Pfff.. TDM jucer,3vs3 jer si drugi igrali nesto drugo.. Xbow only + Knife.
Plakali smo od smijeha.
Plakali smo od smijeha.
TomoR... ma nije, ima francusku optiku i mi smo noobovi i ne znamo igrat, nakon 700+ sati igre ne znamo vidjet tko je čiter a tko nije.. JOš bi mi bilo jasno da igraju na HC modu gdje nema kill cama ali ovako..
TomoR... ma nije, ima francusku optiku i mi smo noobovi i ne znamo igrat, nakon 700+ sati igre ne znamo vidjet tko je čiter a tko nije.. JOš bi mi bilo jasno da igraju na HC modu gdje nema kill cama ali ovako..
Ja ni nakon 1800h ponekad nisam 100% siguran da je netko čiter... Game engine je predobar da bi se to znalo... Čak ni statistike ne daju 100% siguran znak da je netko čisti ili nije - znao sam vidjeti ekipu koja je dobila aimbot ban, a po statsima su 100% čisti...
I, ja sam MegaNoob! Tek toliko da se zna.
I, ARazer, molim te nemoj se ljutiti, loše utječe na tlak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svi moji postovi su pisani u dobroj namjeri, ali ponekad i to zeznem
NOrmalno igra? Ako je tebi normalno da te sa M4A1 skine na C iz US baze na Bazzaru onda ok. Bio je mali playa i theBujo na serveru pa nek ti kažu. Za čitere je normalno da, ali za mene i još 90% ljudi nije
Ma oko čega se ti brineš, pa očiti je čiter, evo i tom ti je stavio cheat o meter, ne znam zašto gubiš živce na te stvari, stavi link tu na forum, ljudi ga reportaju i to je to, bez puno rasprava jer stvarno je kreten. A i team chat (dok je bio sa mnom) je bio pun njega, o tome kako je zabavno gledat vas kako rageate.. Tako da se stvarno ne treba zamarat s takvim stvarima.
Plakali smo od smijeha.
Da da da, ali fora je što nismo svi plakali i smijali se, nego više Maus se smijao, ja plakao
Plakali smo od smijeha.
Da da da, ali fora je što nismo svi plakali i smijali se, nego više Maus se smijao, ja plakao
Ajde dama tebi ako nije m16 nije zanimljivo. Malo šale, nemoš u svemu rokat. :)
Plakali smo od smijeha.
to sam ja htio igrat ali nemožeš upast nikako,zašto nije bilo više igrača od 8
Jel opet nešto održavaju ovi iz Origina..??
Probao odigrati koju partijui ,pa mi veli da sam trenutno u offline modu i nikako mi ne da online...
Plakali smo od smijeha.
Ajde dama tebi ako nije m16 nije zanimljivo. Malo šale, nemoš u svemu rokat. :)
M16
...
Novi End Game Premium video
http://battlelog.battlefield.com/bf3/premium/video/2013-02-28%2012:00:00/
Odlično izgledaju ove nove mape, najviše me privlači ova što liči na Port Valdez.
Odlično izgledaju ove nove mape, najviše me privlači ova što liči na Port Valdez.
Uberi ti koje oni battlererecrodere imaju i nedaju ih.
pi.čke.
dobar ti je video Mystiq....meni je 870-ka najdraži shotgun u igri....dovoljno je pogledati moje statse sa njom....
a koju municiju koristiš...ovo po meni nije slug?
Nije slug, pa kako su onda padali ovi na c, udaljenost je prevelika za buck klasični.
Ja sam isto htio pitati...
Ja sam isto htio pitati...
ako je kao ja onda koristi Flechette....najbolja municija po meni za ovu shotku....moze i na daljinu skidati, makar joj treba malo vise....ali skida....
Kod mene SLUG isto tako radi, pa pretpostavljam da je.
A vi ostali koji imate "tvikanu" igru vama je valjda svejedno što stavite u Shotty
Kod mene SLUG isto tako radi, pa pretpostavljam da je.
A vi ostali koji imate "tvikanu" igru vama je valjda svejedno što stavite u Shotty
Istina, meni je nekad dosadno pa je napunim kamenom soli i ostacima ručka i gađam ljude, neprocjenjivo.
pi.čke.
Upravo to ja gledam :(
Kako se prekrasne stvari mogu napraviti.
Pa da to izadju i da jedan od onih genijalaca napravi video, isti dan bi prodali jos nekoliko desetaka tisuca komada igre...
pi.čke.
Upravo to ja gledam :(
Kako se prekrasne stvari mogu napraviti.
Pa da to izadju i da jedan od onih genijalaca napravi video, isti dan bi prodali jos nekoliko desetaka tisuca komada igre...
http://www.mordorhq.com/showthread.php?7180-Native-Spectator-Mode-First-Preview
dakle sami bi si morlai kodirat i radit battlerecordere koji su još bannable?
Super. Makes sense.