Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.229.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
David87 kaže...

El ima još netko ovaj problem? Napravio update, prebacio fajl sa RU na ENG i kad pokrenem pita me da napravim prvo update?! probao sam i restartat računalo, ali ne pomaže

desni klik na igru u originu i repair game, nakon što ti provjeri igru skinuti će ti još nekih 101MB i kad sve bude gotovo odi u battlelog i na to plavo i klikni update i tada bi battlelog trebao prepoznati da je igra updaetana

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
16 godina
Battlefield 3

Samo treba čitati što piše na battlelogu. I to ljepo s plavim je podcrtano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Moram izbrisati 54 prijetelja.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Hvala dečki, čital sam, al ne do kraja. Pisali su za frend listu, pa sam mislio da je sve o tome. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crozoki kaže...
David87 kaže...

El ima još netko ovaj problem? Napravio update, prebacio fajl sa RU na ENG i kad pokrenem pita me da napravim prvo update?! probao sam i restartat računalo, ali ne pomaže

desni klik na igru u originu i repair game, nakon što ti provjeri igru skinuti će ti još nekih 101MB i kad sve bude gotovo odi u battlelog i na to plavo i klikni update i tada bi battlelog trebao prepoznati da je igra updaetana

101MB? Meni sada skida 8GB.{#}

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 16:10 (Promster).
14 godina
neaktivan

Nemogu izvadit flie iz rara

17 godina
Bongiaro kaže...

Najdraža pljuca. Šteta što nije OP umjesto M16 :)

Uh, da je bar blizu M16, samo bi šiljio s njom :p

13 godina

skini ponovno file...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Promster kaže...
crozoki kaže...
David87 kaže...

101MB? Meni sada skida 8GB.{#}

e sorry na greški, mislio sam 101x 80 {#}

šalim se, meni je skinuo 101mb kao i drugima koje znam i više mi ne prijavljuje u battlelogu da mi treba update

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo bi zanimljivo na inf only serverima s armor kill mapama

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mene ti tenkići i zrakomlati ne privlače ni pol posto... prašinari FTW :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel to samo meni ili svima neće mijenjati knife? Ne ni staviti RPG na američkoj strani.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

samo 100 frenodva, pa jesu oni normalni?

I sad nemrem u bflog moram obrisat gro ekipe lol

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 16:48 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

da da... speed of sound! lol  nabijem ih na baturak...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

M16 kao da nije diran, moze!

M416 je ludilo sad...ijao shto ce jaukat ljudi po forumima, vec vidim u igri... "m416 noob" itd..

A bome stinger i igla su do jaja sad :P

19XX maggotmeister

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

i meni je tako, morao sam ukloniti 1/3 prijatelja da udjem u battlelog {#} ne kuzim

Battlelog: LateralusX
13 godina
Battlefield 3

Ja sam na poslu pa ne znam što se dešava, ali na battlelogu vidim samo prijatelje koje imam na Originu.

Ostali su nestali ili će se vratiti kad syncam battlelog s originom?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ma milina..nakon skidanja patcha od 2-3gb i pustih plugina..kaže repair install i sad skida nekih skoro 9gb..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 17:14 (Crojumper).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Kada cemo moc igrat armored kill? Vidim da se pojavili serveri al kad idem igrat pise da nemam armored kill a imam premium.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crojumper kaže...

Ma milina..nakon skidanja patcha od 2-3gb i pustih plugina..kaže repair install i sad skida nekih skoro 9gb..

Imam rusku verziju, skinuo sam  i prelijepio lang fileove napravio repair i opet black screen! Ima li ko kakvo rješenje?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav ja imam problem nakon pech crna slika koji file trebam skinuti pozdrav i odakle

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gamer34 kaže...

Kada cemo moc igrat armored kill? Vidim da se pojavili serveri al kad idem igrat pise da nemam armored kill a imam premium.

11.9

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jebote gunner više nema IR FLAIRS :(((

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

AC gameplay

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Takodjer, crna slika nakon novih ENG fajlova. Ima jos ljudi ovaj problem.

Ako neko nadje rjesenje, neka javi.

http://stondenstik.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 17:37 (DOPE).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pojave se svi frendovi kad se povezete na battlelag sa originom...  a ja sad fino idem da im mebej mater, sve se uredno skinulo a ipak ne mogu na server, kaze da nemam AK... e sad ce me cut zdapi im lepa materina... ima da dobijem premium premiuma dzaba... pa sidu ce mo dobit kolko nas buje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
http://stondenstik.com/index.php
15 godina
Battlefield 3

Gameplay ak mi se jako sviđa.

A sad yebanje majke jer pola frendova neam i nemrem ih komnetirat samo hoohat, nemogu ih niti dodat. imam nekih 30 frendova samo od nekih preko 150 lol...komtozno

šta im je to trebalo

battleog mi blica da imam msg ali ga ne vidim lol

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 17:49 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
pirat kaže...

i meni je tako, morao sam ukloniti 1/3 prijatelja da udjem u battlelog {#} ne kuzim

Virus nema tih problema, Virus nema prijatelja. Virus dobio poruku "

"Friends lists merged successfully"
[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina
Battlefield 3

http://www.mediafire.com/?mkdoshflolny5rb

za ruse lang pack

thanks to hummer

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice