Slatki snovi...
Slatki snovi...
Battlefieldu 3 treba S&D mod iz CoD-a na manjoj mapi. Dobili bismo daleko manje cluster fuck situacija i opreznije igranje. Što se trenutnog tiče, friendly fire bi trebao na ON - opet je puno bolje iskustvo.
Tendenciju ka isključivanju FF-a po difoltu DICE je pokazao još u BF2, a meni je to bilo jednostavno nevjerojatno.
Igra s uključenim FF-om je milijun puta zabavnija i kvalitetnija, da kill cam ne spominjem.
Da nisu uveli sulude "custom" oznake za servere, koje su kao oznaka za nešto na što nitko ne ide, ne bih ni pomislio na FF off na Bugu.
Jučer sam nakon nekog vremena malo letio helićem i ostao neugodno iznenađen.
Dvije rakete nisu više dovoljne da se uništi protivnički heli?
Nekoliko puta sam lika pogodio s obje rakete i ništa... heli je skršen i počne padati (ali nije uništen), a lik mi je svaki put iskakao van živ i zdrav???
Druga stvar, nakon patcha prvi put ulovio 870 shotgun - pa to je smeće od oružja sad.
Pa više ne možeš ubit čovjeka na 2 metra s njim... ili sam ja neprecizan?!
Uzmi M26 shotgun i stavi s railom na taj 870 shotgun, pa vidi šta je shotgun.
Ma rokam ja s Dartom kad me naljute, al nerfat će ga kad tad pa probavam s čim ću igrat :)
Client side hit detection FTW.
Bnet me jučer opet hebao, download mi je bio 10, ali zato upload ni 0.2, uz je*ački jitter.
Rezultat, svi moji pogotci su se registrirali pun k kasnije.
Na Kaspianu se naganjam sa nekim likom oko stijene na C. Pogodim ga sa snipom - ništa, izvadim pištolj ispraznim mu cijeli klip u leđa, dobijem sve hit markere i tolko sam mu blizu da vidim da mu nakon prvih 3, 4 metka health uopće ne opada ispod nekih 10-20%. On otrči iza stijene i nakon neke 2, 3 sekunde padne mrtav i kao ja sam ga ubio.
Mogu si zamislit koliko je hebao mamicu i meni i DICE-u.
Tendenciju ka isključivanju FF-a po difoltu DICE je pokazao još u BF2, a meni je to bilo jednostavno nevjerojatno.
Igra s uključenim FF-om je milijun puta zabavnija i kvalitetnija, da kill cam ne spominjem.
Da nisu uveli sulude "custom" oznake za servere, koje su kao oznaka za nešto na što nitko ne ide, ne bih ni pomislio na FF off na Bugu.
Eh, dobra stara vremena na BUG BC2 serveru.
Taj server je bio točno po moje ukusu. Postavke odlične, bez idijotskih pravila i odlična ekipa bez (previše) wajnera. Jedan od razloga zašto će mi BC2 ostati u tako dobrom sjećanju.
U BF3 ja ovaj killcam jednostavno ne mogu progutati. A fali mi i FF.
Lovim ja jetove helijem jučer i po tko zna koji put lock, seeker, flare, lock, seeker... ništa... 3 puta lockam isti jet i pošaljem ukupno 6 raketa u nizu. Sruši me njegov frend bi nakon minute, sjedim u jetu na nosaču, a lik u zraku eksplodira i ja dobijem kill.
LOL
P.S. Jučer sam s frendom letio u jetu u dvoje - letenje u dvoje je ključ uspjeha. Teže vas se locka (pucaju lockovi jer šeću od jednog do drugog kad ste blizu), a druge skidate k'o od šale.
Lovim ja jetove helijem jučer i po tko zna koji put lock, seeker, flare, lock, seeker... ništa... 3 puta lockam isti jet i pošaljem ukupno 6 raketa u nizu. Sruši me njegov frend bi nakon minute, sjedim u jetu na nosaču, a lik u zraku eksplodira i ja dobijem kill.
LOL
P.S. Jučer sam s frendom letio u jetu u dvoje - letenje u dvoje je ključ uspjeha. Teže vas se locka (pucaju lockovi jer šeću od jednog do drugog kad ste blizu), a druge skidate k'o od šale.
kako me to ubija u pojam, sa zemlje sa AA pokušavam lockati avion/helić i naleti neki drugi avio/helić kroz kadar i prebaci mi lock na njega.... užas
Jučer smo mi tako dogovorno. Jedan s drugim idemo i kad nekog krene lockat, brejkamo jedan prema drugome. Mogu zamislit bijes onoga tko nas je lockao. :)
ma sa lockerom više nemreš qurca pogodit,još pogotovo ak si u heliću i lockaš avion,jedino ako je neki nob u avionu ko ja :D
Pozdrav svima!
Sad mi se instalirao neki update, a ne vidim nigdje informacije o tome. Jel znate o čemu je riječ?
ma sa lockerom više nemreš qurca pogodit,još pogotovo ak si u heliću i lockaš avion,jedino ako je neki nob u avionu ko ja :D
Ne slažem se. Rušim avione i iz helija. I ne samo noobove. Većina uspije iskočiti, ali ih rušim poprilično.
Hebeš ti i mirtač kad mi dođe CoronaAce i izrešeta me s raketama prije nego uopće doleti u domet mojih metaka.
Pozdrav svima!
Sad mi se instalirao neki update, a ne vidim nigdje informacije o tome. Jel znate o čemu je riječ?
Neki manji patch, imaš piratov post pri vrhu prošle stranice.
Ne slažem se. Rušim avione i iz helija. I ne samo noobove. Većina uspije iskočiti, ali ih rušim poprilično.
onda znaš vozit,ja ako je netko bolji u avionu nemrem mu ništa sa lock raketama,
Od zadnjeg peča ne rušiš sigurno jer su AA rakete zbugane i DICE je to priznao. :)
Možda ti je ostalo u sjećanju od prije.
Od zadnjeg peča ne rušiš sigurno jer su AA rakete zbugane i DICE je to priznao. :)
e pa točno!! ja kažem qurca nemrem pogodit s tim smeće
Nije točno, sigurno, jer ih rušim poprilično. Nedavno sam na Wakeu skinuo 24 jeta, ubivši preko 15 pilota. Da dodam tome još desetak helića i hrpu mrtve pješadije? Ne znam kako se skrolaju battlelogovi i igra mi se još updejta (svih 15GB!)...
Inače, možeš o iskustvima pitati WarPiga, HAM7U i sl. posjetitelje Buga.
Pa šta nije pred neki dan bio mali patch za koji je rečeno da su sredili taj problem?
Mada, s obzirom da jučer nisam heli mogao skinuti s dvije rakete, očito nisu sredili to?
Ali, jučer sam avion dvaput srušio s tim istim raketama - sad mi više ništa nije jasno ;)
Rakete same neće srušit ništa, barem ne raznijeti, ali disableani jet i heli padaju vrlo brzo.
Možda je cheater?
Hvala, još sam preletila zadnje dvije tri stranice da vidim je li netko pisao o tome i promaklo mi. Sve u svemu ništa korisnog...
Možda je cheater?
Kak to misliš "možda"?
Kak to misliš "možda"?
Ostavio sam mogućnost rehabilitacije u međuvremenu.
Raznorazne sačmarice,granate,RPG-ovi,ok to mi je jasno zasto neki serveri ne dozvoljavaju,ali zašto su me kickali jer sam koristio G3A3?
Sta je to tako posebno u toj puški?
Raznorazne sačmarice,granate,RPG-ovi,ok to mi je jasno zasto neki serveri ne dozvoljavaju,ali zašto su me kickali jer sam koristio G3A3?
Mora da si koristio onaj exploit.
Nisi trebao koristiti eksploit.
Ta puška ima bug da ubija protivnike i u principu je normalna praksa da benaš čovjeka koji to koristi.