Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Postoji neko na ovom forumu da mu se igra ne crasha prilikom prvog pokretanja MP? Svi govore kako je to zbog realtekove integralne zvučne na matičnoj međutim ja imam od creativa x-fi gamer i u biosu mi je disejblan realtek i nikakvi njeni driveri nisu instalirani i opet mi se to dešava...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3

Meni sve radi normalno, imam Audigy 2 ZS. Također disejblan realtek. Kako ti se ruši? Crn ekran ili baci neku grešku?

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

1. Mislim da ovdje misle da recimo ubije pilota, a avijon ostane čitav? Znači sada eksplodira sve odjednom ako sam dobro shvatio.

2.Meni bi bilo bolje da se makne to glupo "samopopravljanje". A da bi sam tenka srušio, treba ti najmanje 3,4 rakete... Ali nema baš puno inžinjeraca, ako ih ima onda nisu baš na jednom mjestu pa da ti pomognu uništiti ga. Osim tamo na onoj mapi u tunelu, tamo samo rakete i lete.

3. Meni je ovo ok, koliko puta sam se "rodio" i odmah crkao, a da nisam ni skužio ništa, tj nisam se ni pomakao.

1. To je ok, ovako dobiješ i bodove za vehicle destroy. Sad kužim, tnx.

2. Ja sam bio jako protiv samopopravljanja, ali s obzirom kako je sve izbalansirano zadovoljan sam sa postojećom situacijom. Caka je u tome što isto kako imaš popravljanje, tako imaš i uništavanje ako je vozilo ispod 50%, jer polako gori. A najčešće ako popušiš jedan rpg, popušit ćeš jako lako i drugi i već ti tenk gori i moraš ga popraviti ili će ubrzo eksplodirati. 2, 3 rakete su dovoljne za tenk, samo trebaš paziti gdje gađaš. Nakon 2 rpg-a lik ga mora izići popraviti, a ti ga lijepo rokneš, popraviš tenk i otpeljaš se. Ne kažem da je lako, samo da se može ako znaš šta radiš.

Po mojem iskustvu inženjeraca uvijek ima kolko hoćeš, a bome i assaultera sa C4. Čim se zadržiš sa tenkom na jednom području samo se sjate na tebe.

3. Po meni je to do toga što se tvoj lik spawna, ali ti nemaš odmah kontrolu nad njim. Tvoj lik se pojavi, a ti vidiš kroz njegove oči tek nakon sekundu, dvije. To mi je retardirano. Trebao bi moći kontrolirati lika čim se pojavi na mapi. Ovako se frajer pojavi, ja pucam po njemu, ispraznim skoro cijeli spremnik, onda se igrač pojavi u vojniku (tj. preuzme kontrolu) i tek tada hit box počne registrirat hitove, a frajer ili padne ili uspije mene roknut jer sam ostao bez metaka.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 10:37 (Vash).
15 godina
Zločko kaže...

Postoji neko na ovom forumu da mu se igra ne crasha prilikom prvog pokretanja MP? Svi govore kako je to zbog realtekove integralne zvučne na matičnoj međutim ja imam od creativa x-fi gamer i u biosu mi je disejblan realtek i nikakvi njeni driveri nisu instalirani i opet mi se to dešava...

Mislim da nema to nije do našeg hardvera nego bug igre.

Kendo
17 godina
Vash kaže...

3. Po meni je to do toga što se tvoj lik spawna, ali ti nemaš odmah kontrolu nad njim. Tvoj lik se pojavi, a ti vidiš kroz njegove oči tek nakon sekundu, dvije. To mi je retardirano. Trebao bi moći kontrolirati lika čim se pojavi na mapi. Ovako se frajer pojavi, ja pucam po njemu, ispraznim skoro cijeli spremnik, onda se igrač pojavi u vojniku (tj. preuzme kontrolu) i tek tada hit box počne registrirat hitove, a frajer ili padne ili uspije mene roknut jer sam ostao bez metaka.

Ne, ti njega možeš odmah kontrolirati, ali nećeš odmah umrijeti jer tek nakon te sekunde, dvije ide registracija metaka. Meni je to ok, ovako se stvorim i niti pola sekunde kasnije sam mrtav. Ovako stigneš se sakriti možda, ili barem neki otpor pružiti. Ali, tako i tako ćeš umrijeti ako te protivnik vidio i krenuo pucati po tebi, teško da ćeš ga ti uspjeti roknuti jer je on ispucao sve metke. {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hm, ne znam.

Kad sam igrao sa frendovima baš smo pazili na taj spawn. Redovito sam ja njega vidio prije, nego što bi on rekao Sad sam živ.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz!! Mene zanima koja je razlika igrati BF3 na konzolama (npr PS3) i PC-u. Ima li je uopće???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ima.Najviše u grafici koja je na kopu puno bolja.I broju igrača u Large Conquestu
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dota 2 inviteovi dosli na mail, bf 3 bok, dobro si me sluzio.

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

jako zanimljiva informacija za bf3, ajde i nemoj se vise ni vracati. nece bf3 plakati ne brini ;)

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

"inviteovi" koliko sam skužio stiglo je 2-3-5? ako imaš koji viška ljubazno bi te zamolio da mi šibneš na pm :) inače isto kao i ti, odigram par dana nešto sasvim drugo da mi se vrati ona želja za bf3 :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jucer sam igrao 2 partije na serveru od 2001 ticketa znaci oko 2 sata igre bez prestanka.Niti jednom me nije izbacilo sve radi stabilno.Svaka cast DICE-u na tako dobro optimiziranoj igri!

x3Cks

0 1 hvala 0
14 godina

bf3 was stop working

13 godina
protjeran
Battlefield 3
663 stranice rasprave o ovoj igri??? looool Pa jel stvarno toliko dobra?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Runda od malo prije na Caspian Borderu s tenkom{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Cyber_Freak kaže...
663 stranice rasprave o ovoj igri??? looool Pa jel stvarno toliko dobra?

Ne, nego toliko je problema.

Sinoć best engineer

Forsirate one đipove i oklopnjake, a pred bazom vam tona mina postavljenih. LoL.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 12:03 (Doxy_CRO).
16 godina
Battlefield 3

U minu rokneš jedanput ili baciš bombu i odu mine ili ih jednostavno pokupiš sa R. A vozila su jako korisna ako se pravilno koriste, tak da zato forsamo vozila.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 12:11 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Zakaj bi pokupil minu koji sam ti postavil...stavim mine, skrastam se na balkon preko puta vašeg spawna i rokam po redu vozila...tak da nemate neke ekstra koristi ako sam u blizini.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Ima li tko slican problem od kad je patch izasao? Naime, kada god udjem u igru (preko Battleloga) dobijem error od Windowsa: Close programs to prevent information loss - Your computer is running low on memory. Save your files and close these programs: Battlefield 3.

Igra je postala neigriva. 

Any help?

HELPPPP :((

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
16 godina
Doxy_CRO kaže...

Zakaj bi pokupil minu koji sam ti postavil...stavim mine, skrastam se na balkon preko puta vašeg spawna i rokam po redu vozila...tak da nemate neke ekstra koristi ako sam u blizini.

Pa zato da mi ne uništiš vozila valjda? A ako vidim da je netko preko onda ću iz tenka pogoditi minu i ode ti mina, a lika se već nekako riješi. Pogotovo ako su dva u tenk pa se repairaju, onda si voda.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Videl sam sinoć vodu na velikom pazaru...lololol, svaku minutu vehicle disabled ili destroyed. Pošto volim nadgledat mine, ne stigneš repairat jer dobiš RPG u čelo.

0 0 hvala 0
17 godina
lordlojkus kaže...
lordlojkus kaže...

Ima li tko slican problem od kad je patch izasao? Naime, kada god udjem u igru (preko Battleloga) dobijem error od Windowsa: Close programs to prevent information loss - Your computer is running low on memory. Save your files and close these programs: Battlefield 3.

Any help?

Ili nemaš mjesta na disku ili imaš premalo rama. Zatvori sve druge procese koje možeš. Koliko imaš mjesta na diskovima? I koliko rama imaš? Možda si dirao nešto po opcijama od virtual memory, page file...

16 godina
Doxy_CRO kaže...

Videl sam sinoć vodu na velikom pazaru...lololol, svaku minutu vehicle disabled ili destroyed. Pošto volim nadgledat mine, ne stigneš repairat jer dobiš RPG u čelo.

Ti si lud, ako lik ima thermal vidi mine ljepo osvijetljene ,a i tebe pokraj njih kako ih nadgledaš, pa ako ne nagazi minu nečeš ga tako lako uništiti.

Baš tu rundu koju si dao di si najboji inžinjer smo pirat i ja bili u tenku.

15 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...
lordlojkus kaže...

Any help?

povecaj virtualnu memoriju... ako ne znas o cemu pricam "google is my friend"

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Igral sam 3 sata u komadu..

I ne stojim kraj mina, nego gore na balkonu preko puta ceste, i nijednom niste maknuli mine koje sam stavio kod baze. A da ne pričam ove po cesti.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Pa kad sam ja bio u tvome timu, a drugi tim nezna igrati pa ti zato nisu maknuli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
jel mozda nekoga PB izbacije nakon minute sa svakog servera od jucer ..?bez obzira sto sam ga updejtao izbacuje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimaGT kaže...
jel mozda nekoga PB izbacije nakon minute sa svakog servera od jucer ..?bez obzira sto sam ga updejtao izbacuje

Pročitaj moj post na 662 strani.

Kendo
16 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
dedaa kaže...

jako zanimljiva informacija za bf3, ajde i nemoj se vise ni vracati. nece bf3 plakati ne brini ;)

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Runda od malo prije na Caspian Borderu s tenkom{#}

hoh , ne sjecam se partije al vidim da sam naj heli xd{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice