Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ja nisam trebao nista potvrdjivat jednostavno sam se ulogirao sa svojim ea ac.. I u njega dodao bf3 key
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

"kakvi su to likovi u DICE-u, sami znaju da se većini crasha igra, a oni samo šute umjesto da daju neki patch"

Aj napisi kakv komp imas,bas me znaima.

x3Cks
16 godina
Battlefield 3

Kolko vidim iz ova dva videa malo su sprešali(smanjili) wake island i strike at karkand. Na karkandu se kolko vidim ne može prijeći preko vode na onu tamo drugu stranu.

BF2 karkand:

BF3 karkand

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Kolko vidim iz ova dva videa malo su sprešali(smanjili) wake island i strike at karkand. Na karkandu se kolko vidim ne može prijeći preko vode na onu tamo drugu stranu.

BF2 karkand:

BF3 karkand

konzolasko njuberski bih primijetio da u gornjem desnom cosku pise da je gornja verzija za 64 a donja za 16 igraca
16 godina
Ezio kaže...

konzolasko njuberski bih primijetio da u gornjem desnom cosku pise da je gornja verzija za 64 a donja za 16 igraca

Ma to piše da se taj dio mape igrao na BF2 sa 64, odnosno 16 igrača, a ovdje u bf3 kolko sam vidio na onom videu lik nije mogao preći most kao ovdje na ovoj mapi gdje piše samo za 16 igrača. Nadam se da nije mogao radi manjeg broja igrača i da ćemo mi moći preći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 20:25 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako, key je uspješno aktiviran danas i igra downloadana malo prije... kad stisnem play na originu baci me na battlelog i tamo se moram logirat sa accom od origina, kad upišem e-mail i password stisnem login i piše ''Buy BF3 to get access to Battlelog.'' ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Haha sad sam procito sto je ovaj sushii napisao(dugačak post)

Ljudska glupost me svaki puta iznova iznenađuje.....kaže da su mape pre detaljne.......neeee, trebamo svi smanjiti postavke na najmanje moguće i igrati kao quake,di je tu gušt?Isto mi je najjače što su ovi iz gamereporta rekli da su mape prevelike(WTF?)

Izgleda da puno ljudi nezna što je zapravo battlefield iskustvo.Ok nema baš previše teamplaya,ali što očekujete od gomile codaša koji su napunili servere..ja unatoč tome znam naići na dosta igrača koji igraju vrlo timski i čekaju da  popune vozila.

No još samo da kažem da to što on misli da su dva metka, je zapravo rafal.Meni se znalo dosta puta dogoditi da mislim da me ubio snajper(čujem samo jedan metak) a skužim da je to bio netko sa LMG-om.

Ova igra nije realna!Ona cilja na balans između realizma i zabave.(po 100 put al ajde)Realizam je zabavan do određene mjere i što se mene tiče ja mislim da je BF3 tu pogodio u sridu.

Što se bugova tiče to je druga priča.I stalker je bio prepun bugova što ne znači da on nije odlična igra.Mislim da je BC2 imao još više bugova kad je izašao.....

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

igram COOP i neznam u misiji "DROP 'EM LIKE LIQUID"  kad trebamo štitit squad s prozora, a oni su dole preko puta i trebaju neke hostiđe koje sjede u autobusu izbavit. šta treba napravit da mi ne bude mission failed.? dakle prvo onu dvojicu skinemo, onda taj skvod kojeg štitimo krene i uoći jos dvojicu pa i njih skinemo.., nadalje sad skvod ceka da ja stisnem "E" da oni bace fleš i krece akcija. e sad svaki put cim oni bace taj fleš ubiju mi hostiđe i mission faild.  mene zanima šta trebam radit i na što pazit da mi ne bude mišn fejld. molim pomoč ko je igro znat će pa nek mi objasni. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

igram COOP i neznam u misiji "DROP 'EM LIKE LIQUID"  kad trebamo štitit squad s prozora, a oni su dole preko puta i trebaju neke hostiđe koje sjede u autobusu izbavit. šta treba napravit da mi ne bude mission failed.? dakle prvo onu dvojicu skinemo, onda taj skvod kojeg štitimo krene i uoći jos dvojicu pa i njih skinemo.., nadalje sad skvod ceka da ja stisnem "E" da oni bace fleš i krece akcija. e sad svaki put cim oni bace taj fleš ubiju mi hostiđe i mission faild.  mene zanima šta trebam radit i na što pazit da mi ne bude mišn fejld. molim pomoč ko je igro znat će pa nek mi objasni. hvala

Imaš dva busa, u svakom su dva terorista i par taoca. Kad bace flashbangove jedan nek ubije teroriste u jednom busu, a drugi teroriste u drugom. Ak ne možete prepoznati koja dvojica u busu su teroristi spotajte ih s Q.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 22:27 (ZC_Someone).
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koja im je to sad fora da daju ranije na jednoj platformi a na drugima kasnije, bas su kreteni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mape su doista prevelike i uništile su čar igranja!

Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

Koja im je to sad fora da daju ranije na jednoj platformi a na drugima kasnije, bas su kreteni.

Isto kao Microsoft za DLC CODova da dođu prije na XBOX,izbacuju DLC a mnogima igra ne radi kako treba.

Cpt_LIAR
17 godina
petric1 kaže...

mape su pre linearne a ne velike ja neznam šta bi vi rekil da ste npr igrali Dragon Valley ili FuShe Pass

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 23:06 (Wolf88).
17 godina
neaktivan

Da igrao .....diplomirao na BF2 ali te mape su bile korektne i dobro raspoređene,uzmi primjerice najrazvikaniju mapu BF3 kaspijan border i ...ta mapa iako je velika ima bezvezne površine koje ničemu ne koriste a spawn pointowi su za klinac !Jedino iskoristivo na toj mapi su avioni helikopteri  i možda AA (ako ga znaš koristiti)ovo ostalo je katastrofa.

17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
petric1 kaže...

mape su pre linearne a ne velike ja neznam šta bi vi rekil da ste npr igrali Dragon Valley ili FuShe Pass

Uuuu, to su bile frustrirajuće mape ako bi slučajno na početku ostao u glavnoj bazi bez vozila. Ništa slično toj veličini nema u BF3.

15 godina
Battlefield 3

Evo ga Zh1nto na Battlelogu iznosi novosti za Back to Karkand te je objavio

Gulf of Man gameplay

Kada DLC izađe biti će ga moguće kopiti po cijeni od 15$. Za PS3 će DLC biti dostupan tjedan dana ranije.

Ostalo pročitajte sami.

Ispričavam se ako je možda već bilo :)

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 23:13 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
ZC_Someone kaže...
letece_prase kaže...

Imaš dva busa, u svakom su dva terorista i par taoca. Kad bace flashbangove jedan nek ubije teroriste u jednom busu, a drugi teroriste u drugom. Ak ne možete prepoznati koja dvojica u busu su teroristi spotajte ih s Q.

Ahahahahaaa.. fala

16 godina
ZC_Someone kaže...
letece_prase kaže...

Ti to kao iz iskustva {#}

btw,još moramo zadnju završiti ...

17 godina
neaktivan
Hrxxx kaže...
Wolf88 kaže...
petric1 kaže...

Uuuu, to su bile frustrirajuće mape ako bi slučajno na početku ostao u glavnoj bazi bez vozila. Ništa slično toj veličini nema u BF3.

Ma skoro svaka mapa sa BF2 je bila uživancija preglednost orjentacija sve je imalo smisla u avionu ,heliju ,tenku pješke pa čak i čamcem,ovdje su se uhvatili okoliša destruktivnosti otključavanju oružja i sto drugih điđamiđa dok se čini mi se najmanje gledalo na igrivost ,,ovdje igrati pješaka na BF3 je stupidno ali doista stupidno ,igrati tenka isto glupavo jel pola vremena izgubiš vozeči se zatim mape su složene da svako malo zagrebeš zaglaviš na kameni kanti braniku i šta ti ja znam jednostavno igra ti neda igrati kako treba!

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ispričavam se što ne prevodim, ali tekst je prevelik. Autor je s EA BF3 foruma.

-- PC Gaming Has Died Infront Of My Eyes

BF3 PC, COD Black Ops PC and Crysis ported to consoles was the final nail in the coffin that confirms PC gaming is dead. Put your ego to the side, stop acting like sheep and think outside the box. Instead of attacking me the messenger, attack the message, the issues, the facts I'm bringing up. 

Just look at Crysis that came out in 2007, almost all of you spent atleast 800-1000$ upgrading to get ready for Crysis and when it came out it played like shit! Crashed, memory leaks and as years passed the game finally got patched, plays like a dream now. Today, hardware is better, you're finally able to max out Crysis silky smooth on 1920x1080p more or less. Let's go back in time to 2007, you spent around 900$ in the hopes to max out Crysis, you have 5x more memory than a console, and 2x the power CPU wise than a console too, and yet you probably got lucky to even get Crysis playing semi decent on 1600x1200 resolution on Vista. Now what if instead of spending 900$ in the hopes of playing Crysis 25-45 fps on 1600x1200 res I whip out the 2011 Crysis console version that looks and plays AMAZING on 1080p resolution with silky smooth fps on your dirt cheap console....

soak in what I'm saying, re-read if you have to, now pause...connect the dots, you see where I'm going with this? I'll tell you just incase if you're still confused and have ADD, WE ALL as PC gamers have wasted our time and money on PC fucking gaming! When in reality everything is built around consoles and it's perfectly optimized for consoles and that's why you're suffering right now as a PC gamer! BF3 is another example of the PC gamers getting fucked by a poorly ported game.

You all wasted money on Vista, you all wasted money on DX10 video cards, DX11 video cards and the fancy i7 CPU's that are a complete waste because console ported games of today aren't coded properly to utilize that type of technology. Crysis on consoles look and play like Crysis maxed out with all the fancy TOD and cool add on mods installed on your new 2011 PC gaming rig that you spent 1000-2000$ or more upgrading over the years. An acient console isn't so ancient when the developers are focussing on their resources optimizing games on a console system perfectly. That's why Crysis on the console looks great and plays awesome on 5 year old hardware still using dx9 that kicked the shit out of all those years you spent upgrading just to get some decent fps and visuals.

-- The Sinking Ship

We PC gamers are on a sinking ship, why are you buying games that aren't optimized for your rig and in reality are perfectly optimized for the consoles from the developers? That's why PC gamers suffer from crashing, stuttering, BSOD, constantly upgrading, constantly wasting money and for what? Just so you can have slightly better looking graphics? Because it gives you AA option? Because it gives you Vertical sync? AA btw destroys your fps and Vertical sync is nice but not worth spending a 400$ video card on. Maybe it's your keyboard and mouse? Maybe the mods, but then again most games aren't being released with SDK mod tools, these are petty expensive reasons to keep throwing money at your PC. Crysis on console has things that I wish the PC version would fucking have, how did this happen? Because PC gaming is dead that's why. So instead of asking why BF3 hasn't been patched, you should be asking yourself, is it really worth it anymore being a PC gamer? When the next gen consoles arrive, I really think it's time to shut-down the PC and say goodbye to your stuttering, glitches, bugs, patches, upgrading, crappy mods that sometimes work and sometimes crash your system. Just say goodbye to it and save money, give the next gen consoles a chance. Think of the next gen consoles as a universal gaming rig and the developers are going to make games perfectly optimized for your rig so it's plays flawless and most importantly 5x more cheaper than upgrading your unoptimized PC NASA rig. It is the most logical thing to do whether your ego agrees with it or not.

-- This Gives Me No Pleasure

I take no pleasure at all typing this, I hoped that BF3 would be our saving grace for PC gaming. I was a PC gamer back when DOOM 2 first got released. I loved AVP Gold when it came out and I loved the first Rainbow Six and Half-Life game, DOOM 3, HL2, FEAR, Crysis, but those days are gone. Crysis was the last of the epic PC gaming universe, there's nothing else here for us now, PC gaming is dead, why? Not because I said so, but because the developers say so, and it's being said through their actions not their words. The actions are they are making games that aren't made your PC rig, that's why you're having problems. Stop fighting it, when the next gen consoles get here make the choice, PC gaming with the risk of getting fucked in the ass like now or, get a console and let go of all the headaches. It's your choice, but me personally, I'm starting to give up on PC gaming, it's not logical anymore. Next time look at all your games you have installed and know this fact, that game you're playing was built for a console.

-- The Final Solution

I'm going to uninstall BF3, I'm going to stop buying PC games, I'm going to stop upgrading, I'm going to try to enjoy the last PC rig I have, I'll use it until it dies or until a miracle happens where PC hardware is dirt cheap and all major video game developers say... F--k the consoles we are now making exclusive PC games optimized solely for the PC for now on. Since I know that's never going to happen I can only make the most logical choice, which is give up on PC gaming forever and follow the developers where their resources are going to, which is the consoles.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 0:50 (Tonči).
Moj PC  
12 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nažalost sve što je rekao je istina.

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Potpuno se slazem sa tipom i iako je moj razlog prelaska na konzolu bio vise shopping iz dosade mogu reci da je igranje na konzoli puno kvalitetnije iskustvo u usporedbi sa igranjem na pc-u danas. Nema nikakvih problema jer sve je maksimalno optimizirano za jedan jedini hardver. Prije par mjeseci sam mislio da ce bf3 promijeniti stvari u korist pc-a barem sad na kraju ove generacije konzola ali - šipak. A sto ce tek biti sa novom generacijom konzola... Mislim da se stvarno pc igranju blizi kraj. Nece cak ni strategije vise imati jedino utociste na pc-u kad se kontroleri dodatno usavrse.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Potpuno se slažem sa navedenim no PC gledam kao multimedijalnu platformu koja je klasa za sebe.

Sure thing, konzole su jednostavne i praktične, zabavnije u nekim stvarima na svoj način i nenadhebive u komforu (sofa, joystick & TV) ali

PC mi omogućava sve od igranja igara do konvertiranja medija, vrtenje SETI-a u pozadini i gledanja HQ Blu-ray ripova skinutih

sa bespuća interneta na koji sam povezan dobrom konekcijom.

PC mi omogučava jedan poseban 'feeling' kutije, tipkovnice, monitora i miša. Znate na što mislim, postoji cijeli ritual.

Pošto osobno nemam dovoljno novca za oboje, biram ulagati u svoje računalo, za sad.

Mada sam igrao sve od Super Nintenda i Sega-e do Plejke 1 i 2, računalo(a) mi je ujedino i hobi te neka vrsta zanimacije.

Često naučim nešto novo, ako se pokvari popravim ili zamjenim. Računalo mi dopušta fleksibilnost.

Istina, u jednom segmentu računalnog svijeta iliti multimedijalne zabave na Personal Computer platformi su nas nedavnih godina naguzili

a to su naravno igre.No vodite računa da je profit iza svega u krajnjoj liniji.

Ako se dogodi smrt gaminga, događa se i krah računalne industrije odnosno specifično jedne njezine (rastuće) grane.

Kome će Corsair prodavati RAM i napajanja, kome će Razer uvaljivati tipkovnice i miševe, kome će AMD otključavati multiplyere na BE modelima?

Ljudima koji u uredima rade u CAD-u?

Ne.

Da se vratim na temu,

Battlefield 3 je u mojim očima podbacio pored svega što mu je bilo dostupno, od tehnologije do kreativnosti.

Ne mislim da je to zadnji čavao u lijes PC igrače industrije ali nije ni daleko.

Mada je ionako nagodinu navnodno smak svijeta tako da zapravo nema problema {#}

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajde molim vas. Gaming na PCu se proglašava mrtvim već godinama pa je svejedno još tu. Taj frajer je isfrustiran i pretjeruje. Dopiz**lo mu je pa valjda iz nekog osobnog razloga mora opravdati pred vlastitim mozgom prelazak na konzole. Kao da je koga briga ne čemu tko igra, nek igra na čemu hoće.

Nisam neki ekspert ali pretpostavljam da je za konzole puno lakše nešto optimizirati budući da apsolutno svi koriste isti hardver i softver. Dok na PCu postoje milijarde kombinacija, kako hardvera tako i softvera, i zato uvijek ima problema.

Mislim, igra se ruši jer ljudi imaju upaljen xfire. Neki ne vide ništa jer petljaju s ruskim jezikom. Ili poznati BSOD iz BC2 jer su PB i realtek zvučni driveri u konfliktu. I onda su automatski za sve uvijek jedini i potpuni krivci developeri kao da su neki bogovi koji mogu predvidjeti svaku od milijardu gluposti koju netko može prirediti na svojem PCu. I to u zadanom (relativno kratkom) vremenskom roku koje tržište nameće. Jer ako ne izdaju igru na vrijeme, propadaju.

Uostalom kao da su bugovi na PCu nešto novo. Ista stvar je bila i nekad i ista je situacija sad. Čak i s igrama koje bile ekskluzive za PC. Npr. jedan od novijih primjera je RO2. Bila je masa problema nakon izlaska makar su svi resursi bili usmjereni na optimizaciju za PC. Također pretpostavljam da će se ista stvar ponoviti kad izađe ARMA 3, ko i s prva dva dijela. Americas Army je praktički propao zbog bugova iz trojke a i originalni AA je patio od bugova odmah nakon izlaska.

I ista stvar se ponavlja kroz cijeli serijal BFa. Ak ne vjerujete meni:

Danny_HR kaže...
BF2 nije dobro radio godinu dana nakon izlaska, pa je to za nas veterane serijala standard. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 2:00 (ZC_Someone).
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
To se zna vec odavno da su konzole prevladale gaming,ali najbitnije od svega nemres fps igrat na kontroleru,jer nije isti filing.Za sve ostale igre konzole su super. Tak da kaj tice fps igri komp ce tu prevladavati,jedino ak ne izmisle da mis i tipkovnica rade savrseno na konzolama ko i na pc-u. To bi bilo brutlno,onda bi mi se financijski totalno isplatilo uzet neku next gen konzolu.
x3Cks

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...
...Tak da kaj tice fps igri komp ce tu prevladavati,jedino ak ne izmisle da mis i tipkovnica rade savrseno na konzolama ko i na pc-u. To bi bilo brutlno,onda bi mi se financijski totalno isplatilo uzet neku next gen konzolu.

Ne trebaš dugo čekati. Novi CS će podržavati miša i tipkovnicu na PS3 tako da vlasnici PSa mogu igrati na istim serverima s PC igračima.

16 godina

BRU-TA-LA

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 2:39 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne slažem se sa likom, pogotovo ne zbog tipa igara koje ja igram (mp fps, mmorpg, mp rts) nista od toga ne mogu igrati kvalitetno na konzolama tako da uopće nemam nikakav plan u bližoj budućnosti razmišljati o prelasku na konzolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sve što je rekao ima uporište, koliko je toga objektivno tako a koliko on pretjeruje dalo bi se raspravljati. Ali ovo nije mjesto za tu raspravu, obzirom da se ne raspravlja o Battlefieldu 3 već općenito.

Siguran sam da ćete lako naći temu koju sam otvorio baš za ovakvu raspravu pa se preselite tamo.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice