Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Poz ljudi,imam par pitanja

Ovako kupio bi kljuc za bf3 , d ali mogu ostaviti ovu reloded verziju i tako aktivirati kljuc?  ne da mi se skidati 14 gb na originu ako ne moram...znac mogu li pokrenutu mp sa ovom veryijom koju imam?

e sad do sad sam igrao mw2 i mw3 svi detalji na max i imao sam fps oko 70

kod bf u sp na ultra imam oko 30 fps   na high imam od 35 do 45 fps  ali i to meni deluje nekako sporo , pa mi recite hocu li izgubiti jos koji fps  u MP...ako hocu oda odustajem od kupovine jel i 30 fps mi se ne cini kao da je igrivo

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
Ako si u SP imao 35-45 fps na High onda ćeš morati u MP-u stavit postavke sigurno na Medium ili možda Low.I naravno da nemožeš aktivirat reloaded
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

10-15FPS-a manje u MP-u po riječima drugih.

No matter where you go, there you are.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 15:12 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Problem je kaj samo ta 2 imam.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

15 fps skida u mp???

Imam i5 ,4gb ram, ati  hd 6770m 2gb ddr5  i to znaci da bi sa tom konf mogao igrati na low i dobijati nekih 60fps sto je neki  min za normalno igranje...ako zelim ultra i da dobijem 60+fps moram uloziti 700 evra za novi komp...dobra im je ta politika uzimanja  novca, optimizacija nula..sp totalno smece ....ostajem na besplatnom mw3 {#}

0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije ti to COD da ti veliki FPS išta znači.

40 FPS ti je dosta.

S tim da je BF3 na low bolji nego COD na full.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 16:19 (Vash).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...

za tocno odredit ( i usporedit) ingame mouse sesitivity najbolje da otvoris C:\Users\Documents\Battlefield 3\settings  i onda u wordpadu otvoris file PROF_SAVE_profile, u njemu nades GstInput.MouseSensitivity i vidis na koliko je postavljeno

Evo ja uglavnom igram na 800dpi i   GstInput.MouseSensitivity 0.2

Svaka čast. Evo vidio sam da je meni GstInput.MouseSensitivity 0.034884

edit: a vidim da tebi ide s tim postavkama dobro posto si me s 100 m svaki put pištoljem u glavu pogodio:)

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 17:09 (Soldier977).
17 godina
Battlefield 3

kad ce najava novog dlc-a?

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Baš sam razmišljao kako bih volio da u novom DLC-u budu snježne i neke noćne mape. Meni takve mape fale zato jer volim takvu vrstu mapa.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vash kaže...

Nije ti to COD da ti veliki FPS išta znači.

40 FPS ti je dosta.

S tim da je BF3 na low bolji nego COD na full.

A jooj, ne znam. Meni je na ultra s HBAO i AAx4 radilo oko 35 do 45 fps kako koja mapa i puno mi je nekako sporije kretanje oko osi bilo i tako. Sada sam iakljucio aa i hbao i stabilno je na 60 fps gdje mi je puno "glađa" kretnja i bolje je.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Novi nabrzaka sklepani filmić sa BUG i MC servera,i molim vas nemojte se ljutiti za one zamuljane prijelaze ....neznam zakaj mi to radi kad editiram video....

Nex

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Baš sam razmišljao kako bih volio da u novom DLC-u budu snježne i neke noćne mape. Meni takve mape fale zato jer volim takvu vrstu mapa.

Da to bi bilo ok i odlicno bi bilo kada bi Metro mapu malo doradili (vise prolaza gornjoj razini...)

i po meni fali bas tih zatvorenih mapa poput metroa npr. neki trgovacki centar s velikim parkiralistima i naprimjer povezivosti s metroom

il tak nes da izbriju.

16 godina
moderator
Nexus66 kaže...

Novi nabrzaka sklepani filmić sa BUG i MC servera,i molim vas nemojte se ljutiti za one zamuljane prijelaze ....neznam zakaj mi to radi kad editiram video....

S kojim programom editiraš?

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
Nexus66 kaže...

Nex

Prestao sam gledat na prvom djelu jer kolješ naše G, sveđaninu prokleti.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 21:01 (hellbyte0).
13 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
kalko1212 kaže...

Da to bi bilo ok i odlicno bi bilo kada bi Metro mapu malo doradili (vise prolaza gornjoj razini...)

i po meni fali bas tih zatvorenih mapa poput metroa npr. neki trgovacki centar s velikim parkiralistima i naprimjer povezivosti s metroom

il tak nes da izbriju.

Ma ja bih volio da naprave neku mapu po snjegu u planinama, da napadamo sa helićima i, tenkovima i avionima. Ili nekada pomislim kako bi bilo fora da naprave Zagreb u sadašnjim uvjetima (pod snjegom da se jedva hoda) pa da lutamo okolo.

Kalko1212 ingame
17 godina
Nexus66 kaže...

Nex

da da..znam tu partiju, izubijao si me sa svim sta imaš( M27 IAR, C4, pištolj). Odlicano kretanje, gameplay i glazba{#}

Nož na 05:05 ovako izgleda iz moje perspektive.

bakaxxx
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav svima,

imam gtx560 (ne Ti) grafu,intel i5 2500k

i neznam koji je problem kada igram igre tipa civilization 5(igra mi radi na medium i low-mjesano video postavkama)-dok igram nakon nekog vremena me izbaci i slabo ucitava

a battlefield 3  mi radi  multiplayer na low postavkama a kad stavim na medium ili high-izbaci me iz igre-zna mi rec da se neka memorija istrosila na grafickoj

neznam u cemu je problem, dali mi graficka ili sto nije podesena na najace

pa molim ako netko zna kako da to rijesim jer me jako zivcira. ..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroStyle kaže...

Pozdrav svima,

imam gtx560 (ne Ti) grafu,intel i5 2500k

i neznam koji je problem kada igram igre tipa civilization 5(igra mi radi na medium i low-mjesano video postavkama)-dok igram nakon nekog vremena me izbaci i slabo ucitava

a battlefield 3  mi radi  multiplayer na low postavkama a kad stavim na medium ili high-izbaci me iz igre-zna mi rec da se neka memorija istrosila na grafickoj

neznam u cemu je problem, dali mi graficka ili sto nije podesena na najace

pa molim ako netko zna kako da to rijesim jer me jako zivcira. ..

pokusaj pomocu msi afterburner napravi downclock memory shader za 300mhz.

i ovaj bf me sve vise zivcira kao maloprije na BUG caspian b. igras sa jednim timom 10-15 min , boris se za sve zastaave  i onda ove placipiz*de koji odrzavaju svoj j*beni k/d w/l g*vno/sisa izadu iz igre i naravno tebe prebaci u suportni tim

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sve ti to battlelog pamti tako da izlaskom samo jos vise gubis, cak i ako je tvoj tim dobio pise ti pobjeda ali ti ga battlelog broji pod poraz.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan

Posto oglasa nema, ovdje da stavim da kupujem BF 3 RU key. Ako neko od forumasa prodaje legitimne keyeve neka se javi na pm. Naravno, nekoristene.

14 godina
anabolicaa kaže...

Posto oglasa nema, ovdje da stavim da kupujem BF 3 RU key. Ako neko od forumasa prodaje legitimne keyeve neka se javi na pm. Naravno, nekoristene.

wow, tek sam sad skuzio da nema vise u oglasima prodaje cd keyeva i accaunta.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

@Pirat Windows live movie maker i avidemux 2.5..avidemux mi radi one artefakte kad editiram...

@baka , dobra slika btw :) ,šteta kaj se nisam obrijo taj dan :)

@Hell teško je igrat na BUG serveru i nenaletit na G :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 23:48 (Nexus66).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ovako momci moj mis je odradio svoje, iako je jos ispravan uzeo ga je zub vremena. Pa ima tko prijedlog za mis od logitecha samo da nije bezicni.
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Ovako momci moj mis je odradio svoje, iako je jos ispravan uzeo ga je zub vremena. Pa ima tko prijedlog za mis od logitecha samo da nije bezicni.

Zasto bas Logitech?

Uzmi Cyborg R.A.T 5 ili 7, ja sam se preporodio nakon sto mi je MX Revolution bio nekako neudoban za igranja BF-a

14 godina
neaktivan
Zato sto sam logitech fan... A i radi kvalitete moj mx imam odkada je izasao, prezivo je i bf2 i bc2, Ali mi sad nedostaje na njemu opcija namjestanja tezine i premala osjetljivost, i da si mogu spremat profile na njemu jer u bf3 su velike razilke u nacinu igre klasama i oruzjem, kazu da je sad njegova modernija vezija ovaj G500.
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Dobar je kažu G500 što se slažem. Ako oćeš neki jeftin a dobar uzmi G400. Inače G500 odličan miš od logitech-a.

Kalko1212 ingame
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja sam juce uzeo G 700 , sto se tice velicine ako imas vecu sapu - odlican je . Jos da si podesim sve tipke pa dodjem na play . Mis inace moze biti zicani i bezicni {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
da trazim tu vrstu dizajna, ali mi trebaju i utezi koje G 700 nazalost nema, a u igranju bf3 sam osjetio razliku sa i bez toga....
14 godina
ceco22 kaže...
da trazim tu vrstu dizajna, ali mi trebaju i utezi koje G 700 nazalost nema, a u igranju bf3 sam osjetio razliku sa i bez toga....

moj glas ti ide za g500 koji i sam koristim i sa kojim sam zadovoljan.... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice