Bokte kolko ovih mojih primorskih čiterčina ima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo nek mi se svi Splićani jave na pp :D
Nego uživate li u novim mapama ;) Ja nemam premijum pa mi je malo dosadno...
Ja san iz Splita i imam premium pa šta sad?
Ma jel moguće da je 5 Dalmatinaca tu, a nitko nije iz Splita i okolice
:D
ja san iz splita :P
Evo top 10 za ''Only in Battlefield'' meni je favorit ''Operation Teamplay''
Nvm ovaj mi je definitivno najbolji
Forum me trolla -.-
Jel mi moze netko dati link na neki hrvatski web koji prodaje povoljno key za armored kill.. nasao sam jedan gdje je key 160kn... jel to ok cijena ili je skup?
Jedno pitanje:
Igra li tko BF3 na Windows 8 Release Preview i da li im igra radi ok i ostale aplikacije i igre?
Razmišljam da probam malo testirati novi OS sa aplikacijama i igrama.
Hvala
Jedno pitanje:
Igra li tko BF3 na Windows 8 Release Preview i da li im igra radi ok i ostale aplikacije i igre?
Razmišljam da probam malo testirati novi OS sa aplikacijama i igrama.
Hvala
Imaju ga Dux i Grayson, pa s njima vidi.
Sinoć rekoh ajd da isprobam taj P90 na zibi...
Isto kao i sa UMP-om. Ne vidim prednost u odnosu na npr M146 ili M4A1. Odigrao sam dvije partije i imao sam cca 40-ak killova. Onda sam uzeo M4A1 (jer mi je trebao RPG zbog ekipe koja kampa gore) i imao sam 85 killova (od toga svega 7-8 sa RPG-om). Super je što ima puno metaka ali trebaš u nekoga istresti trećinu spremnika da bi pao. Ako naletiš na trojicu teško da se možeš nadati ičemu osim da eventualno jednog skineš.
Dok je COD4 bio aktualan sjećam se bitne prednosti nošenja submachine gunova - pokretljivost. Brže si se kretao i brže si ciljao. Ovdje je isto (u smislu pokretljivosti) jel nosiš M416 ili P90 i to mi se ne sviđa a čini mi se da ima dosta ljudi koji tako razmišljaju - dovoljno je pogledati koliko ljudi koristi submachine gun na zibi i općenito CQ mapama. Više ih hoda okolo sa strojnicama nego sa P90 ili UMP-om a to je zapravo potpuno neprirodno s obzirom na izvorne karakteristike tih oružja.
kak možeš uspoređivat UMP sa M416 i M4A1??
da a najveca nejasnoca glupost je da covjek sa suportvim puskama recimo pkp trci i ragira u truku kao i ovi sa manjim puskama, a pkp je 100posto 6-7 puta teza od tih manjih puskica, pa treba to moci samo drzati a ne sa time igrati run and shoot.
Isto kao i sa UMP-om. Ne vidim prednost u odnosu na npr M146 ili M4A1. Odigrao sam dvije partije i imao sam cca 40-ak killova. Onda sam uzeo M4A1 (jer mi je trebao RPG zbog ekipe koja kampa gore) i imao sam 85 killova (od toga svega 7-8 sa RPG-om). Super je što ima puno metaka ali trebaš u nekoga istresti trećinu spremnika da bi pao. Ako naletiš na trojicu teško da se možeš nadati ičemu osim da eventualno jednog skineš.
Dok je COD4 bio aktualan sjećam se bitne prednosti nošenja submachine gunova - pokretljivost. Brže si se kretao i brže si ciljao. Ovdje je isto (u smislu pokretljivosti) jel nosiš M416 ili P90 i to mi se ne sviđa a čini mi se da ima dosta ljudi koji tako razmišljaju - dovoljno je pogledati koliko ljudi koristi submachine gun na zibi i općenito CQ mapama. Više ih hoda okolo sa strojnicama nego sa P90 ili UMP-om a to je zapravo potpuno neprirodno s obzirom na izvorne karakteristike tih oružja.
Ima prednosti. Sve submašinke su bolje kad gađaš iz hipfirea i brže stavljaš scope na oći, te imaju ili veliki damage na blizinu ili veliki rate of fire, ali zato jako brzno gube damage na daljinu. S tim svim nabrojanim manama i vrlinama možeš zaključiti da su samo sa close combat baš kao sačme.
Ista stvar je i sa carbinama koje isto su bolje iz hipa i nešto brže stavljaju scope na oći nego kod AR i LMG.
btw...ljudina pa i napravili su da imaš dojam da je teža puška jer si puno neprecizniji kad gađaš iz stoječeg položja ili hipa, a i LMGovi su najsporiji što se tiće brzine ciljanja.

kak možeš uspoređivat UMP sa M416 i M4A1??
Oprosti, ne znam šta mi je bilo... Dafuq?
Ima prednosti. Sve submašinke su bolje kad gađaš iz hipfirea i brže stavljaš scope na oći, te imaju ili veliki damage na bilzinu ili veliki rate of fire, ali zato jako brzno gube damage na daljinu. S tim svim nabrojanim manama i vrlinama možeš zaključiti da su samo sa close combat baš kao sačme.
Ista stvar je i sa carbinama koje isto su bolje iz hipa i nešto brže stavljaju scope na oći nego kod AR i LMG.
Baš u pucanju iz hipa su me razočarale - ništa bolji posao od M416 ne rade po tom pitanju. Stavljanje scope-a je jednako brzo ili barem dovoljno slično da ne predstavlja ama baš nikakvu taktičku prednost. Ja još nisam vidio scenarij u kojem se bilo koji od submachine gunova nameće kao bolji odabir od carabine-a ili sačmi.
Te puške možeš koristiti na svim klasama to je dovoljna prednost zato ni nisu nešto uber jake na daljinu jer bi inaće vidjeli recone kako trče sa M16 po mapi :D.
Ako ti ne vidiš bolju preciznost iz hipa i manji crosshair onda moraš naočale nositi. NHF
Meni osobno je puuuuuno lakše igrati s njima na bilizinu nego sa ostalim puškama.
Te puške možeš koristiti na svim klasama to je dovoljna prednost zato ni nisu nešto uber jake na daljinu jer bi inaće vidjeli recone kako trče sa M16 po mapi :D.
Ako ti ne vidiš bolju preciznost iz hipa i manji crosshair onda moraš naočale nositi. NHF
Meni osobno je puuuuuno lakše igrati s njima na bilizinu nego sa ostalim puškama.
Ispravak, kao recon u nekim situacijama koristim PDW-R i to smatram korektnom puškicom...
Ispravak, kao recon u nekim situacijama koristim PDW-R i to smatram korektnom puškicom...
ump,as val,p90 i pp-19 .sve su bolje od pdw-r.
i to puno bolje.
i to puno bolje.
a mp7???možda i najbolja puškica od svih tih navedenih za CQ mape...
i to puno bolje.
joj kud sam mp7 zaboravio,ona je bomba ,naravno sa ex magom:)))
Meni nije sjeo. Super je, ali ima manji demiđ od UMP-a i manje metaka od P90. Tako da je izbačen iz konkurencije.
Meni nije sjeo. Super je, ali ima manji demiđ od UMP-a i manje metaka od P90. Tako da je izbačen iz konkurencije.
ma naravno...sve zavisi od osobnih utisaka...kao i recimo za shotgune....nekima više odgovara 870-ka, nekima 1014 i sl.....
ali meni je mp7 najdraža od tih puškica na vodu, što se može vidjeti i po broju killeva kojih imam na njoj...
Dajte mi predložite jednu pušku za Assault i jednu za Engeneer.
Prije sam koristio M416 ali nisam zadovoljan sada, za Engeneer sam koristio svašta, UMP-45, Scar-H...
Hvala!
Prije sam koristio M416 ali nisam zadovoljan sada, za Engeneer sam koristio svašta, UMP-45, Scar-H...
Hvala!
Assault - SCAR-L ili AUG.
Engi - G53 ili ACW-R.
Sve bez foregripa i sa heavy barrelom.
Hvala!
Assault - SCAR-L ili AUG.
Engi - G53 ili ACW-R.
Sve bez foregripa i sa heavy barrelom.
Meni za Eng - isključivo M4A1...
Evo DICEov top 10 od pristiglih uradaka Only in BF
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/only-in-battlefield3?websso=1
Meni za Eng - isključivo M4A1...
Jako su ga pokvarili od zadnjeg patcha. Meni je isto bio #1, ali sad jednostavno previše rasipa. G53 je zvijer ako dobro kontroliraš burstove, a ACW-R ima najveći demiđ na daljinu i veći rejnđ od ostalih.
A91 isto nije loš
Evo DICEov top 10 od pristiglih uradaka Only in BF
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/only-in-battlefield3?websso=1
A ima ima dobrih, onaj skykill je predivan, dečko je prejak sa tevejkom i sa jetom, ali onaj dolje zadnji, jack of all trades, je zbilja jack of all trades. Jest da je na ps3 pa mu to skida nešto sa skilla jer ima aim assist i to, ali yeben lik.
btw preporuke pušaka:
ass: m16 barel rds za close and med, scarl barel rds long range
eng: scarh flash rds for za sve, eventualno acr sa barelom i rds ponekad
sup: m27 kobra heavy b, l86 kobra laser
rec: m39 silenced holo ili ump laser sup inrv, također ide i mp5
Meni je najbolji Azimut u Little Birdu (od ovih iz top 10).
BTW, ceco, kako k vragu si napravio 4km headshot???
A TV missile? Mogu i ja napraviti kompilaciju sa 10 pogodaka u rundi...
Post patch (a to mi bila loša runda sa TV):
Pre patch:
Ali bez dobrog pilota, zaboravi...
Da, zaboravio sam tog sa helijem malim, top 3 svakako.
A ovo za tv kombinaciju da, pa mogu i ja, jednu rundu skinem sve živo i neživo, helije jetove brodiće....onda drugu rundu tevejka prolazi kroz jetove, ne hvata, nema križića u sredini ili je skroz off vani...dok je bila ona šema one shot kill tv raketa, bilo je silovanje caspiana ja i mrski, heli je sam mogao okrenuti rundu, sad puno puta niti disable ne dobijem a gađam bok/rear.
Ovo boldano, bez ovoga ništa. Najjači za kojeg ja znam i imao sam se čast voziti je mrski okupator. Čovjek ima tako yeben feel za gunnera i samo ti kaže ajde gle helija i narikta te, poravna skoro sa njim, ti moraš samo kliknuti i držati miš na miru. Kad je vozio exaile_srb također još jednog uber pilota koji je bio gun tada, imali su scoreove preko 200 gunner a pilot 50. Pobrali banove sa svih živih servera. Signature move od eksa je bio roadkill sa tevejkom jer je ono bila nerfana da inf nije mogla ubit, frajer je spusti i roada snjom. E to je to.
Headshot napraviš tako da se popneš na ljestve i dođe po tebe lik sa jeepom. Sa ljestava stisneš e da uđeš kod njega i malo se vozate i nakon što ti dosadi vozanje on te parkira par m od nekog i ti iz auta ga headaš i dobiješ metara koliko si prešao sa jeeepom.