A ko je u urni??
Switch
A ko je u urni??
Switch
A ko je u urni??
Switch
Svaka cast,znao sam da ce se netko sjetit,haha
Nema fridaya jedan dan i već tema lagano umire :(
CROG STYLE!
Pozdrav svima na lan partiu, igra sam malo na serveru, nemate kreativne šifre, al neću vam više upadat :P
Evo i mene u društvu i5 njubara uz naravno nadograđenu grafu
Samo čekam da još prebacim svih 30 gb bf-a sa starog kompa pa da vidimo novu kombinaciju u akciji.
Ako nista budem buraza koji je dobio stari komp i novi akaunt malo guzio.........
Bump
Uglavnom... bilo je super-mega-mraq dobro.
Thx svima na posjeti, pogotovo ekipi koja je potegla iz ZG (Danny, Butcher, Lotus & Maus)
Ide video ubrzo :)
E da, sorry svima koje smo kikali sa servera - trebalo nam je mjesta za ekipu sa LAN-a; nemojte sta zamjerit :)
P.S. Moze vam biti zao sto niste dosli :)
Evo i bez ovog z*jeba "el" na kraju:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.483765031685875.109398.100001571461828&type=1&l=0f71e1749a
LOL, sad gledam slike i kontam si "yebote, sve smo u dvorani počistili, oprali pod i namjestili stolove a nismo obrisali one idiotarije na ploči" . Kad ekipa u ponedjeljak pogleda ploču bit će WTF...
Ergo, meni je bilo super. Nakon par desetaka tisuća ispucanih metaka, gro skinutih i izgubljenih tagova, uništenih tenkova i lavova, mora popijenog alkohola, spaljenog switcha, izigravanja totalnih idiota sa harlemom... nameće se samo jedno pitanje - kad ćemo opet?
Purgeri ako budete nešto organizirali očekujemo pozivnicu!
EDIT:
Nadam se da razlog što nitko ne posta nije zbog postavki mrežne kartice - vratite sve na auto:
start - control panel - network and sharing center - change adapter settings (s lijeve strane) - local area connection - properties - dvoklik na internet protocol version 4 - gornje i donje postavke stavite na auto i klinite na OK
Zna netko do kada traje popust na originu za BF3?
Zna netko do kada traje popust na originu za BF3?
OFFER EXPIRES 26/02/2013 AT 23:59 GMT.
e kad sam vidio butchera prvi put sa tim brčinama prepao sam se, ali sad kad ga vidim sa tim vješalicama, sakrio sam se pod pokrivač i samo slušao ostatak videa.
Kakvi kraljevi, svaka čast na organizaciji.
Čujem da je bilo faila, da nije bilo snimljeno kako treba prvo? :)
Wolfova kamera se razbila samo dva puta
Svaka čast dečki,drago mi je vidjet da bf3 igraju i stariji ozbiljniji ljudi.
Wolfova kamera se razbila samo dva puta
Ispravak - danny ju je razbio 2 puta
Takvih nije jučer bilo!
Takvih nije jučer bilo!
Naravno da nije,ali kad mi žena počne pi*dit kak samo igram, kao neki balavac onda joj pokažem fotke koje ste uplodali.
Onaj ples joj nisam pokazao.
LOL, sad gledam slike i kontam si "yebote, sve smo u dvorani počistili, oprali pod i namjestili stolove a nismo obrisali one idiotarije na ploči" . Kad ekipa u ponedjeljak pogleda ploču bit će WTF...
Ergo, meni je bilo super. Nakon par desetaka tisuća ispucanih metaka, gro skinutih i izgubljenih tagova, uništenih tenkova i lavova, mora popijenog alkohola, spaljenog switcha, izigravanja totalnih idiota sa harlemom... nameće se samo jedno pitanje - kad ćemo opet?
Purgeri ako budete nešto organizirali očekujemo pozivnicu!
EDIT:
Nadam se da razlog što nitko ne posta nije zbog postavki mrežne kartice - vratite sve na auto:
start - control panel - network and sharing center - change adapter settings (s lijeve strane) - local area connection - properties - dvoklik na internet protocol version 4 - gornje i donje postavke stavite na auto i klinite na OK
Je bilo je super, uz silno pucanje, Bastine i Tetrijebove dimne zavjese jedino su falile one đevojke iz mađe (a to misticni kriv)..
Glede ploce ! no voris maj frend...itz klin lajk bejbi guzzz..
P.S: Pita moja zena koj je taj Danny koji ti je razbio fotic
P.S: Pita moja zena koj je taj Danny koji ti je razbio fotic
A na slici izgleda gotovo kao normalna osoba, ne?
(fala za ploču )
Ma huligan jedan :)
Ma huligan jedan :)
I to još "kao" slučajno... Sav se ražalostio kad je vidio da je wolf uspio popraviti aparat!
I to još "kao" slučajno... Sav se ražalostio kad je vidio da je wolf uspio popraviti aparat!
Da, da, to su ti koji na gostovanja idu samo s namjerom da nekakava fubar odrade :)
Da, da, to su ti koji na gostovanja idu samo s namjerom da nekakava fubar odrade :)
Imao je onaj luđački pogled. Zato je bik otišao!
Mene samo zanima kako je ljudina prošao na lapotpu? sve sam vas vidio na serveru ali on uopće nije igrao :(
šteta.
Lol taman kad špelac skida penu sa friends liste, haha ubio sam se na tom djelu.
p.s. oko mausa same limenke, sad mi je jasno zašto nije rageao! :)
dečki svaka Vam čast!
harlem shake je legendaran!!
žao mi je šta nisam mogao doći ali eto drugo prilikom tko zna.
pozz svima