Dal se stacionarni AA još uvijek mogu uništiti sa TV raketama?
naravno,2 ti trebaju...
Dal se stacionarni AA još uvijek mogu uništiti sa TV raketama?
naravno,2 ti trebaju...
ma taj dart bi volio da nerfaju jer je uzas zivi,gle ja koji blage veze nemam gadjat budem prvi onda znas koliko je sati,da ljepo je skidat ali osjecam se usrano.evo tu sam usao pa mislim malo prije pola runde ili mozda nesto manje pa sam bio prvi http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/30082556/1/252637013/ . uglavnom oni koji znaju igrat ako ga nemaju skines ih koda igraju prvi put.volio bi da ga nerfaju malo
ma taj dart bi volio da nerfaju jer je uzas zivi,gle ja koji blage veze nemam gadjat budem prvi onda znas koliko je sati,da ljepo je skidat ali osjecam se usrano.evo tu sam usao pa mislim malo prije pola runde ili mozda nesto manje pa sam bio prvi http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/30082556/1/252637013/ . uglavnom oni koji znaju igrat ako ga nemaju skines ih koda igraju prvi put.volio bi da ga nerfaju malo
Volio bi i ja da ne umirem iza zida, da je supression normalan i da neke puške imaju smisla, ali eto...to je dice, abnormaly normal :)
Znam al prije je bio 1.0. Znači valjda su njega povećali.
Heh, uglavnom u tom slučaju sutra idem nabaciti par QS rundi :D
Bas me zanima kolko ps3 para iskešira da budu "prvi" tjedan dana prije...Điberi...
S čime se vi snimate, a da ne reže previše FPS? Mislim na igru, ne zanima me ono drugo...
S čime se vi snimate, a da ne reže previše FPS? Mislim na igru, ne zanima me ono drugo...
Nakon testiranja Dxtorya, PlayClawa, Frapsa i Afterburnera ja svoj glas dajem za PlayClaw. Al sve od navedenoga pristojno obavlja svoj posao.
Probaj Mirillis.
Budem provjerio o čemu se radi kad dođem doma.
Nakon testiranja Dxtorya, PlayClawa, Frapsa i Afterburnera ja svoj glas dajem za PlayClaw. Al sve od navedenoga pristojno obavlja svoj posao.
Probaj Mirillis.
Meni je Mirillis prčio neke druge aplikacije i onemogućio mi remote desktop. Ne znam zakaj. Vrnuo sam se na Fraps, ko ga je*e.
ma od mene nece vidjelti ni lipe od toga dlc-a dok nepoprave sve gluposti, a najprije delay i hitbox.
I da igram još BF3 nema šanse da bih kupio ovaj DLC. No fakin way. Nek si zabiju CQC mape.
Znam da će neki uzimati jedino zbog novih oružja, ali osobno nema teorije da bih uzimao map packove samo iz tog razloga.
Kako fale? Pa imaš TDM modove u svim mapama. Manje, više isti efekt imaš na mini verzijama svih mapa.
Da ne napominjem tu je i Metro, Damavand, Seine, Bazaar za grindanje. Dapače, ima na pretek malih mapa a manjak je velikih, otvorenih i vehicle orjentiranih mapa koje bi upravo trebale sačinjavati Battlefield.
Meni je Mirillis prčio neke druge aplikacije i onemogućio mi remote desktop. Ne znam zakaj. Vrnuo sam se na Fraps, ko ga je*e.
Meni pak recimo Dxtory uspori Skyrim skoro do neigrivosti. Dok su neki govorili da im radi odlično. Tko će ga znati.
Ja trenutno ima instaliran Fraps i PlayClaw. Fraps iz navike koristim kao mjerač FPSa, da tu i tamo uzmem neki SS u non-Steam igri ili možda snimim neki kratki video. Ali kad baš namjeravam snimati neki malo duži video (npr. cijelu rundu u BF3) upalim PlayClaw.
bazar i metro nebi smjelo biti preko 32 igrača...po meni jer su samo clusterfuck u allewayu i na b točki metro.
Arica, atacama, valparaiso, isla incentes...ah ta vremena....
bazar i metro nebi smjelo biti preko 32 igrača...po meni jer su samo clusterfuck u allewayu i na b točki metro.
Možda u neki dlc stave te mape,ili bar neke od tih.
Probaj mirillis,isto ne uzima fps.Meni je taj mirillis odličan program.
Uh kakav potencijal bi imao Valparaiso za mapu CQ modu uz male korekcije... I da njega stave po dva scout helija na svaku stranu :D
Možda u neki dlc stave te mape,ili bar neke od tih.
riječi ti se pozlatile.