dal se može igrat online ako nije original igra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dal se može igrat online ako nije original igra
Može. Zašto pitaš, jel tebi ne radi?
Nemoj slučajno da bi probao original, on ne radi online nikako. :p
nisam mislio na taj nožić
Iskreno se nadam da nisi mislio na nešto prosto...
normalno da jesam
to je neka ironija? postavio sam normalno pitanje. ne mislim kupovat original igru tolko mi se ne igra. nisam ni probao ak te baš zanima SP sam davno odigrao pa bi sad probao MP ak se da
to je neka ironija? postavio sam normalno pitanje. ne mislim kupovat original igru tolko mi se ne igra. nisam ni probao ak te baš zanima SP sam davno odigrao pa bi sad probao MP ak se da
neda se nažalost,moraš kupit
kupis i probas, to bar vrijedi kupit
hvala na odgovoru. prodaje tko igru od vas?
hvala na odgovoru. prodaje tko igru od vas?
Pa original dodje manje od 100 kuna.
Svako malo se mijenjaju cijene, i tu i tamo upadaju popusti.
Pogledaj na g2play stranici
Edit: i ovo
http://www.buy-play.com/game/battlefield-9/battlefield-3-limited-edition-cdkey-key-83.html
Nema na forumu više oglasa,i oglašavanje na forumu je zabranjeno.
Ok.ali zasto? Di je kavo objasnjenje?
Ok.ali zasto? Di je kavo objasnjenje?
http://www.bug.hr/vijesti/mali-oglasi-dobili-mogucnost-komentiranja/121428.aspx
Meni youtube ne radi, vama?
Meni youtube ne radi, vama?
bila je neka obavijest da ce njubovima zabranit pristup youtubeu ali nesto su sjebali, jer neradi ni meni, a ja sam pro
^^
Zbog tebe smo izgubili jucer sq.rush.
OMG, crko Youtube! Sad ce biti veca globalna panika nego kad Google nije radio :))
Edit: squad rush? Na taj mod sam upoce zaboravio! Hvala, danas cu ga malo odigrati.

^^
Zbog tebe smo izgubili jucer sq.rush.
Pa reko sam vam da sam u rijeci i sredujem neki deal za cijeli klan u mcdonaldsu posto antraks odbija poslovat.... a vi zurite igrat neki squad rush bez mene.. pffff..
E, ne radi mi ni battlefieldhr stranica!
Snimim si novi Firefox i prestanu mi stranice radit, pfff....
Vama?

Youtube radi uredno!
Youtube radi uredno!
Čiterima sve radi.
Ma da,na ESL je kup Squad Rusha..
Mau5 ostavio si nas na cijedilu..Necemo ti to oprostit.. Ok,mozda i ocemo.. Ak doneses nekaj iz Megica..
Ma da,na ESL je kup Squad Rusha..
Mau5 ostavio si nas na cijedilu..Necemo ti to oprostit.. Ok,mozda i ocemo.. Ak doneses nekaj iz Megica..
Btw- Damu,Mastera ..isto Orke razvalile. Al su ih zato SixFinsi zaustavili
Ne zanima ga..
Btw- Damu,Mastera ..isto Orke razvalile. Al su ih zato SixFinsi zaustavili
Šta hoćeš, plantali smo im MCOM
kaj je na ESL-u squad rush ??
a i taj me ESL hebe ,tj. wire prokleti ,već sam popio dva bana radi "kao" igranja bez anticheata ,
pa taj wire ne vrijedi kunu ,a svaki put ga upalim ,i on ono učitava i samo me izbaci,neda mi pokrenut igru kroz njega ja neznam zašto.....

Pa vidim da nas je odyebao.. Samo je po McDonaldsu i priprema teren..
Šta hoćeš, plantali smo im MCOM
I to je nesto!
Da smo mi igrali protiv njih odmah,uz njubinu Nicka,nebi dosli ni do prvih stepenica....
Na čemu si ti?? lol
Drahicu, čim god da se drogiraš, vjerujem da je ilegalno, tako da pripazi malo :)
Ekšli mi je dosadno na poslu trenutno i serem gluposti.
On topic - Tko sve iz Zga ide za Osijek na lan party? Danny,Pirat? ..
Na čemu si ti?? lol
Bio sam u maškarama
Vjerujem da si skuzio