- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma bok e, ovo je neigrivo! Igram ni 5 minuta i buf -crash! Probao napravit update PB-a ali isto sranje!
Meni tako bilo jučer, danas bez greške...tak da si možda u drugom valu, sutra je novi dan :)
Ma bok e, ovo je neigrivo! Igram ni 5 minuta i buf -crash! Probao napravit update PB-a ali isto sranje!
Meni i kolegi u isto vrijeme uvijek to izbaci...wtf
Meni sad prvi put,
"You were disconnect from EA online"
a taman sam bio ukro vipera na Kharg Island-u (BUG).
U cemu je problem?
Lol, ali lol, uvijek error, uvijek kada sam slobodan, kad neam učenja, ispita, cure ili nešto..uvijek error kao da yebeno zna da ne mogu bar malo uživati u ovom sad već smeću od igre.
ja nemogu igrat 5min u komadu il ea disconet ili conection to the server time out a online sam na ts3 naci ne puca mi internet inace bi mi pukla veza i na teamspeaku koji k i to je on dns pocelo hebat wtf i upnp mi je off???
Ak ima netko za BF3, makar i idle uletite. Ja sam gore.
Ma je, prekjučer mi je radilo dobro, jučer mislim da sam jednu partiju završio cijelu, a ostalo je bilo:
- disconnected, kick by PB
- disconnected from EA online
- pa i Battlelog: Something technical went wrong
- itd, itd...
Danas je novi dan, valjda će se smiriti situacija... Dok navečer dođem doma, ima vremena
Kako radi ono treće mjesto u tenku? Da li ja moram to otključati i biti vozač da bi neko treći mogao sjesti u tenk, ili moram otključati pa se šlepati u trećem mjestu sa već dvojicom koji su u tenku? Ili oboje? Vidim nekad tenkove i piše im 2/2 a nekad 2/3, pa mi nije baš najjasnije.
Ako imaš otključan perk, ti automatski vidiš 3 mjesta u treće je tu za tebe. Ako nemaš, vidiš 2.
Kako radi ono treće mjesto u tenku? Da li ja moram to otključati i biti vozač da bi neko treći mogao sjesti u tenk, ili moram otključati pa se šlepati u trećem mjestu sa već dvojicom koji su u tenku? Ili oboje? Vidim nekad tenkove i piše im 2/2 a nekad 2/3, pa mi nije baš najjasnije.
To treće mjesto moraš otključati, to je CITV ili soflam. Kada to otključaš možeš biti bilo tko u tenku da bi to koristio. Tebi piše 2/2 zato jer vjerojatno niti gunner niti vozač nisu otključali tree mjesto. Tako da samo otključaj meni to treće mjesto koristi ako bježim od rafala metaka pa da se sklonim u tenk.
Ti moraš imati otključano treće mjesto (CITV station) i onda možeš ući kao "spotter" u bilo koji tenk.
Ako imaš otključan perk, ti automatski vidiš 3 mjesta u treće je tu za tebe. Ako nemaš, vidiš 2.
Nemam otključano, ali vidim nekad 2/3, možda je bug.
evo meni je logično, ako ti nemas otkljucano da vidis 2/2 kad su na poziciji vozaca i gunnera ljudi, a ako je netko u 1. i 3. sjedalu, da onda vidis 2/3 i mozes uci i to vjerojanto na gunnera...
evo meni je logično, ako ti nemas otkljucano da vidis 2/2 kad su na poziciji vozaca i gunnera ljudi, a ako je netko u 1. i 3. sjedalu, da onda vidis 2/3 i mozes uci i to vjerojanto na gunnera...
Vjerovatno si vidio 3/2...to se meni događalo dok nisam otključao to treće mjesto....što je označavalo da ima troje ljudi u tenku, a dok su tebi omogućena/vidljiva samo dva mjesta na koje ti možeš sjesti....
Čovječe, gledam malo statistike oružja na Battlelogu - većini oružja je smanjen firerate (FAMAS umjesto 1000 ima 900RPM), npr. USAS više nema autofire nego burst + single, MK3A1 ima samo autofire - to je onako što mi je na brzinu zapelo za oko.
Ne mogu vjerovat da tako sakate oružja radi balavurdije.
Cijela poanta USAS-a je da ima full auto. Ne igram s njim, ali ovakvo sakaćenje mi je stvarno retardirano.
Ono, koliko prigovaraju, promjenit ce i ime u COD Basterd Child!
To sad od ovog patcha ili? Zašto onda tog nema u changelogu?
da i to nije bug?
nemam ni ja CITV još otključano i ponekad vidim 1/3, 2/3 (jako rijetko 3/3 :) )
Moje shvaćanje tog 'perka' je da vozač mora imati to otključano da mu bilo tko može uletjeti ko spoter. Ne znam da li ima efekt ako guner ima to isto otključano, nekako sumnjam.
Čovječe, gledam malo statistike oružja na Battlelogu - većini oružja je smanjen firerate (FAMAS umjesto 1000 ima 900RPM), npr. USAS više nema autofire nego burst + single, MK3A1 ima samo autofire - to je onako što mi je na brzinu zapelo za oko.
FAMAS je uvijek imao 900RPM.
USAS još uvijek ima autofire.
Moje shvaćanje tog 'perka' je da vozač mora imati to otključano da mu bilo tko može uletjeti ko spoter. Ne znam da li ima efekt ako guner ima to isto otključano, nekako sumnjam.
Nije bitno da vozač ima...već ti koji ulaziš u tenk na to treće mjesto moraš imati taj perk otključan...ako sam u krivu neka me netko ispravi... :)
Može biti, ali Symthic kaže 1000 http://symthic.com/?s=bf3&sb=dmgchart
AEK sad navodno ima 750 (bio je 900)...
USAS još uvijek ima autofire.
Battlelog kaže da nema, možda ima Burst 11 metaka??? Možda je Battlelog samo pripremljen za promjene s idućim patchom?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MadTom_HR/iteminfo/usas-12/199586046/pc/ (kaže autofire, NO)
Nije bitno da vozač ima...već ti koji ulaziš u tenk na to treće mjesto moraš imati taj perk otključan...ako sam u krivu neka me netko ispravi... :)
Ako ti nemaš otključan CITV, zaboravi ulazak na to mjesto - ako je mjesto gunnera ili vozača slobodno možeš upasti u tenk ako je netko treći na CITV-u, pa će valjda i pokazati 1/3 ili 2/3.
Napravio sam thread a ljudi me rade ludim i kažu da je aek uvijek bio 750....a nije bio je 950 i zato je bio preyebena puška.
Sad je gori od m416 lol...ugl. uvalili su mučki čini mi se,,,
Napravio sam thread a ljudi me rade ludim i kažu da je aek uvijek bio 750....a nije bio je 950 i zato je bio preyebena puška.
E nemoj vrijedati moj m416 meni je to najbolja puska imam sa njime preko 11000 kilova sa silencerom predobra puska, aek i m16a3 su sranje naspram nje.
Može biti, ali Symthic kaže 1000 http://symthic.com/?s=bf3&sb=dmgchart
AEK sad navodno ima 750 (bio je 900)...
jbg.. nisam brojio metke ingame. educiram se preko battleloga. oduvijek je pisalo 900 RPM.
E nemoj vrijedati moj m416 meni je to najbolja puska imam sa njime preko 11000 kilova sa silencerom predobra puska, aek i m16a3 su sranje naspram nje.
Ne vrijeđam, ali prije je bila bolja...obavio sam snjom 500, ok je puška, ali do m16 nema, jer je bog. A m416 ti je samo malo jača verzija m4. Ali yebena puška, gledao sam nedavno emisiju o njoj, priča se da će zamjenit i m16 i m4 :)
Ne vrijeđam, ali prije je bila bolja...obavio sam snjom 500, ok je puška, ali do m16 nema, jer je bog. A m416 ti je samo malo jača verzija m4. Ali yebena puška, gledao sam nedavno emisiju o njoj, priča se da će zamjenit i m16 i m4 :)
dok ste vi na HK416 (a ne M416), ja sam vec na HK417 godinama....
Oće bit neki DLC i oće bit free?Ne pratim baš više pa oprostite vjerojatno to vec svi znate