Mi iz G kad jedan napokon skuži dobru camp poziciju:
Suze mi idu 
Suze mi idu 
Hahahaha ma i da to imaš ne vrijedi više od 100kn :))
vrijedi 1000 sigurno
daj mu komp za igricu najbolje o bože poštedi nas gluposti
vrijedi 1000 sigurno
to nisu gluposti u mad?...tebi bi zato sto ti tako bahat dao sa sa nadoplatom uz komp :D
evo da malo izreklamiram naš server, ipak bi rado vidjeli malo više hrvata
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b7e5bd8a-6a94-4bf3-8794-894844ada917/Platoon-Rijeka-Croatia-PRi-Rush/
vrijedi 1000 sigurno
to nisu gluposti u mad?...tebi bi zato sto ti tako bahat dao sa sa nadoplatom uz komp :D
nisam bahat samo pišeš gluposti.1000 kn?? lol 400 kn je realna cijena,bez obzira radilo se o ljudini lil neznam kome,nevezano za stats vauuuu imat će bomba statse,pa više meni vrijedi moji stasi da vidim kako ja igram ili neigram :) nego onih zlatnih 100 orlova, mislim do toga ti je stalo jedino ako si maloumno mučko đubre ili još ideš u školu da se izkurč*š
Ovaj šta čuči najbolje je Wiz4rd ;)
...razmisljam si nick promjeniti u "wiz da chuchavac" 
bolje samo u chuch4v@c
...razmisljam si nick promjeniti u "wiz da chuchavac" 
Ako ikad otvorim dućan sa sanitarnom opremom molim autorska prava na "Wiz da Chuchavac"..
Školjke...čanife...čuu-čaaaavci...pravi...rancuski oriđinal.
vrijedi 1000 sigurno
nisam bahat samo pišeš gluposti.1000 kn?? lol 400 kn je realna cijena,bez obzira radilo se o ljudini lil neznam kome,nevezano za stats vauuuu imat će bomba statse,pa više meni vrijedi moji stasi da vidim kako ja igram ili neigram :) nego onih zlatnih 100 orlova, mislim do toga ti je stalo jedino ako si maloumno mučko đubre ili još ideš u školu da se izkurč*š
prekini spamat il cemo obojica naj****...niti znam ljudinu niti tebe i sprdam se naravno, posto su ljudi po forumu prodavali accounte od wowa itd za 1000 kn, pa samo zbog toga reko al jebiga ti to neshvacas -.-...nemam se ja kome kurcim prevelik sam pro za takve rasprave haha
koji likovi,pa covjek se zaj.... i planete ko sibice
Netko na server? Ja čekam.
evo da malo izreklamiram naš server, ipak bi rado vidjeli malo više hrvata
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b7e5bd8a-6a94-4bf3-8794-894844ada917/Platoon-Rijeka-Croatia-PRi-Rush/
opa,kolege riječani stižem
Razlika je bila u 5 sec.
Ali ajmo i ss od prve runde, ovdje su bili skripte obostrane pa nije fora, zelimo rundu kada smo imali ex(kluzivna) prava na skripte 
Eh stari da imam taj screen odmah bi ti ga dao ali pošto sam tolko jeftina ličnost i jednostavno kad gubimo ne volim uzimat screen.

Ali daj smili nam se onu prvu rundu ste nas iz guzičili i iz analizirali do boli.

Usput ovaj vaš furyo, imam osjećaj kad me ugleda i počne da puca da izgleda kao ovaj:
Razlika je bila u 5 sec.
Ali ajmo i ss od prve runde, ovdje su bili skripte obostrane pa nije fora, zelimo rundu kada smo imali ex(kluzivna) prava na skripte 
Eh stari da imam taj screen odmah bi ti ga dao ali pošto sam tolko jeftina ličnost i jednostavno kad gubimo ne volim uzimat screen.

Ali daj smili nam se onu prvu rundu ste nas iz guzičili i iz analizirali do boli.

Usput ovaj vaš furyo, imam osjećaj kad me ugleda i počne da puca da izgleda kao ovaj:
hahahhaha,genijalno genijalno prijatelju 
Budem ja tebe izbušio pico.

Dam ti ja busilicu da ga bolje izbusis :)
Zašto me ne želi spojit u nijednu igru, jel mi može netko na PP pomoć. Hvala!
Zašto me ne želi spojit u nijednu igru, jel mi može netko na PP pomoć. Hvala!
A koju poruku ti javi kad se pokušaš spojiti na server?
Dolje lijevo imam game menager: Vrti mi stalno connectin, pa onda loading level i tako stoji već 15 min -.-'
pokušaj restart komp-a xD
Ma evo odigrao sam 2 mape, ne znam gdje mi je gori score bio :D
2-11 i drugu nisam od tuge niti gledao haha
Prevelika i kompleksna je mapa, a ja nemam pojma gdje sam niti koje oružje valja, ubiju me čim se stvorim...
Ma evo odigrao sam 2 mape, ne znam gdje mi je gori score bio :D
2-11 i drugu nisam od tuge niti gledao haha
Prevelika i kompleksna je mapa, a ja nemam pojma gdje sam niti koje oružje valja, ubiju me čim se stvorim...
možda je bilo bolje da si odustao kad ti je pisalo da nemožeš uc u igru :D
A i meni se čini da je :D
Al polako recite mi koji su vam top 3 izbori pušaka, snipera, pištolja, tako da se znam opremit :D
I mene to zanima.
A i meni se čini da je :D
Al polako recite mi koji su vam top 3 izbori pušaka, snipera, pištolja, tako da se znam opremit :D
Moj top 3 za sve klase ti je:
Assault. 1. M16A3
2. AN-94
3. AK-74M (dobar za mid range)
Engineer: 1. M4A1
2. A-91
3. G36C
Support: 1. M27 IAR
2. RPK-74M
3. M240B
Recon: 1. M98B
2. L96
3. M40A5
Pištolji: 1. 44. Magnum (često ga koristim dobar za close range)
2. MP443
3. G18
ma goni ovu igru u tri mile materine više..
ma goni ovu igru u tri mile materine više..
Nije valjda moguće da ti ne radi? 
Ma ke kazo? Što je ovo? Već tri dana prazan server zjapi!
Il san ja uvik u krivo vrime?