Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo kafa se pije, marlboro se pushi, bf 3 metro je na bug serveru, fraps spreman ... aaaajmoooooooooo

just overpowered
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Zero2 kaže...
Jarun_FTW kaže...

Eo jedan moj video za drahića da vidi kak se to radi kad njih "sedmorici" dodes sa leđa {#}

To HC?

naravno pa ko jos igra normal hahahaha

14 godina
neaktivan
M4X kaže...

ja nemogu uopće igrat SP,počne operation svordbreaker,izađemo iz vozila i onda malo kasnije uvijek stane na istom mjestu

u web browseru piše da je nešto pošlo krivo i disconect

..i ja sam imao takav problem .... uvijek na istom mjestu..u onom prolazu (cini mi se kao MP Great bazaar mapa) ... e sad nedavno sam slucajno obrisao BF folder u my documents ( tamo su spremljene video postavke, bindane kontrole i SP save) ... bas sam krenuo igrat napokon SP kad je origin bio offline i sad mi je normalno proslo taj dio (naravno morao sam igrati iz pocetka :X)

15 godina
neaktivan

Ako ima netko tko posjeduje tg782 ruter od t-coma, da mi malo pomogne sa otvaranjem portova potrebnih za BF3 ? može na PP, hvala .........

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Ako ima netko tko posjeduje tg782 ruter od t-coma, da mi malo pomogne sa otvaranjem portova potrebnih za BF3 ? može na PP, hvala .........

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782T/Battlefield_3.htm

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
odjavljen
generic9974 kaže...
M4X kaže...

ja nemogu uopće igrat SP,počne operation svordbreaker,izađemo iz vozila i onda malo kasnije uvijek stane na istom mjestu

u web browseru piše da je nešto pošlo krivo i disconect

..i ja sam imao takav problem .... uvijek na istom mjestu..u onom prolazu (cini mi se kao MP Great bazaar mapa) ... e sad nedavno sam slucajno obrisao BF folder u my documents ( tamo su spremljene video postavke, bindane kontrole i SP save) ... bas sam krenuo igrat napokon SP kad je origin bio offline i sad mi je normalno proslo taj dio (naravno morao sam igrati iz pocetka :X)

točno to,u onom prolazu nedugo nakon šta izađu iz vozila i uvijek na istom mjestu i isti screen

14 godina
Jarun_FTW kaže...
Zero2 kaže...
Jarun_FTW kaže...

Eo jedan moj video za drahića da vidi kak se to radi kad njih "sedmorici" dodes sa leđa {#}

To HC?

naravno pa ko jos igra normal hahahaha

Khm...normal igraju svi normalni...uglavnom...LMG...HC....METRO...boring

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Battlefield 3

ajde ekipa umjesto prepirke...normal i hc...evo vam par mojih medalja i ribona iz real life-a {#}

1991-95 1991-95
::: peace 0n earth :::
Moj PC  
42 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svaka čast {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
 Ali tu već dolazimo na vic o Muji i položenom vozačkom na PlayStationu...

Neznam taj, kako ide?

Moze malo OT valjda nece biti kartona!{#}

14 godina
forzzuk kaže...

Isprobao playclaw zadnjih par dana, nebo-zemlja naspram FRAPS-a.

Upravo snimio i uploadam na YT jedan kratak Alan Wake video.

Sviđa mi se što se unutar programa može odrediti koliko jezgri koristi te

koje sve overlaye želite da vam budu uključeni (cpu, gpu, fps, vrijeme) te ih manualno vučete i postavljate na položaj.

Može se odabrati kvaliteta snimljenog materijala odnosno razina njegove kompresije.

Sve u svemu, jako mi se sviđa.

Kad i ako mi se bude dalo, mogao bih po prvi put probati napraviti frag movie ako

se tako zove, čisto malo akrobacija i napucavanja u BF-u.

I ja sam isprobao taj Playclaw i kod mene totalna suprotnost,trzanje do bola,kod Frapsa ne!

Doduse Playclaw koji sam koristio je crackan,tako da to trzanje prepisujem losem piratu!

No jednu zanimljivu stvar cu navesti:

Sjecate se moga problema"black screen whan server changing map"?Ako igram jednu mapu sve je ok,no ako odaberem servere gdje se razlicite mape rotiraju,zapnem na black screenu sa loading prilikom mjenjanja mape!

Taj problem imam od kako je dosao prvi patch,jos ga nitko nije uspio rijesiti!

Kako sam probao Playclaw,iskljucio sam Fraps(koji mi uvjek je radio tokom igranja)slucajno sam odabrao server koji je rotirao mape(inace ih izbjegavam) i uspio sam uz malo duze cekanje sa jedne mape preci u drugu?!?!To mi uspjeva u prosjeku 15%.

Nakon toga naravno da sam probao igrati bez Playclaw-a i Frapsa,smanjio graficke detalje....no opet isti problem!

Kada ukljucim Playclaw ponekada uspijem(15% uspjesnost) bez toga problema preci na drugu mapu.

Nitko od odgovornih ne zna u cemu je problem i gotovo sve sam probao sto su mi preporucili.

Jedan lik mi je odgovorio jedinu pametnu:

Sounds like you are having an excessively long level loading bug

No ja ne znam sta da radim sa time.

Ima li tko kakvu ideju?

Sorry na toliko podebljanih tekstova,ali ovdje postovi se brzo izmjenjuju,tako da sam ovime samo htjeo povecati paznju!

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 11:40 (Milka30).
17 godina
Danny_HR kaže...

{#}

Lolčina!

remote doma pa cimamo ekipu! {#}

16 godina
wiz4rd kaže...

ajde ekipa umjesto prepirke...normal i hc...evo vam par mojih medalja i ribona iz real life-a {#}

Jesi njubara,nisi uspio dobiti Ace Pin {#}

16 godina

ovaj tip zna imat po 70/5 kd ratio ali nije haker več je stvarni snajperist i taj u igri teško griješi,brz sa sniperom za poludit

Nadam se da ce se javiti jos netko ko je vidio isto sto i ja. Nije igrao kao snajper i dobro je znao gdje ce se tko pojaviti i iza kojeg ugla, a onda prvi njegov metak i gotovo. Stvarno je bilo preocito. 

EDIT: tolko sam na brzinu procitao da nisam ni skuzio: STVARNI snajper.

talahase zaboravija sam poveznicu stavit,nisam mislija na onoga šta sam citira nego ovoga kojem je posao snajperist, htio sam reči da ne mora značit da je netko haker ako ima veliki k/d ratio

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 11:46 (dery).
14 godina
wiz4rd kaže...

Topic closed ;)

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za vlasnike TS3 servera:

http://www.tssync.net/about/

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dery kaže...

talahase zaboravija sam poveznicu stavit,nisam mislija na onoga šta sam citira nego ovoga kojem je posao snajperist, htio sam reči da ne mora značit da je netko haker ako ima veliki k/d ratio

kakve veze što je u real lifeu snajperist?

Cak i da su oruzja odsimulirana 1/1, ipak igraš sa tipkovnicom i mišem a ne sa nekom cjevčugom od par kila.

BF 3 =/= RL

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
16 godina
Zura kaže...
dery kaže...

kakve veze što je u real lifeu snajperist?

Cak i da su oruzja odsimulirana 1/1, ipak igraš sa tipkovnicom i mišem a ne sa nekom cjevčugom od par kila.

BF 3 =/= RL

igra uglavnom snajpera pa kažem moguče da mu je posao potpomogao za osječaj i reflekse,jer kad sam ga pratio u igri vidim da brzo uočava i pogađa na velike daljine

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
goranbm kaže...

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782T/Battlefield_3.htm

Evo napravio sam to... kako da znam da su portovi otvoreni ?? jer kad god probam provjeriti piše da nisu otvoreni ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
neaktivan
goranbm kaže...
Danny_HR kaže...
goranbm kaže...

Evo napravio sam to... kako da znam da su portovi otvoreni ?? jer kad god probam provjeriti piše da nisu otvoreni ??

http://www.canyouseeme.org/

15 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Imaš na toj stranici Port Checker Tool

http://portforward.com/help/portcheck.htm

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
neaktivan
Jarun_FTW kaže...
ceco22 kaže...

evo upravo sam skinuo trail verziju playclaw i program je odlican snimao sam u komadu neki 30 minuta bez trzanja, lagg i bilo cega sto bi smetalo u igri... i jos mozes pratit temperaturu i ostale sitnice.... samo sam primjetio da dobro jede cpu.... sutra uplacujem pare za cijelu verziju....

naci imas vise fps-a nego sa frapsom?

domi ne mozes imati vise fps nego inace imas u igri.... ali imas mogucnosti koje u frapsu nemas ,a igri uopce ne smeta. kad sam vidio da mi grafulju bf3 uredno cjedi na 99% cijelo vrijeme, bemti sto im ne pada cjena da si uzmem jos jednu...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
forzzuk kaže...

Isprobao playclaw zadnjih par dana, nebo-zemlja naspram FRAPS-a.

Upravo snimio i uploadam na YT jedan kratak Alan Wake video.

Sviđa mi se što se unutar programa može odrediti koliko jezgri koristi te

koje sve overlaye želite da vam budu uključeni (cpu, gpu, fps, vrijeme) te ih manualno vučete i postavljate na položaj.

Može se odabrati kvaliteta snimljenog materijala odnosno razina njegove kompresije.

Sve u svemu, jako mi se sviđa.

Kad i ako mi se bude dalo, mogao bih po prvi put probati napraviti frag movie ako

se tako zove, čisto malo akrobacija i napucavanja u BF-u.

I ja sam isprobao taj Playclaw i kod mene totalna suprotnost,trzanje do bola,kod Frapsa ne!

Doduse Playclaw koji sam koristio je crackan,tako da to trzanje prepisujem losem piratu!

No jednu zanimljivu stvar cu navesti:

Sjecate se moga problema"black screen whan server changing map"?Ako igram jednu mapu sve je ok,no ako odaberem servere gdje se razlicite mape rotiraju,zapnem na black screenu sa loading prilikom mjenjanja mape!

Taj problem imam od kako je dosao prvi patch,jos ga nitko nije uspio rijesiti!

Kako sam probao Playclaw,iskljucio sam Fraps(koji mi uvjek je radio tokom igranja)slucajno sam odabrao server koji je rotirao mape(inace ih izbjegavam) i uspio sam uz malo duze cekanje sa jedne mape preci u drugu?!?!To mi uspjeva u prosjeku 15%.

Nakon toga naravno da sam probao igrati bez Playclaw-a i Frapsa,smanjio graficke detalje....no opet isti problem!

Kada ukljucim Playclaw ponekada uspijem(15% uspjesnost) bez toga problema preci na drugu mapu.

Nitko od odgovornih ne zna u cemu je problem i gotovo sve sam probao sto su mi preporucili.

Jedan lik mi je odgovorio jedinu pametnu:

Sounds like you are having an excessively long level loading bug

No ja ne znam sta da radim sa time.

Ima li tko kakvu ideju?

Sorry na toliko podebljanih tekstova,ali ovdje postovi se brzo izmjenjuju,tako da sam ovime samo htjeo povecati paznju!

@milka ja sam prije zadnjih nvidia drivera ima isti problem... na kraju svake runde bi mi pukla igra... to sam rjesavao tako sto sam samo nanovo instalirao drivere nakon pokretanja orgina...

a za playclaw imas si postavke koliko ces koristit cpu i sve ostalo... a koliko znam dobro crackirane nema niti najnovije verzije... jedino mozda 2.1.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, stara verzija je imala problema sa BF3, sa novom Playclaw 3 radi bez problema, samo trebaš postaviti sve u skladu sa mogućnostima kompa.

Na forumu njihovom imaš dosta savjeta  i ako pitaš ekipa ti brzo odgovori što i kako.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HAM7A kaže...

jesi isprobao DXTORY ???

mozes podesiti cak da igras na 240 x 240 rezoluciji a da ti snima na 1920 * 1080

Trebalo bi zatuc one koji tako snimaju {#}

Vidis da je video 1080p, stavis pauzu da se skida, skidas ga 10 minut, pokrenes i onda vidis da je kvaliteta ko da si s nekim starim mobitelom snimao ekran za vrijeme igranja!! {#}

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
14 godina
ceco22 kaže...
Jarun_FTW kaže...
ceco22 kaže...

evo upravo sam skinuo trail verziju playclaw i program je odlican snimao sam u komadu neki 30 minuta bez trzanja, lagg i bilo cega sto bi smetalo u igri..

naci imas vise fps-a nego sa frapsom?

domi ne mozes imati vise fps nego inace imas u igri.... 

Mozes, jer ti FPS padne kad pokrenes FRAPS.

Vjerojatno je htio pitati dal je taj frame drop manji s Playclaw, nego s FRAP-som.

I ja trazim takav program, tako da to i mene zanima. FRAPS mi smanji fps ponekad i za 20-30 slika kad snimam u velikoj kvaliteti!!

A i sto se toga tice, FRAPS moze snimati s 100 slika u sekundi, a komp ti moze prikazivati samo 30-40.

Kako ce to ispasti je druga prica {#} Al poanta je da se moze.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
14 godina
Battlefield 3

Meni je bio ok Bandicam. Snima sve u full hd. Znaci onako kako ti vidis/igras,tako i snimi,a nisu veliki clipovi jer ih kompresira odmah.

Samo sta onak,dosta trza (ocito zbog kompresije)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo svima preporucam BANDICAM I pritom se zahvaljujem kolegi drahicu sto me spasio zahebavanja sa frapsom...

ugl oko 20 minuta snimanja vam je oko 4 gb za razliku od frapsa koji bi vam vjerovatno za toliko vremena pojeo cijeli hard.

kada snimim, najcesce provucem kroz windows movie maker i na kraju mi ispadne oko 700- 800 mb.

evo vam link na moj channel pa si pogledajte - - -    https://www.youtube.com/user/CroGamerProductions?feature=mhee#p/u

FUS RO DAH!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ajde bas mi je drago.

Vrlo je jednostavan i mozes birat kako da snima,u kojoj rezoluciji,i koliki quality da bude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Što bi to moglo biti, battlefield ne reagira na start ikonu, a niti origin. Jednostavno se ništa ne otvara.

Edit: preko batleloga otvori igru.

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 16:28 (Kendo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice