Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.226.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Skilledžija kaže...

Pa to si ti zajebo... točno ono što sam ti gore napisao.

Imaš još jedno mjesto na koje stavljaš engleske fajlove i oni su točno veličine 5 MB :P

Sad vrati iz kante ako nisi izbrisao skroz taj fajl od gige ili ti ne gine ponovno download istog :)

Fala! Ali da ne ispadnem M16 noob, nisam ja nikakve direktorije odredjivao; već ovaj koji je radio arhivu; ja sam samo drag&drop foldera sa podfolderima napravio. {#} Kanta za smeće sux, rename u .OLD kicks ass!!! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MC - emsijevci
CHC - cehaceovci
PIS - pisovci
CROG - krogovci
BB - bebeovci
XII - iksići
xXx - iksići
LN - elenovci
G - govnari

Tru dat!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
13 godina
Danny_HR kaže...
MC - emsijevci
CHC - cehaceovci
PIS - pisovci
CROG - krogovci
BB - bebeovci
XII - iksići
xXx - iksići
LN - elenovci
G - govnari

Emcići, Cehacići, Pisići, Krogići, Bebači, Dvanaestići, Elenići, Gerijatrići,... {#}

Fale nam još samo Hihotići.

BF3: Bombovich
13 godina
Jovanka kaže...

Kanta za smeće sux, rename u .OLD kicks ass!!! {#}

To i ja radim... ne brišem nikad dok se ne uvjerim da sve radi kako treba ;)

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...
Virus X*043 kaže...
Lateralus kaže...
pirat kaže...

Moram izbrisati 54 prijetelja.

i meni je tako, morao sam ukloniti 1/3 prijatelja da udjem u battlelog {#} ne kuzim

Virus nema tih problema, Virus nema prijatelja. Virus dobio poruku "

"Friends lists merged successfully"

Kako se svidio nožić u usta virusu jučer?

Virus nije igrao prekjučer?!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
Daj xyan sta si ti zabrijo toliko na to. Nek nas ljudi zovu kako im paše. Uopće mi ne smeta ako smo iksici a vjerujem i ostalima u klanu.
Ne obazirite se na njega, on je osjetljiva guza.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobro, ovo dovoljno govori o vasoj zelji za postivanjem tudjeg. a od mene ocekujete da postujem vas sve?!? 

samo za vas dusice, na urban dictionary-ju

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=xTReAM&defid=955697

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

Dobro, ovo dovoljno govori o vasoj zelji za postivanjem tudjeg. a od mene ocekujete da postujem vas sve?!? 

Daj bola više....  kakvo poštivanje. Pa nismo moto banda.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
Meni je nesto najglupje ikad napravljeno od strane dice-a, ovo spajanje friend liste bez da su istu prosirili.. Dapace smanjili su je za 50 spram orgina.. Pa nisam na orginu imao.samo prijatelje koji su igrali BF 3, tu su mi prijatelji iz tekenna, crysisa , MOH a i sl.. A vise od pola sam ih trebao obrisat da mogu jucer pokrenut igru -.-
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
xyan kaže...

Kad dobijete pisovce svi će vas zvati xXx... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Haha, mislis da je nemoguce?{#}

14 godina
MegaMass 2000 kaže...
Danny_HR kaže...

G - govnari

Tru dat!

Znaš zašto sam napisao da nas možet zvati govnari?

Jer je govno direktno povezano sa prknom u koje vas sustavno guzimo{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Čekaj ti samo da se nama vrati Nex, ako se uspije odlijepit od GW-a.

Loše ste prošli u tom transferu, Nex za Lolača. Nex je hakerski skillzor, a Lollik je samo njubara.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
xyan kaže...

zasto dopustiti da svi seru po nama, sto i konstantno cine i podruguju nam se, a mi to isto ne radimo nikome? bezobrazno je to od njih. jedno je zajebancija, drugo je to.

15 godina
neaktivan
xyan kaže...
Friday kaže...

Ne da nas je moguće pobjediti, nego nam je moguće nam napraviti bejz rejp u drugoj minuti partije. Dokazano na Night cupu ...

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
xyan kaže...
Friday kaže...

Ne da nas je moguće pobjediti, nego nam je moguće nam napraviti bejz rejp u drugoj minuti partije. Dokazano na Night cupu ...

nemoguce je objasniti ljudima kako sistematicno i takticno pristupate igri, kako god to mozda glupo zvucalo. I onda se useru i trce po mepi ko kreteni...

14 godina
Danny_HR kaže...
Zero2 kaže...

Loše ste prošli u tom transferu, Nex za Lolača. Nex je hakerski skillzor, a Lollik je samo njubara.

http://i.imgur.com/i6LRB.gif

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

zasto dopustiti da svi seru po nama, sto i konstantno cine i podruguju nam se, a mi to isto ne radimo nikome? bezobrazno je to od njih. jedno je zajebancija, drugo je to.

Molim te nemoj pričati o "sranju po vama" zato što vas netko zove "iksići". Ništa u tome nije podrugljivo, bezobrazno ni negativno. Previše si osjetljiv. Pomiri se s time da će vas ljudi zvati kako god im paše i da ne možeš previše promijeniti s tim.

Pliz prestani s daljnjom raspravom o tome, jer znaš i sam do čega može dovesti. A to nam ne treba. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi su uvijek na ovom forumu u pravu, i ja se uvijek je*eno moram boriti protiv svih, vidim kakvu potporu imam i od svojih. Zovite nas peškići, homići i tako dalje, jer to izgleda i jesmo kad si dopustamo svasta...

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
xyan kaže...
Friday kaže...

Ne, naravno da nije nemoguće. Vidio sam partije koji su pisovci igrali protiv ekipa izvana i gadno su nastradali. Ali vidio sam i ovu vašu od prije koji dan i niste se mogli maknuti. Hrca mi je bratić i pokazivao mi je snimke kako igraju. Grozno koliko su uigrani... Jednostavno dečki igraju užasno puno u manje-više istom sastavu i to je posljedica!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...
Friday kaže...

Ne, naravno da nije nemoguće. Vidio sam partije koji su pisovci igrali protiv ekipa izvana i gadno su nastradali. Ali vidio sam i ovu vašu od prije koji dan i niste se mogli maknuti. Hrca mi je bratić i pokazivao mi je snimke kako igraju. Grozno koliko su uigrani... Jednostavno dečki igraju užasno puno u manje-više istom sastavu i to je posljedica!

Ah, onda mora da si vidio tko je za nas igrao...{#}

15 godina
neaktivan

Ma šta imate svi nešto protiv nas Gerijatrijaša? :D

Danas ću doći malo viditi što ima online, dali igra ista ekipa, isti čučavci ...

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
13 godina
xyan kaže...

Svi su uvijek na ovom forumu u pravu, i ja se uvijek je*eno moram boriti protiv svih, vidim kakvu potporu imam i od svojih. Zovite nas peškići, homići i tako dalje, jer to izgleda i jesmo kad si dopustamo svasta...

Nemaš potporu za ovakve gluposti zato što ne mislimo na taj način kao i ti i to je to. 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Danas ću doći malo viditi što ima online, dali igra ista ekipa, isti čučavci ...

Igra, više manje. Samo se sad još više staraca pridružilo Berti u sjedećem položaju unutar tenkića. Valjda ih skarala osteoporoza pa više ne mogu trčati.

14 godina
mabencic kaže...

Nista efikasno {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
xyan kaže...

Glavno da su drugi ti koji nemaju poštovanja, a ti tako podrugljivo o dečkima iz svog klana...

A kad smo kod toga tko je igrao... tko je za vas igrao samo dan prije protiv nas? Nije da baš možete složit nešto puno jači sastav. Mi smo vas razvalili (al to naravno samo zato jer je tebi lagalo), a miljama smo daleko od pisovaca. I da nemoguće je da vi u nekoj skorijoj budućnosti pobijedite pisovce.

16 godina
neaktivan
Switch kaže...
Uopće mi ne smeta ako smo iksici a vjerujem i ostalima u klanu.

Car!

Soldier977 kaže...

CAR!

Danny_HR kaže...

Car!

Bas mi je drago da je opet krenula zajebancija kao u dobra stara bfbc2 vremena. Nadam se da su zada zavrsili sa updaetovima i svim tim glupostima, tako da cu danas moci normlano igrati na bugu sa super ekipom.

p.s.
Dama, kapa do poda!

[M|C] ex_Co7
13 godina
Danny_HR kaže...

Igra, više manje. Samo se sad još više staraca pridružilo Berti u sjedećem položaju unutar tenkića. Valjda ih skarala osteoporoza pa više ne mogu trčati.

Treba pisati Diceu da u tenk ubace 4. mjesto; da ne prifali! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
neaktivan
Sjednu oni u IFV. Stane ih cijela satnija. Naguraju se, jedan drugome u krilo i tako.
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Ma ne znam ja nikoga od vas... Ali da ste dobili po tamburi - jeste!

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice