Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
DadoZG kaže...
zdenko1991 kaže...
Meni samo nije jasno sta pokusavate postic ovom raspravom. Onaj video ne pokazuje apsolutno nista jer ti imas svoj prikaz on u tebe isprazni sarzer ti vidis one shot

Ako je računica koju je ljudina izvukao točna, ne isprazni sarzer. Da isprazni imao bi više hitova i nebi mu trebalo 4.6 metaka po kilu.

ne znam bas dado... evo ja gledam neki svoj report i imao sam 261 hits i 53 kills.. sa L85A2...

to je priblizno tom njegovom... ako su njegovi hitovi bili vise headshoti onda djeluje regularno..

-BiH-slackspace
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:30 (ovajonaj).
16 godina
ovajonaj kaže...

Kanali i Bazar nisu isto..

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tu su negdje...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
zdenko1991 kaže...
Meni samo nije jasno sta pokusavate postic ovom raspravom. Onaj video ne pokazuje apsolutno nista jer ti imas svoj prikaz on u tebe isprazni sarzer ti vidis one shot

Ako je računica koju je ljudina izvukao točna, ne isprazni sarzer. Da isprazni imao bi više hitova i nebi mu trebalo 4.6 metaka po kilu.

ma nemoš ti ljudima objasnit čak i kad staviš video.

nemoj se ni ti zdenko vadit sa spikama ima low statistike ili 700 h igre ,to zahebi

padaju i veće face po vani ,od repki do preko 1000 sati igranja i igranja svakakvih esl-a ,kupova,warova whatever do kako ih vi nazivate botovima,bobovima,njubovima,njubinama,njuberima koji nemogu qurca pogodit zato takva spika odmah ide out iz ikakvih daljnjih pojašnjenja.

što se tiče tvog brata,

mora da današnju mladež mnooogo puuno pucaju hormončići po glavicama-pa nek pazi da ne pukne mu ta glavica na ulici.

sad stvarno,nikakva vrijeđanja i gluposti više ne želim čut za igru/igricu.

sad raspravljamo normalno i nek se skoncentrira ,a ne piše gluposti.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:38 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
kurt kaže...

evo jos jednog dogtaga u mojoj kolekciji {#} na trecoj slici je plug-in za bblog koji mozete skinuti ovdje,ako neznate kako dodati plug-in pitajte

Pfff.. Jeddan takav vec stoji u mojoj kolekciji tagova. :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde, jesam ja citer XD 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49254219/1/302299724/

ono mislim, ne prilici ovakvim muskarcima ni ovakav trash talk, ni prijetnje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:38 (xyan).
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaboli me tuki tko je citer ili ne... Ali kad dodjem i vidim koliko su neki ljudi naucili iz kucnog odgoja padne mi mrak na oci. Sto se tice video uradka sto je zenge postavio nitko od nas nije vjerodostojan da kaze "da to je hack". Imaju za to zasluzene osobe kojima mozes proslijediti video pa nek odluce. (mislim na GGC i PBB ne report na battlelogu). A sto se tice sati igranja ne znace nista u tome jel netko hakzor ili ne.. Osobno sam sa tipom Pixi Dixi igrao bf2 i bc2 koji je uvijek bio vise nego dobar igrac. Da bi isti nakon 1000sati BC2 popusio ban zbog hacka, sa delayom cak od 6mjeseci. Znaci tip je od toga kad je ban ustvari valjda uhvacen jos natukao bar 300h igre. Tako da sati ne igraju nikakvu ulogu kao ni to ciji si ti brat, rodjak, kum , ljubavnik ,ali isto tako nitko nije hakzor dok sluzbeni program to ne potvrdi.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

ajde, jesam ja citer XD 

čit.

ti i kuky.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...

ajde, jesam ja citer XD 

čit.

ti i kuky.

on je samo pola čita uzeo, pogledaj mu acc XD

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Dado nemozes imat vise hitova nego sto je potrebno za ubit ako ti treba 6 metaka za ubiti odnosno 6 hitova nemizes dobit 8 hitova kuzis kompa znaci 4 5 hita su kill ispuco ti 15 il 60 metaka 5 hita ce ti priznat jer ne priznaje hitove u truplo kuzis kompa.
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Hahah vidiš da neznaš xyan. To ja prikrivam svoj čit sa lošim accom. Pucanje po zidu i tako to.{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Hahah vidiš da neznaš xyan. To ja prikrivam svoj čit sa lošim accom. Pucanje po zidu i tako to.{#}

pa tako je i neno :D

16 godina
zdenko1991 kaže...
Dado nemozes imat vise hitova nego sto je potrebno za ubit ako ti treba 6 metaka za ubiti odnosno 6 hitova nemizes dobit 8 hitova kuzis kompa znaci 4 5 hita su kill ispuco ti 15 il 60 metaka 5 hita ce ti priznat jer ne priznaje hitove u truplo kuzis kompa.

A kak ti ne kužiš da u te hitove idu i kill assisti?

Dakle ako imaš 321 hit i 70 kilova to je 4.6 po kilu.

A kaj ak u tih 70 kilova imaš 10% assistova što je realno jel tak?

Kužiš?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a headshot killevi? a double penetration?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Meni samo nije jasno sta pokusavate postic ovom raspravom. Onaj video ne pokazuje apsolutno nista jer ti imas svoj prikaz on u tebe isprazni sarzer ti vidis one shot. Otisli ste predaleko sa zajebancijom i lakse malo ti fridaj ako si ozbiljan muskarac onda se brini za svoju djecu a nemoj se sa nama mladima raspravljati na forum pogotovo ako te nitko nije trazio za izjavu. Zenge ti nisi los decko ali utjehu u svojoj losoj igri opravdavat time da su svi chiteri je koma. Nemoj pisat da su svi balavci nego prvo vidi sebe kuzis. Ovi komentari sumnjivo padam i to lol imam 800 sati igre ujutro 34% aim nemam cit jer bi nako 700 h i vrag vec pao na pb. Nespamajte temu o vasim subjektivnim dojmovima ko je chiter a ko nije a fridaj boze
dragi et moj jedini komentar. Sva statistika upucije da nije chiter also dakle tema gotova.

Nevezano za temu, samo mi je fascinantno kako imate isti stil pisanja, ti i tvoj brat takodjer!

[M|C] ex_Co7
13 godina
neaktivan
I am THE NOOB, you are THE PRO!!!!!!!!!!!! :):):) hehehehehehe
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
17 godina
odjavljen
I moj brat također :)
A ovaj coronaace sigurno nije čist
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze mi netko dati stranicu gdje mogu kupiti premium cd key? ( po mogucnosti HRV. osim base hosta :D )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

evo i sad je ovaj ban popio, tko bu nas dalje zabavljao?

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

ajde, jesam ja citer XD 

mislim a prilici takvim muskarcima ovakve rasprave i ovakvim jezikom? ajde decki, pa znam kakvi ste...i ond ajos 4 td lupite...stvarno, ko da niste normalni s vremena na vrijeme

16 godina
Scrappy kaže...

evo i sad je ovaj ban popio, tko bu nas dalje zabavljao?

Koji to?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pa svejedno kill asist nerazumijem zasto bi mu to rusilo bullets per kill. Gle ako neko ima damage modufier 50 ajmo rec onda su mu 2 hita dovoljna da ubije ako nekoga rani samo sa jednim metkom opet ti ispadne da mu 2 metka trebaju za ubit kuzis. Exco nerazumijem kako si utvrdio da isto pisemo. Valjda po rukopisu. Aj napravit cu video kako imati aim preko 30% pa da skuzite o cem pricam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Lol, koji bedasti challenge {#}

P.S. Mislim da sam imal nocnu moru koja je ukljucivala lika s tvoje slike {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
xyan kaže...

ajde, jesam ja citer XD

mislim a prilici takvim muskarcima ovakve rasprave i ovakvim jezikom? ajde decki, pa znam kakvi ste...i ond ajos 4 td lupite...stvarno, ko da niste normalni s vremena na vrijeme

{#}{#}{#}

sta ti tarzane konzumiras u zadnje vrijeme{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
ToMisLaW kaže...

moze mi netko dati stranicu gdje mogu kupiti premium cd key? ( po mogucnosti HRV. osim base hosta :D )

www.g2play.net - možeš na kiosku tiska kupiti PaysafeCard od 300 Kn i njime platiti.

https://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Premium-EA-Origin-Key.html

A od domaćih možda https://www.facebook.com/pages/Kupi-Mi-Key/243813149079646

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
17 godina
berto kaže...

{#}{#}{#}

sta ti tarzane konzumiras u zadnje vrijeme{#}

haha u nedostatku kvalitetnog kadra za raspravu, mora se covjek sam sa sobom raspravljati :)

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Pa svejedno kill asist nerazumijem zasto bi mu to rusilo bullets per kill. Gle ako neko ima damage modufier 50 ajmo rec onda su mu 2 hita dovoljna da ubije ako nekoga rani samo sa jednim metkom opet ti ispadne da mu 2 metka trebaju za ubit kuzis. Exco nerazumijem kako si utvrdio da isto pisemo. Valjda po rukopisu. Aj napravit cu video kako imati aim preko 30% pa da skuzite o cem pricam.

Kriva ti logika, ako nekog pogodis na udaljenosti sa 5 metaka i neko ga dokrajci ti nedobijes kill ali ti se zbrajaju pogotci, sta znaci da ako ti se to 2 puta za redom dogodi imas 10 pogodaka a 0 killova, isto tako se moze dogoditi obrnuta situacija da netko drugi puca a ti pogodis zanji metak i imas 2 pogodka i 2 killa...

U stvarnosti se to sve izbalansira (nekad ti ubijes sa 1 metkom, nekad ti isprasis 4-5 metaka u nekog pa ti neko ukrade kill ili protivnik pobjegne i heala se) tako da 4,5 metaka po killu na bazzaru nije tako strasno pogotovo ako se napucavas oko B zastavice...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 14:48 (berto).
16 godina
zdenko1991 kaže...

Ako imaš 321 hit i 70 kilova ispada da ti treba 4.6 metaka po kilu (5.put).

Ako asistiraš nekome na recimo 10 kilova onda ti u tih 321 hitova ulaze i asistovi. Dakle ne dijeliš više 321 sa kilovima nego 311 pa onda ne ispada više 4.6....

Nije neka divlja matematika neznam kak ne kužiš..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 14:35 (DadoZG).
16 godina
neaktivan
Jebe* ti origin.. ima 50% popusta na BF3 i ja kreten kupim samo Premium dodatak na original igricu od 25 eura, a premium edition sa igricom 30 eura... jebot* sada moram kupit jos BF3 normalan edition...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice