Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
MegaTheJohny kaže...
pirat kaže...
MegaTheJohny kaže...

posto sam "novi" po pitanju BF3, kako najlakse pronaci Bug server i koliko uopce ima "nasih"servera ?

BUG Server

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/6d42e6d2-28cf-407d-95e2-580c57018a6b/BUG-Online-Game-Server-No-lifers-only-24-7-CQ/

e hvala.. ping 37. Neki posebni razlog zasto jer server Njemacka a ne Cro ?

Cijena i manje prijasnjih problema na njemackim serverima.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-game-server-bf3/122152.aspx

Mozes pogledati razgovore pred kraj teme kad je otvoren novi server.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

fuckin' hell

svaki server mi lagga vecera

imate vi problema s tim?

Da. Vidio sam tvoj post na b.net temi. Imamo istog providera, tako da je vjerojatno do njih. Meni su problemi počeli u nedjelju. Sinoć je bilo loše, ali ne tako kao u nedjelju kad su ljudi bili imuni na moje metke. Stanje je kod mene postalo normalno negdje oko 23:00, ali tad sam morao završiti sa igranjem. :-(

KILL! Have no fear!
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma da, lagga mi svaki server iako kaze da je ping ispod 35ms :S

katastrofaaaaaaaaaa

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Hmm, samo jedan knife kill na mapi istovremeno moguć? To objašnjava hrpu mojih knife failova:

I ja sam na B.Net-u i nemam nešto izrazito jačih lagova zadnjih dana. Bude povremeno na 64 player serveru, ali inače je dosta "pristojna" igra (bar meni)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 10:17 (TomoR).
Moj PC  
9 0 hvala 3
15 godina
TomoR kaže...

Hmm, samo jedan knife kill na mapi istovremeno moguć? To objašnjava hrpu mojih knife failova:

I ja sam na B.Net-u i nemam nešto izrazito jačih lagova zadnjih dana. Bude povremeno na 64 player serveru, ali inače je dosta "pristojna" igra (bar meni)

DAj me nemoj..ne znam jel ovo žalsno ili smiješno. Koliko sam puta klao ekipu i zakoljem dvojicu i onda trećg nemoš i nemoš i onda se lik okrene i bok.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

kak to onda izgleda na knife only serverima XD

14 godina
xyan kaže...
TomoR kaže...

Već vidim kak bude DICE napravil knife queue u sljedećem patchu. Čekaš fino svoj red da zakolješ...osim ako nisi Premium...onda imaš prednost. Nebijem ih.

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
xyan kaže...
TomoR kaže...

Ne igram uopće na knife serverima od recimo studenog prošle godine, ali ono davno kada sam koji bio probao uglavnom se skakalo i sjeklo nožem, animacija je bilo relativno malo.

Evo i rasprave:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489969702446/

A vjerojatno je razlog, kao što kaže Haruhi_AA (Artificial Aiming lik):

This is done to stop the masskill. 
Its choosing between two evils... 

And they refuse to redo the whole hit detection.

Tako da sumnjam da će to ikada popraviti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 10:53 (TomoR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A da jednostavno uvedu battlerecorder i killcam iz prvog lica ko u CoDu? em bi lijepo prijavio, imaju snimku, pogledaju, banaju lika i bog. Nebi morao mijenjati kod igre da sprijecis neciji cit. ono, zakines postene kupce da bi sprijecio nekog da iskoristava nedostatke u kodu

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

a ko drugi nego car Threatty :)

predobro složeno

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

A da jednostavno uvedu battlerecorder i killcam iz prvog lica ko u CoDu? em bi lijepo prijavio, imaju snimku, pogledaju, banaju lika i bog. Nebi morao mijenjati kod igre da sprijecis neciji cit. ono, zakines postene kupce da bi sprijecio nekog da iskoristava nedostatke u kodu

Killcam u BF3, kako stvari sada stoje je potpuno beskorisno sranje.Još moram čekati da završi prije nego mogu mijenjati loadout.Onda mi ostane 2 sekunde da to obavim prije nego se trebam deployati.U COD-u si ga mogao prekinuti i lako detektirati wallhackere. Nekad zna kamera prikazivati iz nekog čudnog ugla iz kojega ni ne možeš odrediti odakle si ubijen.Ako to ne možeš napraviti onda koja je poanta killcama?

A ne može sve biti savršeno.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a znam. al o BF-u se jos uvijek priča, gotovo 1 god nakon izlaska. o MW3 bas i ne. zasto ej problem sa toliko zgrnutih para napraviti tako jedan projekat? zasto ej tako tesko dignuti servere koji ce pohranjivati te snimke za dogledno vrijeme? ako Activision moze, zasto EA, odnosno DICE ne moze? jednostavno su odustali od toga, dobro jest kako jest i bok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

a znam. al o BF-u se jos uvijek priča, gotovo 1 god nakon izlaska. o MW3 bas i ne. zasto ej problem sa toliko zgrnutih para napraviti tako jedan projekat? zasto ej tako tesko dignuti servere koji ce pohranjivati te snimke za dogledno vrijeme? ako Activision moze, zasto EA, odnosno DICE ne moze? jednostavno su odustali od toga, dobro jest kako jest i bok.

Pa BF2 je imao odličan battlerecorder. Dakle tehnologija postoji...

Freak Show Inc.
15 godina
xyan kaže...

Ne mogu zbog same mehanike na kojoj igra radi. Jednostavno je, pročitaj si how shooters work. Bf3 proizvodi metke real time i oni lete kao zapravo kako da ti objasnim. Dok je cod ono što vidiš kao metke to je bezveze, zapravo samo igrači pucaju death beamove koji ubijaju. Onda igra nakon što umreš to rekreira. Ako si igrao bilo koji cod onda znaš da kad te ubije kroz staklo npr i sad gledaš killcam staklo je već razbijeno, jer igra samo rekreira death umjesto da baš bude pravi replay kako staklo puca itd.

ugl. vjerovatno se može složit neki killcam i ovdje, ali boli ih rac, imaju engine imaju to što su složili i šta sad što je killcam u qurcu, svi će se žalit ali i dalje igrat.

Dont fix if it aint broken, klasična politika.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdav ekipa. Interesuje me da li znate gdje se najpovoljnije može kupiti key za Armored Kill?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...

Pa BF2 je imao odličan battlerecorder. Dakle tehnologija postoji...

glupo je onda ne implementirati nesto takvo kao standard u sve sljedece nastavke

16 godina
Drug Crni kaže...

Pozdav ekipa. Interesuje me da li znate gdje se najpovoljnije može kupiti key za Armored Kill?

Mislim da je ovdje najjeftiniji (14 €, za Origin verziju BF3). Kod njih sam prekjučer kupio CoDMW3 tak da znam da su pouzdani. Key mi je stigao tek kroz 24 sata zbog velike potražnje ali obično šalju dosta brzo.

Imaš po 15 € i na ovim linkovima: Link1, Link2, Link3. Za Online Game Store znam da je pouzdana stranica doka za druge dvije nemam saznanja.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
Drug Crni kaže...

Nisam siguran ali nemožeš ga aktivirat prije 24. ili 25.

16 godina
fila2208 kaže...

a ko drugi nego car Threatty :)

predobro složeno

K vragu! Koliko je samo trebalo truda da ovo namontira!? {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li flash supressor povećava bullet spread?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Da li flash supressor povećava bullet spread?

da, supresor ga malo smanjuje dok ga barrel najviše smanjuje.

Ispravak, samo ti foregrip povećava spread,. Sa flashom ostaje isti, sa barelom i suprom je manji.

a sad ndam se da misliš na ads

što se tiče iz ruke, sve ti povećeva spread osim lasera koji ga duplo smanjuje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 13:53 (fila2208).
15 godina
Battlefield 3

http://blogs.battlefield.com/2012/09/10th-anniversary-intro/

da su pravi složili bi neki gift, mapu, weapon, event...giveaway...yebeš screenove i trailere lol

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

jest. steta sto na esl-u ili nekom drugom slicnom klijentu ne postoji competetive mode i za ove starije igre. Koliko sam vidio, od starijih igara je samo legendarni cod4, cod2. BF2, BC2 nula bodova, opcenito BF serijal. bas steta, kupil bi jednu od njih, al eto, kazem nema smisla, jer za ovak casualnapucavanje bas i nema dosta ljudi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.9.2012 16:07 (xyan).
15 godina
Battlefield 3

Isplati li se kupit igru i ponovo sve krenit?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Isplati li se kupit igru i ponovo sve krenit?

NE

15 godina
Danny_HR kaže...

Znaš li do kada će bit ova akcija, nigdje ne mogu naći datum...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
moderator
1.Lovac kaže...
Danny_HR kaže...

Znaš li do kada će bit ova akcija, nigdje ne mogu naći datum...

Samo danas.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

Samo danas.

I ja nemam karticu, pa propucat ću se -.-'

15 godina
Danny_HR kaže...

Je idem si kupit sve starije nastavke da stoje da ih imam i onda opet igrat bf3. Je gift...ali kako za koga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice