Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oce li netko igrat BF3 da ima mikrofon?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
FireMan97 kaže...

Baci mi BT na pm da te dodam

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisam bf3 upalio postenih 3 mjeseca, imam RU verziju, da li mogu mogu uzeti BF premium i bez grca ga nadograditi na ru verziju?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
smiglcro kaže...

nisam bf3 upalio postenih 3 mjeseca, imam RU verziju, da li mogu mogu uzeti BF premium i bez grca ga nadograditi na ru verziju?

Da, raditi će ti bez problema

BF3 Battlelog: pijana_carapa
16 godina
FireMan97 kaže...

ja

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Poslije bure,

poslije kiše,

švabice su nikle.

With love Hell.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Cheateri napali site od PunkBustera.

Već se par dana ne može ići na stranice od punk bustera.

http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bf3-lfb41.html

A kad se ukuca: http://punksbusted.com/
dobije se obrazloženje: PunksBusted suffered some large technical problems with its servers and so has had to cease operations for the time being.

To all staff of PsB. When it is known what will be PsB's future, it will be forwarded to your email of record that's on file.

As a side note:
Everyone knows that when a cheat writer attacks an Anti-cheat site with a DDOS attack, that it proves that PB and other anti-cheating services are working great! You wouldn't do it, if it wasn't making a difference. You get so upset that you ddos a website. Pffft. Your customers will still continue to get busted.

Ovdje su isto rekli da su pretrpjeli DDoS napad

http://www.pbbans.com/

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Pa i ggc je nedostupan vec duze vrijeme... Nisam bio dugo tamo tamo pa ne znam jel bilo promjena...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pa ajmo onda palit čitove, šta seremo bezveze po forumu? {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
matotheBUG kaže...

e imam jedan problem..stalno mi šteka bf3...imam sličan komp kao i moj frend, a meni šteka a njemu ne...brzina interneta mi je 1.5 Mb/s..

HVALA!

stavi sve na low pa vidi oce stekat, osim rezolucije naravno koja je rezolucija?

cudno, jer je komp lijepo balansiran, mogla je jaca grafa tipa 6850 al dobra je i ova za nize detalje

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

stavi sve na low pa vidi oce stekat, osim rezolucije naravno koja je rezolucija?

cudno, jer je komp lijepo balansiran, mogla je jaca grafa tipa 6850 al dobra je i ova za nize detalje

Kako tebi ide igra, vidim da imaš Q6600 u konfi. Na kojim postavkama igraš i to. Ja imam socket 775 ali E8400 mislio sam možda uzet neki od ovih starijih quadova. Neznam jel se isplati uopće.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 21:54 (gringo88).
17 godina
matotheBUG kaže...

e imam jedan problem..stalno mi šteka bf3...imam sličan komp kao i moj frend, a meni šteka a njemu ne...brzina interneta mi je 1.5 Mb/s..

HVALA!

Postavi NetworkSmoothingFactor (ili kako se opcija već zove) negdje oko sredine, dam se opkladiti da si to isključio. I FOV drži 80 ili manje.

gringo88 kaže...
MARKOcVp kaže...

Kako tebi ide igra, vidim da imaš Q6600 u konfi. Na kojim postavkama igraš i to. Ja imam socket 775 ali E8400 mislio sam možda uzet neki od ovih starijih quadova. Neznam jel se isplati uopće.

BF3 puno profitira od više od 2 jezgre. S samo 2 jezgre je očajno.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 22:06 (191x7).
14 godina
protjeran
191x7 kaže...
matotheBUG kaže...

HVALA!

Postavi NetworkSmoothingFactor (ili kako se opcija već zove) negdje oko sredine, dam se opkladiti da si to isključio. I FOV drži 80 ili manje.

gringo88 kaže...
MARKOcVp kaže...

BF3 puno profitira od više od 2 jezgre. S samo 2 jezgre je očajno.

nije isto stari core 2 duo i i3, i3 je duplo brzi procesor, taj i 3 je u rangu starijih quadova tima moj q6600 otprilike

14 godina
protjeran
gringo88 kaže...
MARKOcVp kaže...

ovisi koju graficku imas? ako imas nesto jace od 5670 ili slicnih isplati se

ja imam 47fps prisjek na high postavkama uz 1440x900, nikad nepada ispod 37, bar ja nisam vidio, najcesce oko 50, najveci je 75

jedno trza jer imam smao 4gb rama, ali i to sam sredio, aero stavio off i upalio game boster dok nekupim jos 4gb

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
gringo88 kaže...
MARKOcVp kaže...

ja imam 47fps prisjek na high postavkama uz 1440x900, nikad nepada ispod 37, bar ja nisam vidio, najcesce oko 50, najveci je 75

jedno trza jer imam smao 4gb rama, ali i to sam sredio, aero stavio off i upalio game boster dok nekupim jos 4gb

Kad igraš na recimo 1680*1050 ne ide tako glatko?

14 godina
protjeran
gringo88 kaže...
MARKOcVp kaže...
gringo88 kaže...
MARKOcVp kaže...

Kad igraš na recimo 1680*1050 ne ide tako glatko?

imam 19" moniroe 1440x900 mi je max reza, da imam vec unebi sigurno kupio 550ti, nego neku jacu karticu, ta je kartica taman za tu rezu i treba jos quad core procesor ili i3, imao sam E7500 na 3.6ghz i bilo je katastrofalno lose, u bf3 fps stalno oko 30, nije bilo girivo pa sam uzo q6600 i sad sam zadovoljan

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel igra neko sada BF3 da ima mikrofon i teamspeak?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

više manje svi igraju sa headsetom i više manje su svi na nekom TS-u a hvala bogu ima ih..

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 1:21 (ARazer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako pravi macan treba igrati Battlefield-a, ostalo se ne tolerira!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

više manje svi igraju sa headsetom i više manje su svi na nekom TS-u a hvala bogu ima ih..

Ja nisam nasao niti jedan BF3 teamspeak server.

16 godina
FireMan97 kaže...
ARazer kaže...

Ja nisam nasao niti jedan BF3 teamspeak server.

Zato jer nitko neželi djecu kao ti da stalno plaču i rejđaju...

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
Bernard Huky Hux kaže...

ista tipkovnica i podloga kao kod mene :D :D :D ...

moram uniformu nabaviti ;)

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
16 godina
Bernard Huky Hux kaže...

vidim da si i ti lajkao steelseriesovu stranicu {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki trebam pomoc!

Ljudi koji imate iskustva sa proconom, javite se.

Naime, tko god je probao spojiti se iz klana u procon, moze, osim mene. Ne razumije zasto. Kao da procon kod mene ne radi. Ne ucitava mi ni news ni packages, a da ne govorim, da pritiskom na tipku connect se ne dogadja nista. Isprobao sam i Bf3cc kao administration tool, no on se ne uspijeva spojiti na server. Prepoznaje ga, zajedno sa mapom koja je na njemu. Pretpostavljam da bi moglo biti nesto kod mene, postavke routera ili tak nesto, no nisam siguran. pa ako ima tko kakav poucak, slobodno napise.

edit: I da, warcon mi radi, uredno se na server spaja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 15:36 (xyan).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
xyan kaže...

Decki trebam pomoc!

Naime, tko god je probao spojiti se iz klana u procon, moze, osim mene. Ne razumije zasto. Kao da procon kod mene ne radi. Ne ucitava mi ni news ni packages, a da ne govorim, da pritiskom na tipku connect se ne dogadja nista. Isprobao sam i Bf3cc kao administration tool, no on se ne uspijeva spojiti na server. Prepoznaje ga, zajedno sa mapom koja je na njemu. Pretpostavljam da bi moglo biti nesto kod mene, postavke routera ili tak nesto, no nisam siguran. pa ako ima tko kakav poucak, slobodno napise.

Znas kako kazu : "nije zvaka za seljaka" ... ;) Pozz sa Paga...
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
xyan kaže...

Decki trebam pomoc!

Znas kako kazu : "nije zvaka za seljaka" ... ;) Pozz sa Paga...

dabog da ti bura puhala!

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

e ljudi stalno imam problema s lagom na battlefieldu 3...ponekad na nekoliko sekundi radi presuper a onda LAG!

jel zna ko kako ovo riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

A ovako vozi Jetove

http://i.imgur.com/6N8gy.jpg

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 18:15 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki server osposobljen. trenutno je infantry only, Seine i Grand B. Za mape se mozemo dogovoriti u toku iako vecina vas igra upravo ovaj mod. Navratite!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/22d51c3c-c588-44b6-a9a0-8abfaeee7df6/

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Za ekipu iz zelenog tabora - stavio sam danas zadnju betu forceware drivera i slika mi se zamrači na cca 2 desetinke svaki puta kad me ubiju. E sad, pošto ne mogu izbjeći da me ubiju stavio sam ipak nazad zadnje 301.42 drivere i pojava je nestala. Poprilično čudno ali eto da znate ako vam se dogodi...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice