Friday,'zanimljivo' je kako ti uvijek takve slicne linkove postas...'Zanimljivo' kako znas sve 'te' stranice..
Dobio sam karton
Friday,'zanimljivo' je kako ti uvijek takve slicne linkove postas...'Zanimljivo' kako znas sve 'te' stranice..
Dobio sam karton
Ja dolazim u Osijek sigurno, ali ne nosim komp da mi ne otkrijete cheat.
Ponesite si tipkovnicu i mis, ja cu donjeti svoj laptop pa netko ako zeli moze rokati na njemu.
Doduse rezolucija nece biti sjajna ali ce bit frameova kao u prici :).
Hvala, ali ja dolazim vise rekreativno i da upoznam ekipu, te nazdravit s ljudima.
Hoće bit i ostale runde?
Mislim da je sve snimao, ali nisam sigurna. Vjerojatno će po noći uploadat još koju.
Hoće bit i ostale runde?
Mislim da je sve snimao, ali nisam sigurna. Vjerojatno će po noći uploadat još koju.
Super,ja volim to gledat,tnx
Dobio sam karton
napokon,ja bih ti dao crveni da se smiriš barem malo,tako da si sa žutim dobro i prošao...taj tvoj nožić je online 99% vremena...neznam samo kako uspijevaš
Dobio sam karton
napokon,ja bih ti dao crveni da se smiriš barem malo,tako da si sa žutim dobro i prošao...taj tvoj nožić je online 99% vremena...neznam samo kako uspijevaš
Zašto bi mi dao crveni?
Da, nožić je online cijelo vrijeme jer tako igram i uopće ne razmišljam o tome. Refleksno koljem čim netko prolazi pokraj mene tako da mi to uopće ne odvlači pažnju. Sinoć je na khargu bilo gadno - opet su pala neka poznata imena. A cyber se počastio sa mojim tagom...
Da, nožić je online cijelo vrijeme jer tako igram i uopće ne razmišljam o tome. Refleksno koljem čim netko prolazi pokraj mene tako da mi to uopće ne odvlači pažnju. Sinoć je na khargu bilo gadno - opet su pala neka poznata imena. A cyber se počastio sa mojim tagom...
Znas da se meni cini da smo se tek sad prvi put sreli na serveru od kad je igra izasla!! (osim onog wara) i odma je zavrsilo krvavo.
Znas da se meni cini da smo se tek sad prvi put sreli na serveru od kad je igra izasla!! (osim onog wara) i odma je zavrsilo krvavo.
Moguće, moguće... Ne sjećam se da smo igrali. Moramo to ponoviti
Al svaka čast, bilo je zabavno a od ekipe kao što je Bug nije sramota izgubiti.
Kod nas su prštale ostavke nakon što smo izgubili.
Ma daj, baš si snimao tu u kojoj je našem timu nestalo struje pa su morali igrati u mraku, niš se nije vidjelo.
Ja san snimia sve partije i stavia san ih uploadat, valjda će do večeras svršit :D.
Dark neznam jel znas ali nisi koristio pa da ti kazem,sry ako znas.U 3 mjestu u tenku kliknes desni klik i imas termal,kad pucas iz tenka navodecom raketom a zgrada je ispred tebe i kad zalokas naglo digni u zrak i ispali,neces zgradu pogodit
Svasta,pa koliko acaunta ima,neko je bio stavio neki drugi nick od njega,a ne to je taj,bome cu ga na radar stavit
Nema na forumu više oglasa,i oglašavanje na forumu je zabranjeno.
Dark neznam jel znas ali nisi koristio pa da ti kazem,sry ako znas.U 3 mjestu u tenku kliknes desni klik i imas termal,kad pucas iz tenka navodecom raketom a zgrada je ispred tebe i kad zalokas naglo digni u zrak i ispali,neces zgradu pogodit
Ok, hvala...mislim da nisam ni vidio u tom trenutku zgradu. A i nisam ja baš neki tenkist.
Vozdra svima, prije par dana sam započeo igrat bf3 i došao do 11 lvla. Zanima me na kojim serverima večinom igrate? jer do sada nisam baš uspio naći neki solidan server
Luda ,zasto nemaš eksloužn perk , a engiji ste ?
E kvik kvešćn, jel ima tu iskonovaca? Tream nekog za par pitanja, hvala.
Dobio sam karton
Zašto bi mi dao crveni?
nisam mislio na taj nožić
nisam mislio na taj nožić
Iskreno se nadam da nisi mislio na nešto prosto...
Novi Nvidia driveri 314.07
Kae sad, ovi popi*dili pa cemo jedan mjesec drivere za 680/660, a drugi 670/690? </sarkazam off>
A tko će ih više znat..bitno da se na ruše, a za ostalo BMK Sad sam ih instalirao pa da vidim malo kako se ponašaju