Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.755
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
desh kaže...
Friday kaže...

Pa čovječe, ove CQ mape su grozne! Mislio sam da je metro koma ali ovo je neizrecivo!

Tek si kupio premium i vec kukas! {#}

Te mape su, vec je dosta puta receno, napravili da privuku CoD igrace i kao takve su u redu. Ja ih osobno isto ne volim, ali kad mi dosadi lunjati po caspianu i firestormu (citaj kad mi dosadi da me rejpaju helikopterima) dobre su mi da iskalim frustraciju. Metro conquest i rush uopce ne igram.

Ja sam COD igrač (i BF2 isto) ali ovo se ne može nikome sviđati. Smeće!

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
On je mislio na nove Close q. Mape.. Nove su mape savrsenstvo..  
Ali meni igra izgleda dosta fluidnije i krupnije na istim postavkama od prije. .

Koje nove mape? Ja imam samo 4, jel su dodali jos ili ima neki novi game mode?

I meni isto izgleda nekako drugacije i ljepse nego prije tjedan dana!

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pa čovječe, ove CQ mape su grozne! Mislio sam da je metro koma ali ovo je neizrecivo!

kaj ti brijes?meni su one jos najzabavnije!btw koje vi mape i modove igrate,ono dok vam je cilj zabaviti se,a ne otkljucati nesto?meni je postalo malo dosadno igrati :/

14 godina
neaktivan
Mislio sam na ove zadnje 4 sto su dosle sa CQ dlc.. @friday jedino ako ti smeta to sto ne mozes kempat.. Mape su mi odlicne pogotovo konkvest domination 8vs8... Stvarno su odradili odlican posao..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

nema veze iz kojeg je ko klana niti ista drugo samo bi volio igrat sa svojima. eto. zasto se nebi dogovorili da svi idemo na jedan server jedan ts. ru na ru na tsu us na us eto to bi mogl vozila i sve. zamislite kako bi bilo zakon da na svojoj strani imate 12 ljudi na tsu svi pricaju hrvatski i zajebaju se i na drugoj strani isto tako 12 ljudi. eto ako ce ko biti za nek napise jel ja bi tako a ne public caspian sa hrpom debusa iz europe koji nisu u stanju ni tank popravit.

Dosta nas to uopce ne mora zamišljat jer smo to i isprobali više puta (prvenstveno zahvaljujući exu koji nas je organizirao, i btw ex trebao bi opet). Meni je ipak draže da je nešto manje od 12 ljudi, 8na8 je super, jer ako je 12 ljudi u TSu, a od toga pola nepoznatih glasova onda je malo kaos. No to je uglavnom bilo organizirano između par prijateljski nastrojenih klanova.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

m16 <3

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3
evo da vam samo kazem kakvi su ljudi placipice, igrao sam sada partiju od 1000 ticketa sa famasom i pogodite sta ej bilo. bilo je to da je famas overpower da sam ja citer i takve gluposti, i sada vi meni recite da ljudi stvarno nisu glupi i dosadni sa tim OP.
Battlelog: ljudina
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
bmwhartge kaže...
evo da vam samo kazem kakvi su ljudi placipice, igrao sam sada partiju od 1000 ticketa sa famasom i pogodite sta ej bilo. bilo je to da je famas overpower da sam ja citer i takve gluposti, i sada vi meni recite da ljudi stvarno nisu glupi i dosadni sa tim OP.

SS or it didn't happen {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ignoriraj ih,a bilo bi dobro da ih i zakoljes,meni su danas pisali ma chatu 'spas noob,13 year old kiddo,using the most  op gun'itd. mene je to samo natjeralo da im pokazem naj op oruzje -noz

battlelog:kickass1999
13 godina
neaktivan

prijateljski nastrojeni klanovi wtf that this mean i nisu svi sa foruma u klanu sta njih ko hebe

14 godina
protjeran
dreammaker kaže...
bmwhartge kaže...

SS or it didn't happen {#}

a je**iga kada ovaj glupi battlerwport nije dao report od 5 partija jucer ukljucujuci i tu partiju. ali mogu reci famas sa flash supresorom strava, m16 se moze sakriti pokraj nje samo mi je smetalo to sto ima 25 metaka. a bogami nisu bili neki probisvjeti na serveru vecinom sve kolooneli i ubijali su me sa m16 ali na low- medium range famas pojede m16 za dorucak ovi ni neznaju sta ih snade.

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

prijateljski nastrojeni klanovi wtf that this mean i nisu svi sa foruma u klanu sta njih ko hebe

Pa meni se čini da su svi akitvni forumaši dio nekog klana (ili se bar aktivno druže na TSu ako službeno i nisu u klanu). A mislim da je jasno što sam mislila pod prijateljski nastrojeni, ne moramo stalno istu priču vrtit.

Ja sam te samo htjela informirat da to o zajedničkom igranju nije samo ideja.

13 godina
Battlefield 3

Eto, probao si Famas i zabavio si se.

Dobro, da si sa Famasom igrao Caspian ili neku drugu veću mapu, sigurno se nebi dobro proveo, ali uzimati pušku prema mapi i modu je po meni bit ove igre.

A ne, M16 i udri... sve mape, svi modovi non-stop M16.

To je ono što pokušavam reći svo ovo vrijeme... dobro, možda malo pretjerujem ponekad je vas nerijatko trolam, al bit svega je: uzmite pušku prema mapi, probajte sve puške, dajte im šansu pa ako baš ne valja, spremi ju i nikad više ne diraj.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

zato sam i napisao low - medium range da joj nema ravne a za vece udaljenosti uvjek ce biti bolja puska sa manjim ROF. ali ovo stvarno milsim samo da joj daju 31 metak m16 nema sta traziti protiv nje na tu udaljnost. i sto hocu reci da ipak ima oruzja koja su  mogu suprostaviti m16. ovo cudo famas toliko brzo puca da je jednostavno nemoguce izgubiti dvoboj na low -medium range.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 9:59 (bmwhartge).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
 @friday jedino ako ti smeta to sto ne mozes kempat.. Mape su mi odlicne pogotovo konkvest domination 8vs8... Stvarno su odradili odlican posao..

Ne kampam apsolutno nikada, prezirem taj način igre. Nije mi žao trčati pola sata uz rub mape samo da bih priklao pederčinu koja se uglavi negdje i snajpa. Ne skidam prst sa sprinta, usporim samo za revive. Ali... jučer sam sa frendom otišao na neku CQ mapu sa 64 igrača. Pa to je kaos bez premca!

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja zadnje vrijeme igram samo s m16,ali sam toliko pošten da vam uvijek pustim metak prvi,pa tek onda ja zapucam na vas.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Ja zadnje vrijeme igram samo s m16,ali sam toliko pošten da vam uvijek pustim metak prvi,pa tek onda ja zapucam na vas.

ja isto tako u tenku igram protiv njubara u heliću... stanem i pustim ih da me izrokaju, taman kad su pomislili da su me riješili i spuste se u moj domet dobivaju projektil u dupe :P

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...

ja isto tako u tenku igram protiv njubara u heliću... stanem i pustim ih da me izrokaju, taman kad su pomislili da su me riješili i spuste se u moj domet dobivaju projektil u dupe :P

Gle što sam jučer napravio u heliću,pa bilo me sramota.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/40602322/1/275173617/

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
Skilledžija kaže...

Gle što sam jučer napravio u heliću,pa bilo me sramota.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/40602322/1/275173617/

Zapravo svaka čast pilotu koji te toliko dugo držao na životu da skupiš sve te killeve.

Što se tiče CQ mapa, u CQD mode-u 8vs8 je i više nego dovoljno, 12vs12 kao neki max koji se da progutati a da ne pređe u spamfest.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 10:49 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

danas ja malo igram, kad odjednom killed by admin, i jos vidim onaj "killcam" da je imao pusku i jos me pogodio nekoliko puta (killed by admin je pisalo gdje inace pise oruzije), to se dogodilo 10-15 puta i stvarno me frustriralo

malo pitanjce; sta je to?

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Zapravo svaka čast pilotu koji te toliko dugo držao na životu da skupiš sve te killeve.

Khm Khm, moram mu malo vratiti sad, vozio me cijeli BC2.

14 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

danas ja malo igram, kad odjednom killed by admin, i jos vidim onaj "killcam" da je imao pusku i jos me pogodio nekoliko puta (killed by admin je pisalo gdje inace pise oruzije), to se dogodilo 10-15 puta i stvarno me frustriralo

malo pitanjce; sta je to?

Ja sam se jucer vozio u avionu i dosao je admin iza mene te me ubio.Pisalo mi je isto killed by admin.Znaci nisam jedini...

battlelog:kickass1999
15 godina
Battlefield 3

Killed by admin zna pisati kad te prebacuje u drugi tim radi balansa, ili procon ili baš admin ručno. Ne dobijaš smrt koliko sam skužio, samo te prebaci.

Friday kaže...

Ja sam COD igrač (i BF2 isto) ali ovo se ne može nikome sviđati. Smeće!

Nemoj bit tako strog. Mape su super, 8v8 su dobro balanisirane, 12v12 je ako oš malo više akcije. Super je npr. na ts imat skvad i onda uzimate točke, surađujete. Ja sam neku večer punio recona i tugse pa sam stavljao oko pointa, ekipa c4 na point kako se to i u codu radilo. Drže se pointovi brza je akcija, malo igraš druge puške f2000 ili aek su monstrumi.

Tak je i meni bilo na prvi put, ali kad odigraš par puta, tu i tamo ćeš rado odigrat koju mapu da se malo iživiš pa se onda vratiti na ove velike :)

give it go :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:25 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol postovi o_O, taman procitam i kak bi reko joker "and its gone". pa moram ponovit samo za chc al ovaj put kratko imam samo ljepe uspomene na vas klan i igro sam svama i imali smo war stvarno sam uzivo imam vas i na battlelogu. bar sam imo sad neznam. cemu odbojnost od vase strane ja pojma nemam ? 19xx bravo otkrili ste da imam brata PAF 3 LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TomoR kaže...

Da je bio netko tko zna letjeti napravio bi min. 200 killova.

@dado {#}

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

XD letenje...hahahahah

Heličem na onom otoku pokidam pola brda i napravim kamenolom a sa avionom prvo orušim sve spremnike nafte/čega li ili se nabijem u lampe.

Kaj nisu mogli ubaciti kopilota ili nešto, auto pratitelja ili sl.

...Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko malo treba, neda se sreća zlatom kupiti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

za to bi po meni trebao sluziti ovaj forum. da se dogovirimo dicemo i kakocemo. nema veze iz kojeg je ko klana niti ista drugo samo bi volio igrat sa svojima. eto. zasto se nebi dogovorili da svi idemo na jedan server jedan ts. ru na ru na tsu us na us eto to bi mogl vozila i sve. zamislite kako bi bilo zakon da na svojoj strani imate 12 ljudi na tsu svi pricaju hrvatski i zajebaju se i na drugoj strani isto tako 12 ljudi. eto ako ce ko biti za nek napise jel ja bi tako a ne public caspian sa hrpom debusa iz europe koji nisu u stanju ni tank popravit.

Meni je ovo prva igra iz BF serijala i isto je i mene odusevila,i ja bi volio kada si se tako mogli organizirati i igrati jer kada sam citao BFBC2 temu izgledao je da su se dosta zabavljali,mozda bi se cak i nesto moglo organizirati(naravno kada bi bilo dosta nas koji bi htjeli).

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li neko još uvijek da igra HC Rush?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Lol postovi o_O, taman procitam i kak bi reko joker "and its gone". pa moram ponovit samo za chc al ovaj put kratko imam samo ljepe uspomene na vas klan i igro sam svama i imali smo war stvarno sam uzivo imam vas i na battlelogu. bar sam imo sad neznam. cemu odbojnost od vase strane ja pojma nemam ? 19xx bravo otkrili ste da imam brata PAF 3 LOL

Ma nema nikakve odbojnosti. Imam i ja dosta vas na battlelogu i ne mislim ništa loše o vama. Nedavno sam i predložila nekom od tvojih da organiziramo neki war jer je po tom pitanju sve malo zamrlo.  Samo ono o čemu si ti pisao bi bilo teško izvedivo s vama jer pojedinci uvijek imaju problema sa.... svime. Uostalom ja pišem samo svoje mišljenje, a ne mišljenje CHC-a da ne bi bilo zabune.

17 godina
protjeran
Drug Crni kaže...

Ima li neko još uvijek da igra HC Rush?

Da ima, zovu ti se croatian hc picice na koljenima.{#}{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice