Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

TECHNICAL UPDATE:

nakon igranja sa pečom evo tjedan dana, i igra je minimalno stabilnija (FPS oko 50-60), iako mi češće izbacuje dok se loada server.

onaj ''BF 3 has stopped working'' na bijelom dimu nakon odigrane partije se i dalje javlja u oko 90% slučajeva; to me najnajviše smeta.

i SIngle player ne radi (zacrni se ekran nakon ulaska u misije, glavni izbornik uredno izloada).

tak da i nije tolka sreća:) probat ću stavit starije ATI drajvere, možda još to.

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Često kad igram dobijem error " Battlefield 3 je prestao raditi ako ima nekog dostupnog rješenja Windows će vas o tome obavijestiti" i neznam kako to riješiti. Ubrzo kupujem novi PC i snažniji sa 2X Radeon HD 6950 i 8GB RAM-a nadam se da će to popraviti razne errore,rušenja igre itd. :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

Ja mrzim što treba SOFLAM za javelin da bi se uništio avion ili tenk iz prve!!!

Još uračunajmo da nitko ne uzima SOFLAM tako da javelin R.I.P.

Ja san proba igrat sa SOFLAM-om al problem je u tome šta je bljesak soflama jači od supernove i postaje vidljiv iz druge galaksije. Dok to ne srede ništa od SOFLAMA.

Opcija br. 2 je nekako doć protivniku iza leđa pa postavit soflam, al opet neko te brzo snimi. Triba se pozicionirat dobro al i to je jako teško bez da te ko vidi.

17 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ja san proba igrat sa SOFLAM-om al problem je u tome šta je bljesak soflama jači od supernove i postaje vidljiv iz druge galaksije. Dok to ne srede ništa od SOFLAMA.

Opcija br. 2 je nekako doć protivniku iza leđa pa postavit soflam, al opet neko te brzo snimi. Triba se pozicionirat dobro al i to je jako teško bez da te ko vidi.

Nemaju što sređivati budući da su to namjerno i s razlogom postavili. Da idu to sređivat onda bi po istoj logici trebali srediti glare na snajperskim optikama.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

E pa možemo se udružiti, naparaviti veliku anketu, postavit na ovom i EA forumu, skupiti barem 100 ili više potvrdi i poslati DICE-u da izda neki FIX ili patch za crashanje igre.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 15:20 (kalko1212).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jeli se popravio sta onaj pocetni lagg u multiju ?

COD - FanBoy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://uk.gamespot.com/battlefield-3/videos/battlefield-3-back-to-karkand-video-preview-6346713?tag=topslot%3Bthumb%3B1

Evo malo svježeg wake islanda,BTK vjerovatno izlazi 8.12 za pc a za ps3 1.12

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
@barttender jesi vidio moj post vezan za rusenje igrice kad dodje do onog dima na kraju runde, doduse vezano za nvidiu ali mozda ti isto pomogne. Sebi i frendu sam tako uspio rjesit sve probleme sa bf3. Samo sto postupak trebas uradit svaki put kad pokrenes orgin i igru.
15 godina
neaktivan
floks kaže...

http://uk.gamespot.com/battlefield-3/videos/battlefield-3-back-to-karkand-video-preview-6346713?tag=topslot%3Bthumb%3B1

Evo malo svježeg wake islanda,BTK vjerovatno izlazi 8.12 za pc a za ps3 1.12

Ovdje stoji 07.12. za PS3, a 14-tog bi trebalo onda za PC

http://asia.playstation.com/sg/en/psn/addonDetail/251070

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
14 godina
protjeran

Ovo je fakat loše. Taman napunim hrpu bodova i onda mi piše da sam odspojen s EA Online. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 16:07 (NiramX).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nekad pomislim:

"kakvi su to likovi u DICE-u, sami znaju da se većini crasha igra, a oni samo šute umjesto da daju neki patch"

Na to pomislim svaki put kada mi se igra Crasha.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 16:10 (kalko1212).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

GJ Battlelog

"Could not join this server, it is changing map"

Stvarno sam prezahtjevan.

Pokušaj #2

"You cannot join this server"

Pokušaj 3

"Disconnected from EA Online".

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 16:13 (Doxy_CRO).

4 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

WAKE ISLAND! zbog te mape sam u uzeo Limited Edition, to se čeka, ahhh kad je vidim odma me neka nostalgija opali, sjetim se bf 1942 {#}

Had a dream I was king, I woke up still king

3 0 hvala 0
14 godina

da, mozda zbog zelenila :D

btw. jel ko vidio nebo, skoro u svakoj mapi isto izgleda :S

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znam da je već prožvakana tema i da masu ljudi i dalje ima problema sa ulazom u multiplayer, ali ako netko slučajno ima novu informaciju (sve sam probao što piše na prvoj stranici ovog foruma i   još neke stvari na koje sam naišao na netu, ali ništa) kako da riješim problem bio bih jako zahvalan. Ali imam osjećaj da mi je jedino čekat novi patch.

I da imam rusku verziju B3.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 17:03 (DEEPwaters).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

da, mozda zbog zelenila :D

btw. jel ko vidio nebo, skoro u svakoj mapi isto izgleda :S

haha, a zar nebo svugdje u svijetu nije isto XD doduse ne znam tko bi promatrao oblike oblaka po nebu za vrijeme gameplaya

14 godina
Battlefield 3

ma oni crni mi nesto zapinju za oci :Dnekako tmurno izgleda

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eszenQS9E4I

vidis kako su to lijepo uradili u bf 1943

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 17:08 (Indestructible).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sto ljudi sto cudi.....pa zabava je glavna zar ne?

14 godina
DEEPwaters kaže...

Znam da je već prožvakana tema i da masu ljudi i dalje ima problema sa ulazom u multiplayer, ali ako netko slučajno ima novu informaciju (sve sam probao što piše na prvoj stranici ovog foruma i   još neke stvari na koje sam naišao na netu, ali ništa) kako da riješim problem bio bih jako zahvalan. Ali imam osjećaj da mi je jedino čekat novi patch.

I da imam rusku verziju B3.

Odlicno, vrlo precizno opisan problem.

Salim se.

Napisi kakav problem imas. "ulaz u multiplayer" ne znaci bas nista.

Dal imas problema u Originu? Dal imas problem u Battlelogu i ne pokrece se BF3.exe?

BF3.exe ti se rusi? Imas crni ekran? Izbacuje te iz igre?

Uredi profil i napisi koje komponente imas, da odma pokraj tvojeg imena vidimo i tvoj komp.

Bilo sto nam daj, mozda se cak i nadje netko ko zna rješenje problema.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
kalko1212 kaže...

Ja mrzim što treba SOFLAM za javelin da bi se uništio avion ili tenk iz prve!!!

Još uračunajmo da nitko ne uzima SOFLAM tako da javelin R.I.P.

Uzimam ja...odlučio sam jedno vrijeme igrati samo Recona i "soflamirati" do besvijesti {#}

14 godina
Battlefield 3

Ode Bugov server u kuhac!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ode

bit će da se prigrija procesor

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 18:03 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

"game got disconnected:something went wrong"

NO SHIT SHERLOCK!!!

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne znam za vas ljudi ali sam ja nasao za sebe i frenda jedno vrlo jednostavno rjesenje za rusenje igre. pokrenem origin i b3 odigram rundu da vidim da nemam placebo efekt ,ali ne igra nakon svake runde na onom dimu jednostavno smrzne. Rjesenje je sasvim glupo: pokrenut orgin pa bf3 kad vam otvori battlelog ponovo instalacija drivera bez zatvarnja orgina, znaci nije potrebno brisati drivere samo na brzinu napravit reinstall dok je orign on kod mene radi perfekt
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz ekipa...

Danas sam kupio cd key bf3 u prijatelja sam posudio piratsku igru u instalaciji mi nije trazilo key sad me zanima kako to srediti?

Dali treba skidati novu igricu negdje se registrirat ili ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alfaero kaže...

Pozz ekipa...

Danas sam kupio cd key bf3 u prijatelja sam posudio piratsku igru u instalaciji mi nije trazilo key sad me zanima kako to srediti?

Dali treba skidati novu igricu negdje se registrirat ili ?

Skini Origin, registriraj se, u postavkama imaš "Redeem Code". To je to.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
skini si orgin. Tamo se regas sa svojim racunom i aktiviras key koji imas :D
15 godina
neaktivan

da zaboravih napomenuti jesam skinu i napravio acc x2 ali svaku put mi kaze da nije valjan (nije potvrden jer mail i user su ok pass nemoguce da zafrknem 2 puta) a na mail mi ne dolazi da potvrdim acc cekam 2-3 sata najmanje!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice