Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.208.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Bakaxxx je ziher chiter...jer sam dobio "pouzdanu" informaciju od Dedexxx-a.

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
17 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
Skilledžija kaže...

Ma čiterčina.

Čiter je preblaga riječ za njega.

Pa imao je 15-3 jučer na rushu, a to je čiterski skor.

Aaaa, a tooo, ma onda jašta je. Nisam vidio dobro.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
Friday kaže...

Sretan ti rođendan! Pitam te na prošloj strani jel ti sutra (sad već danas) rođendan ali ignoriraš me {#}

Jebga nisam vidio lave, Hvala ti :)

TomoR kaže...

Sretan rođendan Fila!

Neka te pogodi puno TV raketa i neka ti ruka zadrhti dok pucaš (ili obrnuto, ne znam kak to ide) {#}

Hvala tomore, na lijepim željama :)))

Virus X*043 kaže...

Virusa zanima dali se tko sječa iz Coda, Search&Destroy? Fora je bila da jedna ekipa planta, a druga mora obranit plant...slično kao RUSH. Razlika bi bila u tome što je svatko mogao samo jednom poginut i nebi se mogao respawnat do iduće runde. Igra je bila puno sporija, ali isto tako i puno napetija, te se više taktiziralo. Virus je stvarno volio taj mod :)

Dali bi se moglo takvo što "simulirat" u BFu? Možda u SQR i s istim brojem ticketa i članova squada?

Fila se smije virusu jer je cod kiddie i ne zna odkud je nastao takav mod za cod. Virus valjda nikad nije čuo za popularni counter strike koje je preteča praktički većine modova i tipova igara za sve pucačine danas. Cod je samo pokupio i ideju i napravio taj promod da djeca misle da su pro ako nekog brzo ubiju snajperom. Fila predlaže virusu da se vrati u osnovnu, savlada razliku između č i ć, posjeti psihologa da se riješi trećeg lica, jer ipak virus igra fps. Kako je virusu igrat fps šta mislite? On igra u trećem licu igru i onda igra se igra još u prvom licu. On je car, samo ne znam kome...valjda samom sebi kad si tako priča u trećem licu.

btw. ima li šta riječi o bonus dropu? Nije uveden uopće tamo na glavnoj stranici di su podjsjetnici na stavri, a na tablici dolje je uveden? Ali mslim da ga budu dečki prešutili, šta ipak je premium samo par kamuflažica za puškice.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 11:28 (fila2208).
15 godina
Battlefield 3

Pomoc mi treba jel netko jos imao problema danas da mu se ovo dogadja kad pokusava uci na bilo koji server bf3 sinoc je sve ok bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danny savjetuje Fili da malo ublaži ton kojim piše jer bi mogao opet biti crveni.

Nema potrebe da ovakvim porukama potičeš na svađu, obzirom da je poruka koju si citirao sasvim okej i ni po čemu te ne proziva.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

Evo, ako ikoga zanima, skoro 40 minuta, needitiranog Viper Gameplaya na Khargu, ja gunner i "mali" Makedonac ko pilot (teško mi ga dobit, sve neke Poljake navaža, ali je htio da snimamo zajedno, pa sam mu valjda dovoljno dobar gunner {#})

EDIT:

On misli napraviti gunner/pilot montažu, pa sam zato cijeli video uploadao, a ne samo "zanimljive" dijelove

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 11:40 (TomoR).
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
Danny_HR kaže...

Danny savjetuje Fili da malo ublaži ton kojim piše jer bi mogao opet biti crveni.

Nema potrebe da ovakvim porukama potičeš na svađu, obzirom da je poruka koju si citirao sasvim okej i ni po čemu te ne proziva.

Fila se zahvalajuje dannyu na rođendanskom poklonu te poručuje: falio mi je virus jako pa sam morao malo. 

ontopic: šta je sa bonus dropom, jel se zna što?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Fila se zahvalajuje dannyu na rođendanskom poklonu te poručuje: falio mi je virus jako pa sam morao malo. 

ontopic: šta je sa bonus dropom, jel se zna što?

Švabe su napravili interviju na GamesComu 19.08 sa Danielom Matrosom, evo pitanje i odgovor o content dropu:

Q: Was ist der Inhalt des nächsten Bonus Pakets für Battlefield 3 Premium Besitzer und wann erscheinen die Zusatzinhalte?
A:  Dazu kann ich nichts sagen. Eine Ankündigung gibt es schon bald. In Zukunft werden wir alles genauer und früher ankündigen. Im August ist uns das leider nicht perfekt gelungen. Stellt euch darauf ein, dass die Bonusinhalte im Zeitraum vom 25.08 – 31.08.2012 veröffentlicht werden.

kad to stavite u google translate dobijete ovo:

P: Što je sadržaj sljedeći bonus paketa za Battlefield 3 Premium vlasnika i kada će se dodatni sadržaj?
O: Sve što mogu reći ništa. To je najava uskoro. U budućnosti ćemo objaviti sve točno i ranije. U kolovozu nas, to nažalost nije uspio savršeno. Zamislite činjenicu da bonus sadržaj u razdoblju od 25.08 - objavljen 31.08.2012.

valjda dobijamo između 25.08 - 31.08 {#}

evo link:

http://www.battlefield-inside.de/2012/08/19/battlefield3/gamescom-2012-qa-mit-global-community-manager-daniel-matros/

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 11:50 (crozoki).
15 godina
Battlefield 3

Dakle od toliko muke oko armoreda nisu stigli...a dobro ionako je vjerovatno još kamuflaža za već poznate nam puške. Hvala na info.

matros je onaj blesavi zhinto zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 12:01 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bongiaro kaže...
Virus X*043 kaže...

Pa S&D se igrao na zasebnom "PRO" modu CODa gdje su bili isključeni perkovi i nije bilo "noobovskih" oružja....Bio je najpopularniji mod za igranje WARova. Situacija s odabirom oružja je bila slična BF3, svi su igrali s AK47 jer je bio daleko najbolji, umjesto magnuma svi su koristili desert Eagle....

Što se oružja i warova tiče u CoD-u je ipak bilo malo "raznolikije". Nisu svi igrali sa kalašem. Igralo se i sa SMG-em i snajperom, pa se je tu malo taktiziralo. Mislim da bi S&D u Bf3 bio dosadan bez revivanja i samo sa M16A3...

Sd je bio heben mod, napet do jaja, em 2 planta, em limitirano vrijeme i imash jedan zivot... plus, igralo se sa razlichitim pushkama... I miss SD.. :(  

Da, offtopic, da Danny, shibaj mi zuti, il crveni, svejedno ... 

19XX maggotmeister
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Fila se smije virusu jer je cod kiddie i ne zna odkud je nastao takav mod za cod. Virus valjda nikad nije čuo za popularni counter strike koje je preteča praktički većine modova i tipova igara za sve pucačine danas. Cod je samo pokupio i ideju i napravio taj promod da djeca misle da su pro ako nekog brzo ubiju snajperom. Fila predlaže virusu da se vrati u osnovnu, savlada razliku između č i ć, posjeti psihologa da se riješi trećeg lica, jer ipak virus igra fps. Kako je virusu igrat fps šta mislite? On igra u trećem licu igru i onda igra se igra još u prvom licu. On je car, samo ne znam kome...valjda samom sebi kad si tako priča u trećem licu.

btw. ima li šta riječi o bonus dropu? Nije uveden uopće tamo na glavnoj stranici di su podjsjetnici na stavri, a na tablici dolje je uveden? Ali mslim da ga budu dečki prešutili, šta ipak je premium samo par kamuflažica za puškice.

Virus je spomenuo CoD zato jer je ljudima poznatiji od CS-a. A i kada je Virus igrao CS, nije bilo bržeg modemo od 26k, tako da je visio po igraonicama. CoD je puno više igrao.

Glede "PRO" moda, nije ga Virus tako nazvao, nego njegovi tvorci. I da, Virus igra FPS u prvom licu i neznam dali je Virus car, samo znam da je lud!

A bonus drop?! Virusa ne zanimaju gluposti kao camo i obleka, koju god haljinu (fila) obukao, Virus će te ownat (ipak igra u prvom licu).

EDIT: Virus više nema što reč, fila slobodno opleti.

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 12:21 (Virus X*043).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde nemojte sad da mi trebamo čitat vaša prepucavanja

Virus je dao ok ideju koja bi i mogla danas zaživit (bar da se proba) da vidimo na šta to liči.

ko neće igrat nemora igrat ,ali nemora i onda srat bezveze

jer mi je sranja pod ovoj temi već pun Q (common rose)

dakle pp-2000 OP.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo vam PRO SqRush moda, Search and Destroy ili kak zelite zvati, 6 ticketa na 12 igrača, iliti svatko od attackera 1 život, spawn delay je 200%, nema HUD-a, ima minimape, 3d spotinga ima, killcama nema, uglavnom sve se vidi u postavkama.Svaka mapa 10 rundi, odnosno 5 puta napad, 5 puta obrana. Damavand, Noshahr, Bazaar, Teheran, Wake i Kharg se igra. Nisam isao na rush klasicni, jer bi ipak bilo pretesko za attackere. SVI ste dobrodosli na server, za razliku od mene na nekima.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/servers/show/22d51c3c-c588-44b6-a9a0-8abfaeee7df6/

Postavke Postavke
Moj PC  
8 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde nemojte sad da mi trebamo čitat vaša prepucavanja

Virus je dao ok ideju koja bi i mogla danas zaživit (bar da se proba) da vidimo na šta to liči.

ko neće igrat nemora igrat ,ali nemora i onda srat bezveze

jer mi je sranja pod ovoj temi već pun Q (common rose)

dakle pp-2000 OP.

Sad ćeš misliti da serem ali meni je to super pljuca. Na CQ mapama se da lijepo s njom igrati.

A pazi sprdnju baš na račun PP 2000 OP:

The pp2000 sucks, i am a bf legend who knows what he means when he says "that weapon is OP. I was in operation firestorm taking the obj's when some noob puts 3 mags into me and almost killed me, i mean WTF.
DICE Needs to Nerf this ASAP before everyone gangs up and kills us hardcore gamers. i mean these guys are running in with 12x ballistic scopes and still almost kill me. I'd hate to see what happens with a PP-2000 hybrid sight with heartbeat sensor.

Nerf this weapon asap, cause if someone can almost kill me, then the weapon is OP!

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3

Ej virus  kak ti sexaš? u prvom ili trecem licu? Mislim ako on sexa dal ti uživaš ili ako ti sexaš dal virus uživa?{#}

A mala? tko ustvari nju praši? ti ili virus?{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Podesi vars.playerRespawnTime na puno više od difolta (100%). Ovak ti se može desit da se netko respawna nakon što pogine, pa isti igrač opet izgubi tiket, dva, tri.

:)

red_bull kaže...

Ej virus  kak ti sexaš? u prvom ili trecem licu? Mislim ako on sexa dal ti uživaš ili ako ti sexaš dal virus uživa?{#}

Threesome a da curka ni ne zna.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 12:31 (Danny_HR).

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Podesi vars.playerRespawnTime na puno više od difolta (100%). Ovak ti se može desit da se netko respawna nakon što pogine, pa isti igrač opet izgubi tiket, dva, tri.

:)

red_bull kaže...

Threesome a da curka ni ne zna.

na 200 posto je. ili mislis na player down time? bilo bi dobro kad bi mogao spawn beacon i mav i take gluposti zabraniti, al nebres, osim nacelno

edit: pogledal sam, samo na unranked se dade ova postavka koju sam napisao mjenjati. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 12:36 (xyan).
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Glede jebanja (nazovimo stvari pravim imenom), tu funkciju obavljam ja. Virus je okorjeli gamer i njega ne zanimaju takve stvari.

Kao što je rekao Colonel 100 "Priorities, My pussy is Battlefield 3"

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 12:42 (Virus X*043).
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

na 200 posto je. ili mislis na player down time? bilo bi dobro kad bi mogao spawn beacon i mav i take gluposti zabraniti, al nebres, osim nacelno

To ti je opet 30-ak sekundi. Premalo ako želiš simulirat S&D. Pukneš 1000% i miran si. Nema respawna, pa ne smeta ni spawn beacon. :)

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Sad ćeš misliti da serem ali meni je to super pljuca. Na CQ mapama se da lijepo s njom igrati.

The pp2000 sucks, i am a bf legend who knows what he means when he says "that weapon is OP. I was in operation firestorm taking the obj's when some noob puts 3 mags into me and almost killed me, i mean WTF.
DICE Needs to Nerf this ASAP before everyone gangs up and kills us hardcore gamers. i mean these guys are running in with 12x ballistic scopes and still almost kill me. I'd hate to see what happens with a PP-2000 hybrid sight with heartbeat sensor.

Nerf this weapon asap, cause if someone can almost kill me, then the weapon is OP!

preLOL , ma ja sam se zvrišto prije dva dana isto u chatu pišu pp-2000 noob:))

i daleko je ona od super puške...

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 3

S obzirom da se koriste rush postavke kao osnova, da li defenderi imaju neograničen broj ticketa, ili se i njih uspjelo namjestiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

S obzirom da se koriste rush postavke kao osnova, da li defenderi imaju neograničen broj ticketa, ili se i njih uspjelo namjestiti?

Da, to je več problem...

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...

preLOL , ma ja sam se zvrišto prije dva dana isto u chatu pišu pp-2000 noob:))

i daleko je ona od super puške...

A dobro, nije baš super ali mi je zabavno s njom trčkarati (doduše uglavnom koristim nož {#} kad ju nosim)

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Da ima spawn delay milijun sekundi onda ne bi bio, jer će attackeri nakon što eliminiraju defendere lako plentati, a ovi se ne mogu sponati.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Da ima spawn delay milijun sekundi onda ne bi bio, jer će attackeri nakon što eliminiraju defendere lako plentati, a ovi se ne mogu sponati.

tu i nastaje problem.

ako attackeri riješe defendere ,idu na sljedeću bombu,ali kako će se onda u baš tom trenutku spawnat svi defenderi istovremeno???

puno toga će trebat bit dogovor između samih igrača,da pričekaju defendere ili kako??

mislim takav dogovor neće bit problem ako mi "domaći" igramo zajedno,a ako neki padobranac upadne ,eto ti pi*darije

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

stavil sam spawn delay na 500% to je 50 sekundi ako se ne varam? dovoljno da se defenderi ne mogu spawnat a da ovi plentaju i razbiju. Jbg-a kak god se trudil, nebres napraviti SD iz coda XD

edit: prednost defendera je da imaju neogranicen broj ticketa. to jedino mozes rijesiti tako da povecas spawn delay. moguca prednost attackera je da se moze spawnat nakon sta je umro, jer ticket pada tek kad ga ubijes i ovaj ga ne ozivi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 13:03 (xyan).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako ubija snajper u HC-u? Možda bi trebalo probati ovo u HC modu {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 13:08 (Bongiaro).
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

tu i nastaje problem.

ako attackeri riješe defendere ,idu na sljedeću bombu,ali kako će se onda u baš tom trenutku spawnat svi defenderi istovremeno???

puno toga će trebat bit dogovor između samih igrača,da pričekaju defendere ili kako??

mislim takav dogovor neće bit problem ako mi "domaći" igramo zajedno,a ako neki padobranac upadne ,eto ti pi*darije

Stvar je u tome da attackeri pobjede ako je samo jedan plant uništen. Virus nije mislio da ovo bude kopija S&D, nego da se kopira dio vezan uz "one life for one solder". Ovo s ogromnim vremenom respawna i nemogučnosti korištenja oživljavanja bi trebalo stvoriti effekt "napetosti" i taktiziranja. Server zaštitiš lozinkom i nema padobranaca.

S&D bi završio nakon što bi svi defenderi bili mrtvi, znači ili si planto i digo u zrak sve ili si ubio sve defendere. Problem je kaj u BFu svi imaju bombu i kaj mogu plantat više puta...u CoD ako defuzaš, gotovo je.

Nadalje, ako imaš samo jedan život, ako assoult nemože oživljavat...ekipa bi krenula koristiti i ostale klase, npr. sniper koji bi iz daljine skinuo protivnika i time dao veliku prednost svom timu (jel oni onda igraju s likom manje).

Virus ovo mora probat većeras, bit će ludo!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 13:47 (Virus X*043).
15 godina
neaktivan

Treba probati...

Možda staviti HC, pa će puške sa puno rpm biti u prednosti na blisku borbu, a snajper na daljinu. 

Javljam se kao tester :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
Battlefield 3

Zaš se jednostavno ne odgovorite i svi maknete defib ili nekako banate defib ili šta već ako se može nariktat i problem riješen. Igrate gentlemanski ako vas je 6v6 poznata ekipe nitko neće valjda kršit pravila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice