Šta mi ovo nude? Jel mi to treba za BF3 ako recimo formatiram hard? Nisu li rankovi kod njih?
ugasi to,ne treba ti.
Šta mi ovo nude? Jel mi to treba za BF3 ako recimo formatiram hard? Nisu li rankovi kod njih?
ugasi to,ne treba ti.
Yebem im kevu vikinšku! Čekam cijeli dan da imam malo slobodnog vremena za B2K da bi sad Origin bio kaput...
Gdje ima najjeftiniji key za Back to Karkand?
Po meni tu je naj jeftiniji
To je cijeli BF3, on želi samo B2K. Inače najjeftinije gdje sam ja našao je na zavviu (link). Jedini problem je što je key u kutiji pa treba čekati neko vrijeme da to dođe iz Švedske.
EDIT: kaj je sad ovo, ako želim pokrenuti preko origina onda neće, a ako idem direktno na battlelog onda želi o.O
nabijem EA i origin,opet su znali da će biti crashanja i nisu se pripremili.
izgleda da je do patcha R12 za servere, katastrofalan je, valjda ce uskoro R13
Gledam na forumu od battleloga i ljudi se od 17h žale da se ne mogu logirati. Znači evo već skoro 2 i pol sata oni to još nisu sredili! Ajdeeeee igra mi seeeeee!!
jebali oni svoju majk... dode mi da im odem tamo i nabijem im monitor u guzi..cu i origin i battlefield i sve.
Origin je pao pod naletima kopita zla.
nit meni nezeli origin da se ulogira do sad sam igro bc2
a ebemu, nisam igrao Bf otkad je izasao, i tad sam malo odigrao, i sad kad je izasao BTK i grao oko 1 h, sad nesto ne valja, e ebemu, a tako mi se igra :D
Opa, mape se loadaju za ,manje od jedne minute...ovo je šok za organizam.
a ebemu, nisam igrao Bf otkad je izasao, i tad sam malo odigrao, i sad kad je izasao BTK i grao oko 1 h, sad nesto ne valja, e ebemu, a tako mi se igra :D
pa kad nisi igrao do sada, igraj onda solo misije, to se može i off-line
Koliko dugo već stoji ova obavijest na battlelogu? Sad je 19:40
We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress.
Koliko dugo već stoji ova obavijest na battlelogu? Sad je 19:40
We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress.
pa negdje od 18:00 je počelo, manje više...
Ni ja se ne mogu logirati na Origin, a na battlelogu imam ovo:
NOTICE We are performing maintenance on the game in general at the moment. We will keep you updated on the progress.
Opa, mape se loadaju za ,manje od jedne minute...ovo je šok za organizam.
minute? meni treba 20-30 sec... :)
valjda ce srediti, gledam na battlelogu imam 2 prijatelja igraju na nekom serveru ;(
a samo ih 15000 igra na svijetu,dosta problema bit ce
pa kaj je sada sa tim origim-om?????!!!!! jel zna tko kada ce rijesiti problem!!?? pas m_ter
taman sam si mislio malo odigrat. sad samo kopanje po nosu i blentav izraz lica.. ma u piksu maka
Hvala Bogu nisam jednini s tim problemom! Već sam se uzje*o.
i kad kaze malo ih igra battlefield, pa normala, kad nisu nizasta sposobni, ovo isto je i bilo kad je izasao bf3 i kad je beta bila
Za Vas i Vaše najdraže,
DICE priređuje samo najteže probleme u tradicionalnom duhu darivanja!
No man left behind.
Nikome izgleda da neradi Origin
jeli kupio ko B3 preko: e plati?
kupi mi frend b3 limited editio preko e plati i sad vidim nema B2K
zanima me dal je jos neko prevaren?
Nije mi gušt igrat na polu praznom serveru..
i kad kaze malo ih igra battlefield
Tko to kaže?
Sad bugov server definitivno treba dic tickete,jer 300 fakat nije dovoljno za karkand mape.