Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja opsesivno spotam sve što leti, jer znam kolko pi*dim kada sam u zraku i ništa nije spotano.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sviđa mi se što će poboljšati havoc. Ali volio bih vidjeti da poboljšaju korištenje guided rocket-a, jer kada sam u havocu jedva išta gađam ako nije spotano SOFLAM-om.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
sardax kaže...
TomoR kaže...
sardax kaže...

Moze samo glupo pitanje :) 

Na mom kompu, imam priliku promijeniti GPU trenutni u Gainward GTX 570 1280MB za nikakve pare, pa me zanima hoce li ta GPU sada tjerati BF3 na ULTRA @1920x120 uredno sa 50-60 FPS? Hvala :) 

Ne učitava mi "Moj PC", tj. tvoj PC, pa molim te ispiši nam komponente koje imaš trenutno.

Evo, sada bi morao moci otvoriti Moj PC :) 

Ipak, donio sam odluku, idem po 570 xD

i ja sam endivja all the way, al razmisli i o alternativi, koja ima 2GB memorije....(6970, ima links akciju ovaj vikend mislim)

15 godina
Battlefield 3

A ono što kao rus uvijek nosim kalaš umjesto m16?=??

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/M0RsKkA_DZuKeLA][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/M0RsKkA_DZuKeLA.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Procitao sam stranice i stranice komentara na Battlelogu vezano uz update.

Ovi su najcesci:

- veselje zbog trube na jeepovima

- MAV kills i "lift" napokon maknuti

- nikome nije jasno kako ce flares biti protiv laserski navodjenih raketa. a cemu onda ECM? - mislim da je ovo najcesci komentar

- i sto znaci da guided rockets nece ici na leteca vozila

- hrpa ih je odusevljena zbog dodatnog magazina za AS VAL

- skoro svi nezadovoljni jer ne zele objaviti datum izasla patcha

- nezadovoljni jer se ne spominje battlerecorder

- i naravno zasto se spominje samo balansiranje oruzja i klasa a ni rijeci o diskonekcijama, bugovima i punkbuster greskama

- sretni zbog 1 shoot/kill aviona i helica za glavno oruzje tenka (jedan lik je protiv :) )

- cesto pitanje "a gdje je como rose 2.0?"

- aktiviranje C4 poslije smrti - e u ovome su podjeljeni :)

Eto, najcesci komentari.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
8 0 hvala 3
16 godina
moderator
Battlefield 3

Pa još vam je taj pederko od zh1nta podebljao da to nije sve što se tiće updejta (Note that this is still not a full update list)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To nestajanje raketa meni najviše diže tlak. Tko se sjetio tog featurea mamu sam mu već tolko izroštiljao da to nije istina.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

sta sad, postavim c4 ubiju me i nestane c4, famas na 25 metaka, zaista lijepo od dicea, nema sta, jos ako tako nastave, pa neces moci igrati kako treba

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se to meni čini ili sve manje ljudi igra BF3? Gledam sad listu servera, 75% ih ima nula igrača. Ima li neka statistika koliko ljudi još igra BF3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

ima dosta praznih, al brate , 75% je i vise nego pretjerano

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

E koliko još stvari treba popraviti...a oni nam mažu oči sa cars will be faster blown with venom and kasatka minigun.

yes, to je bitno, sad idem killat aute.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/M0RsKkA_DZuKeLA][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/M0RsKkA_DZuKeLA.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sutra izlazi film Act of Valor... Ako se sjećate od njihovog trailera smo dobili nekoliko besplatnih dog tagova... Evo vam link od njihove stranice: http://actofvalor.com/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
Laserski lockane rakete ometane flareovima, hm, dakle ako daju da stingeri/igle lockaju sa soflamom u kombinaciji to i nema nekog smisla posto i pilot i gunner i dalje sibaju flarese!? Jel to tako ili nesto krivo citam?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Laserski lockane rakete ometane flareovima, hm, dakle ako daju da stingeri/igle lockaju sa soflamom u kombinaciji to i nema nekog smisla posto i pilot i gunner i dalje sibaju flarese!? Jel to tako ili nesto krivo citam?

dobro čitaš , samo što sad kad netko izbaci flare, ne nestaje lock nego samo ometa već ispaljena raketa(ili više njih), tj. kad gunner i pilot ispucaju flare morat će bježat.

samo ne kužim još lasersko navođeni projektil će moć gađat samo zemlju, a to trenutno može i bez laserskog locka, (što neki neznaju u tenku pa čekaju da mu ga citv nacilja umjesto da ga isspali i bez laser locka)... čemu onda uopće laser?? samo da pojača dmg sa 30%, na vertiklani udar od 50% dmg-a...

odvojit će zračne i zemljane bitke previše...

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da ovo za guided missiles se odnosi na sve navodjene rakete Zemlja-Zemlja i Zrak -Zemlja. Tako da vise gunner u helicu nece moc pogodit drugi lockani heli. Niti ce tenkovi i pjesadija s Javelinom moc gadjat mete u zraku.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Maloprije igram Merto 64 igraca conquest,no rules server 2000 tickets(totalna razvaljotka){#},naredam 82 killova,no stisnu nas van na samu bazu(zauzeli Cafe),ja se MAV-om dignem na zgradu(slika),i snipom poskidam jos 19 komada kickaju me sa servera!???

Campera je bilo ko u prici,jedan sa mortar bugom,granate,onaj M..i nesta,RPG,ma sve je dozvoljeno!

Sta sam ja to krivo napravio?100 kill max mozda?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 17:46 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hehe što svi kukaju zbog MAV-a! :) Pa imate i dalje mobile spawn pa se penjite po zgradama. Ne možete to samo na par mapa gdje se ne skače iz zraka.

15 godina
Milka30 kaže...

Maloprije igram Merto 64 igraca conquest,no rules server 2000 tickets(totalna razvaljotka){#},naredam 82 killova,no stisnu nas van na samu bazu(zauzeli Cafe),ja se MAV-om dignem na zgradu(slika),i snipom poskidam jos 19 komada kickaju me sa servera!???

Campera je bilo ko u prici,jedan sa mortar bugom,granate,onaj M..i nesta,RPG,ma sve je dozvoljeno!

Sta sam ja to krivo napravio?100 kill max mozda?

Lijepo pitaj tko je admin na serveru i nemoj njega ubijat iz glich pozicije{#}

Kendo
16 godina
xyan kaže...
i ja sam endivja all the way, al razmisli i o alternativi, koja ima 2GB memorije....(6970, ima links akciju ovaj vikend mislim)

A gledao sam, nije velika razlika u cijeni, a valjda nije ni u performansama :) 

Ono sta je kljucno je da prakticki ovu GTX570 nebi niti platio, ne pitaj, ... Pa jeli velika razlika 570 vs. 6970? 

Ipak cu igrat na 1920x1200, a uskoro cu imat jos jedan monitor, ali ne za EYEFINITY ili SURROUND u nVidie, vec ce na drugome biti otvoreni chatovi i slicno :)

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Ljudovi imam pitanje u vezi grafe opcenito i u vezi bf'a. Postavio sam ga u temi 'graficka za bf3' pa ak mozete skicnut i dat koji prijedlog/savjet. Hvala
Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
Battlefield 3

ovo su sve gameplay ispravke ,a gdje su one prave što se tiče stabilnosti igre,laga, delay-a i opčenito poboljšanja rada same igre

nadam se da će to biti kad sljedeći put update-ju listu

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jedan od moih bolji battlereporta {#}

prva linija samo ja hehe

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/22439486/1/307554243/

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 20:40 (BugUser).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam PROBLEM i to veliki;

danas sam kupio novi monitor, Dell 23'' @ 1920x1080 i MIŠ

mi ne radi kako treba. Ako uključim 'raw input', dobijem input lag (valjda je to to)

na način da pomaknem mišem lijevo-desno a u igri mi se oružje pomiče lijevo-desno skroz polako

i dalje nemam NIKAKVE kontrole nad kretanjem, apsolutno.

Ako zavrtim miš bezveze, tebam čekati 20ak sekundi da se prestane okretati croshair odnosno aim

po cijelom ekranu na sve strane. Čak mi ni Escape tipka na tipkovnici ne registrira u to vrijeme.

Dakle , potpuno ne igrivo.

U drugu ruku, ako ugasim 'raw input', dobijem nešto blizu normalnom igranju

ali daleko od normalnog jer me igra očito proizvoljno zahebava na trenutke.

Primjer:

Trčim ravno i gledam oko sebe, sve je ok, sensitivity mi paše.

Idem se naglo okrenuti a miš, NE IGRA (trzanje, framedrop, bilo što) ne reagira odnosno ima sttutter.

Nakon toga se idem naglo okrenuti na isti način i sve se zavrti brže nego što bi trebalo.

Uistinu je teško objasniti, nisam još pomno istestirao ali ogroman mi je problem.

Vodite računa da sam s nekima od vas jutros igrao na BUG serveru i apsolutno sve mi je radilo ok.

Ikakve ideje?

Eventualno mi pada na pamet da sam trenutno spojen preko DVI-a a prije sam bio spojen preko VGA konektora.

Ne stignem sad testirati.

Sweet Jesus.. opet nešto.

BTW, miš naravno radi savršeno unutar windowsa (nemojte me tlačit što sam ga zalijepio u ormar neki dan, nije do toga) {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Imam PROBLEM i to veliki;

...

BTW, miš naravno radi savršeno unutar windowsa (nemojte me tlačit što sam ga zalijepio u ormar neki dan, nije do toga) {#}

čini mi se da ti se config od bf3 ushebal... probaj ga nekako resetirat, (obrisat ili tako nesto)... pa opet poštelat postavke...

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
mrfloyd kaže...

dobro čitaš , samo što sad kad netko izbaci flare, ne nestaje lock nego samo ometa već ispaljena raketa(ili više njih), tj. kad gunner i pilot ispucaju flare morat će bježat.

samo ne kužim još lasersko navođeni projektil će moć gađat samo zemlju, a to trenutno može i bez laserskog locka, (što neki neznaju u tenku pa čekaju da mu ga citv nacilja umjesto da ga isspali i bez laser locka)... čemu onda uopće laser?? samo da pojača dmg sa 30%, na vertiklani udar od 50% dmg-a...

odvojit će zračne i zemljane bitke previše...

Govori se o guided rocket a ne missile

pero_HR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li je sigurno obrisati BF-ov .cfg?

Odnosno, da li ga igra sama nanovo kreira unutar foldera prilikom idućeg pokretanja?

Mislim da je pod my docs..

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Da li je sigurno obrisati BF-ov .cfg?

Odnosno, da li ga igra sama nanovo kreira unutar foldera prilikom idućeg pokretanja?

Mislim da je pod my docs..

napravi backup prije, za svoju sigurnost...

14 godina
Battlefield 3

obrisi slobodno, i kad bues opet ulazio on ce napraviti novi ;)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
xyan kaže...

A gledao sam, nije velika razlika u cijeni, a valjda nije ni u performansama :) 

Ono sta je kljucno je da prakticki ovu GTX570 nebi niti platio, ne pitaj, ... Pa jeli velika razlika 570 vs. 6970? 

Ipak cu igrat na 1920x1200, a uskoro cu imat jos jedan monitor, ali ne za EYEFINITY ili SURROUND u nVidie, vec ce na drugome biti otvoreni chatovi i slicno :)

Ma to ti je skoro isto. Neces pogrijesiti niti sa GTX 570 niti sa 6970. Iako bih ja vise isao na 570 zbog physx-a i tih njihovih cuda i jos 300 kuna u đdžep spremis.

A tih 700 Mb u memoriji ti se i ne osjeti. 

BF3 nick: herdjuro
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Kalko1212 ingame
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice