Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

al najjace je kad kaze da su inf ma prave muskarce i dođe mi onda sa sniperom igrat i plače kako ga ubijaju...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Kad vidim službene onda ću tek vjerovati.{#}

Evo baš sad pričao sa dečkima iz dicea, ukidaju inf mape i naplaćuju ih kao dodatni dlc.

Dakle dečki jebiga morat će vas većina na classic ako nemate 20 eura viška :I)

A meni su rekli da ce se bf4 orijentirati vise na infatry da budu sto vise slicni COD-u, jer tamo igraju pravi skilleri, a rekli su mi da ce classic ostaviti za malu djecicu koji vole igrati world of tanks pa su pravili peticiju da neizbace clasic iz bf4.

ALi sada ozboljno kako vam se da igrati clasic, po meni uopce nije Fps ako neigram na sa puskom u ruci, ako se ja vozim u tenku heliju i avionu kakkav je to k**** fps.

Ili su vozila mozda izlika za lose snalazenje u prostoru i lose gadanje? jesam u pravu?{#}

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 12:11 (bmwhartge).
16 godina
bmwhartge kaže...

Ili su vozila mozda izlika za lose snalazenje u prostoru i lose gadanje? jesam u pravu?{#}

Ne.

15 godina
neaktivan

Ako je ovo tocno lajkam ovaj balans oruzja, jos kad bi mi mrvicu buffali G3A3 nitko sretniji od mene :D
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo baš sad pričao sa dečkima iz dicea, ukidaju inf mape i naplaćuju ih kao dodatni dlc.

A meni su rekli da ce se bf4 orijentirati vise na infatry da budu sto vise slicni COD-u, jer tamo igraju pravi skilleri, a rekli su mi da ce classic ostaviti za malu djecicu koji vole igrati world of tanks pa su pravili peticiju da neizbace clasic iz bf4.

ALi sada ozboljno kako vam se da igrati clasic, po meni uopce nije Fps ako neigram na sa puskom u ruci, ako se ja vozim u tenku heliju i avionu kakkav je to k**** fps.

Ti si ljudina baš težak čovjek, nema kod tebe sivo,već samo crno i bijelo.Malo se šalim znaš, guglaj šala,pošalica, zezanje, sprdnja.

Guglaj onda samo ime igre, battlefield, pa vidi što sve battlefield kao takav sadrži godinama,dakle bojno polje, dakle svih godina i godina krvoprolića, od tenkova, aviona....

Najbolje da se vratimo u kameno doba i gađamo praćkama na igrama, zar ne?:)

I da sad kad već spominješ cod,cod kakav takav je ali na svim većim natjecanjima je pristuan, svi ga halaju, profići i dižu pare na njemu, nema fora jel ovaj chiter jel onaj jer nema killcam, svi ga halaju i svi su LEGIT, a ne ovdje pola klanova je sumnjivo, kako ih hrpa ljudi optužuje, svaki dan padne netko novi i tako...pa to što si rekao, da,u codu igraju pravi skilleri ljudi koji zarađuju igranjem.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 12:20 (fila2208).
16 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Jasno da nisi.

Kad jednom konačno shvatiš da je Battlefield VEHICLE BASED franšiza, mooožda budeš manje trollao bedastoćama.

17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

al najjace je kad kaze da su inf ma prave muskarce i dođe mi onda sa sniperom igrat i plače kako ga ubijaju...{#}

nisam se žalio,odllučio sam igrat sniperom jer nisam dugo,ne igram sa najboljim oružjem,i nisam bio najgori nego uvijek negdje u sredini šta mi je dovoljno,pogledaj si battle reporte m416 njubaro

i ovo šta ljudina kaže na clasic stvarno nemogu k.... pogodit,same njubare,pa na gulf oman cq public kad sam uletiš napraviš dar mar a prosječna ekipa od 4 igrača na ts radi šta hoće

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

vozila sluze da na onom kenjavom armored shieldu ne moram 5 minuta hodat od zastavice do zastavice :D natovarim c4 na dzip za slucaj da naletim na neki tenk i pici... ili uđem u heli pa iskacem van kad dođem do odredista... jer, sto se pilotiranja tice, i ovako uspijem doc samo do prve zastavice i onda me sruse :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

@Stjepanj

u mome slučaju najnormalnije igra radi s 4GB rama., jedino malo sporije loudanje mapa.

@bmwhartge

"Ili su vozila mozda izlika za lose snalazenje u prostoru i lose gadanje? jesam u pravu?"

Loše snalaženje u prostoru, nema šanse jer dok si u heliju prvo pratiš gdje su ti protivnički avioni, protivnički AA, heliji, i koje ti zastave padaju tj. koje zastave tvoj tim diže i napada i to sve u isto vrijeme. Na classicu u vozilima moraš dobro znati šta se dešava na čitavoj mapi, dok na ti je na infantriju glavna briga flank.

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

battlefield 3 mozda jest vehicle based,jer sam potrosio tu preko 500sati na classicu i dosadio mi je i poceo sam igrati infantry i jos mi nije dosadio.Svako voli igrati igru na nacin koji hoce,ipak ju je svako platio preko 50eura osim mozda nobova indijaca {#}.Cak bi reko da ti treba veci skill za tv rocket jer sam nekad rulao s njom ali kad ispalis 5 tv raketa u helic i vidis na helicu onaj ko dim da si ga pogodio a nije registriralo a pogotovo na tenkovima isfrustriras se.M4x neznam kad sam zadnji igrao s m416.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Za Aftermath ce ici neki patch pretpostavljam? Tj,bit ce mape u njemu.. ?

pa prije izlaska svakoga dlc-a su par dana prije izbacivali patch, tako da bi kroz par dana trebali i ovaj, ako ne i sutra vec, posto sutra izlazi AM za ps3

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
bmwhartge kaže...
Co7 kaže...
bmwhartge kaže...
A da me svi gaze na esl-u vjerojatno nebi imao 72% pobjeda. zar ne????????????{#}
A sta ocekujes da napravim 50 posto accuracy na armored shilu, i za tvoju informaciju bio je base rape tako i da nije bila mala udaljenost, ali uredu sve uredu. mapravio sam ja i preko 40 posto accuracy kada sam isprobavao i bez darta samo sto nisam postao. 
Nemamo mi pojma igrati mi smo nubare i pol, ja sam jednom igra so sacmom i ima sam 15 posto accuracy. GR1CUL4 njubare.

Stari no hard feelings ali meni izgleda da hrpa tvojih  postova ovdje služi kako bi nam opet i opet i opet pokazao kako si ti dobar igrač....yep fakat jesi ali istovremeno i totalno loš trol.

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a gle ljudina ,ja se primjer ne snalazim pretjerano u vozilima pa neću reć da ih izbjegavam ,nego jednostavno ako mogu dat više kao neki engi ili recon ,to i budem.

bauljaš po mapi ,nevažno,manje više je uvijek nekakava akcija.

naravno da nema akcije ako igraš na 32 igrača AK mapama i pješice si ,pa kukaš kako u 10 minuta nisi puknuo iz puške ,normalno,kad je razmak između zastava po 800 m ili čak 1000+m.

classic runde ,sa vanilla mapama+b2k su nešto najbolje šta trenutno ova igra pruža.

inf only su te iste ,manje mape ,znaći svi su zbijani(naravno to sve znaš,ja ti sad opisujem)

tdm su takve kakve jesu.

i sad ti tu nešto sereš protiv classic mapa iliti cq large igranja????

meni je naprimjer špica se vozit u jet-u ,nisam niti blizu experta ili nekakvog znalca ali kada napravim jedan dobar kill ili srušim venom pun ljudi ili skinem helić mi je veće zadovoljstvo nego na bazaaru gledat u onaj hebeni hodnik i bananu ,čučat iza zaslona ,iza sebe trojica samo čekaju kad će rivajvat i napravit primjer 30 killova u 10 minuta.

nekažem da mi se to nesviđa,odlično mi je i jedno i drugo ,ali veće zadovoljstvo mi je primjer napravit kill s jetom.

špica mi je razvalit tenk ,dok branimo zastavu ,a dolaze sa svih strana ,čekaš heli da dođeu upomoć , budeš recon( i ne,to ako sam uzeo recon ne znaći da ću uzet helić i zbuskat se na neko brdo kako ti to slikovito opisuješ jer ja unazad 3 mjeseca sam na jednog jedinog takvog igrača naletio,pritom milim da ima žešćih telaca )

špica mi je čak i probat vozit taj heli iako ga neznam vozit i pobrat koji kill sa njim,

špica mi je natovarit ponekad c4 u jeep zaletit se u tewnkić pokoji ,

špica mi je pobacat c4 na tenk dok ovaj nadobudno na mjestu puca na 300 -tinjak metara ,

mislim da ne nabrajam sad sve šta ova igra nudi ,ali nudi PUNO

onda ti kažeš izgubiše reflekse????

to mi molim te pojasni.

ako već i igraš cq large ,budi primjer medic , pazi se samo tenkova i svejedno skidaš likove na puno puno većim udaljenostima nego ćeš ikad na bazaaru ,metro-u ili seine,

bit ćeš i u dijelovima mape di ih je više na manjem prostoru ,mislim da tu igraju puno tvoji reflexi i snalažljivost.

onda budi support ili engi pa vidi kako je kad nemaš healta sa sobom ,kako ćeš imati drugačiji pristup igri nego na bazaaru sa medicom i ponavljam iza sebe trojica čuvaju guzu konstantno i samo rivajvaju.

imaš 1100 sati igranja ,od toga skoro pa niti nisi igrao engi ,support ili recon.

mislim da je bit probat svaku puškicu pomalo,sniper, pa nekome bacit taj hebeni ammo pod noge , nekome popravit tenk,

pa bit gunner u heliju ,pa vozit jet,pa bit u tunguski ili lavu ,branit svoje zračne snage,ma mislim u biti sve to kaj i je bf kao franšiza i kaj predstavlja ti pljuješ.

nevjerovatno ,

to šta igraš esl ,nekakve warove ili su u klanu pis ti ama baš ništa ne znaći osim nekakve zabave-razibrige budući da ova igra nije napravljena za kompetitivno igranje.

znaći zabava na 1. mjestu ,a spike pro ,ovakav acc onakav ti ne znaći nama koji znaju pak neke stvari ama baš niš.

nemoj ti mene krivo shvatit ,ja tu ne umanjujem tvoju sposobnost ,znanje ili skill .ali to si okači znaš di,

ak ti je do toga igraj cod 2 ili cs 1.6.

kažeš ne hebu te statistike?? k/d r?? acc?? odmah kažem lažeš i sereš.

ovo boldano ti je dokaz.

dok primjer mene čisto zaboli za to,

svaki drugi dan mi doleti neki od frendova koji ne igra igre i igrice , i ja mu dam da igra kako god želi s čim god želi ,

igra sa jetom padne 20 puta nikom ništa.

igra sa helićem razvaljuju ga po 20 puta nikom niš.

igra tdm daleko ima više deathsa nego killova,

ovo mi je prvi bf u životu i niti jednom nisam išao na unranked servere igrat ili pokušavat učit da mi kao ne uđe u moju famoznu statistiku.

dođu mi nećaci ,svima dam da igraju isto s čime god kako god na ranked serverima,

cijeli dan ginu vauu nikom ništ.

sve kaj sam učio ,letit ,vozikat,probavat svakave kombinacije bili su ranked serveri i manje više sve sam.

da mi nekaj ta statistika predstavlja kupio bi novi acc i bio bi mi neznam k/d r minimalno 2 - 2.5

ali tebi ta statistika znaći ljudina ,

zato ljudina nejde na cq large ,zato ne igra ništa osim inf only mapa.

opet ,nekužim kaj odgovaraš semperu kao da si najpametniji ovdje jer imaš 3 kd /r ili pak si iz klana pis

dečko je sve čist ok reko ,

i  da, rekao je da na ESL-u ima čitera ,

naravno da ih ima.

kažeš igraš protiv wallhackera pa budeš bolji i kasnije ih možeš rokat? neznam točno kak si rekao ali u tom kontekstu.

ma daj? a daj mi onda objasni kako bit bolji od haxa?? ajde molim te kako to uspijevaš ljudina.

meni si naporan postao sa postanjem svojih pro rezultata i statisike koja upućuje da si dobar,

jesi dobar si , ako ne jedan od najboljih sa ovih prostora što se tiče inf only.

skill ti je urođen u tebe bez daljnjeg ,ali neke stvari ljudina baljezgaš bezveze.

peace out

{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
20 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol ovo je predugo u pm {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Loš pokušaj "trollanja" jer je tako očito... :D

[M|C] 7emper_fi
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Omg, ma hebala vas statistika, imam premium i sada ako hocu otici cu si resetirati statisiku i napraviti cu da imam goru statistiku od 90 posto igraca, jer me zivo zaboli ona stvar za statistiku jer znam sta mogu i znam kako mogu ighrati kada je najpotrebnije.

Pa ako je tako lagano igrati infabtry esl, zasto onda neigarate ako je tako lagano gledato u jednu stranu i cucati iza kamena, vidim da je bilo pokusaja igranja esl-a od pojedinaca pa je zavrsilo sa losse strikom od 10 komada i takvim stvarima, a kao svima je lagano to igrati.

I kao medic nepamtim kada sam zadnjih put sa sobom nosio medi, tako da ti ta prica o helanju pada u vodu, jer sam postao dart noob.

KOJI Smjeh od ekipe svima je lagano igrati infantry a nitko se neusudi igrati.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

... sada ako hocu otici cu si resetirati statisiku i napraviti cu da imam goru statistiku od 90 posto igraca...

:) :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 13:16 (Danny_HR).
14 godina
protjeran
nooir kaže...

Loš pokušaj "trollanja" jer je tako očito... :D

Nista ja nepokusavam, namjerno vas podhebavam{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Volim ovoga sto se valja i smije pa mi je fora.

Da mi je toliko stalo do statistike, onda bi si resetirao posto imam premioum i nabijao K/D i accuracy.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 13:34 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

zivo zaboli ona stvar za statistiku jer znam sta mogu i znam kako mogu ighrati kada je najpotrebnije.

ovo je prava rečenica,a statistiku nabijem na q.

što se tiče esl-a ,nije nitko rekao da je lagano igrat,teško je ,moraš bit jako uigran i to sve ,to bez daljnjeg ali u missed the point.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pa nisam promasio poantu jer vidim da semper fi govori da je to lagano igrati i da su to samo m16 njubare.

One fore: pa to nije nista tesko samo stiojis ovi te ozivljavaju i takve stvari, ja samo kazem zasto onda nitko nezeli igrati ako je lagano.

Svaka cast jucer CHC-u, pojedinci su me iznenadili kako dobro gadaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 13:38 (bmwhartge).
Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
bmwhartge kaže...

... sada ako hocu otici cu si resetirati statisiku i napraviti cu da imam goru statistiku od 90 posto igraca... 

Evo imam ja ideju...asocirala me slika od Danny-a (neam pojima zašto). Resetiraj statistiku i nemoj ići u smjeru kojem si napisao već probaj još popraviti statistiku i pobjediti samog

(sadašnjeg) {#} sebe. 

I dare you....no i double dare you....

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Necu stvrno vise nista pisati jer nema smisla, pametiniji popusta, a to sam u ovom slucaju ja. zivili vi meni i vidimo se na serveru.

I samo za kraj za zenge-a. imam 8 service starova za inzinjera vise nego ti, eto toliko o tome koliko neigram large CQ.{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Moj PC  
1 2 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Dva pitanja:

Vidim da se u zadnje vrijeme malo smanjio broj igraca. Sto se igra?

Medal of Honor, Counter Strike, CoD, Planetside, Diablo..?

I jeste u zadnje vrijeme naletjeli na koji dobar Conquest (Assault) server, 64 igraca?

Ovaj madjarski je OK, jako mali ping, ali jako cest preko 50% igraca ispod levela 45 :(

Nije bas nekakav izazov, a ni uzitak tako igrati.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/7227a4d5-1c3e-4351-a5a5-2f8114a49c0f/EA-HU-1-AIR-MAPS/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

drago mi je da imaš,zbilja je.

ali nemoj pljuvat po velikom cq samo to mi je bitno. {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Dva pitanja:

Medal of Honor, Counter Strike, CoD, Planetside, Diablo..?

Ja WarZ, a od danas i DayZ.

16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Dva pitanja:

Medal of Honor, Counter Strike, CoD, Planetside, Diablo..

I jeste u zadnje vrijeme naletjeli na koji dobar Conquest (Assault) server, 64 igraca?

Ovaj madjarski je OK, jako mali ping, ali jako cest preko 50% igraca ispod levela 45 :(

Nije bas nekakav izazov, a ni uzitak tako igrati.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/7227a4d5-1c3e-4351-a5a5-2f8114a49c0f/EA-HU-1-AIR-MAPS/

WarZ,F1 2012 ili gledam serije na xhamsteru.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
LudaVjestica kaže...

a od danas i DayZ.

DayZ mod ne?

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol di je onaj basta hahar?

neki dan lajkam battlefield na fajsbuku i gledam bezveze slike od fanova kad ono lol

brijem da je on postao sebe slikanog u onoj njegovoj kosturskoj maski. :))

ali kakvih sve brijača ima kako se slikaju ja sam se zrigo od smijanja ,

ko one trebe su kaj poziraju pred ogledalom sa mobom u ruci ,samo kaj su ovi u vojničkim odjelima ,sa municijom ma prelol

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

DayZ mod ne?

Da, da. Uzeli smo sad na ovom popustu arma 2 - combined operations za 15€.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Evo jednog panja ;))
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice