Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Četvrti frend i četvrto računalo na kojem je BF3, bez apsolutno ikakvih promjena na računalu i Windowsu, nakon nekakve Origin nadogradnje, postao odjednom neigriv. Ruši se jednom od 5 puta, a kad se spoji, PB kicka ili unutar jedne ili deset minuta. Igru nije igrao dva tjedna, a ni palio računalo od zadnjeg igranja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 15:06 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Neznam sta se kod vas desava,ali kod nas u klanu igra bf3 jedno 20+ ljudi i jedini problem su povremena diskonektanja i bf3 stop worked.

=XII=SandMan....
16 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

Neznam sta se kod vas desava,ali kod nas u klanu igra bf3 jedno 20+ ljudi i jedini problem su povremena diskonektanja i bf3 stop worked stopped working. {there, I fixed it - grammar nazi}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 15:11 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Kod mene na ventu (15-ak ljudi) samo Tonči ima problema.
Doduše, istina, mene muči što mi prvi put kad se spajam na server ping auta, ali to izbaci par sekundi nakon što stisnem join. Nakon toga sve radi.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
Battlefield 3

Dobro, kog vraga je stavljeno da min. 4 igrača moraju biti na serverima da počne igra..kak da naučim letjet u faking avionu?

Da odem na server i ekipi uništavam avione bezveze? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kako povremena pucanja konekcije i rušenja igre mogu biti "jedini problem"? Što bi bio neki značajan problem? Da kod rušenja eksplodira računalo i zapali se u buktinji? Da eksplodira fosforna bomba iz kutije s DVD-om i pobije svu živu silu u stanu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 15:17 (Tonči).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči, ovo je mila majka naspram BF2. :)
Čil aut.
17 godina
moderator
Tonči kaže...

Kako povremena pucanja konekcije i rušenja igre mogu biti "jedini problem"?

Možda bi ti modani driveri riješili problem? {#}

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Kako povremena pucanja konekcije i rušenja igre mogu biti "jedini problem"? Što bi bio neki značajan problem? Da kod rušenja eksplodira računalo i zapali se u buktinji? Da eksplodira fosforna bomba iz kutije s DVD-om i pobije svu živu silu u stanu?

Netko je nadrkan danas.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Tonči kaže...

Kako povremena pucanja konekcije i rušenja igre mogu biti "jedini problem"?

Možda bi ti modani driveri riješili problem? {#}

Ili je to problem svima pa ih pb kicka.

=XII=SandMan....
17 godina
moderator
Y2K2 kaže...

Ili je to problem svima pa ih pb kicka.

Ne, to je samo fix za njegov comp. :trollface:

16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči, ovo je mila majka naspram BF2. :)
Čil aut.

Misliš na interne bugove ili ovakve "deal-breaking"? BC2 je imao problema, koliko se sjećam, najviše u samoj igri. Nisam vidio da je bilo toliko PB problema i rušenja same igre. Danas sam pogledao baš forume i čini se kako jako puno ljudi ima probleme sa smrzavanjem igre, pogotovo kod prvog pokretanja. Možda ima veze s Battlelogom...

17 godina
neaktivan

Govorim o BF2, ne o BFBC2.
BF2 je bio praktički neigriv do 1.41 patcha. Gotovo godinu dana nakon izlaska. BF veteranima ništa novo. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 15:42 (Danny_HR).
17 godina
Battlefield 3

Neću coprat...zna me pogodit prvi put kad se spajam bf3.exe s.w i to je to. Ugasim origin i ponovo joinam na server i sve ok.

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bolje da su onda godinu dana duže optimizirali igru i napravili su kako treba, a ne izdati ju pa ju popravljati godinu dana dok bi bila koliko toliko ispolirana. Tko zna koliko će ovako kupaca izgubiti...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
Danny_HR kaže...

Govorim o BF2, ne o BFBC2.
BF2 je bio praktički neigriv do 1.41 patcha. Gotovo godinu dana nakon izlaska. BF veteranima ništa novo. :)

da i ja kad sam govorio da ce biti isto i sa ovim Battlefieldom, ovi se nisu slagali sa mnom, no shvatam ih, jer nisu igrali sve bf serijale, znam ja dobro kakav je dice

nego, nastupio mjesec decembar, jel se zna kad tacno izlazi BTK, nisam bas upratio sve najbolje osim toga da ce doci u ovom mjesecu

Had a dream I was king, I woke up still king
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 15:51 (Indestructible).
17 godina
neaktivan
To onda ne bi bio BF.
Ne postoji BF koji je radio besprijekorno. Ovo na BF3 je super, radi relativno dobro.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E kako bi bio sretan da DICE-u dođe do glave, da treba izdati neki FIX ili patch koji bi spriječio crashanje igre.

EDIT: Sjetio sam se da hrpa ljudi kako kaže Tonči po drugim forumima ima isti problem.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 15:55 (kalko1212).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

rush caspian-premalo zaklona ima kad se napadaju prvi mcom-ovi.

Postoji li opcija da se nevidi šta pišu igrači suprotnog tima kad idu na "say all"? I jesi li danny razmišljao o tome da to uključiš ako naravno postoji ta opcija?

Jedino što se dobija od igrača suprotnog tima su uvrede i psovke a neda mi se da mi neki balonja *ebe mater što sam ga ubio mecima,tenkom,helićem,ma s bilo čim nema veze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 15:54 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A jednostavno možeš pretisnuti say to Team i stvar riješena.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne može se. Say All je Say All - za sve.

S razlogom postoje tipke za chat sa svima, s timom ili sa squadom.
16 godina
kalko1212 kaže...

A jednostavno možeš pretisnuti say to Team i stvar riješena.

?{#}

17 godina
Danny_HR kaže...
To onda ne bi bio BF.
Ne postoji BF koji je radio besprijekorno. Ovo na BF3 je super, radi relativno dobro.

Ma ja se ne žalim, meni radi sve savršeno sa ponekim pucanjem veze i neulaženjem u igru (ne više od 10 puta) ali ni to mi se više ne događa. kuc-kuc od drvo {#}

Ali jednostavno te gluposti iživciraju čovjeka, izgubi volju za igrom. Pa nije jedan ovdje napisao da odustaje od BF3, da ide na Skyrim, MW3 ili nešto treće...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
Battlefield 3

Da,znam da je s razlogom.

"Say to squad" i team je super stvar ali ovo "say to all" me nervira.

Idealna prilika igračima sa manje vještine za vrijeđanje. još kako tako bi bilo da mi chat nije do pola ekrana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

meni chat nikad nije smetao, pa igrao sam i bf2, pa naprimjer kad neko trazi ammo ili medic pise sa lijeve strane da trazi, i po 10 redova., volio bih da tako bude i u bf3, da vide bolje i ako znam da vide, nekad nece da daju medic ili ammo, sto me iznervira pa volim koju propjevati na chatu, znam nekad imam skroz malo municije, ja letam za nekim levatom i pritiscem Q nebi li dao, ma kakvi

Had a dream I was king, I woke up still king

2 0 hvala 0
16 godina
ivanec kaže...
Friday kaže...
ivanec kaže...
Friday kaže...

Šetam se danas po jednoj trgovini i snimim BF3 na polici. Žalosno ga uzmem u ruke i uzdahnem jer bi me žena ubila da ga kupim. Kad ono, key naljepljen izvana na kutiji...

mislim...rođo, 150 kn

a zena bi te ubila....

da nemam 150 kn, ne bi ni u takvu trgovinu ulazil

"Rođo", kad budeš imao dvoje djece, 2 kredita (od toga jedan stambeni) i jednu plaću u kući sjeti me se...

Rođo, djecu imam.

Al da me zena davi zbog 150 kuna zavezal bi joj jednog i rekel da mi donese pivo iz frizidera!!!

ma šalim se prijatelju, nadam se da ti kljuc bude radil.

da key nije tak jeftin ja bi igral B3 samo preko youtube-a.

dupli post oprostite

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 17:43 (ivanec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Mislim kad neke stvari citam ne vjerujem. WTF? Tolko je pao prag tolerancije?

"Jucer sam kupil novi BMW i ne rade kocnice. Vele iz firme da se strpim do narednog servisa koji ce bit moguc negdje sljedeci mjesec." {#}

Koji je vama k... i onom recenzentu u bugu? Ako nesto platim ima da radi od prve sekunde. Da radi kako je zamisljeno. Neki se cude kak je jos dobro kako je moglo biti. Kompletna bljezgarija. .... sve ide u krasan, sve vise ekipe kupuje muda pod bubrege. Mozda kupim auto pa ce mu radit kocnice. I? Bit cu sretan? LOL

Brutal Truth \m/

6 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Mislim kad neke stvari citam ne vjerujem. WTF? Tolko je pao prag tolerancije?

"Jucer sam kupil novi BMW i ne rade kocnice. Vele iz firme da se strpim do narednog servisa koji ce bit moguc negdje sljedeci mjesec." {#}

Koji je vama k... i onom recenzentu u bugu? Ako nesto platim ima da radi od prve sekunde. Da radi kako je zamisljeno. Neki se cude kak je jos dobro kako je moglo biti. Kompletna bljezgarija. .... sve ide u krasan, sve vise ekipe kupuje muda pod bubrege. Mozda kupim auto pa ce mu radit kocnice. I? Bit cu sretan? LOL

Welcome to reality btw...

15 godina
protjeran
Minoza kaže...

Ti isto.... a ima ih jos.

Brutal Truth \m/
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Minoza kaže...

Ti isto.... a ima ih jos.

ti si svoj bmw platio, dijelove, ruke, maržu, registraciju itd itd... i to je bilo recimo 40 000 eura. a ovu igru si platio 60 eura i kukaš. ma kako te nije sram. a oni ulozili stotine milijuna dolara i može im se desit da ništa ne prodaju i propast...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice