Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Ma uvijek je bolje biti malo odvojen, ne predaleko ali ne ni preblizu.

Zajednički cilj imamo i bitno je da smo si u dometu, ostalo nije toliko važno.

Da primjetio sam, ti si uvijek malo iza trojice iz tvog tima{#}

Kendo
14 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

Ma daj molim te.. Imali smo oko 20 ticketa a oni oko 300, došli smo na 2:60 i ti teamkillaš robimarka koji baš dizao mene i čini mi se još jednog lika.. zbog toga smo izgubili. Bio sam ljut, ali nisi pobro ban već samo kick {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20537178/1/352156630/

www.key-storm.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 12:20 (nick54312).
17 godina
neaktivan
Ili ispred ili iza, kako kad. Oni se vole stiskati međusobno.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E da, imam dobru vijest Danny. Bnetovci su napokon mrdnuli dupe, veza mi je bila dosta bolja jučer, tako da dolazim noćas.

Jedino mi zalaga kad mi draga otvori neku stranicu na webu (ne mogu joj branit da je na netu, jer bi inače mene davila {#}), ali sve u svemu značajan napredak.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...
letece_prase kaže...

Ma daj molim te.. Imali smo oko 20 ticketa a oni oko 300, došli smo na 2:60 i ti teamkillaš robimarka koji baš dizao mene i čini mi se još jednog lika.. zbog toga smo izgubili. Bio sam ljut, ali nisi pobro ban već samo kick {#}

Gle stvarno samo što niste pobijedili sa dva tiketa a oni 68. 

Kendo
17 godina
neaktivan

Net limiter i metni joj ga na 56k pa nek si surfa. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 12:26 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Gle stvarno samo što niste pobijedili sa dva tiketa a oni 68. 

Imali smo sve tri zastave i u zadnjih 2 minute su izgubili 200 ticekta.. Imali smo zadnjih pola minute samo dva ticekta dok su oni u to vrijeme izgubili 30..

www.key-storm.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 12:28 (nick54312).
14 godina
nick54312 kaže...
letece_prase kaže...

pa kao da vas kasnije nebi digao da i mene nisu koknili, dobro znam da sam zaje... , al da nisam ja sigurno bi netko drugi, ovako sam bas ja ispao žrtveno prase.{#}

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja uvijek preko tjedna idem oko ponoći. Treba prošetat džukelu, oprat se i u krpe. Jebiga radi se ujutro.

Pff...ko se još pere danas...pravi gameri smrde {#}.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

pa kao da vas kasnije nebi digao da i mene nisu koknili, dobro znam da sam zaje... , al da nisam ja sigurno bi netko drugi, ovako sam bas ja ispao žrtveno prase.{#}

Dobro ajde nema veze sad.. sry za kick {#}

www.key-storm.com
17 godina
moderator
Hedrick kaže...
Danny_HR kaže...

Treba prošetat džukelu, oprat se i u krpe.

I ko još šeta psa u ponoć, to je sigurno šifra za bacanje drkice.

15 godina
neaktivan
Vash kaže...

E da, imam dobru vijest Danny. Bnetovci su napokon mrdnuli dupe, veza mi je bila dosta bolja jučer, tako da dolazim noćas.

Jedino mi zalaga kad mi draga otvori neku stranicu na webu (ne mogu joj branit da je na netu, jer bi inače mene davila {#}), ali sve u svemu značajan napredak.

stari, dok je žena na laptopu ni ne pokušavam igrati bf3, to se otvori facebook, ebay, kineske stranice... čim ona upali laptop meni pukne veza s serverom :)

tajno oružje -> net limiter -> ograničiš joj upload na 0.5kb/sec i dl staviš na 250 kb/sec i ona će normalno surfati bez da primjeti mali pad brzine učitavanja stranice a ti ćeš moći normalno igrati :) samo se pravi luk ako te pita jel i tebi net radi nešto malo sporije :)

ako ti se žena kuži u računala, obavezno sakri netlimiter iz task managera :)

15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...
nick54312 kaže...
letece_prase kaže...

http://imageshack.us/photo/my-images/19/bravog.png/

{#}, pozdrav momcima s xXx servera

Ma daj molim te.. Imali smo oko 20 ticketa a oni oko 300, došli smo na 2:60 i ti teamkillaš robimarka koji baš dizao mene i čini mi se još jednog lika.. zbog toga smo izgubili. Bio sam ljut, ali nisi pobro ban već samo kick  {#}

ma nije problem u tome, nego kud bas dok smo luckya rejpali....   {#}

PS: dodi drugi put na ts

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 13:28 (berto).
13 godina
protjeran
DrNasty kaže...
Hedrick kaže...
Danny_HR kaže...

Treba prošetat džukelu, oprat se i u krpe.

I ko još šeta psa u ponoć, to je sigurno šifra za bacanje drkice.

Mozda se covjek zasitio rejpanja na serveru pa trazi zrtvu u parku ... :)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
Vash kaže...

Ma ja sam to radio u BC2, ali u BF3 mi ciljanje nikako ne leži. 

Kao što rekoh, jučer sam našao postave miša koje mi bolje leže pa će sada valjda biti bolje.

Dok nisam podesio miš nisam mogao doslovno nikog ubit. Sad kad sam skontao kako treba, ide puno bolje {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
14 godina
Soldier977 kaže...
Vash kaže...

Ma ja sam to radio u BC2, ali u BF3 mi ciljanje nikako ne leži. 

Kao što rekoh, jučer sam našao postave miša koje mi bolje leže pa će sada valjda biti bolje.

Dok nisam podesio miš nisam mogao doslovno nikog ubit. Sad kad sam skontao kako treba, ide puno bolje {#}

Kak imas podeseno?

Ja sam si nedavno iskljucio akceleraciju i usporio mis toliko da mogu napraviti okret za 180 s nekim normalnim pokretom.. i 360 kad malo vise povucem mis.

I ide mi dosta bolje, al moguce da zbog sve vise iskustva u igri, a ne zbog podesavanja misa....

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stavio sam DPI na 900, a osjetljivost još uštimavam, ali mi je trenutno onako, malo ispod pola.

U vozilima mi je 1800 DPI savršen, ali pješke mi kad krenem pucat i trebam napraviti fine adjustmente miš leti na sve strane, pa se moje pucanje svodi na spray and pray.

A u BC2 mi je bilo na 1800 tako savršeno sve da sam mogao nizat headshotove sa assaultom bez problema.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Stavio sam DPI na 900, a osjetljivost još uštimavam, ali mi je trenutno onako, malo ispod pola.

U vozilima mi je 1800 DPI savršen, ali pješke mi kad krenem pucat i trebam napraviti fine adjustmente miš leti na sve strane, pa se moje pucanje svodi na spray and pray.

A u BC2 mi je bilo na 1800 tako savršeno sve da sam mogao nizat headshotove sa assaultom bez problema.

Osjetljivost mrvu ispod pola, DPI na 2000 i akceleracija uključena. Tak ja rokam. {#}

Jer sam takav čovjek.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 13:23 (Danny_HR).
15 godina
Battlefield 3

To sa mišem i mene muči. DPI je na 900, osjetljivos je na jednoj trečini i još je prebrz. Pogotovo u vozilima. Sa mitraljezom s tenka ili đipa nemogu nikog pogoditi jer mi toliko brzo mijenja smijer da to liči na sve osim na gađanje. Čak i gun na tenku mi je tom postavkom prebrz pa se dogodi da fulam drugi tenk zbog sitnog pokreta miša.

Kako je bolje? Manji dpi i veča osjetljivost u igri ili obratno.

A možda je to i do monitora jer dok sam imao 24 inča full hd to su bile dobre postavke, a sad dok je taj na servisu igram na 22 inča 1680 x 1050 pa je sve nekako brže. 

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji je sniper bolji L96 ili SV98?

17 L96
4 SV98
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kendo kaže...

To sa mišem i mene muči. DPI je na 900, osjetljivos je na jednoj trečini i još je prebrz. Pogotovo u vozilima. Sa mitraljezom s tenka ili đipa nemogu nikog pogoditi jer mi toliko brzo mijenja smijer da to liči na sve osim na gađanje. Čak i gun na tenku mi je tom postavkom prebrz pa se dogodi da fulam drugi tenk zbog sitnog pokreta miša.

Kako je bolje? Manji dpi i veča osjetljivost u igri ili obratno.

A možda je to i do monitora jer dok sam imao 24 inča full hd to su bile dobre postavke, a sad dok je taj na servisu igram na 22 inča 1680 x 1050 pa je sve nekako brže. 

U teoriji je bolje cim vise DPI, a manja osjetljivost (recimo to ovak: mis salje vise podataka i na manjem prostoru zabiljezi vise pomaka - precizniji si) a kak to ispada u stvarnosti - svi znamo {#} na kraju ipak ovisi o igracu :)

A sto se tice velicine monitora, brzina bi mogla biti samo razlicita na desktopu kad pomices misa. 

U samoj igri nikako, jer ti za odredjen pomak misa okreces lika za odredjen kut....

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 14:09 (CyberDemonVZ).
13 godina
Vash kaže...

Ja igram na 3200dpi, a u igri osjetljivos na minimum i skroz je super. Dok sam ranije igrao na miš 800dpi a osjetljivos u igri na pola i to je bio promasaj. (mis RAT 7) Sad sam probao još smanjiti u igri (sad sam na dvije crtice (skroz minimum)) i povecati na 5600dpi ali mi valjda nije podloga dovoljno dobra pa se drizim 3200.

13 godina
protjeran
andrej555 kaže...

M98B ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kak imas podeseno?

Ja sam si nedavno iskljucio akceleraciju i usporio mis toliko da mogu napraviti okret za 180 s nekim normalnim pokretom.. i 360 kad malo vise povucem mis.

I ide mi dosta bolje, al moguce da zbog sve vise iskustva u igri, a ne zbog podesavanja misa....

Opisao sam u postu iznad postavke, ali da kazem da sam isto ugasio akceleraciju misa i da napravim 360 moram jedno 5-6cm povuci mis u stranu. To mi puno vise odgovara sa stanovista preciznosti i samo za sebe govori da sam sa 11% preciznost podigao na 14% u zadnjih 40ak h igre (tek sam tada to podesio  {#}). 

17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Opisao sam u postu iznad postavke

15 godina
neaktivan

za tocno odredit ( i usporedit) ingame mouse sesitivity najbolje da otvoris C:\Users\Documents\Battlefield 3\settings  i onda u wordpadu otvoris file  PROF_SAVE_profile,  u njemu nades GstInput.MouseSensitivity i vidis na koliko je postavljeno

Evo ja uglavnom igram na 800dpi i   GstInput.MouseSensitivity 0.2

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
Cyber_Freak kaže...
andrej555 kaže...

M98B ;)

mozda M98B ima veci domet i brze zrno ali je meni ipak L96 bolji... mozda nostalgija iz BF2 al mi je bolji... steta sto nema onu zamotanu cijev kao u BF2 ali dobar je i ovako...

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja samo znam da sam se ishebao oko tih postavki miša

nenormalno. Prvo na Sharkoonu imam 5 DPI postavki,

od 800 do over 9000. Zatim u igri imam raw mouse input

ON/OFF opciju i dodatno sensitivity.

Ima još neko čudo ako se ne varam.

Ugl, sad sam se navikao ali su to sve skupa jaaako loše izveli.

Ima toliko fine tuning opcija da covjek nemoze nikako namjestiti kako treba.

Na nogama mi je recimo ok ali kao što je rekao kolega,

kad sjednem za gunner mjesto u đipu/lavu - to je ruganje koliko brzo leti.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ma M98B je najbolji.
robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

mozda M98B ima veci domet i brze zrno ali je meni ipak L96 bolji... mozda nostalgija iz BF2 al mi je bolji... steta sto nema onu zamotanu cijev kao u BF2 ali dobar je i ovako...

Ma nostalgija: Kubra dam, kran, grm na kranu koji se miče = ti i tvoj L96 zamotani u gili odijelo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice