Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Evo da napišem kratko dojmove oko FPS-details-gameplay omjera u igri nakon što sam uzeo novu grafičku.

Stavio sam Adaptive Vertical Sync On i sve mi je na 60 Hz što mislim da je sasvim super za gameplay jer ne primjećujem nikakve lagove niti probleme u nišanjenju.

Sada sam stavio MSAA na 4X i puuuno bolje primjećujem detanje i neprijatelje na daljinu (možda sam kratkovid ali je sad tako :)

Zašto ovo pišem...  radi nedavne rasprave i iz prostog razloga što mislim  da ako imaš FPS 60 na što većim postavkama detalja, da ne treba ići na low da bi se dobilo 80, 90 100 ili više FPS-a.

Sad jedno pitanje. Imam mogućnost u nVidiinom control panelu uključiti FXAA. A šta je to? {#} Isto kao MXAA, ili bolje ili lošije. Gledao sam neke videe na yubitu oko ovog i nisam primijetio razliku u grafici.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...

Evo da napišem kratko dojmove oko FPS-details-gameplay omjera u igri nakon što sam uzeo novu grafičku.

Stavio sam Adaptive Vertical Sync On i sve mi je na 60 Hz što mislim da je sasvim super za gameplay jer ne primjećujem nikakve lagove niti probleme u nišanjenju.

Sada sam stavio MSAA na 4X i puuuno bolje primjećujem detanje i neprijatelje na daljinu (možda sam kratkovid ali je sad tako :)

Zašto ovo pišem...  radi nedavne rasprave i iz prostog razloga što mislim  da ako imaš FPS 60 na što većim postavkama detalja, da ne treba ići na low da bi se dobilo 80, 90 100 ili više FPS-a.

Sad jedno pitanje. Imam mogućnost u nVidiinom control panelu uključiti FXAA. A šta je to? {#} Isto kao MXAA, ili bolje ili lošije. Gledao sam neke videe na yubitu oko ovog i nisam primijetio razliku u grafici.

Stavi da ti aplikacija određuje sve te stvari u suprotnom ce ti driveri forsati postavke u igri i mozda ces nekad imat problema.. Najbolje je ostavit u postavkama sve default.

Btw. super grafa.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni je jedino važno kako netko igra timski a skill moš objesit mačku o rep.. Svi se izdrkavaju na statse i k/d ratio.. jebo ja sav skill kad 15 medica trči pored tebe a ne zna dignut, bacit medkit, support ne zna za ammo osim kad njemu treba i inžinjer čuva repair tool da ga slučajno ne pokvari. I onda pričamo o skillu..Ma hebo ja sav taj skill

Nikad još nisam bio najbolji u killovima osim kad sam u heliu ili tenku uz dobru ekipu/squad na ts-u, al zato sam izginuo da drugom pomognem xy puta i boli me ona stvar što sam poginuo ako sam  npr popravio nekom tenk/oživio nekog a on je kasnije napravio 5-6 killova.

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

meni je jedino važno kako netko igra timski a skill moš objesit mačku o rep.. Svi se izdrkavaju na statse i k/d ratio.. jebo ja sav skill kad 15 medica trči pored tebe a ne zna dignut, bacit medkit, support ne zna za ammo osim kad njemu treba i inžinjer čuva repair tool da ga slučajno ne pokvari. I onda pričamo o skillu..Ma hebo ja sav taj skill

Nikad još nisam bio najbolji u killovima osim kad sam u heliu ili tenku uz dobru ekipu/squad na ts-u, al zato sam izginuo da drugom pomognem xy puta i boli me ona stvar što sam poginuo ako sam  npr popravio nekom tenk/oživio nekog a on je kasnije napravio 5-6 killova.

pogledaj ove moje onda sa battleloga od stranica-dvije prije

imam skoro duplo vise deatha od drugog i treceg mjesta jer sam uvijek il umro revivo nekoga, il svojom voljom, timski igrač uvijek

16 godina
Battlefield 3

Neki lik našao novu taktiku kako ownati ekipu. LOL koja je lik kraljina.

Pogledajte na 0:42 čak je i claymore nutra stavio ahahah

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
LudaVjestica kaže...

Pa normalno je krenulo kad su svi krenuli s nule... To ako ubijaš nekoga s istim skillom ne znači da ne dobiješ ništa bodova. Ne znam kako točno idu bodovi jer to nigdje ne piše točno, ali npr. ako ubiješ protivnika koji ima isti skill kao ti dobiješ 5 bodova, ako ubiješ nekog s većim skillom dobivaš 6, a ako ubiješ nekog s manjim skillom dobiješ 4 (vjerojatno je ta razlika sve veća što je veća razlika u skillu). Obrnuto pak kad tebe ubijaju, -4 kad te ubije bolji skill, -6 kad te ubije lošiji.

Ne bih se skroz složila da ništa ne pokazuje... uglavnom ako pogledaš statse ljudima skužit ćeš da većina boljih igrača ima konstantno visok skill. Ne kažem da je ta brojka važna, al nije baš ni tako loš pokazatelj...  

Evo da ti odgovrim na ovaj način.

ARazer kaže...

You see what i did there?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
 You see what i did there?
Ma jasno da u tom kontekstu ništa ne znači... Al ruku na srce, oni koji imaju dobre statse, uglavnom su proveli puno vremena igrajući, imaju visok SPM i znaju se ponašat timski. Nije pravilo naravno, al većinom je tako.
16 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Meni se čini da skill uopće nema veze s levelom, već samo sa skillom drugih igrača. Dakle ako ubijaš ljude koji trenutno imaju viši skill od tebe dobivaš više bodova, ako pak tebe ubijaju oni s manjim skillom onda gubiš dosta bodova. To je zapravo kao neka trenutna forma... Tako sam ja to shvatila, ali nisam skroz sigurna.

Kako god, besmisleno je! 

Htio sam napraviti poseban post, ali ajde da ne spamam

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Hostility82/

Zanemarite sve osim slike... preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedobra... lucky man!

[M|C] ex_Co7
16 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Prijavite ovog smrdljivog čitera..

Ma, vise sam se umorio od tih pi*darija!

Nikog vise ne prijavljujem, tako i tako nema smisla!

Cak se zna destiti da ostanem na serveru iako ima ociti citer... Jednostavno mi se neda zamarat.

Tko ih je*e, dok god to nije na nekom natjecanju, zaboli me!

[M|C] ex_Co7
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Ako misliš na žensku onda ti mogu reć da i nije nešto preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedobra kako ti kažeš..

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 12:53 (pirat).
14 godina
pirat kaže...
Co7 kaže...

Ako misliš na žensku onda ti mogu reć da i nije nešto preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedobra kako ti kažeš..

Mozda nije dugo prcno,pa mu je ova brutalna na prvi pogled. {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bit će da je to :D..Ex protrljaj malo okice {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
pirat kaže...
Co7 kaže...

"Ako" u tvojem postu aludira da ti pogled bježi na tipa koji se izležava pored koke šta je ujedno i razlog za "nije nešto" iz istog posta. {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Co7 kaže...

evo, nesto vise po tvom ukusu.

@ostali

Cura bez fotoshopa, u everyday izdanju u random trenutku i tako izgleda?
Ma vi ste svi carevi, da mi je vidjeti vase cure... Sigurno bombe, sve od reda!

Ali dobro, imat cu i ja jednom curu... vjerovatno... nadam se :)

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 13:39 (Co7).
15 godina
Battlefield 3

Izgleda ko riba sa radarima. Ali o ukusima se ne raspravlja. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

O ukusima se ne raspravlja,a vidim da ih ima dosta koji se slazu sa ˝mojim ukusom˝.

:)

vratimo se na temu.

Zasto ona igra bf3? Zasto nije u kuhinji?

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
Co7 kaže...

@ostali

Ma gle jednostavno mi nije nešto,al ako ti to što znači tvoja mi se više sviđa{#},pogotovo kad sjedi na tvom motoru onak mmmmmmmmmmmmm.

سمندری ڈاکو
16 godina
TomislavZG-2 kaže...

Sorry što upadam, mislio sam da će vam ovo biti korisno, ak ne barem good to know. Nalazim se u istoj situaciji kao i mnogi BF3 igrači. Kupio sam BF3 i onda i B2K. Razmišljam o Premiumu zbog 2 tjedna DLC-a unaprijed i sl.  Ali osjećam se opjačkano jer ne želim dvaput plačat B2K. Long storry short; pritužio sam se na live support i dobio 15% POPUSTA NA BILO ŠTO S ORIGINA, UKLJUČUJUĆI I PREMIUM. {#}

Ma hebo im otac mater ujutro na Božić, ja sam razgovarao/nadhebavao se s onim ludim Indijcima sa supporta, te ih nagovarao/uvjeravao (Social Engineering) da imam pravo na popust radi tog B2K DLC, ali ne ja sam lud, idiot i tako dalje,...

Al zato sam uzeo preko cdkeyhouse-a i platio oko 290kn neki debeli popust je bio,

uglavnom mamicu im u prkno ljubim,......

Hvala na infu

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Co7 kaže...

@ostali

Ma gle jednostavno mi nije nešto,al ako ti to što znači tvoja mi se više sviđa{#},pogotovo kad sjedi na tvom motoru onak mmmmmmmmmmmmm.

I meni, samo sam se iznenadio kako je slatka.

[M|C] ex_Co7
14 godina
ARazer kaže...

Prijavite ovog smrdljivog čitera..

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/InsideTheDeath/

Na 2 servera sada uđe, stoji u bazi sa as valom i svi padaju. Po statsima nebi rekao nikad ali reportovi njegovi drugačije govore.

Bilo bi dobro napravit topic sa Čiterima koje svi susrečemo pa da ih cijeli Bug reporta..možda bude nešto od tih banova

Kad ga prijavljujem, pita me slijedece:

Type of incident:

Describe what happened:

Link to battlereport:

Napisi sve ovo da mogu napraviti copy/paste. Sve da sam izmisljam i trazim reporte? Ne da mi se.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jbg decki, doslo je i moje vrijeme....

Bilo je dobro dok je trajalo!

Sry svima

http://www.ggc_stream.com/search/server/guid/ban/98028861071a41899480dba437cb017ex_Co7

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 15:04 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Niste platili 2x taj B2K,platili ste samo 4dlca 4x15€=60€ + 15€B2K koji niste platili - premium je 50€

Ček ti vjeruješ u tu foru 4x15€

Gle kupio sam BF3 LE sa B2K 49.99€ i ok da sam htio samo BF3 onda bi ga platio manje, ali bi onda platio B2K dodatno

Po kojoj logici nije uračunat B2K

ako korisnik kupi Premium onda dobiva sve DLC-e za 49€što ulazi i B2K (što znači da bi svaki DLC trebao koštati 9.8€) nigdje nije napisano da je B2K free of charge

tko njima zabranjuje da imaju različite cijene prilikom kupnje Premiuma ili pojedinačnog DLC-a.

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
Co7 kaže...

Sry svima

http://www.ggc-stream.com/search/server/guid/ban/98028861071a41899480dba437cb017ex_Co7

Popušio ga? {#}

Bez računa iz MekDonaldsa si kriv, to znaš i sam valjda...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
moderator
LuX_CRO kaže...
Ček ti vjeruješ u tu foru 4x15€

Gle kupio sam BF3 LE sa B2K 49.99€ i ok da sam htio samo BF3 onda bi ga platio manje, ali bi onda platio B2K dodatno

Po kojoj logici nije uračunat B2K

ako korisnik kupi Premium onda dobiva sve DLC-e za 49€što ulazi i B2K (što znači da bi svaki DLC trebao koštati 9.8€) nigdje nije napisano da je B2K free of charge

tko njima zabranjuje da imaju različite cijene prilikom kupnje Premiuma ili pojedinačnog DLC-a.

I ja sam platio BF3 sa B2K 50€ i platio sam premium 50€.

Nitko im ne zabranjuje,ali svaki dlc će biti 15€ tako da je računica jasna.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

I ja sam platio BF3 sa B2K 50€ i platio sam premium 50€.

Nitko im ne zabranjuje,ali svaki dlc će biti 15€ tako da je računica jasna.

A zar bi ih ubilo da su dali 10 eura popusta onima koji imaju B2K??

Ja sam rekao i ponovit ću..

Radije ću raspodjeliti 50 eura na nekoliko igara i podržati više studija, među kojima i neke mlade i perspektivne, a ne ići uz dlaku jednoj pohlepnoj kompaniji..

16 godina
Co7 kaže...

Sry svima

http://www.ggc_stream.com/search/server/guid/ban/98028861071a41899480dba437cb017ex_Co7

Ne radi link, daj drugi skriptiraj {#}

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas malo htjeo igrati i pri kraju runde EA server disconnect, neki dan isto. Iako imam sve portove otvorene i PB update. Al dobro nije kao na release-u kad me ono baš stalno izbacivalo, valjda mi je prosjek bio da svaku drugu rundu završim ako i to.

Na šta mi qut ratio liči imam 36% izgleda kao da sam rage quitter iako me u prosjeku više izbacuje iz matcheva u kojima pobjeđujem XD.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Sry svima

jbg vidim ja da je tebi dosadno....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

meni za bf3 ni neda u driverima fxaa upalit a to je bit ce jer imam fxaa injector,ja mislim da zato

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 3

Pozz!
"Kupio" sam si BF3 da vidim dal ce mi moc komp ga pokrenut, da ga nekupim bezveze ako ga necu moci igrati.

"Kupio" sam od skidrowa, sve instalirao, instalirao i patch 4, ali igrica se nezeli pokrenut.

Kliknem na ikonu bf3.exe, ali kao da ga nisam niti upalio, u task manageru je pokrenut u procesima nekoliko sekundi i onda se zgasi.

Dali je to pokazatelj da ga necu moci igrati ili?

Lp!

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice