evo nagovaram cijelo jutro da to napravim...friday ajde dođi ti mi to riješi ti se razumiješ u računala.
friday ajde dođi ti mi to riješi ti se razumiješ u računala.
Odyebi - to ti je za onaj bezobrazluk sinoć
Odyebi ti, diraš kad znaš da ne smiješ.
Svemir ti poručuje da se okanIš igara!
Plačipichka...
Plačipichka...
Jel ti se javljaju ''ovi'' iz origina? If you know what i mean....
Support na Originu je nesposoban + neorganiziran totalno... Znaci 45+ minuta sam cekao da bi promjenio email adresu na acc-u , fraer se za svaku recenicu ispricavao kao sto cekam blabla... nakraju samo dobio nekih mislim 15% disccount xd
Plačipichka...
Jel ti se javljaju ''ovi'' iz origina? If you know what i mean....
Ne, ja sam nedodirljiv!
jedno pitanjce.
kaj da napravim da skurim grafulju jer je još pod garancijom da dobijem novu 7850.
znaći da taj "kvar" prođe pod garanciju :)
jedno pitanjce.
kaj da napravim da skurim grafulju jer je još pod garancijom da dobijem novu 7850.
Flash sa krivim biosom! Čas posla, a kartica je fizički ispravna (nije spaljena zbog OC)
jedno pitanjce.
Flash sa krivim biosom! Čas posla, a kartica je fizički ispravna (nije spaljena zbog OC)
wait for it...stiže ti sad 45 pm-ova, e friday e caru e kralju e frende e kume kako se radi ono da dobjem novu grafičku?
jedno pitanjce.
No krasno. Na nekog čitera u igri ćeš sasut drvlje i kamenje, yebat mu majku i oca, al ćeš uredno i bez pardona obaviti krivično djelo prijevare.
jedno pitanjce.
No krasno. Na nekog čitera u igri ćeš sasut drvlje i kamenje, yebat mu majku i oca, al ćeš uredno i bez pardona obaviti krivično djelo prijevare.
To ti je perki domaći mentalitet, kad drugi rade pljujem ih, pljujem vladu jer nas krade, pljujem svakog tko prođe bolje nego ja...ali kad ja nešto idem napravit, onda je to u redu, prihvatiljivo i dopušteno.
wait for it...stiže ti sad 45 pm-ova, e friday e caru e kralju e frende e kume kako se radi ono da dobjem novu grafičku?
Ma ne bih ni ja to znao nego sam prije cca 5 godina spalio jednu tako slučajno (bila je stara 3 dana, poludio sam). U ve-milu mi dali drugu i mir...
A kaj vas hebe u ovoj priči??
Niti ste dali novce za tu grafu niti ću iz vašeg džepa izbijat vam pare.
Ono WTF
jedno pitanjce.
Slazem se u potpunosti s a tobom.
Medutim,zar ti mislis da je on jedini? Malo je drugacije jer je 'najglasniji' kad su citeri u pitanju i slicno,jer,to nije u redu,a ovo je.
Da ja zelim to napravit,sigurno necu javno pitat.
Iako,i ja bi brate radije seriju 7 nego 6..
P.s.-Meni nije jasno kako oni to mjenjaju? Evo recimo ja ima 6950 Sapphirku sa 2 venta. Placena 1900kn u linksu,i sad meni rikne,dodem njima i oni kazu da nemaju vise ovakvu ko moju.
Kaj onda? Jel ja moram nadoplacivat za drugu ili ? Sta ako nemam novaca za nadoplatit?