Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.186.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može ispomoć na serveru? :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Može ispomoć na serveru? :)

Kad je bio Rush Stike at Karkand - bilo nas je 6 na serveru. Kad je krenuo Grand Baazar - ostali smo ti i ja...

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
14 godina
Ajmo na BUG server
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
neaktivan

...neko mora da i radi u ovoj državi

14 godina
Ifka kaže...

+1 {#}

14 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

ja isto imam ru le i normalno igram btk i nisam imao problema ni sa pb-om jedino sa onim stekanjem sto je neko gore naveo ides normalno i onda sve stane i onda otkoci pa onda opet ides normalno...

imam isto ru le i kaze mi da moram kupit dlc...da li ima neka caka u tome ili sta?

17 godina
nomad99 kaže...
ovajonaj kaže...

ja isto imam ru le i normalno igram btk i nisam imao problema ni sa pb-om jedino sa onim stekanjem sto je neko gore naveo ides normalno i onda sve stane i onda otkoci pa onda opet ides normalno...

imam isto ru le i kaze mi da moram kupit dlc...da li ima neka caka u tome ili sta?

meni ga nije registrilalo sve dok se nisam relogirao na b.logu i onda ga je skužio i sve 5.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 10:44 (sokre).
17 godina

ne znam da ima neka caka... kupio sam RU LE preko basehosta i kad je dosao ovaj zadnji patch pisalo mi je na battlelogu da imam back to karkand i sad kad je to krenulo normalno sam usao u server i igrao... Nisam upisivao nikakav dodatni kljuc nego samo taj jedan sto sam dobio od basehosta kad sma kupio igru..

-BiH-slackspace
16 godina
odjavljen

takodjer... jedina zamjerka na b2k je nestabilan FPS. drugo sve 5. conq/assault mod mi se svidja iako mi na pocetku nije nis bilo jasno. kako sad ovi vec sve zastave imaju a runda tek pocela?! onda sam shvatio

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

Izgleda da su problematični Wake i Gulf. Karkand i Sharqi rade jako dobro.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima tko problema sa spajanjem na BTK mape. Naime sinoć sam se uspio samo jednom spojiti pa me izbacilo nakon 5 minuta i poslije toga se više ni jednom nisam mogao spojiti. Svaki put krene loadati pa me izbaci s greškom you were disconnected. PB je updatean, a na stare mape se uredno spajam i rade bez greške. Danas još nisam probao jer sam na poslu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivanec kaže...

jeli kupio ko B3 preko: e plati?

kupi mi frend b3 limited editio preko e plati i sad vidim nema B2K

zanima me dal je jos neko prevaren?

B2K u LE verziji je vrijedio samo ako se ključ aktivirao prije nego je igra krenula van, tj. da se priznalo kao preorder.

Moja RU verzija kupljena kod eplati najnormalnije vrti B2K mape.

13 godina
Ifka kaže...

Ha ha, slažem se. Ja igram po noći, a onda posao sutra trpi jer ne znam jel radim za stolom ili pucam po poljanama :-)

Majke mi počinju mi se priviđati oni bijeli iksevi kada nekog pogodiš pa na croshairu se javi

Sad malo o tehničkim detaljima:

Ništa ne šteka na kompu, mape rade savršeno, nema diskonekcije 

Ja štekam jer jebo te ne mogu nikog ubit, saspem rafal 10 metaka u nekog a on mene hladni kill iz pic*e materine 

Mrzim nove mape (šala naravno :-) super su samo se treba navići) jer su ogromne a na Bugovom serveru max 40 igrača i ne možemo se nikako nać. Netko u hotelu odmara, netko na vidikovcu razgledava, neko se skriva po konstrakšn sajtu.. 

Sanjam više da ekipa zajedno ide na neki objective, pa se dogovori za drugi i tako... puno mi je lakše igrat 

Na novim mapama je obavezno korištenje vozila uz potporu pješadije, bez tog ne ideee, ne ideee

Ne mogu više tipkat evo zovu nešto za posao

Pozzz

13 godina
protjeran
Battlefield 3

karkand karkand karkand :)

stari sam layout karkanda znao napamet. novi je skoro isto a opet totalno razlicit. predivno! svidja mi se sto nema one magle iz bf2 pa se sada vidi preko na otok...

do sada skoro 400 sati staza na karkandu. s bf3 mora biti jos vise :)

colonello bastardo
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

eto proslo je 26 h i ja jos uvjek dobivam istu poruku,corrupted files,napravim repair install a on mi kaze da je sve apsolutno u redu!!!!

JA RIKNEM SA TI DEBOSIMA IS EA I DICE-a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crazy buzzy1 kaže...

eto proslo je 26 h i ja jos uvjek dobivam istu poruku,corrupted files,napravim repair install a on mi kaze da je sve apsolutno u redu!!!!

E i meni se isto događa, jučer je čekanje na EA chatu bilo 283minute LOL

pero_HR
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Izgleda da su problematični Wake i Gulf. Karkand i Sharqi rade jako dobro.

Da, točno to! Ja si još mislim da nije nešto do mene... Eto, probao i spustiti postavke ali ne mogu reći da sam zadovoljan, baš iritira pad fluidnosti.

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav.. imam jedan problem koji mi se počeo javljati danas. naime kupio sam bf3 rusku verziju sa b2k i sve je radilo normalno do danas.... problem je sljedeći : kada pukušavam pucati ne prima mi naredbu... onda stavim zum pa mi automacki sve metke ispuca van... onda mi ne želi vratiti zum u normalno stanje pa koji put sve normalno radi itd... zna li netko u čemu je problem ???? ili sam ja jedini koji ima taj problem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alen177 kaže...

pozdrav.. imam jedan problem koji mi se počeo javljati danas. naime kupio sam bf3 rusku verziju sa b2k i sve je radilo normalno do danas.... problem je sljedeći : kada pukušavam pucati ne prima mi naredbu... onda stavim zum pa mi automacki sve metke ispuca van... onda mi ne želi vratiti zum u normalno stanje pa koji put sve normalno radi itd... zna li netko u čemu je problem ???? ili sam ja jedini koji ima taj problem. 

hm mozda ovo nema veze a mozda i ima... meni se to desilo kada sam posudio od frenda joystick i konfigurisao ga kao za letenje. medjutim on je imao onaj tockic za throtle i sad zavisno gdje je taj tockic bio nariktan da li je na sredini da li naprijed da li nazad imao sam te simptome o kojima pricas... vidi znaci da nemas ukljucen neki analogni gamepad ili joystick...

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
crazy buzzy1 kaže...

Jitender: Please tell me what is your issue in detail so that I can help you out.
you: I bought it yesterday but cant enter any servers, I get "you need B2K expansion to play" message

Jitender: This is a temporary issue and our engineers are already aware of this. They are working to resolve this as soon as possible probably with in next few hours. you can contact us again. We will be happy to assist you.

pero_HR
14 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...
alen177 kaže...

hm mozda ovo nema veze a mozda i ima... meni se to desilo kada sam posudio od frenda joystick i konfigurisao ga kao za letenje. medjutim on je imao onaj tockic za throtle i sad zavisno gdje je taj tockic bio nariktan da li je na sredini da li naprijed da li nazad imao sam te simptome o kojima pricas... vidi znaci da nemas ukljucen neki analogni gamepad ili joystick...

da imam uključen... ali i prije je bio uključen pa je sve normalno radilo... ae probat ću.. vrijedi pokušati isključiti ga

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A rekao sam vam ja da će biti problema s tim RU ključevima, a vi meni samo se promjeni dva faila i sve šljaka, kad ono sad ispada svaki drugi post nakon updejta je: meni ne radi ..crni ekran....bijeli ekran..samo zvuk... ---- imam RU ključ, šta mi je činiti :D

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo par riješenja za problem s Karkandom "Click the sign out button in Blog and then log in again, worked for me. "

"I fixed it by logging out of both Origin and battlelog.battlefield.com. "

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dany-os kaže...

A rekao sam vam ja da će biti problema s tim RU ključevima, a vi meni samo se promjeni dva faila i sve šljaka, kad ono sad ispada svaki drugi post nakon updejta je: meni ne radi ..crni ekran....bijeli ekran..samo zvuk... ---- imam RU ključ, šta mi je činiti :D

mislim da si u krivu... problem imaju samo oni koji ne znaju protumaciti upustvo koje im je napisano na nekih 100 postova na ovoj temi...

-BiH-slackspace
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mislim da mi sada radi... bilo je obrnuto{#} nisam imao uključen joystick, pa sam ga uključio i sada sve šljaka{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ovajonaj kaže...
Dany-os kaže...

mislim da si u krivu... problem imaju samo oni koji ne znaju protumaciti upustvo koje im je napisano na nekih 100 postova na ovoj temi...

Slažem se. Zašto nama radi koji sve pratimo po uputstvima (da ne govorim da sam cijeli BF3 folder selio na drugi disk, i promijenio totalno direktorije od standardnih. Regedit FTW)

14 godina
neaktivan
alen177 kaže...

mislim da mi sada radi... bilo je obrnuto{#} nisam imao uključen joystick, pa sam ga uključio i sada sve šljaka{#}

zapravo i dalje mi ne radi {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Spomenuto je ali da ponovim jer me buni potpuno,

na 2 nove mape (neznam kako se zovu), kada partija starta, sve su zastave naše (US recimo) te možemo birati spawn bilo gdje na karti.

Osim što je to zbugano, i protivničkom timu je očito ista stvar tako da je teški kaos isti tren kada započne partija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alen177 kaže...
alen177 kaže...

zapravo i dalje mi ne radi {#}

Probaj obrisati sve postavke za miša/tipke/joystick, pa onda nakon toga reći da ti vrati Default.

15 godina
forzzuk kaže...

Spomenuto je ali da ponovim jer me buni potpuno,

na 2 nove mape (neznam kako se zovu), kada partija starta, sve su zastave naše (US recimo) te možemo birati spawn bilo gdje na karti.

Osim što je to zbugano, i protivničkom timu je očito ista stvar tako da je teški kaos isti tren kada započne partija.

conquest assault mod je to

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice