I kod mene isto sranje..
Ima još tko problema????
I kod mene isto sranje..
Ima još tko problema????
Opet neko njesra
Sta,znaci da nema smisla igrat onda sa starijom ?
Bacili smo mladu ekipu u vatru da odigraju,i da se izbore za ESL meceve. Vidim dobro im je krenulo.
hahahahhahahhaha
Da zaboravio sam ti odgovorit :)
Nije da imamo nešto protiv tebe (ovi TD-ovi), nego te jednostavno spriječavamo da dobiješ tu dugo očekivanu prvu punu zvijezdicu
Haha meni se spoji i kaze da sam u offline modu xD
I meni tako ... Nek se oni malo hebu
I meni tako ... Nek se oni malo hebu
Ah šta reći budale, umjesto da poprave igru i pruže normalno igranje oni stalno zezaju sa Originom i ostalim.
još nisam odigrao SP,reko idem malo kad ono šipak,izgubila se veza sa serverima
nemožeš u miru igrat ni SP koji je isto povezan sa originom
Yeap i meni, a baš sam htio digrat koju rundu prije večernjeg nacugavanja
još nisam odigrao SP,reko idem malo kad ono šipak,izgubila se veza sa serverima
nemožeš u miru igrat ni SP koji je isto povezan sa originom
origin mi je u offline... ali ja sam otišao na battelog stranicu logirao se i ušao na bug server bez problema....
Subota je , dečki iz EA nam ovim putem poručuju da izađemo van
i rushamo lokalnu birtiju
Papci.....i to baš na vikend kad je MW3 besplatan ....ili to možda nije slučajnost.
Niš, sad svi fino odite MW3 odigrat malo.. pa da vidite kako ćete cijenit BF3 poslije tog.
Subota je , dečki iz EA nam ovim putem poručuju da izađemo van
i rushamo lokalnu birtiju
spawn beacon iza šanka a poslije nekome mortara strpati negdje...
Ote deca, nas par je uspjelo uć u server.
Pokrenite igru iz Battleloga, upišite lozinku za Origin kad vas pita kod joinanja. Ja sam tako ušao.
proradilo
intel core2duo 2.10GHz, 3gb ddr3, ati mobility 4350 512mb....imam li kakve sanse na low detaljima i snizenoj rezi igrat?
Lopove, od mene si dobio link! Imam autorska prava na objavljivanje toga materijala te mi stoga duguješ 1 kunu jer nisi pitao za dopuštenje!
De neka mi netko kaze tko je ovdje sapko. da ga pitam dali on zna gadati sa puskom ili on samo zna igrati sa m320. svaki kill mu je bio sa m320 i to jos mapa metro a igrali smo nedje 6 vs. 6.
evo mu battle report kliknite na njegovo ime i dolje cete vidjeti da ima svve skupa 22 kilova a a njih 20 je ubio sa 20 m320, moram reci da je stvarno njubina na kvadrat. bez uvrede.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21750494/1/310445269/
De neka mi netko kaze tko je ovdje sapko. da ga pitam dali on zna gadati sa puskom ili on samo zna igrati sa m320. svaki kill mu je bio sa m320 i to jos mapa metro a igrali smo nedje 6 vs. 6.
Sapko ti je Gunner11.
SRY za dupli post
evo mu battle report kliknite na njegovo ime i dolje cete vidjeti da ima svve skupa 22 kilova a a njih 20 je ubio sa 20 m320, moram reci da je stvarno njubina na kvadrat. bez uvrede.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21750494/1/310445269/
Ja sam taj kojeg tražiš, ti si predpostavljam Ljudina?
Reci ti meni što god hoćeš, ali ja ću i dalje igrati kako želim. Koliko ja znam m320 nije zabranjen na serveru, tako da molim lijepo, nisam napravio ništa "protiv pravila."
Sad ako sam ja po tvojim predrasudima njub zbog igranja sa m320, lijepo te molim da mi obrazlošiš zašto smatraš da sam noob na kvadrat*(uzmi i ti GL pa igraj, tko ti brani)
Evo, izvoli link na moje statse da vidiš da ne igram samo sa GL.
Kalko, nemoraš mi biti advokat ;)
jesam ja sam ljudina.brate mili a sta da ti kazem? drugo ti je po redu oruzje m320 ajde da je neka druga mapa ali metro i jos m320 gdje netreba neka velika pamet nego samo m320 u plahon. to zna svatko napraviti. zamisli si partiju da smo nas 10 svi uzeli m320 na sta bi to licilo, kazem ajde da je bilo koja druga mapa onda ajde prolazi ali na metrou stvarno nema smisla! i jos od 22 kila 20 su ti bila sa m320 znaci samo si dvojicu ubio sa puskom. Bez ljutnje ali morao sam ti to reci.