Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.221.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
Sad sam na poslu i nisam baustelac tako da:-P.
To skim ti pricas me zaboli jaje, ciste gluposti kompa.
Fila ja igram kako i zivim, meni je cilj uvijek ic naprijed kako sa skolom, curom, tako i igrom. Brigamene ko ste sta ste. U hrv ima jos igraca koji bi igrali esl i probali nesta osvojit. Tako da jedan uspjesan covjek kao frida nebi trebali pisat ivakve retardacije. A ti fila ljepo sjedi pojedi burek radi na netu i uzivaj u scojih 500kg. Neda mi se ispravljat.

Kao prvo - moj uspjeh nema veze sa esl-om i ostalim banalnim stvarima. Ako je tebi to krajnji doseg... jao jao.

Kao drugo - fila je u teretani proveo više vremena nego ti u školi za cijelog svog života i vjerojatno ti može glavu iščupati kao da pivo otvara pa u manjku konkretnih argumenata bolje nemoj baljezgati...

Ma nije to bitno, to nema veze sa bf3 friday :)

DarthBajo kaže...
Jedno pitanje :)

Što se počela provjera pravopisa na ovoj temi? 
Sva sreca pa sam imao keca iz gramatike :)
Ma ne, to se samo sklanderima gleda gramtika, ostalima je oprošteno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Lol svi sutaju hahahahHahaanhahaaha, ovaj forum prati 1000 ljudi. U zadnjih 600 stranica se samo dvojica prave pametni fila i friday. Sta je njsmjesnije to su 2 najgora igraca bfa hahahaha. Ali nije bitno. Jedan sjedi doma i kak ti radi na net :D, a drugi odnsno feiday je josipovicev suradnik :D hahahahhahhahanahah. Nemogu sebi doc.

U vezi xxx. Evo da se ocitujem. Tamo niau losi decki zajebancija je super i sve to, i ko god ima bez klana nek za pocetak tamo ode. Ali kao sto sqm i rekao ja uvijek idem naprijed dajem maximum i doslo je vrijeme za menw da idem dalje. Nema tu ljutnje na xxx ili ista jednostavno idem dalje zato sto ja mislim da je tako bolje. Sretno xxx u.

Friday ti si ovako utjecajan zamoli predsjednika da ti pokaze kako sta, ko zna mozda ce onda koji tvoj argument na ovoj temi biti valjan.
Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Nego jeste vidili ovaj novi aftermath, pa to će bit show program koliko je dobar. Ja sam već preuživljen :D

Već vidim da će mi RPG i SMAW biti najbolji prijatelji. Ima puno fasadica, a malo mjesta za pobjeći. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Hahahahha proveo u teretani hahahahhahaha kakve gluposti, haHahhahahah glavu mi moze iscupati da ako bi si ja ruke svezo iza leda hahahahahahhaha koji bobovi hahahahaha
Moj PC  
1 2 hvala 2
14 godina
Danny_HR kaže...
1.Lovac kaže...

Nego jeste vidili ovaj novi aftermath, pa to će bit show program koliko je dobar. Ja sam već preuživljen :D

Već vidim da će mi RPG i SMAW biti najbolji prijatelji. Ima puno fasadica, a malo mjesta za pobjeći. :)

Kaj,prelazis u bauštelce ? :)

15 godina
Danny_HR kaže...
1.Lovac kaže...

Slažem se, razmišljam da vratim m320 u igru :)

zdenko1991 kaže...
Lol svi sutaju hahahahHahaanhahaaha, ovaj forum prati 1000 ljudi. U zadnjih 600 stranica se samo dvojica prave pametni fila i friday. Sta je njsmjesnije to su 2 najgora igraca bfa hahahaha. Ali nije bitno. Jedan sjedi doma i kak ti radi na net :D, a drugi odnsno feiday je josipovicev suradnik :D hahahahhahhahanahah. Nemogu sebi doc. 

U vezi xxx. Evo da se ocitujem. Tamo niau losi decki zajebancija je super i sve to, i ko god ima bez klana nek za pocetak tamo ode. Ali kao sto sqm i rekao ja uvijek idem naprijed dajem maximum i doslo je vrijeme za menw da idem dalje. Nema tu ljutnje na xxx ili ista jednostavno idem dalje zato sto ja mislim da je tako bolje. Sretno xxx u. 

Friday ti si ovako utjecajan zamoli predsjednika da ti pokaze kako sta, ko zna mozda ce onda koji tvoj argument na ovoj temi biti valjan.
Zdenko, ljudina je dobio jučer živčani slom i napustio temu, zašto ti ne učiniš isto, ajde, bit će za sve bolje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
zdenko1991 kaže...

zdenko molimte ne pravi budalu od sebe vise, bili jesmo skupa u klanu i sve al nebumo se sad vrijedali... svako ide svojim put... ti buš u hrvatskoj fakat jako daleko stigao sa svojim bf3 skillom {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan

@drahic ja se zahvaljujem na ukazanoj pogreški i nadam se da neću vise griješiti.

hehehehehehehehehhehehe :) :)

P.S. .....sam sam skuzio pogrešku :)

BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 11:49 (DarthBajo).
15 godina
Battlefield 3

Nemam premijum, al zbog ovog Aftermath-a ga sigurno uzimam :D

SHOW PROGRAM!!!

Past ću godinu na faksu radi ovog :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
pamark kaže...

Nikad nisam vidio na ovom forumu da se jet,tank ili helicopter masteri ovako kur*e.

Znam da si mislio na sebe  {#}

Ali, ako smijem ja?

Imam najvise tank killova od vas svih lokalnih pijanaca i smatram da sam zbog toga overall najbolji BF3 igrac. Daleko iznad Ljudine i Zdenka. Zajedno.

Btw, ne znam sto imate protiv ideja da se uvede promod? Ili da se rade mape vise slicne COD-u?

Ako ce DICE i dalje raditi velike mape pune vozila, i posvecivat ce im paznju, bas me briga za ostale modove.

Mozda cak i BF onda postane igraniji od COD-a, rade se turniri s njim, a nasi osvajaju turnire.

Meni bi cak bilo drago.

JA sam bolji u tenkiću  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Pa uzmi onda samo Aftermath ak te ove druge stvari ne zanimaju.

P.S. Ima netko kojim slučajem Xbox 360 verziju BF3 i da bi je se riješio za sitnu lovu?
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
To smo rekli i za Armored Kill pa se nije dogodilo :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Šef kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ali, ako smijem ja?

Imam najvise tank killova od vas svih lokalnih pijanaca i smatram da sam zbog toga overall najbolji BF3 igrac. Daleko iznad Ljudine i Zdenka. Zajedno.

JA sam bolji u tenkiću {#}

U to ime..! {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Danny_HR kaže...
Pa uzmi onda samo Aftermath ak te ove druge stvari ne zanimaju.

P.S. Ima netko kojim slučajem Xbox 360 verziju BF3 i da bi je se riješio za sitnu lovu?

Rekao sam da nema prodaje igara ovdje. Zabranjeno je.

Sad ces dobit zuti,a mozda i crveni.

Samo da Pirat dode.

Jedino ako mu nisi dao sinoc pa ti oprosti. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 11:53 (drahic).
17 godina
neaktivan
Neću, ja to prek veze riješim.
Znam ljude koji znaju ljude.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Zabranjuje se prodaja i razmjena CD keyeva za SVE igre i softver, kao i accounta!

lol {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
1.Lovac kaže...

Nemam premijum, al zbog ovog Aftermath-a ga sigurno uzimam :D

SHOW PROGRAM!!!

Past ću godinu na faksu radi ovog :D

zasto uzimas premium sada, ako ti u potpisu svakog posta pise: "Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!" {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

Zabranjuje se prodaja i razmjena CD keyeva za SVE igre i softver, kao i accounta!

lol {#}

Rupa u pravilima. Kupnja je dozvoljena.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Gdje to piše?...ne govori gluposti.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Ti ne razumiješ kako forumi funkcioniraju, jeli momak? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
A i ne radi se o keyu nego fizičkom izdanju!

HA!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
A i ne radi se o keyu nego fizičkom izdanju!

HA!

Ako kupiš  BF za konzolu dat ću ti crveni,bez obzira dal ti to napisao ovdje ili ne.{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 12:00 (pirat).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

lol {#}

Rupa u pravilima. Kupnja je dozvoljena.

Imat ce Danny zbog ovoga malo vecu rupu danas..  {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Zasto bi napustio temu pa uzivam u retardacijama od strane josipovicevog kompe. E cekaj ti si na netu jel radis ili? Hahahahaahahaha nemoj se naprezat hahahaha prekul tema
Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Gdje to piše?...ne govori gluposti.{#}

pirat ,ja sam novi moderator ,a to kaj nisi na poslu već par dana i nitko ti nije javio ,to neznam. {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pirat ,ja sam novi moderator ,a to kaj nisi na poslu već par dana i nitko ti nije javio ,to neznam. {#}

Lažno predstavljanje je kažnjivo....

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3
Predobro je ovih dana u temi.možda obnovim sub na AA da dobijem neki skill pa da se regam na ESL.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ajde jos jedno brzo pitanjce :)

Da li tko od vas slucajno igra DAYZ pa da i tamo moram strahovati od kakvog kampanja s snajpom, obučen u gilli odijelo i izgleda oko wooki da me doceka iza ugla?
Hvala :)
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Lažno predstavljanje je kažnjivo....

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 3

Šta uradiste od teme, pretvorili ste ju u mjesto za tračeve. Okanite se toga, primite se igre. Ili radite, šta ja znam.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
6 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice