Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Friday kaže...

Ne znam, tek skidam image...

Ne treba ti image. Otvoriš Origin i probaš redemati. Ak radi automatski ti doda igru u library.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

I, Petko, radi li?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

I, Petko, radi li?

ma daj pa nisu toliko glupi da key stave na vidljivo mjesto .............a možda i jesu.

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
16 godina
Battlefield 3

Ako netko koristi FXAA Injector mogao bi pobrati PB kick ili čak ban. Izvor

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 20:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li tko slican problem od kad je patch izasao? Naime, kada god udjem u igru (preko Battleloga) dobijem error od Windowsa: Close programs to prevent information loss - Your computer is running low on memory. Save your files and close these programs: Battlefield 3.

Igra je postala neigriva. 

Any help?

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perki kaže...

Opal je

ja ne kuzim.. odigrao sam par puta na Caspianu i da rusima ili amerima ostane 10 ticketa i toranj nije pao.

dali je to console only? -.-

Battlelog: wip3out_HR
16 godina
diy_jova kaže...
Perki kaže...

Opal je

ja ne kuzim.. odigrao sam par puta na Caspianu i da rusima ili amerima ostane 10 ticketa i toranj nije pao.

dali je to console only? -.-

To je došlo danas u patchu za PS3, vjerujem da je to isto u sljedećem pacthu za PC.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vjerovatno ćete se smijati ali kako promjeniti oružje  otključao sam Scar-h ali kako da ga koristim hebi ga neznam novi sam u B3

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

NO, FRIDAY, POBOGU, UPIŠI U ORIGIN KEY SADA!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Vjerovatno ćete se smijati ali kako promjeniti oružje  otključao sam Scar-h ali kako da ga koristim hebi ga neznam novi sam u B3

zna li tko {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Glupo je ak se toranj rusi zadnjih 10 tiketa.Kaj ne naprave da ga rucno mozes srusit.

x3Cks

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
CANABIS kaže...

zna li tko {#}

Imas u izborniku di pise Squad, Deploy, Customize. Odaberi customize i tamo mjenjaj.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Loadout na menu-u prije spawna.

Costumise unutar tog menu-a za štelati oružja.

Nea beda ali kako pobogu to nisi primjetio?

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedan odličan speed art..

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
12 0 hvala 3
15 godina
Friday kaže...
luckyluke kaže...

To sa keyem na kutiji sam i ja vidio. Prepisao sam dva komada ali mi je u startu bilo čudno kako su keyevi formata XXXX-XXXX-XXXX-XXXX umjesto XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX kakav sam ja dobio. I kad sam ih probao reedamati na Originu, uspjeli su ali radi se o Physical Warfare Packu a ne igri.

@Friday, tebi radi key?

Ne znam, tek skidam image...

To je key za PWP. Tako je i meni bilo, ja sam uzeo box verziju i imao sam taj key na kutiji. Key od igre je unutra. ;)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja bih najradije da je taj IRNV potpuno neupotrebljiv na vanjskom svjetlu.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
14 1 hvala 0
13 godina
1337Raptor kaže...
ARazer kaže...
sada na Damavand peak lik stoji u svojoj bazi a ja u tunelu i killa me s nožem???

Ovaj tip
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LEXA22R/#

Vidis ti da je lik cisti cheater. Pogledaj mu K/D ratio.

A lijepo prijavi. nemoj da ti bude teško. Ja sam takva dva "bića" prijavio i sad su im resetirali statse na nulu {#}

14 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 5
17 godina
MRSKI kaže...
1337Raptor kaže...
ARazer kaže...

A što mrzim te hebene cheatere, dao Bog da svi podobijali rak kostiju tako da više ne mogu držati hebeni miš u ruci.

A što me mogu naživcirati pa to je strašno.

Ea ne radi ništa po tom pitanju.

Mrzim cheatere iz dna duše
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

A što mrzim te hebene cheatere, dao Bog da svi podobijali rak kostiju tako da više ne mogu držati hebeni miš u ruci.

A što me mogu naživcirati pa to je strašno.

Ea ne radi ništa po tom pitanju.

Nemoj se uzrujavati... jednostavno prijavi i drži fige da im resetiraju statse, a onda pričekaj rage video na YT i uživaj.

17 godina
Battlefield 3

lol znao sam popiti metak dok u nosaču aviona ulazim u transporter.sad jeli to bug ili cheta pitanje je!premda sam imao na nekim malim mapam dojam da su me znali kresnuti kroz zid, s tim da nisam niti izvirio svoju njušku van pa se povukako i u međuvremenu popio metak.jednostavno sam znao čekatiu kutu i pupušiti metak bez da me je itko mogaoa od ikud upucati, što je najžalosniije ostatak tima stoji netaknut lol.

btw ako im se opet doakže varanje trebalo bi im keyeve banati a ne samo statuse resetirati, jer će olako opet nabiti levele sa cheatovima.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 9:04 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Jučer sam imao problem sa kickanjem sa strane PB-a, nisam mogao ni minute odigrati odmah kick. Pitao sam ovdje za savjet ali nitko niti slova, a o ruskim ključevima stotine stranica, ali nema veze. Uglavnom problem je bio u programu PB koji nije dobro updatao PB. Nakon nanovo skinutog programa (ista verzija 3.4) sa interneta i update PB za BF3 igru skinuo je nešto za BF3 exe. i onda je sve bilo dobro. Tako da ako se nekom dogodi da ga PB kicka i to može biti rješenje.

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.

0 0 hvala 0
14 godina
Over(C)lock kaže...

moja konfa  i ultra postavke daju čistih 80 tak FPS-a

Mozda i daje,s obzirom da igras na 1280*1024.Steta takve kartice na takvom monitoru.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Svi tako danas kupuju. 2000 krznenih na grafu i onda na monitor možda 1000kn. Fck yea {#}

Kupi se GTX580 na 22" i onda dereš na 1920x1080. Zakon. Iskorištenost grafe 60%. Ali neka, bolje imati jaču grafičku nego kvalitetniji monitor, ipak je bolje ljepša grafika u BF3 nego kvalitetniji monitor, to tako i tako ne gledaš cijeli dan {#}

E koja je tipka da kada voziš "flugcojg" vidiš ga iz trećeg lica?

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Svi tako danas kupuju. 2000 krznenih na grafu i onda na monitor možda 1000kn. Fck yea {#}

Kupi se GTX580 na 22" i onda dereš na 1920x1080. Zakon. Iskorištenost grafe 60%. Ali neka, bolje imati jaču grafičku nego kvalitetniji monitor, ipak je bolje ljepša grafika u BF3 nego kvalitetniji monitor, to tako i tako ne gledaš cijeli dan {#}

400 kuna,19 inch u njega.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Meni se ne sviđa dosta promjena.

Helići imaju veći blast radius vs infantry??? I ovako skidaš s njima pješadiju kao od šale.

AA ne ubija pilota? Raketa u kokpit = smrt, ako može metak, zašto ne bi raketa.

Brže nišanjenje nakon šprinta... Meni baš to daje još jedan taktički aspekt, ne možeš jurcat okolo kao mutav i očektivati da ćeš ubiti lika na kojega bezglavo naletiš.

Smanjiti blast radius RPG-? Pa i ovako je malen, puno manji nego u BC2, i po meni taman.

Usporavanje popravaljanja tenkova? Bojim se da će samo narušiti balans. Tenkovi padaju dovoljno brzo bez još usporavanja popravljanja. Kad se nađu 2, 3 inženjerca (a s obzirom koliko je inženjerac jak uvijek ih ima ko dreka) nemaš šanse spasiti tenk i bez ove promjene.

Spawn protection produžen i još može gledati okolo = katastrofa.

Sa svim ostalim promjenama se slažem.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
Pero Dinamit kaže...

Po defoltu je C, inače kad čekaš da igra počne ili kad to ubiju prije deploya stisni ESC i odi pod opcije tamo imaš keybinders i tamo vidiš sve komande za pješaka, vozila i air te možeš i mijenjati kako tebi paše. Tu su ti komande za miša, tipkovnicu i đojstik pa kad mijenjaš neku komandu moraš to raditi u koloni ispod naziva.

Kendo
17 godina
Vash kaže...

Meni se ne sviđa dosta promjena.

Helići imaju veći blast radius vs infantry??? I ovako skidaš s njima pješadiju kao od šale.

1.AA ne ubija pilota? Raketa u kokpit = smrt, ako može metak, zašto ne bi raketa.

Brže nišanjenje nakon šprinta... Meni baš to daje još jedan taktički aspekt, ne možeš jurcat okolo kao mutav i očektivati da ćeš ubiti lika na kojega bezglavo naletiš.

Smanjiti blast radius RPG-? Pa i ovako je malen, puno manji nego u BC2, i po meni taman.

2.Usporavanje popravaljanja tenkova? Bojim se da će samo narušiti balans. Tenkovi padaju dovoljno brzo bez još usporavanja popravljanja. Kad se nađu 2, 3 inženjerca (a s obzirom koliko je inženjerac jak uvijek ih ima ko dreka) nemaš šanse spasiti tenk i bez ove promjene.

3.Spawn protection produžen i još može gledati okolo = katastrofa.

Sa svim ostalim promjenama se slažem.

1. Mislim da ovdje misle da recimo ubije pilota, a avijon ostane čitav? Znači sada eksplodira sve odjednom ako sam dobro shvatio.

2.Meni bi bilo bolje da se makne to glupo "samopopravljanje". A da bi sam tenka srušio, treba ti najmanje 3,4 rakete... Ali nema baš puno inžinjeraca, ako ih ima onda nisu baš na jednom mjestu pa da ti pomognu uništiti ga. Osim tamo na onoj mapi u tunelu, tamo samo rakete i lete.

3. Meni je ovo ok, koliko puta sam se "rodio" i odmah crkao, a da nisam ni skužio ništa, tj nisam se ni pomakao.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

.

2.Meni bi bilo bolje da se makne to glupo "samopopravljanje". A da bi sam tenka srušio, treba ti najmanje 3,4 rakete... Ali nema baš puno inžinjeraca, ako ih ima onda nisu baš na jednom mjestu pa da ti pomognu uništiti ga. Osim tamo na onoj mapi u tunelu, tamo samo rakete i lete.

Može se isključiti kao što smo mi recimo na našem serveru. Mislim da bi bolja opcija od micanja toga bila da bude isključen po defaultu pa neka ga pali tko baš želi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice