- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Boljeg rushera sa sniperom u zivotu nisam vidio. Ostao sam bez teksta kad sam ovo gledao.
Vidio bih ga koliko bi dugo trčkarao okolo i Rambisao se
da mu zaljepim 2 gejmora među ovim kontejnerima
Zanima me, koliki vam je FOV?
I ako mi neko može dati link s objašnjenjem značajnosti FOV-a u FPS-ovima.
Pitam jer razumijem u potpunosti o čemu je riječ ali ga
nisam nikad mjenjao pa neznam kako izgleda u praksi.
5 | 70-75 |
---|---|
0 | 75-80 |
2 | 80-85 |
12 | preko 80 |
Boljeg rushera sa sniperom u zivotu nisam vidio. Ostao sam bez teksta kad sam ovo gledao.
Vidio bih ga koliko bi dugo trčkarao okolo i Rambisao se
da mu zaljepim 2 gejmora među ovim kontejnerima
Zanima me, koliki vam je FOV?
I ako mi neko može dati link s objašnjenjem značajnosti FOV-a u FPS-ovima.
Pitam jer razumijem u potpunosti o čemu je riječ ali ga
nisam nikad mjenjao pa neznam kako izgleda u praksi.
Otvorenost ekrana...veći fov šire vidno polje, manja puška...kao da je glava vojnika dalje...dakle kad se navikneš na veći lakše je...barem meni.
Ovaj Symthic tip je dobio podatke za oružja za sljedeći patch, dosta oružja su modificirali, neke na bolje neke na lošije.
ma molim te. Noscope je feeling plus sreca, ostalo je samo skill.Malo mi vuce kod da lik igra na konzoli, ali nije, PC igrac je. Vrlo vjerojatno onda low-sense, zato ponekad izgleda ko da trzaka
Ovaj Symthic tip je dobio podatke za oružja za sljedeći patch, dosta oružja su modificirali, neke na bolje neke na lošije.
cini mi se da c epopraviti one puske koje sam ionako koristio. jedino mi se ne svidja sto ce nerfat m98b
Danny stvarno si počeo igrat k'o pi_ka. Zabuksaš se u tenk/avion i rejpaš spawn/točke... to je gore od kempanja.

posto tu svi imaju origin, ovdje cu i pitat... sad mi se u libraryu pojavio dead space 2, jel to neki free weekend ili neki poklon od ea-a? pise da je kupljen, danas jel..
Imam athlona x2 250 na 3.0 4 gb ddr2 memorije i ati 4850 512 ddr3 256 bit dal bi to trebalo tjerat normalno bf3 i na kojoj rezi bi preporucili igrat imam monitor w2243s 22 incha

da full hd je

posto tu svi imaju origin, ovdje cu i pitat... sad mi se u libraryu pojavio dead space 2, jel to neki free weekend ili neki poklon od ea-a? pise da je kupljen, danas jel..
Mozda ti je neko poklonio igru. Nije u besplatnima i nema demo nego se prodaje za 20 eura. Bar je ja nisam dobio besplatno.
a reza?

Svi koji su kupili igru na Originu trebali su dobiti DS2.
Evo da se i ja malo pohvalim, na bug serveru maloprije odigrana partija, perfect score, imam još uz to temperaturu i koristih samo gay 18 :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/21722206/1/353354115/
imam ati radeon hd 5670, 4 gb drr2, 4-jezgreni intel 2.33 ghz i zašto imam svako malo frame dropove, stvarno me iritira
btw, kako fov utjeće na fpse?
imam ati radeon hd 5670, 4 gb drr2, 4-jezgreni intel 2.33 ghz i zašto imam svako malo frame dropove, stvarno me iritira
btw, kako fov utjeće na fpse?
Nešto slično imam i ja problem ti je do procesora preslab je,a pov ne utječe na fps
Danny stvarno si počeo igrat k'o pi_ka. Zabuksaš se u tenk/avion i rejpaš spawn/točke... to je gore od kempanja.
Bar ne bježim u AA ak je netko bolji od mene u avionu nego se borim ko muškarac. :)

Bar ne bježim u AA ak je netko bolji od mene u avionu nego se borim ko muškarac. :)
Ne stignem ja uzletjet, kad ti samo čekaš u zraku da me rejpaš dok sjedim u avionu/heliju. :)
Origin ne radi. Nemoze se prijavit.
jep kod mene isto
I kod mene isto sranje..
Kod mene radi.