Dada. Reci ti što hoćeš ali da nije bilo sendvića i kave, nebi vi tako dobro pucali. ;)
drugi puta ću neko janje okrenut za cijeli server.
Nakon svega ovoga na kraju krajeva kad napravis osvrt na igru i zakljucis koliko je -Odlicna!
Naravno. Vajnera uvijek ima, al teško je osporiti da je ovo ukupno najbolji mrežni FPS do danas.

. Imaš spm preko 1500? pa da vidimo kako ja koji imam 60h sati igre, spm od 500+ i smatram se casual igračem mogu dobiti takav score. Odigrao sam 7 partija Metro conq zadnjih par dana koristeći različita oružja (osim M16 na kojem imam samo 400 killova jer nisam imap ništa drugo na početku), na nativnoj rezi od 1680x1050. i vidi rezultata! kada sam izračunao prosjek od tih 7 partija, procječni SPM mi je bio 1358 s prosječnim odstupanjem od prosjeka za 89 bodova. BF3 ti daje bodovoe za doslovno sve, a pogotovo Assaulterima koji ne samo da mogu healanjem dobiti hrpu bodova, nego i s revivom. pogotovo na mapama tipa metro gdje ima hrpa ranjenih i mrtvih. zatim hrpa ribbona koja se dobije od toga i raznoraznih medalja od 10k bodova za skoro sve. i recimo da stalno igrate takve mape (Bazzar, Canals, Seine i Metro) kroz vrijeme će taj score jednostavno narasti do tih proporcija. Je li to mjerilo skilla? Naravno da ne, jer biti neka score wh*re koja uz sve opisane pomoći dobija visoke scorove zahvaljujući darežljivosti igre ima manje smisla nego da xyan-u osobnoj pod spolom piše M.

, gledao sam malo stream je da je stekao ali bilo je fora