Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.223.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Diablo86 kaže...

Dal se stacionarni AA još uvijek mogu uništiti sa TV raketama?

naravno,2 ti trebaju...

BF3 FlamingKing
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma taj dart bi volio da nerfaju jer je uzas zivi,gle ja koji blage veze nemam gadjat budem prvi onda znas koliko je sati,da ljepo je skidat ali osjecam se usrano.evo tu sam usao pa mislim malo prije pola runde ili mozda nesto manje pa sam bio prvi http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/30082556/1/252637013/ . uglavnom oni koji znaju igrat ako ga nemaju skines ih koda igraju prvi put.volio bi da ga nerfaju malo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo novi video za DLC:

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 20:27 (kalko1212).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Blade Runner31 kaže...

ma taj dart bi volio da nerfaju jer je uzas zivi,gle ja koji blage veze nemam gadjat budem prvi onda znas koliko je sati,da ljepo je skidat ali osjecam se usrano.evo tu sam usao pa mislim malo prije pola runde ili mozda nesto manje pa sam bio prvi http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/30082556/1/252637013/ . uglavnom oni koji znaju igrat ako ga nemaju skines ih koda igraju prvi put.volio bi da ga nerfaju malo

Volio bi i ja da ne umirem iza zida, da je supression normalan i da neke puške imaju smisla, ali eto...to je dice, abnormaly normal :)

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Superiška :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Imaš damage multiplier za pogodak u prsa (ne znam napamet koliko), ali imaš filmić koji to pokazuje:

Znam al prije je bio 1.0. Znači valjda su njega povećali.

Heh, uglavnom u tom slučaju sutra idem nabaciti par QS rundi :D

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 21:09 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Već sam ja gore objavio. 

Ovaj SPAS-12 na videu mi se čini kao 870CMS.

Kalko1212 ingame
16 godina
moderator
Tonči kaže...

Ti si već četvrti koji je stavio taj video.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bas me zanima kolko ps3 para iskešira da budu "prvi" tjedan dana prije...Điberi...

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

S čime se vi snimate, a da ne reže previše FPS? Mislim na igru, ne zanima me ono drugo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.4.2012 22:58 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

S čime se vi snimate, a da ne reže previše FPS? Mislim na igru, ne zanima me ono drugo...

Nakon testiranja Dxtorya, PlayClawa, Frapsa i Afterburnera ja svoj glas dajem za PlayClaw. Al sve od navedenoga pristojno obavlja svoj posao.

16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

Nakon testiranja Dxtorya, PlayClawa, Frapsa i Afterburnera ja svoj glas dajem za PlayClaw. Al sve od navedenoga pristojno obavlja svoj posao.

Probaj Mirillis.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Probaj Mirillis.

Budem provjerio o čemu se radi kad dođem doma. {#}

13 godina
Battlefield 3

Mali lag

BF3: Bombovich
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Probaj Mirillis.

Meni je Mirillis prčio neke druge aplikacije i onemogućio mi remote desktop. Ne znam zakaj. Vrnuo sam se na Fraps, ko ga je*e.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
protjeran
Battlefield 3

ma od mene nece vidjelti ni lipe od toga dlc-a dok nepoprave sve gluposti, a najprije delay i hitbox.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mozda DLC bude free :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

I da igram još BF3 nema šanse da bih kupio ovaj DLC. No fakin way. Nek si zabiju CQC mape.

Znam da će neki uzimati jedino zbog novih oružja, ali osobno nema teorije da bih uzimao map packove samo iz tog razloga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja cu uzeti jer mi sad ovake mape fale u bf3... A tko zna mozda bude i free kao u bc2....
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Ja cu uzeti jer mi sad ovake mape fale u bf3... A tko zna mozda bude i free kao u bc2....

Kako fale? Pa imaš TDM modove u svim mapama. Manje, više isti efekt imaš na mini verzijama svih mapa.

Da ne napominjem tu je i Metro, Damavand, Seine, Bazaar za grindanje. Dapače, ima na pretek malih mapa a manjak je velikih, otvorenih i vehicle orjentiranih mapa koje bi upravo trebale sačinjavati Battlefield.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 0:58 (gringo88).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Meni je Mirillis prčio neke druge aplikacije i onemogućio mi remote desktop. Ne znam zakaj. Vrnuo sam se na Fraps, ko ga je*e.

Meni pak recimo Dxtory uspori Skyrim skoro do neigrivosti. Dok su neki govorili da im radi odlično. Tko će ga znati.

Ja trenutno ima instaliran Fraps i PlayClaw. Fraps iz navike koristim kao mjerač FPSa, da tu i tamo uzmem neki SS u non-Steam igri ili možda snimim neki kratki video. Ali kad baš namjeravam snimati neki malo duži video (npr. cijelu rundu u BF3) upalim PlayClaw.

14 godina
neaktivan
Pa sve mape osim metro i bazzar su ogromne i namjenjene u prvu ruku vozilima... DICE je u bc 2 sa Aricom i Atacamom napravio mala remek djela... Nikad nisam u fps naisao na tako dinamicne mape. Pa pogledaj sto su sada napravili poslije patcha mapi Kharg u TDM... Jedna od bolji mapa samim prosirenjem je upropastena, a razlog je bio sto su se pice na serverima prevelikog broja igraca tipa TDM 64 zalili na spawn kill. Taj mod nije nikad trebao imati preko 24 igraca. Da ne govorim za SDM koji su upropastili ogromnim mapama. I povecali su spawn protect koji je sad tako frustira u modu poput SQR ili rusha... Npr. Neki dan igramo mec protiv HCF i jedan neprijatelj pali plant i pocmem pucati po njemu ,a tada se na njega spawna igrac i nijednog od njih ne mogu ubiti......
15 godina
ceco22 kaže...
Pa sve mape osim metro i bazzar su ogromne i namjenjene u prvu ruku vozilima... DICE je u bc 2 sa Aricom i Atacamom napravio mala remek djela... Nikad nisam u fps naisao na tako dinamicne mape. Pa pogledaj sto su sada napravili poslije patcha mapi Kharg u TDM... Jedna od bolji mapa samim prosirenjem je upropastena, a razlog je bio sto su se pice na serverima prevelikog broja igraca tipa TDM 64 zalili na spawn kill. Taj mod nije nikad trebao imati preko 24 igraca. Da ne govorim za SDM koji su upropastili ogromnim mapama. I povecali su spawn protect koji je sad tako frustira u modu poput SQR ili rusha... Npr. Neki dan igramo mec protiv HCF i jedan neprijatelj pali plant i pocmem pucati po njemu ,a tada se na njega spawna igrac i nijednog od njih ne mogu ubiti......

bazar i metro nebi smjelo biti preko 32 igrača...po meni jer su samo clusterfuck u allewayu i na b točki metro.

Arica, atacama, valparaiso, isla incentes...ah ta vremena....

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

bazar i metro nebi smjelo biti preko 32 igrača...po meni jer su samo clusterfuck u allewayu i na b točki metro.

Možda u neki dlc stave te mape,ili bar neke od tih.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
@playclaw 3 je odlican program... Ne uzima mi uopce FPS dok se snima... A on snima u onoliko fps koliko postavis... Prije je bilo cak mogucnost postavit lock FPS na true... Tako da ti snima u onoliko fps koliko ti daje komp, ali je prije par patchova uklonjeno.
16 godina
moderator
ceco22 kaže...
@playclaw 3 je odlican program... Ne uzima mi uopce FPS dok se snima... A on snima u onoliko fps koliko postavis... Prije je bilo cak mogucnost postavit lock FPS na true... Tako da ti snima u onoliko fps koliko ti daje komp, ali je prije par patchova uklonjeno.

Probaj mirillis,isto ne uzima fps.Meni je taj mirillis odličan program.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Pirat za taj dlc dajem odmah 60eura... :)
@fila bazar na 64 je odlicna mapa... Ta b zastavica i nije najvaznija kao naprimjer u metro... Cak bi i merto da su ga pametnije izveli bio sasvim solidna CQ mapa... Tipa da su cetiri zastavice i da se igra cjela mapa s kojim prolazom vise u CQ modu...
14 godina
neaktivan

Uh kakav potencijal bi imao Valparaiso za mapu CQ modu uz male korekcije... I da njega stave po dva scout helija na svaku stranu :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 8:03 (ceco22).
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Možda u neki dlc stave te mape,ili bar neke od tih.

riječi ti se pozlatile.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice