Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Aftermath DLC detalji:

•     Urban warfare on four new maps
  •     New game mode
  •     New assignments, achievements/trophies and dog tags
  •     New heavily modified military and civilian vehicles - ingenuity and firepower combined
  •     Fight through the dust and rubble, use the earthquake damaged terrain to your tactical advantage

Više o tome

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol za tog JackFragsa sam vidio da ljudi na battlelogu pričaju da je suptilni cheater. Kao da koristi aimbot ali da maskira. Ima i par klipova gdje mu se kao vidi kako ga je aimbot odao.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Znate koji peh ja imam? Taman kada sam si skupio za Premium ode mi grafička. I sad izgleda Premium otpada.

No tu nije kraj muka. Problem je koju grafičku uzeti. Taman kad sam se pomirio s HD 7770 ugledam Nvidia GTX 560 SE.

Uglavnom, GTX 560SE u ničemu nije puno jača od HD 7770 osim u samom Battlefieldu 3. A baš BF3 igram u zadnje vrijeme najviše.

Igru imam čistu, bez ijednog DLC-a i tako sam se radovao Premiumu. A sad moram grafu...

Možete li mi pomoći u izboru grafičke? Treba mi neka tiha, nova (ne polovna), cijene 1000 Kn +- 100 Kn.

Za te pare dobiš jednu 6850 koja bez problema vrti BF3. Sada imaš MSI, Sapphire, XFX. Ali mislim da ti je najbolje uzeti jednu Sapphire jer je tiša od XFX.

Kalko1212 ingame
17 godina
kalko1212 kaže...

Za te pare dobiš jednu 6850 koja bez problema vrti BF3. Sada imaš MSI, Sapphire, XFX. Ali mislim da ti je najbolje uzeti jednu Sapphire jer je tiša od XFX.

Između HD 6850 i 7770 pobijedila mi je 7770. Nije osjetno slabija (što slabiji proc to manja razlika između njih), a hladnija je, manje troši, novija (DX11.1, bolja teselacija, novi UVD što i DivX podržava, ...) itd.

Glavno pitanje je HD 7770 (npr MSI 7770OC) ili GTX 560 SE (npr MSI 560 SE 1GB OC). Do sada sam uglavnom imao ATI grafičke, no nisam nešto posebno jak fanboy.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Aftermath DLC detalji:

•     Urban warfare on four new maps
  •     New game mode
  •     New assignments, achievements/trophies and dog tags
  •     New heavily modified military and civilian vehicles - ingenuity and firepower combined
  •     Fight through the dust and rubble, use the earthquake damaged terrain to your tactical advantage

Više o tome

Oov bi moglo bit dobro, neke seine bazar mape, novi mod i nešto novog svega, bez pušaka...šteta :(

ali dobro. hvala na info

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

gringo88 kaže...

Lol za tog JackFragsa sam vidio da ljudi na battlelogu pričaju da je suptilni cheater. Kao da koristi aimbot ali da maskira. Ima i par klipova gdje mu se kao vidi kako ga je aimbot odao.

Slika upućena meni?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 22:06 (gringo88).

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ljudi imam problem, trebam pomoc!

Imam konfu iz "moj pc", igram na razi 1440x900

znaci na high postavkama na mesh qualiti low imam 50fps-a, najmanji 35, prosjek 47, max preko 70

ali imam problem sa igrom da trza, da mi dropa fps, imam najnovije beta drivere, bio sam na starima ista stvar, sto duze igram to vise dropa cim udem nebude tako jako, nego se s vremenom pojaca, ali uvijek malo trzucka

koliko se ja sjecam prije mjesec dana nisam imo taj problem, nego se nedavno pojavio, sve ostale igr odlicno rade, nfs the run, crysis 2, tropico 4,mw3 .....

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MARKOcVp kaže...

znaci na high postavkama na mesh qualiti low imam 50fps-a, najmanji 35, prosjek 47, max preko 70

ali imam problem sa igrom da trza, da mi dropa fps, imam najnovije beta drivere, bio sam na starima ista stvar, sto duze igram to vise dropa cim udem nebude tako jako, nego se s vremenom pojaca, ali uvijek malo trzucka

koliko se ja sjecam prije mjesec dana nisam imo taj problem, nego se nedavno pojavio, sve ostale igr odlicno rade, nfs the run, crysis 2, tropico 4,mw3 .....

Stavi više rama

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
MARKOcVp kaže...

Stavi više rama

kako da budem siguran da je ram problem, jel ima nacina da provjerim?

i da, jednom tijekom igre ram ussage mi je otiso na 3.84gb, sto je jako puno jel? ali onda sam upalio game boster tijekom igre i spustio mi je ram ussage na 2.8gb, ali mi trzanje nije nestalo, mozda sam trebao prvo game boster pa onda uc u igru

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 22:25 (MARKOcVp).
13 godina
MARKOcVp kaže...
Soldier977 kaže...
MARKOcVp kaže...

Stavi više rama

i da, jednom tijekom igre ram ussage mi je otiso na 3.84gb, sto je jako puno jel? ali onda sam upalio game boster tijekom igre i spustio mi je ram ussage na 2.8gb, ali mi trzanje nije nestalo, mozda sam trebao prvo game boster pa onda uc u igru

Ma jednostavno je 4GB malo za igrati BF. Mislim da će ti se to srediti kada staviš 8GB.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
kalko1212 kaže...

Između HD 6850 i 7770 pobijedila mi je 7770. Nije osjetno slabija (što slabiji proc to manja razlika između njih), a hladnija je, manje troši, novija (DX11.1, bolja teselacija, novi UVD što i DivX podržava, ...) itd.

Glavno pitanje je HD 7770 (npr MSI 7770OC) ili GTX 560 SE (npr MSI 560 SE 1GB OC). Do sada sam uglavnom imao ATI grafičke, no nisam nešto posebno jak fanboy.

Hmm mislim da je bolje uzeti 560 SE, zato jer sada sam pročitao da je to punokrvna 560. Tako da uzmi 560.

Kalko1212 ingame
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
MARKOcVp kaže...
Soldier977 kaže...
MARKOcVp kaže...

Stavi više rama

Ma jednostavno je 4GB malo za igrati BF. Mislim da će ti se to srediti kada staviš 8GB.

ma i meni je to prvo palo napamet jer mi jedino u bf3 tako visoko ram ide, jos je i single channel, 1 keks od 4gb, taman dodam jos 1, i dal mora bit isti taj, vidio sma ima iste latencije i brzina smao se drugacije zove, drugi model, mislim da je isto g-skill

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 22:31 (MARKOcVp).
14 godina
protjeran
kalko1212 kaže...
191x7 kaže...
kalko1212 kaže...

Hmm mislim da je bolje uzeti 560 SE, zato jer sada sam pročitao da je to punokrvna 560. Tako da uzmi 560.

niej to punokrvna gtx 560, iam 192bitnu sabirnicu, blize je 550ti koja je isto 192bita, nego 560 non ti, procito sam negdje na forumu

16 godina
MARKOcVp kaže...

ma i meni je to prvo palo napamet jer mi jedino u bf3 tako visoko ram ide, jos je i single channel, 1 keks od 4gb, taman dodam jos 1, i dal mora bit isti taj, vidio sma ima iste latencije i brzina smao se drugacije zove, drugi model, mislim da je isto g-skill

uzmi isti,najbolje je.sa 8 gb leti.

BF3 FlamingKing
17 godina
Battlefield 3

obavezno stavi 8 GB rama... ja kako sam presoa sa 4 na 8 nikakvih vise trzanja nemam... i mozda je placebo efekat ali imam osjecaj da puno lakse ubijam protivnike nego prije dok sam imao 4GB rama...

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://www.battlefield.com/battlefield3/1/aftermath?sourceid=bf3-fb-wall--aftermathdebut?utm_source=facebook&utm_medium=wall-post&utm_campaign=bf3-ak&utm_content=aftermathdebut

• Urban warfare on four new maps
  • Fight through the dust and rubble, use the earthquake damaged terrain to your tactical advantage
  • New heavily modified military and civilian vehicles – ingenuity and firepower combined
  • New game mode
  • New assignments, achievements and dog tags

Set amongst the shattered districts, streets and surrounding villages of a post-earthquake Tehran Battlefield 3™: Aftermath depicts a continuing struggle for supremacy and survival amongst the devastation.

With operational capacity severely compromised the opposing forces must adapt and engage in vertical and horizontal urban combat amongst the dust and rubble with cracks and fissures in the terrain providing unexpected cover and paths to objectives. Additional support comes in the form of heavily modified troop transports and civilian vehicles specially adapted to deliver deadly force to the enemy.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima neki BF3 TeamSpeak di sad ima par usera,htio bih zaigrat a nemam ekipu.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
TomislavZG-2 kaže...

Što mislite, imam 4GB Rama, da povećam ili mi je 4GB dosta za BF3? Hoću li osjetiti razliku na 6 ili 8 GB? Inaće igra mi s vremena na vrijeme malo lagga, al na 10-ak sekundi i onda je opet sve 5.

Razlika bi trebala biti osjetna na 8 GB jer BF3 zna povući "cijelih" 6 GB.

Koristim rezoluciju 1366x768, i dalje misliš da bi se taj skok sa 4 na 8 gb osjetio ili to samo vrijedi za 1080p?

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

LJUDI USPIO SAM OPET! 4 minute sam se žalio(bilo bi i brže da ovi iz supporta brže respondaju) i opet sam dobio kod za popust koji mogu iskoristiti za bilo što iz origina!!!

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mozda nisi znao ali oni to dijele sakom i kapom, dok sam imao problema sa bf3 na suportu su mi dali preko 20 tih kodova za popust.

16 godina
Battlefield 3

a izbora uuuuuuuuu.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako igrati bad company 2 multiplayer besplatno ?????{#}

Toni

0 3 hvala 0
15 godina
TomislavZG-2 kaže...

LJUDI USPIO SAM OPET! 4 minute sam se žalio(bilo bi i brže da ovi iz supporta brže respondaju) i opet sam dobio kod za popust koji mogu iskoristiti za bilo što iz origina!!!

čestitke rasturaš stari, pokrao si ih ono, yebeno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Mozda nisi znao ali oni to dijele sakom i kapom, dok sam imao problema sa bf3 na suportu su mi dali preko 20 tih kodova za popust.

pa to je zapravo super, meni prijatelj sada kupuje komp i kupt će bf3 i premium, dat cu mu par tih kodova i uštedjet će. također ja ću isto kupit premium i uštedjet ću. nova taktika, kad izade novi naslov, zali se, dobij popust i kupi novu igru s popustom. Imaju li ti popusti neki rok trajanja? Mogu li se oni nekako spojiti. npr. 2x 15% popsta pa da ih oba upišem i imam veći popust?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne mogu se spajat u jedan i ima trajanje od 2 tjedna..dobio sam i ja i tako mi je rečeno na supportu

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Sertic_231342 kaže...

Kako igrati bad company 2 multiplayer besplatno ?????{#}

kupiš igru i multiplayer ti je besplatan.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Soldier977 kaže...
MARKOcVp kaže...
Soldier977 kaže...
MARKOcVp kaže...

Stavi više rama

Virus je igrao na 4Gb DDR2, kupio je novi PC s DDR3 (16Gb) i misli da ti dosta utječe brzina RAMa, pa pripazi i na to. Nadalje, Virus ti savjetuje kupnju SSDa, nakon toga ćeš osjetit ogromnu razliku, BF3 se učitava u par sekundi, nema čudnih random crasheva, nema diskonektiranja, alttabanje ti ne sjebava igru....SSD je bio pravo otkriće za Virusa ;)

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
13 godina
Virus X*043 kaže...

Virus je igrao na 4Gb DDR2, kupio je novi PC s DDR3 (16Gb) i misli da ti dosta utječe brzina RAMa, pa pripazi i na to. Nadalje, Virus ti savjetuje kupnju SSDa, nakon toga ćeš osjetit ogromnu razliku, BF3 se učitava u par sekundi, nema čudnih random crasheva, nema diskonektiranja, alttabanje ti ne sjebava igru....SSD je bio pravo otkriće za Virusa ;)

Problem alttabanja je riješen uz povećanje RAMa; a ne install SSDa {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Battlefield 3

ma kakvih god 8GB rama da imas poboljsace ti performanse... ja sam imao 2x2GB DDR2 na 1100Mhz i dobijem  jos dvije plocice 2x2GB ali na 667Mhz i to razlicit proizvodjac... I onda onu brzu memoriju spustim na 800 a ovu sporu povecam na 800 Mhz i sve radi za 5 i nikakvih crasheva ni trzanja nema....

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sa 4GB prelaskom na 8GB rama i nisam primjetio neku razliku u brzini, nisam imao prije, a ni sada problema sa rušenjem BF3-ce (da kucnem od drvo).

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice