Moram izbrisati 54 prijetelja.
samo 100 frenodva, pa jesu oni normalni?
I sad nemrem u bflog moram obrisat gro ekipe lol
Nije ti ovo fejsbuk
Nije ti ovo fejsbuk
to samo meni battlelog je** s ovim frendovima ili ugl. neprikazuje mi svih xD
Nije ti ovo fejsbuk
Kao što bi rekao sin jednog mog bf kolege, tata ovaj battlelog je kao facebbok za vas batlefield ovisnike..
hebem ti origin da ti ................................
prvo cekam sat vremena da mi skine update, ne radi prek battleloga nista, restartam mozillu i onda pise da nemam igre? ???
desni klik na bf i repair instal, pocne skidati 8 gb u ....
Meni sve 5 i sve radi kako treba.
No pojavio mi se problem u glavi!
Nisam igrao s vama forumasima od kako je ugasen stari Bug server i sad pucamo na novom serveru kad ja naletim s boka na jednog forumasa (cini se dobar lik po postovima sto pise) procitam ime i nisam ga mogao nozem potegnut! Nisam imao srca, jednostavno sam ga mucki upucao s ledja i otisao dalje.
Moram ocvrsnuti jer nema smisla ovako igrati!
sto napravise iz tenkova pa katastrofa.. totalno beskorisni i neupotrebljivi.. taman otkljuco canister shell i malo pocelo ic na bolje protiv infr i sad ovo ...ROFL...
meni radi, morao sam napravit repair (those dumbasses) al radi :)
zašto forsiraju blog frendove na origin?koji k,daj hoću mira dok sam logan na origin.pa u pm...
sto napravise iz tenkova pa katastrofa.. totalno beskorisni i neupotrebljivi.. taman otkljuco canister shell i malo pocelo ic na bolje protiv infr i sad ovo ...ROFL...
Canister shell nisu trebali dirati,sada je potpuno beskoristan,ne mogu nikoga ubiti čak i kad ga pogodim.Moraš ga točno nanišaniti ili ćeš promašiti ili dobiti samo hit marker.
zašto forsiraju blog frendove na origin?koji k,daj hoću mira dok sam logan na origin.pa u pm...
veoma glup potez po meni, isforsano kopiranje steama. kao da ljudi na originu jedino BF imaju, pa da samo te frendove imaju. Glupost. Sta je najgore, moras brisat ljude, jer imaju samo 100 kapacitet.
Što ne instalirate evropsku verziju igre? Ja imam ruski key na evropskoj igri i nemam nikakvih problema, svi patchevi se uredno sami instaliraju preko origina i sve radi bez kopiranja raznih fajlova.
kako to?
Ja sam sa DVDa instalirao i upisao ruski key. Možda da sa torrenta probaš skinuti
Kolko bi mi trebala ova instalacija trajat? sta je to cijela instalacija battelfilda?
ja sam mislo da ce nam omogucit veci broj prijatelja... a oni ga gadovi jos srezali... a najgore sto vecinom imam ekipu jos od 1942 :/
hmmm, not sure if Danny trolling or just too smart?!?!
Hebem im server browser i Origin, napravio repair i reinstalirao browser plugin, kad kliknem na join server nis se ne dogodi
što reći...počelo je na bug serveru....trash talk has begun.
LOL, ja sam imao valjda 6 ili 7 ljudi na frend listi... :foreveralone:
Koja vražja mater je s tim battlelogom? Sporo je sve u 3PM, treba 3 dana da ga otvori...koje smeće majko mila! Jel i vama tako?
kao što sam i rekao jučer..Ono dobro su s.ebali a ono loše još više s.ebali..e moj Dice
lol sa helicem ne mozes vise letit XD
Jel smijem sad reć,,,,you nailed it dice, gg?
i meni je tako, morao sam ukloniti 1/3 prijatelja da udjem u battlelog ne kuzim
Virus nema tih problema, Virus nema prijatelja. Virus dobio poruku "
"Friends lists merged successfully"Kako se svidio nožić u usta virusu jučer?
Odigrao sad malo čisto da isprobam oružja i mogu reći da je M416 the way to go! Nova "NOOB" puškica!
ti njemu daj šamar onda
Ahahaha, kakav gušt je sada skidati helikoptere...