Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.227.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
Mozda DLC bude free :)

Slatki snovi...

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Battlefieldu 3 treba S&D mod iz CoD-a na manjoj mapi. Dobili bismo daleko manje cluster fuck situacija i opreznije igranje. Što se trenutnog tiče, friendly fire bi trebao na ON - opet je puno bolje iskustvo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tendenciju ka isključivanju FF-a po difoltu DICE je pokazao još u BF2, a meni je to bilo jednostavno nevjerojatno.

Igra s uključenim FF-om je milijun puta zabavnija i kvalitetnija, da kill cam ne spominjem.

Da nisu uveli sulude "custom" oznake za servere, koje su kao oznaka za nešto na što nitko ne ide, ne bih ni pomislio na FF off na Bugu.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

6 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Jučer sam nakon nekog vremena malo letio helićem i ostao neugodno iznenađen.

Dvije rakete nisu više dovoljne da se uništi protivnički heli?

Nekoliko puta sam lika pogodio s obje rakete i ništa... heli je skršen i počne padati (ali nije uništen), a lik mi je svaki put iskakao van živ i zdrav???

Druga stvar, nakon patcha prvi put ulovio 870 shotgun - pa to je smeće od oružja sad.

Pa više ne možeš ubit čovjeka na 2 metra s njim... ili sam ja neprecizan?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Skilledžija kaže...

Druga stvar, nakon patcha prvi put ulovio 870 shotgun - pa to je smeće od oružja sad.

Pa više ne možeš ubit čovjeka na 2 metra s njim... ili sam ja neprecizan?!

Uzmi M26 shotgun i stavi s railom na taj 870 shotgun, pa vidi šta je shotgun.

13 godina
DrNasty kaže...

Uzmi M26 shotgun i stavi s railom na taj 870 shotgun, pa vidi šta je shotgun.

Ma rokam ja s Dartom kad me naljute, al nerfat će ga kad tad pa probavam s čim ću igrat :)

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Client side hit detection FTW.

Bnet me jučer opet hebao, download mi je bio 10, ali zato upload ni 0.2, uz je*ački jitter.

Rezultat, svi moji pogotci su se registrirali pun k kasnije.

Na Kaspianu se naganjam sa nekim likom oko stijene na C. Pogodim ga sa snipom - ništa, izvadim pištolj ispraznim mu cijeli klip u leđa, dobijem sve hit markere i tolko sam mu blizu da vidim da mu nakon prvih 3, 4 metka health uopće ne opada ispod nekih 10-20%. On otrči iza stijene i nakon neke 2, 3 sekunde padne mrtav i kao ja sam ga ubio.

Mogu si zamislit koliko je hebao mamicu i meni i DICE-u.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 9:08 (Vash).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Tendenciju ka isključivanju FF-a po difoltu DICE je pokazao još u BF2, a meni je to bilo jednostavno nevjerojatno.

Igra s uključenim FF-om je milijun puta zabavnija i kvalitetnija, da kill cam ne spominjem.

Da nisu uveli sulude "custom" oznake za servere, koje su kao oznaka za nešto na što nitko ne ide, ne bih ni pomislio na FF off na Bugu.

Eh, dobra stara vremena na BUG BC2 serveru. {#}

Taj server je bio točno po moje ukusu. Postavke odlične, bez idijotskih pravila i odlična ekipa bez (previše) wajnera. Jedan od razloga zašto će mi BC2 ostati u tako dobrom sjećanju. {#}

U BF3 ja ovaj killcam jednostavno ne mogu progutati. A fali mi i FF.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Lovim ja jetove helijem jučer i po tko zna koji put lock, seeker, flare, lock, seeker... ništa... 3 puta lockam isti jet i pošaljem ukupno 6 raketa u nizu. Sruši me njegov frend bi nakon minute, sjedim u jetu na nosaču, a lik u zraku eksplodira i ja dobijem kill.

LOL

P.S. Jučer sam s frendom letio u jetu u dvoje - letenje u dvoje je ključ uspjeha. Teže vas se locka (pucaju lockovi jer šeću od jednog do drugog kad ste blizu), a druge skidate k'o od šale.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Lovim ja jetove helijem jučer i po tko zna koji put lock, seeker, flare, lock, seeker... ništa... 3 puta lockam isti jet i pošaljem ukupno 6 raketa u nizu. Sruši me njegov frend bi nakon minute, sjedim u jetu na nosaču, a lik u zraku eksplodira i ja dobijem kill.

LOL

P.S. Jučer sam s frendom letio u jetu u dvoje - letenje u dvoje je ključ uspjeha. Teže vas se locka (pucaju lockovi jer šeću od jednog do drugog kad ste blizu), a druge skidate k'o od šale.

kako me to ubija u pojam, sa zemlje sa AA pokušavam lockati avion/helić i naleti neki drugi avio/helić kroz kadar i prebaci mi lock na njega.... užas

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Prvo šta radim kad me netko locka je traženje helića ili aviona iz mog tima. Fino proletim pored njega i sve 5. :)

Mučki.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Prvo šta radim kad me netko locka je traženje helića ili aviona iz mog tima. Fino proletim pored njega i sve 5. :)

Mučki.

Jučer smo mi tako dogovorno. Jedan s drugim idemo i kad nekog krene lockat, brejkamo jedan prema drugome. Mogu zamislit bijes onoga tko nas je lockao. :)

17 godina
neaktivan
Da je bio pametan šiljio bi vas mitračem. :)

AA rakete na avionu su šljuka.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma sa lockerom više nemreš qurca pogodit,još pogotovo ak si u heliću i lockaš avion,jedino ako je neki nob u avionu ko ja :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Pozdrav svima!

Sad mi se instalirao neki update, a ne vidim nigdje informacije o tome. Jel znate o čemu je riječ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma sa lockerom više nemreš qurca pogodit,još pogotovo ak si u heliću i lockaš avion,jedino ako je neki nob u avionu ko ja :D

Ne slažem se. Rušim avione i iz helija. I ne samo noobove. Većina uspije iskočiti, ali ih rušim poprilično.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Da je bio pametan šiljio bi vas mitračem. :)

AA rakete na avionu su šljuka.

Hebeš ti i mirtač kad mi dođe CoronaAce i izrešeta me s raketama prije nego uopće doleti u domet mojih metaka.

LudaVjestica kaže...

Pozdrav svima!

Sad mi se instalirao neki update, a ne vidim nigdje informacije o tome. Jel znate o čemu je riječ?

Neki manji patch, imaš piratov post pri vrhu prošle stranice.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 10:39 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ne slažem se. Rušim avione i iz helija. I ne samo noobove. Većina uspije iskočiti, ali ih rušim poprilično.

onda znaš vozit,ja ako je netko bolji u avionu nemrem mu ništa sa lock raketama,

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Od zadnjeg peča ne rušiš sigurno jer su AA rakete zbugane i DICE je to priznao. :)

Možda ti je ostalo u sjećanju od prije.

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Od zadnjeg peča ne rušiš sigurno jer su AA rakete zbugane i DICE je to priznao. :)

e pa točno!! ja kažem qurca nemrem pogodit s tim smeće

16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nije točno, sigurno, jer ih rušim poprilično. Nedavno sam na Wakeu skinuo 24 jeta, ubivši preko 15 pilota. Da dodam tome još desetak helića i hrpu mrtve pješadije? Ne znam kako se skrolaju battlelogovi i igra mi se još updejta (svih 15GB!)...

Inače, možeš o iskustvima pitati WarPiga, HAM7U i sl. posjetitelje Buga.

13 godina
Danny_HR kaže...

Pa šta nije pred neki dan bio mali patch za koji je rečeno da su sredili taj problem?

Mada, s obzirom da jučer nisam heli mogao skinuti s dvije rakete, očito nisu sredili to?

Ali, jučer sam avion dvaput srušio s tim istim raketama - sad mi više ništa nije jasno ;)

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen

Rakete same neće srušit ništa, barem ne raznijeti, ali disableani jet i heli padaju vrlo brzo.

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Možda je cheater?

13 godina
ZC_Someone kaže...
Neki manji patch, imaš piratov post pri vrhu prošle stranice.

Hvala, još sam preletila zadnje dvije tri stranice da vidim je li netko pisao o tome i promaklo mi. Sve u svemu ništa korisnog...

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Možda je cheater?

Kak to misliš "možda"?

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Kak to misliš "možda"?

Ostavio sam mogućnost rehabilitacije u međuvremenu.

14 godina
Battlefield 3

Raznorazne sačmarice,granate,RPG-ovi,ok to mi je jasno zasto neki serveri ne dozvoljavaju,ali zašto su me kickali jer sam koristio G3A3?

Sta je to tako posebno u toj puški?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Milka30 kaže...

Raznorazne sačmarice,granate,RPG-ovi,ok to mi je jasno zasto neki serveri ne dozvoljavaju,ali zašto su me kickali jer sam koristio G3A3?

Mora da si koristio onaj exploit.

17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Nisi trebao koristiti eksploit.

Ta puška ima bug da ubija protivnike i u principu je normalna praksa da benaš čovjeka koji to koristi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 11:56 (Danny_HR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice